Kızlar ya benim annem 100 kilo diyetisyene götürdüm ama uygulamadı.Ne önerirsiniz ona?Bu arada bende hastayken 1 ay yattım 10 kilo aldım.Şu an 70 kilyoum.
beyzus ablam HOSGELDINNNopuyorumnanaktan ozlettın kendınınasılsın?
Canım uygulamak çok önemli..Hele belli bir yaştan sonra kilo vermek o kadar zorlaşıyorki..
hergün düzenli yürüyüş yapamazmı annen..
beyzuş ablam ve yena ablam müsadenizle bn çıkıyorum.kısmetse yarın görüşürüz sizi çokk seviyorum hayırlı gecelerr opuyorumnanaktan
Çok yiyorsun diyorum kızıyor bana yediğimemi karışıyorsun diye.Kıyafetleri olmayıncada ağlıyor başımda....Ne yapcağımı bilmedim.
İşte tipik şişman psikolojisi..:))))
Bende öyleyim...önce ye sonra pişman ol..:)))
BEYZUS'çum geçmiş olsun..tabiiki sağlık daha önemli..
YURDUSUM zaten sık sık gelir istanbula rahat rahat görüşürsünüz..
Dediğin ameliyatı kızımda 5 yaşında olmuştu..
Gerçekten duyma yetisini ve damak yapısını bozuyor..Sanırım pil takmışlardır kulaklarına..
Yeğenin kaç yaşında..??
Antepte güzel güzel örtüler vardır baktınmı hiç..
Salon takımları falan..
Okuldan bir arkadaşımın antepli sevgilisi vardı..Evlenince oraya yerleştiler..
hediye olarak sehpa örtüsü falan getirmişti..Çok güzellerdi..:)
Birde tabii yemekleri..:)))
YENACIĞIM;
6 yaşına yeni girdi canım.....Tek kulağına tüp takmışlar.6 ay kalması gerekiyormuş.% 30 kadar işitme kaybı saptanmış.İyileşecekmiş.Çocuk çok yüksek sesle konuşuyordu şimdi fısıltıyla konuşuyor.Demek ki derdi varmış yavrucağın.Bizde şımarıklıktan bağırıyor sanıyorduk.Birde çok iştahsız bir çocuk.Dotor burnu sürekli tıkalı olduğu için tat alamıyor ve bu nedenle yiyemiyor dedi.Umarım artık düzelir;çünkü gerçekten çok zayıf.
Kızının ameliyat sonrası iştahı açıldı mı?
Sağol canım.Sende hoş geldin.....
Anacığım;yemek yemekten,baharatçı,salçacı,bakırcı dolaşmaktan örtülere sıra gelmedi ki......
Hahaha bende pil demişim tüp olucaktı..:)))
Canım hemde nasıl açıldı iştahı..:)))
Oh bu süper haber.Çünkü bizim yaramaz 6 yaşında 16 kilo.Ameliyat sonrası 15 kalmış.Çok haraketli ve annesi ile babaannesine naz yaparak yemek konusunu onlara karşı kullanıyor.Ablam terbiye etmeye çalışıyor ama anacığı dayanamıyor yemeyince üzülüp ısrarlara başlıyor yeniden.Tekrar başa dönüyorlar.Anadır tabii ona hak veriyorum ama biraz sabır etmek lazım.Umarım bizimkininde iştahı açılır.Herkes böyle olduğunu söylüyor.Senden de duyunca rahatladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?