Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar ya benim annem 100 kilo diyetisyene götürdüm ama uygulamadı.Ne önerirsiniz ona?Bu arada bende hastayken 1 ay yattım 10 kilo aldım.Şu an 70 kilyoum.

Canım uygulamak çok önemli..Hele belli bir yaştan sonra kilo vermek o kadar zorlaşıyorki..
hergün düzenli yürüyüş yapamazmı annen..

beyzuş ablam ve yena ablam müsadenizle bn çıkıyorum.kısmetse yarın görüşürüz sizi çokk seviyorum hayırlı gecelerr opuyorumnanaktan

Canım uygulamak çok önemli..Hele belli bir yaştan sonra kilo vermek o kadar zorlaşıyorki..
hergün düzenli yürüyüş yapamazmı annen..

Yapmıyor ama hergün spor yapıyor evde.Plates topu lamıştım ben ona onla yapıyor.Ben korkuyorum artık yaşı geçtikçe hastalık sahibi olcak kilodan.

Çok yiyorsun diyorum kızıyor bana yediğimemi karışıyorsun diye.Kıyafetleri olmayıncada ağlıyor başımda....Ne yapcağımı bilmedim.

beyzuş ablam ve yena ablam müsadenizle bn çıkıyorum.kısmetse yarın görüşürüz sizi çokk seviyorum hayırlı gecelerr opuyorumnanaktan

Canım iyi geceler..
datlu rüyalar..:))

Çok yiyorsun diyorum kızıyor bana yediğimemi karışıyorsun diye.Kıyafetleri olmayıncada ağlıyor başımda....Ne yapcağımı bilmedim.

İşte tipik şişman psikolojisi..:))))
Bende öyleyim...önce ye sonra pişman ol..:)))

Şimdi bende hastalıktan dolayı yattım 1 ay 10 kilo aldım bak beraber zayıflayalım diyorum sende yap benle bir rejim yarış yapalım diyorum....1 hafta yapıyor.Sofraya yumurta koyunca dayanamıyor.

YENACIĞIM;
6 yaşına yeni girdi canım.....Tek kulağına tüp takmışlar.6 ay kalması gerekiyormuş.% 30 kadar işitme kaybı saptanmış.İyileşecekmiş.Çocuk çok yüksek sesle konuşuyordu şimdi fısıltıyla konuşuyor.Demek ki derdi varmış yavrucağın.Bizde şımarıklıktan bağırıyor sanıyorduk.Birde çok iştahsız bir çocuk.Dotor burnu sürekli tıkalı olduğu için tat alamıyor ve bu nedenle yiyemiyor dedi.Umarım artık düzelir;çünkü gerçekten çok zayıf.
Kızının ameliyat sonrası iştahı açıldı mı?

Anacığım;yemek yemekten,baharatçı,salçacı,bakırcı dolaşmaktan örtülere sıra gelmedi ki......

Hahaha bende pil demişim tüp olucaktı..:)))

Canım hemde nasıl açıldı iştahı..:)))

Anacığım;yemek yemekten,baharatçı,salçacı,bakırcı dolaşmaktan örtülere sıra gelmedi ki......

:roflol::roflol::roflol:

Acılı biber salçası ve nar ekşiside aldımı..??
töbe töbe..

Ben bugün tartıldım,resmen şok oldum...(

O kadar harekete gram gitmemiş..Tartının pili bitiyor sanırım..

tursari,hoşgeldin..
oğlan uyuyormu..??

Kızlar çok yağ yaktıran ne hareketi var söylesenizde anneme göstersem kadının basenleri çok var ya....

Hahaha bende pil demişim tüp olucaktı..:)))

Canım hemde nasıl açıldı iştahı..:)))

Oh bu süper haber.Çünkü bizim yaramaz 6 yaşında 16 kilo.Ameliyat sonrası 15 kalmış.Çok haraketli ve annesi ile babaannesine naz yaparak yemek konusunu onlara karşı kullanıyor.Ablam terbiye etmeye çalışıyor ama anacığı dayanamıyor yemeyince üzülüp ısrarlara başlıyor yeniden.Tekrar başa dönüyorlar.Anadır tabii ona hak veriyorum ama biraz sabır etmek lazım.Umarım bizimkininde iştahı açılır.Herkes böyle olduğunu söylüyor.Senden de duyunca rahatladım.

Ayyy kıyamam,hakikaten çok zayıfmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…