Hem erken kalkıyorsun hem yoğunsun normaldir canım
Sen benim erken kalkmış halimi gör :))
Yoğunluk diyince daficim geldi aklıma nerelerde acaba
Meyracım senin de emeğine sağlık liste için ayrıca yürüyüş yapmışın tebrikler..
Ben de incir yedim...Eşim servis şoförünün bilgisayarını tamir etmiş o da kendi incir ağacından bir sürü incir göndermiş...O ne tat öyle,cenabulrabbulalemin nasıl bir lezzet vermiş oy oy oy..:)
...............
selam kiizzlaaarrrrr
takim yarismasi ev kosturmasi derken burayi iyice bosladim
bende durumlar ayni koca yazi evde sicaklarlarla ve cocuklarla bogusarak gecirdim bis zamalarimda da anca takimlarda yazabildim kusuruma bakmayin ama aklim hep sizdeydi hamisler nasil binus ne yapiyor frida yena kasimpati ve diger butun topikdaslarim sizler nasilsiniz
Sanirim haklisin :) ben de cok onemsemiyorum ya napim alirsam da :) ama doktor laf ediyo :)
Allahtan doktorumu seviyorum da cok sıkmıyo canımı bisey demesi :)
Kizlar sanirim iki gundur biraz fazla ayakta kaldim. Bugun de temizlikte cok yuklendim kendime. Su an belim inanilmaz agriyo. Bi minoset icsem mi. Doktorumun da telefonu yok arayamiyorum
Allah yardımcın olsun derincimasuman ogulcuklarim yena kasimpati frida meyra ..çok sağolun kızlar insallah 15 gün içinde ayağa kalkabilirmis annem ameliyattan sonra ...çok moralim bozuk çocuklara kim bakicak annem pazartesi hastaneye yatıyor kv gelmiyor arayıp sormuyor o yüzden baska da bırakacak kimsem yok ...ne yapi cam ne edicem bilmiyorum ...iki ev arasında gidip geliyorum başım döndü artık...bugün gitmedim kendi evimde temizlik yaptım...
Allah yardimcin olsun canim asuman ablanin dedigi gibi elimizdn duadan badks bisey gelmiyo malesefasuman ogulcuklarim yena kasimpati frida meyra ..çok sağolun kızlar insallah 15 gün içinde ayağa kalkabilirmis annem ameliyattan sonra ...çok moralim bozuk çocuklara kim bakicak annem pazartesi hastaneye yatıyor kv gelmiyor arayıp sormuyor o yüzden baska da bırakacak kimsem yok ...ne yapi cam ne edicem bilmiyorum ...iki ev arasında gidip geliyorum başım döndü artık...bugün gitmedim kendi evimde temizlik yaptım...
Selamun aleykum yeni geldim tarladan ayaklarım çok agridi yattım hemen
Meyracim ne güzel hamilelikte de yapman yürüyüşlerini inan çok faydasını gorecem inşallah canım
Hayırlı akşamlar
Bugün kızlarla çarşıda dolaştık biraz hem giderken hem dönüşte yürüdük biraz yorulduk ama iyi oldu :)
asuman ogulcuklarim yena kasimpati frida meyra ..çok sağolun kızlar insallah 15 gün içinde ayağa kalkabilirmis annem ameliyattan sonra ...çok moralim bozuk çocuklara kim bakicak annem pazartesi hastaneye yatıyor kv gelmiyor arayıp sormuyor o yüzden baska da bırakacak kimsem yok ...ne yapi cam ne edicem bilmiyorum ...iki ev arasında gidip geliyorum başım döndü artık...bugün gitmedim kendi evimde temizlik yaptım...
sagol canim Allah razi olsun bi kere koptum sonra giremedim bi daha ama buralardayim artik insallahGunaydin
Yatagimdan bildiriyorum cok mesudum : ))
Mutfaktan tikirtilar geliyor esim kalkmis umarim insanlik yapar da kahvalti hazirlar : )
Yelizcim hosgeldin bizim icin onemlisin unutma. bak aramaya ciktim seni bir ajan edasinda : )) kilonu neden bildirmiyorsun ki unuttun sanirim : )
Hayriyecim kolay gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?