Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Siyah pek yok burada diğerinden var.bal gibi olandan..

ben bi sure yokum kizlar hakkinizi helal edin. insallah iilesince doncem araniza. opuldunuz hepiniz. ALLAHA emanet olun.

bilmiyorum ama hic boyle olmamistim.oldum ama kisa ve geciciydi bi ayi gecti hala toplayamadim kendimi izinede ailemede gitmek istemiyorumm.

ben bi sure yokum kizlar hakkinizi helal edin. insallah iilesince doncem araniza. opuldunuz hepiniz. ALLAHA emanet olun.
canım böyle karamsar olma lütfen kötü hissediyorsun diye türkiye iznininde kötü geçeceğini düşünüyorsun! içini ferah tut bak eşinle şimdi başbaşasınızdır türkiyede birlikte geçireceğiniz kısıtlıda olsa zamanınızı nasıl geçireceğinizi planlayın yada ben böyle olmasını istiyorum diyerekten iznin için birlikte geçireceğiniz planlarınızı anlatsan belki iyi olur. hem izinininzde çok uzun sen yine arada sırada kendinden haberler ver bize seni merak ederiz olur mu :)

sende Allaha emanet ol tatlım...

emeğin için sağol canım listedeki düzenli bildirim yapan arkadaşları kutlarıım :)

kasımpatıcım sağol bende işe gittiğim zaman bedenen yorulsamda kendimi çok iyi hissediyorum devam etsin istiyorum da bakalım bunca yıllık ev hanımlığı zihniyetini değiştirebilecekmiyim! zorluklarda var tabii inanılmaz bir mücadele gerektiriyor şimdilik eve yansıtmamak için çok çaba sarfetsemde daha çok girişken ve yaratıcı olmalıyım ....

Adaş naptın meyve işini
Ben yiyorum canım isterse çok kasma kendini

yidim hayatım yidim
dur su içiyim bariii bu tür durumlarda da kendime hadi yedin yine naneyi bağri bir bardak soğuk su iç üstüne diye dalga geçiyoruum :)

Bonus ve frida tasinma islerinde kolayluklar dilerim
Frida bence fikir harika sonucta cocuklari da oyalayacak biri lazim di mi
evet canım dediğin gibii oldu güzel bir Yalova gezisi oldu benim içinde............ sen niye yoksun ?

geçmiş olsun derin gerçekten sen bayağı zorlandın inşallah önü ferahlık olur diyelim artık anneciğinde çabucak iyileşir inşallah ...

selam kiizzlaaarrrrr
takim yarismasi ev kosturmasi derken burayi iyice bosladim
bende durumlar ayni koca yazi evde sicaklarlarla ve cocuklarla bogusarak gecirdim bis zamalarimda da anca takimlarda yazabildim kusuruma bakmayin ama aklim hep sizdeydi hamisler nasil binus ne yapiyor frida yena kasimpati ve diger butun topikdaslarim sizler nasilsiniz

Günaydın
Kızlar dün muhabbetin gözüne vurmussunuz yenacim namaz kıldım son kez yatmadan baktım canım amaa artık gözlerim kapanıyordu kalamadım
Sabah 6 da kaltim 40 dk yurudum ama acatip zorlandım önceden bu yolu yarım saat dolmadan dönerdim ayyyy ne yapmıştım ben kendime neyse devam haftada en az 4 gün yuruyecem inşallah
Bugün bide mısır tarlasına gidicez etrafı acilac.akmis oda ekstra olur Zatrn anlayacağınız yine koşturmaya akşama gelirim inşallah gorusuruz öpüyorum hepinizi

Gunaydiiiinnnn :)
Uzun zamandir ilk kez bu kadar erken kalkiyorum :)
Dun bebisimizi gorduk yine. Kontrolumuz vardi. 10 haftalik olduk artik :) ve bende bulanti namina hicbisey yok. Sanirim bu da demek oluyoki cok kilo alacagim. Ama bebegim saglikli olsun da veririm insallah.
Bu arada 10 haftada 2 kilo almisim. annemin yanina geldik dun aksam yedim de yedim.
Birazdan evime gecerim. Okul baslamadan dip kose temizlik yapacagim bu haftasonu.. okul olunca bi de hamilelik ilerleyince yapamam sonra..

Bu arada okul degistirmisti esim, ben de dun ayni okula atandim. Her gun 70 km yol gidiyoduk. 15e dustu elhamdulillah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…