Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

:roflol::roflol::roflol:

Acılı biber salçası ve nar ekşiside aldımı..??
töbe töbe..

Sorma hep gırtlağa çalıştık.Benim fazla insülinden şekerim düştü,eşiminki yükseldi..Marifetimize bakarmısın......
Ben bugün tartıldım,resmen şok oldum...(

O kadar harekete gram gitmemiş..Tartının pili bitiyor sanırım..

Ben tartılmıyorum.Zurna zırt dedi......Ancak çok kararlı olarak yarın disiplinli olarak başlıyorum ve yürüyüşte yapacağım tekrardan.Yürüyüş bandı toza bulandı.......kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

şelammm naoıyosunuz bakemmm kıss beysuzz yirim seni bennn yiriimmmmcokacimcoook ŞenizŞeniz yenoşş veledimi uyuttum bir saaten fazla olduda misafirim vardı evde bide iki tane genç kız olunca ancak bana bu saatlerde denk geliyor bilg sırası opuyorumnanaktan

Ben bir yerde hata yaptığımı düşünmeye başladım artık..Onu çözmeye çalışıyorum..

Örneğin dörtten-beşten sonra yemek yemiyorum..yanlış olan bumu acaba..
Metabolizmamı yavaşlatıyormuyum bunu uyguluyarak..

Bende pazartesiden itibaren farklı beslenmeye çalışıcam..

Merhaba tatlım.Yi beni yi....Belki biraz küçülürüm.......

Birde şunu yazmayı unuttum..Bu şekil uygulamada kilo verdim amenna..

Şimdi yönmü değiştirsem diyorum...
Kime diyorum kendi kendime..:roflol:

Saat geç olunca saçmalıyor insan..:)))

Doğru olanı yapıyorsunuz.Ben annemi götürdüğümde kesinlikle 6 dan sonra bişey yemiceksiniz.Sadece 1 porsiyon myve yada yoğurt yemenz gerekir demişti.

ıyi geceler güzeller.Ben yatam.Yarın iş var ama cuma günü gecesi vururuz saatin dibine....
Allah rahatlık versin.....

ıyi geceler,bende yatıyorum..

Yoğurt özellikle göbek yağlarını yakmada çok işe yarıyormuş.

canımm hoşgeldinn Şeniz iyiki geldinn ama annene üzüldüm gerçekten insanın kendinden büyükleri ikna etmesi biraz zor olabiliyor gücüne gidiyor küçüklerinden öğüt almak birazda üzüldüklerinden aksini yapıyorlar.:1no2: bazen bizim yaptığımız gibi sinirimiz bozulunca yada üzülünce yemek yememiz gibi oluyor yanii:1no2:

evet çok zor bir durum ama yaşlanınca kilolu kişiler daha çabuk hastalanıyorlar.Bu yüzden korkuyorum.Neler yaptım ama olmuyor.Birazda çabuk pes ediyor.....Ben şu an diyete başladım kalp spazmı geçirdim 1 ay yattım,yatınca kilo aldım.10 kilo gel diyorum beraber rejim yapalım.İstemiyor,bazen istiyor.Kıyafetleri olmayınca üzülüyor.

ahh şu boğaz yokmu boğaz o yüzden bu hallerdeyiz ya bizde :umursamaz: annenle korkularını gayet samimi bir şekilde paylaşırsan bence ikna edebilirsin ona ne kadar üzüldüğünü helede hastalanırsa birazda kendini suçlu hissedeceğini anlat benim için biraz gayret et ben sana güveniyorum sen başarırsın diye yüreklendir bak nasıl aramıza katılıyor.annelerin yüreciği buna dayanmaz bence bi şekilde ikna et çünkü kilo durduğu yerde durmuyor malesef bugünün yüz kilosu yarının 150 bile olabilir :1no2:

23 yaşındayım.Benimki biraz strese bağlı bişey iş bulamadım falan....Anneme söyledim onların hepsini ama 1 hafta sürüyor azim.Evde hamur işi var mı tamam yani bitiyor.

Bu arada kilo çizelgesini yaptım ama kadınlar kulübünde nereye yapıştırcam.

23 yaşındayım.Benimki biraz strese bağlı bişey iş bulamadım falan....Anneme söyledim onların hepsini ama 1 hafta sürüyor azim.Evde hamur işi var mı tamam yani bitiyor.

geçmiş olsun canım anneni neden bizimle tanıştırmıyorsunn bizde diyete bir hafta dayanamıyan insanlar bile var ama burda herşey tam gaz bize katılan asla burdan vazgeçemiyor :lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…