Belki de :)acaba kandırıldım mı yaaws ama adapazarı yağışlı filan yaa belki ondan olmamıştır incir ....
Burda izmir üzümü bile 3-4 liraPahallıymış sizin oralar da..burada 3 liradan başlıyor..
Nilüş siyah incir mi 3 lira?
Adaş sorma evde sevdiği yemeği bile yapamıyorum yada aklıma gelince birden tıkanıyorum yarın watsaptam yazayım alsın kendine şu an çanakkalede kamptalar şimdi alıp yemezde kalorili diye sınır eder beniii.....
bilmiyorum ama hic boyle olmamistim.oldum ama kisa ve geciciydi bi ayi gecti hala toplayamadim kendimi izinede ailemede gitmek istemiyorumm.fundacım mahsuru yoksa hangi şehire geleceksin..
Ailen neden istemesin bebişim sen çok sıkıldın bence burası sana çok iyi gelecek eminim...
Bazen oluyor öyle hepimiz de ,özellikle ben de pek sık...tek düze yaşam bizi çıkmaza sürüklüyor raydan çıkıyoruz bir miktar sonra bişey oluyor fabrika ayarlarına dönüyoruz :))
Hepimiz seni çok seviyoruz kendini kötü hissetme yalnız hissetme..
canım böyle karamsar olma lütfen kötü hissediyorsun diye türkiye iznininde kötü geçeceğini düşünüyorsun! içini ferah tut bak eşinle şimdi başbaşasınızdır türkiyede birlikte geçireceğiniz kısıtlıda olsa zamanınızı nasıl geçireceğinizi planlayın yada ben böyle olmasını istiyorum diyerekten iznin için birlikte geçireceğiniz planlarınızı anlatsan belki iyi olur. hem izinininzde çok uzun sen yine arada sırada kendinden haberler ver bize seni merak ederiz olur mu :)ben bi sure yokum kizlar hakkinizi helal edin. insallah iilesince doncem araniza. opuldunuz hepiniz. ALLAHA emanet olun.
HAFTANIN 1.si.....................................-2,1 kg....................................OGULCUKLARİM
HAFTANIN 2.si....................................-1,9 kg......................................ASUMANZEYNEP
HAFTANIN 3.sü.........................................-1,6 kg ..............................................YST38
yaparsin inşallah asuman ablacim,henuz zamani geçmiş değil..kişin cok büyük rahatlık oluyor.
öyledir sagolsun frida'cim,gönlü ve yüreği cok güzeldir..
her kuzende ayni rahatlık olamayabiliyor ama:)
ben calismanin sana iyi geldiğini düşünüyorum ,o heyacan ve enerji mesajlarinida yansiyor..:)dilerim hersey ümit ettiğin gibi olsun..
Adaş naptın meyve işini
Ben yiyorum canım isterse çok kasma kendini
evet canım dediğin gibii oldu güzel bir Yalova gezisi oldu benim içinde............ sen niye yoksun ?Bonus ve frida tasinma islerinde kolayluklar dilerim
Frida bence fikir harika sonucta cocuklari da oyalayacak biri lazim di mi
kilom 120 annemdeyim telefondan giriyorum...nursena bende yedim o zararlı şeylerden bugün....amaninnn yemiyorum zaten o kadar dikkat ediyorum takıldım kaldim illaki leslie yapmam gerekiyor ...vakti mde yok zaten...annem sali gunu ikinci ameliyatini oluyor insallah bir aya kadar duzelirde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?