Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bakalım ben diyetteyken belki azimlenir diye düşünüyorum.Babam,nişanlım falan hepimiz desteğiz ona.Titreşimli kemer aldım ona,plates topu bir sürü şey bakalım.Bende kilo alınca belki iştaha gelir.

ii geceler canımm benim göslerim acıdı uykum geldiimirmirmirmir olmadı yarın hallederiz tickerini

herkese günaydınlarrrrrrrrrr ve hayırlı cumalarrrrrrrrrr açıköğretime kayıt yaptırmaya gidiyorum heycandan uyuyamadımmmmm kilo durumumda süperrrrrrrrr 85,9 vücut sadece ödem toplamış :):):)

maşallahhhhhhhhhhhhhh oku oku bitiremedim valla beyzus ablam çok çok geçmiş olsunnnnn

yurdumsu ablammmmm sen varyaaaaaaa S-Ü-P-E-R-S-ı-NNNNNNNNNNN maşallahhhhhhhhhhhhh sana :)

kısss tursariiiiiiiiiiii sevgili kaynanacığımmmmmmmmmmmmmm senlede geçen görüşemedik msnde kusura bakma babam şuan çok ii haberini vereyim

yeni gelen arkadaşım hoşgeldin :)

geçen gece hastanedeydik babamı kaldırdık ve cnmçok sıkıldı bi balık krizi yaşadık :):) kılçık dudağına battı ve kanamayı 40 dk durduramadık hastaneye gittik klinlik desem daha doğru dikiş atamam sana kanaman fazlalşır riskli hastasin urda kardeoloji yok dedi doğru devlet hastanesine git dedi akşam 9 da kanamayı durdurmaya çalıştık saat 23,30 gibi anca durdu kanama başlarmı die beklettiler şimdi diceksiniz neden alt tarafı bi kılçık babamda kalp damarlarında 2 tane stend var ve kan sulandırıcı kullanıyor kan pıltılaşmadığı için kanama durmuyor diş bile çektiremiyo 1 kılçık yarasından o kadar uğraştık allah korusun bide büyük yara olsaydı valla hastanede bir kılçık yüzünden bişey olursa die çok endişelendim çok şükür iyi şimdi yiyemediği balığıda yaptım dün akşam yedi :) canım babam yaaaaa allah annelerimize babalarımıza sağlıkla uzun ömür nasip etsinnnn

BEYZUŞ Hoş geldin canım.Ayrıca tüm yeni gelenler hoş gelmiş sefalar getirmişler...Hepinize daha doğrusu hepimize kolay gelsin.
Emrahelif geçen hafta Hatay da idim canım.Süper yemekleriniz ve tatlılarınız (tatlı ismi vermeyeyim.Başta ben hepimiz kendimizi bozuyoruz) ve de ben bir araya gelince kilolar tıkır tıkır geldi yerleşti tekrardan.Ramazanda verdiğim tüm kiloyu geri aldım.
Senin işin iki katı zor.Yemekleriniz çok güzel.....

AH BEYZUŞ AH NASILDA ANLAMIŞSINDIR BENİİİİİİİİİİ AMA İŞTE SİZİN YARDIMINIZLA VERİCEM BU ARADAAA HEPİNİZİ BEKLERİM HATAYAAAAA Bİ ÖDÜL VERİRSİNİZ Bİ GÜNCÜKKdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

GÜNAYDIN CANLARIM;
Akşam maşallah bayağı kaynatılmış yine,
Yeni gelen guzelimm arkadaşım hoşgeldin.Takıl bize hayatını yaşa.
Ben akşam ölçülerimi vermiştim
Yaptığım hafta içi sporlarım zaten belli,
Kilomu mu sordunuz? sıkı durun
84.1 eh idare eder dimi yani opuyorumnanaktan:lepi: Şeniz

Canım allah sağlık uzun ömür versin, annelerin babaların kıymetini bilin valla.
Ben hem öksüz, hem yetimim, her bayramda burnumun direği sızlar.opuyorumnanaktan

Emrahelif'ciğim inşallah bende Hatay'ı çok merak ediyorum.
Mersin'e yolun düşerse beklerim canım.Kendine iyi bak opuyorumnanaktan

Günaydın çıtırlar kaydirigubbakcemile3
Beyzus ablacım hoşgeldin,çok geçmiş olsun Allah şifa versin kuzucuğunuza.
Ben yeni bir grup kurup aranızdan ayrılmayı düşünüyorum.
90 kilonun üstündekiler birlikte kilo alıyor diye :bbo:
Şaka bir yana kendimi çok iradesiz hissetmeye başladım. 1 hafta güzel idare ediyorum sonra bırakıyorum,
97,5 olmuşum ,napıcağımı biliyorum ama uygulayamıyorum mafoldumben
Neyse sizinde canınızı sıkmayım....

çok çok geçmiş olsunn
allah acılarını göstermesin sevdiklerimizin
benim akşam yemeginden sonra
2 porsiyon meyvem ve
yatmadan yarım saat önce bir bardak sütüm var
bide öle dene istersen

Birde şunu yazmayı unuttum..Bu şekil uygulamada kilo verdim amenna..

Şimdi yönmü değiştirsem diyorum...
Kime diyorum kendi kendime..:roflol:

Saat geç olunca saçmalıyor insan..:)))
:roflol::roflol:

Çok yiyorsun diyorum kızıyor bana yediğimemi karışıyorsun diye.Kıyafetleri olmayıncada ağlıyor başımda....Ne yapcağımı bilmedim.
hoşgeldin
bir olay bir sözz
insanın hayata bakış açısını degiştiriyoo

komşumun annesi yatalak ve her ay bi çocuguna gidiyo kadın
hergün dua edin bana öleyim diyo
böle yaşamak çok zor diyo kadın
ben böylemiydim diye üzülüyo

nedenmii

şu an bakımı o kadar zorki bide kilolu
ve cocukları yüksünerek bakıyo
kaldırması dert yatırması dert
az zayıf olsaydı böylemi olurduu

allahım kimseyi kimseye muhtaç etmesin
insan eti agır olurmuş
analarımız 5 çocuguna aynı anda gözü gibi bakardı
şimdi 5 çocuk bi anaya bakamıyo

allahım elden ayaktan düşürmesin ama
bu durumlardaa çokk önemli kilo

Bugün yediklerimi yazayım canlar:
5 adet form bisküvi, bir parça peynir(deri tulum), 1 adet domates, 1 adet salatalık
1/2 lt. su 1 bardak bitki çayı işte hepsi bu şekerler.

ben ne yedim
3 dilim kepek ekmek
2 kk kutuu beyaz peynir
maydnoz
salatalık
domates
7 tane zeytin
tek şekerli çay

Amin inşallah canım.Onlara birşey olmasın....Çok çok geçmiş olsun.Ayrıca kilo için tebrikler....Harikasın canım....
Nasıl anlamam hayatım.Lezzetin doruklarında yaşıyorsunuz.Allah kolaylıklar versin...Yalnız şu da var ki insan iradesinin başaramayacağı şey yoktur.Kiloları vereceğiz üzülme.Hep birlikte kurtulacağız....
YURDUŞUM benim.....İşte budur....azmin zaferi....Duraklama bitti...Hadi devam devam.
Kutlarım canım.....

Yeni grubun has üyesi olurum canım.Bende aynı durumdayım ama yapamıyoruz,olmuyor,motivasyon gitti deyip oyalanmanın anlamı yok..Acil toparlanmalıyız.Hatta şu andan itibaren.....
Geçmiş olsun dileklerin için sağol canım.Allah hepimize ve sevdiklerimize sağlıklar versin inşallah....

Günaydın canım....
Sırf bu duruma düşmemek için zayıflamalıyız .Ne zor yarabbim.Allah yardım etsin....

Günaydın şekerlerrrrrrrr hayırlı cumalar herkeseopuyorumnanaktan
önce yediklerimi yazayım
sabah troid ilacımı içmeyi unuttum
3 kuru kayısı
kahvaltı
1 dilim dil peyniri
1 domates
5 tuzsuz zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
şekersiz çay
100 gr vermişim bu hafta:kedi::kedi:

Güzeller ben bu ara kilo bildirimi yapmayacağım....Tatilde aldıklarımı bir an önce verip öyle dönmek istiyorum.Eğer kabul ederseniz tabii...

Bu demek değildir ki bu aralar yokum.Her gün birlikteyiz ama ramazandaki 85 i görmeden kilo bildirimi yapmak beni olumsuz etkileyecek gibi hissediyorum.Umarım bu süreç kısa sürer....
a.s.a.s.

Günaydın canım ya bayağı emek sarfediyorum valla.
Bak ölçülerimide yazayım buraya, darısı sizlere olsun inşallah
Sevgili canlarım;

İlk ölçülerim:
Bel: 93 cm
Göğüs : 101 cm
Basen : 110 cm
Bacak : 62 cm.

Bugün ölçülerim:
Bel : 90 cm
Göğüs : 99 cm
Basen : 108 cm
Bacak : 60 cm.
Bayağı faydası olmuş arkadaşlar 11 gün içerisinde

Olsun takma kafanı canım bir ara böyle duruyor, sonra patır patır gidiyorlar, geldikleri gibi,:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…