Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hem erken kalkıyorsun hem yoğunsun normaldir canım
Sen benim erken kalkmış halimi gör :))
Yoğunluk diyince daficim geldi aklıma nerelerde acaba

yine yoğun dafi ablaa: ))))

Meyracım senin de emeğine sağlık liste için ayrıca yürüyüş yapmışın tebrikler..

sağol ablam: )

Ben de incir yedim...Eşim servis şoförünün bilgisayarını tamir etmiş o da kendi incir ağacından bir sürü incir göndermiş...O ne tat öyle,cenabulrabbulalemin nasıl bir lezzet vermiş oy oy oy.. :)

cenabulrabbulalemin
çok hoşuma gitti: )

canım ailen neden istemesin seni... ben asla öyle olduğunu düşünmüyorum...
bol bol dua et, yer gök dua ile... bak 7 tane ayetelkürsi okuyanı allah koruyup kollarmış, oyüzden ayetelkürsiyi bu şekilde bol bol okumak çok faydalıymış çok...
ben de faydasını görüyorum okuyorum öğrendiğim günden beri...
bir süre bolca oku bak nasıl değişiyor bazı şeyler...
geçen tvde de kabenin örtüsü üzerinde yazılı olan duaları söylüyorlardı, o dualar arasında ayetelkürside vardı...
hadi sende allaha emanet ol, görüşmek üzere...
kızçenede iyi bak...

iyiyim canım sağol: )
seni iyi gördüğümede mutlu oldum: )

Sanirim haklisin :) ben de cok onemsemiyorum ya napim alirsam da :) ama doktor laf ediyo :)
Allahtan doktorumu seviyorum da cok sıkmıyo canımı bisey demesi :)

sevgi böyle birşey dimi: )

Kizlar sanirim iki gundur biraz fazla ayakta kaldim. Bugun de temizlikte cok yuklendim kendime. Su an belim inanilmaz agriyo. Bi minoset icsem mi. Doktorumun da telefonu yok arayamiyorum

Kizlar sanirim iki gundur biraz fazla ayakta kaldim. Bugun de temizlikte cok yuklendim kendime. Su an belim inanilmaz agriyo. Bi minoset icsem mi. Doktorumun da telefonu yok arayamiyorum

geçmiş olsun canım.
fazla yorma kendini... bana ebe 2saatten fazla ayakta kalma dedi.
minoset konusunu ben hiç bilemicem canım.

asuman ogulcuklarim yena kasimpati frida meyra ..çok sağolun kızlar insallah 15 gün içinde ayağa kalkabilirmis annem ameliyattan sonra ...çok moralim bozuk çocuklara kim bakicak annem pazartesi hastaneye yatıyor kv gelmiyor arayıp sormuyor o yüzden baska da bırakacak kimsem yok ...ne yapi cam ne edicem bilmiyorum ...iki ev arasında gidip geliyorum başım döndü artık...bugün gitmedim kendi evimde temizlik yaptım...

Allah yardımcın olsun derincim
Duadan başka bişey gelmiyor elimizden

Allah yardimcin olsun canim asuman ablanin dedigi gibi elimizdn duadan badks bisey gelmiyo malesef

Selamun aleykum yeni geldim tarladan ayaklarım çok agridi yattım hemen
Meyracim ne güzel hamilelikte de yapman yürüyüşlerini inan çok faydasını gorecem inşallah canım

Kıyamam canım, dinlen...

Hayırlı akşamlar
Bugün kızlarla çarşıda dolaştık biraz hem giderken hem dönüşte yürüdük biraz yorulduk ama iyi oldu :)

İyi olmuş ablacım.

Allah yar ve yardımcın olsun inş canım, bir yoluna girer geçer bugünlerde...

Gunaydin

Yatagimdan bildiriyorum cok mesudum : ))
Mutfaktan tikirtilar geliyor esim kalkmis umarim insanlik yapar da kahvalti hazirlar : )

Yelizcim hosgeldin bizim icin onemlisin unutma. bak aramaya ciktim seni bir ajan edasinda : )) kilonu neden bildirmiyorsun ki unuttun sanirim : )

Hayriyecim kolay gelsin..

sagol canim Allah razi olsun bi kere koptum sonra giremedim bi daha ama buralardayim artik insallah

Gun aymis coktaaan :)

Asuman abla ben rapor vereyim aksam evde yoktum ikeaya gitmek durumunda kaldim plansiz bi sekilde.

Sabah cok kotu seyler yedim kahvaltida ama bi sorun neden :) smdi asuman abla kilo verdi ya nursenada yiyomus kendini kotu ve yalniz hissetmesin diye

Kasimpati tatil yorucuydu elif iyi masallahi var bir bagiriyoki simdidem kizmaya basladim.

Elif minoset hamilelerin alabildigi yegane ilac. Parasetamol gurubu agri kesicileri icebiliyoruz cocuklar gibi. Ama gercekten cok kotuysen ic her agrida icim dersen hamilelikte agri cok oluyo o zaman cok olur ilacta.

Minoset plus degil ozellikle sadece minoset olucak ya da parol.

Hayırlı pazarlar
Hazırlandık Nikaha gideceğiz birazdan sonrasında da yemek felan yenecek sanırım
Bonus az ye bak sonra pişman olursun Herşeyden yiyin ama az yiyin ben öyle yapıyorum :)allahım vermem gereken en az 10 kilom var hatta 15 de gözüm korkuyor öyle çok büyüyor ki gözümde o nedenle kopmamaya çalışıyorum yaş 40 ı geçti artık verdim verdim sanki bu son şansım gibi geliyor
Desteğinize ihtiyacım var size de her daim desteğim
Öptüm hepiciğinizi akşama görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…