Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sansli hamilelerdensin tadini cikar be elifcim zaten kilolu insanlariz yani 3 arti 3 eksi bizi cok etkilemez diye dusunuyorum ben.

Ne guzel sohbet etmissiniz :))
Bu arada incirler burda da olmadi henuz frida ben de dort gozle bekliyorum :)

Ayrica belirtmeden gecemiciimmm ne guzel kilolar verilmis oyleee :) masallah canim arkadaslarim..
Asuman abla 80ler de hemencecik gecer insallah :)
Kasimpati meyra ellerinize saglik.

Yena bizi sormussun iyiyiz sukur. Topige gelisin cok belli ediyo kendini. Ozletme :)

Elifunda sıkıntıların son bulur insallahh.. bol bol dua et...

Sansli hamilelerdensin tadini cikar be elifcim zaten kilolu insanlariz yani 3 arti 3 eksi bizi cok etkilemez diye dusunuyorum ben.
Sanirim haklisin :) ben de cok onemsemiyorum ya napim alirsam da :) ama doktor laf ediyo :)
Allahtan doktorumu seviyorum da cok sıkmıyo canımı bisey demesi :)

Gunaydinn gunaydinnn huzurlu musmutlu haftasonlari olsun ins.

Yena kisisi insan bi durter gel sohbet neyin var diye :)

Dun misafir vardi butun gun kizlarla topla sil supur yemek canim cikti aksamda gec kalktilar perttim listeye bile bakamadim.

Bir asu gordum -1.9 herkesleri teprik ederim.

Bir frida gordum sanki kilosu bana yaklasan ondan once 100 un altina inmeliyim

Elifunda nin bi sıkıntısı var sanirsam ben tatilde gecmis yapamadigim icin kacirmis olabilirim.

Yenanin dedigine katiliyorum yalniz degilsin fundacim.

Bengisuu bu sene 1. sinifa mi döneceksin gecen sene 4tün dimi?
Yoksa ara sınıf mı alacaksın.

Ben 1. Sinif almak istiyodum yeni okulumda. Ama hamilelik olunca cocuklari 2. Donem birakirsam zorlanirlar gibi geldi.
Esim 1. Sinif alacak. Ben de bosta olan diger sinifi alicam.ki sanirim bu 4. Sinif oluyor :)

Yav aksam kayinvaldem ilk kez geldi evi gormeye onlarda ins 2-3 hafta sonra tasiniyolar.

Pesinden gorumcem ve cok yakindaki yengem geldi herkes kalkti yengem baya durdu. Artik gozum kapaniyo diyoki git yat kizim butun gun cocuklarla yoruluyosun :)) ic sesim diyoki sen kalkmazsan ben nasil yaticam konus konus uykum kacti gibi oldu ama yataga gilrince geri geldi.

Günaydn canm.masallah ne güzel bebisini görmüssünüz..insan hep görmek istiyor demi?inan ben özlüyorum bir an önce doktora gidip nasl diye öğrenmek istiyorumm..
Canm imkann varsa 4..sınıfı al.hem ing ve din derslerine sen girmezsin haftada 5 saat daha az yorulmuş olursun.Canm sınıf olarak da ben gecen sene 4 okuttuğum için bu yıl 1.snf alacaktm ama bu durumda almak istemiyorum 2.dönem olmayacam cocuklara yazık olur.ayrıca ben de zorlanırm.karnm cikinca sürekli cocuklarn yanina oturup ellerinden tutup yazdrmak gerek. Bi de etkinlikler falan evde hazırlamak zor olur.bu nedenle idareye söyleyecem durumumu.ki zaten bizim hamile bayanlara hep ara sınıf vermislerdi.bizim okuldan gidenler oldu ara sınıflarda bos var.ama asıl mesele ben okulda norm fazlasym ne olacak hiç bilmiyorum.okulumdan cok memnunum degismek de istemiyorum.üstelik okulm evime cok cok yakn.yüreyerek 5dk falan.ama herseyin hayirlisi....

Gidenler olduysa norm fazlasi olmazsin insallah canim. En guzeli ara sinif almak bizim icin... 1. Sinif zor olur.. belki zumre oluruz :))

Dün gece ne güzel muhabbet etmişsiniz,yena'nin mesajini görmemişim kimse yok diyerekten ciktim ben de..biraz kitap okudum,oyalandim,tv'yi actim ilgimi ceken birsey olmayınca tekrar kitap okudum ve yattim:)hic aklima da gelmedi topiğe bakmak...

Yena'cim yogunluklarinda kolaylıklar diliyorum,Allah yardimcin olsun..firsat bulduğunda daha cok uğra lütfen,özletiyorsun kendini..:)
Dometes konusunda da yaparsin inşallah henüz mevsimi geçmiş değil..

Asuman ablacim,frida'cim ben de cok severim inciri,bayilirim,en sevdiğim meyvedir:) hatta öyle ki izin tarihlerimiz bile sirf doya doya yiyebileyim diye incir mevsimindedir:) burda hasret kaldim maalesef benim yerime de yiyin bol bol:)

Elifunda Allah yardimcin olsun,icin de bulunduğun durumu bilmiyorum ama lütfen ümitsiz ve karamsar olma,umarim hersey ümit ettiğin gibi olur bundan sonrasinda..ben tr tatilinin ve degisikligin sana iyi geleceğini düşünüyorum..

bengisu ve elif dilerim okul konusunda hersey ümit ettiğiniz gibi olur..

Bonus kişisi gecikmelide olsa hosgeldin:) tatil nasil geçti?elif hanimlar nasil,iyileşmiştir umarim..

Yeliz'cim seni görmek ne güzel,yoklugun cok belliydi..lütfen daha cok uğra olur mu?seni merak ediyoruz..

Gecmisden aklimda kalanlar bunlar..
diğer arkadaslar hepinize selam olsun...

sagol canim Allah razi olsun elimden geldigince ugramaya calisicam insallah sizi de tekrardan gormek konusmak cok guzel

selamün aleyküm...
@yst38 canım sana birşey sorabilirmiyim?: )
sağlıkçısın ya sorayım dedim.
bir insanın haftada 5gün günde 20dk normal adımlarla yürüyüş yapması faydalı olurmu? hani 20dk olunca az gibi geldi bana, bence faydalı olur ama birde sana sormak istedim.

@yst38 eğer vazgeçmezsem haftada 5gün 20dk şeklindeki bu yürüyüşü sürekli yapmaya çalışcam, şimdi sürekli olacağı için 20dkdan fazlası beni zorlayabilir oyüzden 20dk dedim devamı gelsin diye... ama 20dkda çok az değil galibaaa: )
neyse sabırsızlıkla fikirlerini bekliyorum: )
benim kp kalp hastası, aklımda yanlış kalmadıysa onun kağıdına doktor günde 20dk yürüyüş yazmış mesela, eğer doğru hatırladıysam 20dk faydalı bir süre bu durumda: ) ama aklımda yanlış kalmışta olabilir: D
bu yürüyüşü kilo için düşünmüyorum ben sağlık bir yaşam için yürüyüş spor olarak düşünüyorum sadece.
ay çok çene ettim hakkını helal et canım.

Son düzenleme:
Kızlar taryısız koydeyım en az 2 kilo almısımdır herseyı sınırsız yedım fena bozfdum diyeti aynı gecın haftaya tartılırım inş

inş canım, allahım kolaylık versin hayırlısı ile tez şifa versin inş derincim.
Allah'a emanet olun.

İnşallah hedeflerimize ulaşabiliriz
Bu hafta ben 2 gün yürüyebildim 3 e çıkarsam yeter bana:)

spor bildirimi olarak yazsaydın ya abla..

bende seni çok öpüyorum önce ablacım: )
aynen öyle tarifi olmayan bir duygu hareketini hissetmek: )
mesela dün gece yattım, acaba şimdide hareket edermi diye bekledim: ))) ama etmedi: )
hep uğra emi.....: )

Olsun canım bu hafta sen birincisin 2 kişilik spor yaptın sen

yok yok yine sen birincisin: )
çünkü dakikamı 2ye çarpsakta seni geçemem: )

ooo tebrikler kızlar....
Amethyst_1 canım eline sağlık...

Gidenler olduysa norm fazlasi olmazsin insallah canim. En guzeli ara sinif almak bizim icin... 1. Sinif zor olur.. belki zumre oluruz :))
Gidenler olunca ben de sevinmistim ama ilicinde gidenin yerine baskalarını aldılar.gelenler de 200 puanlı falan.iste özür durumundan gidenlerin yerine almamışlarsa bir ihtimal.

Canm ben de cevap vereyim.benim domtor doçent.önceden bana günde bir saat yürü derdi.şimdi gebelik olunca günde yarm saat yürü dedi.ayrıca yürüyüş yapınca doğum da kolay olur diye duymuştum.arkadaşm hamileyken sürekli yürüdü.doğumum cok kolay oldu diyordu.öyle abartılan kadar zor değilmiş dedi.ama tabi ki herkesin hamileliği ve doğumu farklı oluyor.

bizim burda bir hikayesi vardır onun: )
birgün bir eve misafir gelir, kalkmak bilmez gece 1 olur 2 olur daha oturuyorlar.
vesselam adam artık uyuyacak misafire derki şimdi siz eve gidince napacaksınız der misafirde yatıcaz der: )
ev sahibide bizde der: DDD

sağol canım fikirlerin için. yürüyüşün doğumu kolaylaştırdığını bende duydum.
ben bu yürüyüşü biraz doğum içinde yapıyorum ama en çok spor olsun vücuduma diye canım, çünkü hamilelik biraz zorlicak bizi... işte sürekli yapmayı düşününcede 30dk zor gelebilir bana diye düşündüm: ) hani zor gelirse 2hafta yapıp sonrasında bırakmamak için 20dk nasıl olur diye düşündüm..
20dk olsada faydalı olur heralde: ) sonuçta haftada 5gün yapılıcak, hani 15dk olsaydı az olabilir derdim: )
aslında süreklilikte 15dk da iyi fikir olabilir: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…