Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aklıma gelmişken yeni gelen arkadaşlar spor ve kilo bildirimleri her cuma öğlen 13e kadar.
spor bildirimi isteğe bağlı.
şimdiden bildiriyim
spor :90 dk
kilo tahminim:-200
bu hafta hiç güzel geçmedi. abartılı yemedim ama geçen hafta giden kiloya uyum sağlıyor galiba vucut.

her hamilelik bir değilki canım. bende yüksek kiloda hamilelik geçirdim. tin tin gezdim. sezeryan olmasa son günüme kadarda çalışırdım. yapı meselesi. bünye meselesi. üzme kendini

ay keşke 1. sınıfa vermeseler seni. sonuçta hamilelik. o çocuklarının ilk temellerinin atıldığı yer. allah korusun sorun yaşasan o çocuklarında vebaline girersin.

canım bana ebe 2saatten fazla ayakta durma dedi, seninde aklında olsun.
çok sık idrara çıkma bende 1aydır varya, bazen diyorum hamilelik şekeri falanmı varki diye, ama yoktur evhamdır sanırım benimkisi...
çünkü ateş basması yada aşırı değişik bir halsizlik falan yok...
ama gece falan kaç kere kalkıyom wc için, suyu sıvı türevini çok tüketiyom heralde ondan benimki, birazda hamilelikten.. çünkü eskidende çok tuketirdim ama bu denli çıkmazdım galiba hamilelikte yapıyor.
benim doktorum hiç tahlil yapmıyor yaaa: )
2. gidişimde yapacaktı ama zaten aile hekimliğinde yaptırmışın oyüzden gerek duymuyorum dedi tamam dedim.
kimi her gittiğinde yapıyormuş tahlil.

hoşgeldin: )

Gebe kisiler cok idrara cikarlar normaldir tabikide rahim buyuyup idrar kesesine baski yapiyodur zannumca
Dinlenince falan gecmeyen kasık yumurtalik agrisi yanma falan yoksa gerisi normaldir yani. Aman usutmeyin mikrop kapmayin idrar yolu enfeksiyonu cok oluyo hamileliklerde

sağol canım: )

Hayırlı akşamlar
Cumartesi yatılı misafirim gelecek bayram temizliğini erkene aldım birazını yaptım yarın da cam perde işinin bir kısmını halledip yemek yapmayı planlıyorum
Bugün bir de kışlık birkaç malzeme almıştım onları kızarttım şokladım derken epey yoruldum

Adaş kursun hayırlı olsun başarılar hem sana hem kızına
İnşallah gerekli ayarlamalarda kolaylık sağlar okul
Özledim yaaa benim rakip Nursena da yok yine sen yoksun yeni yok kasımpatı seyrek uğruyor
Dafi de kayıp iyileşti mi acaba

Canm ben de cok su icmeye calisiyorum.psikolojik mi bilmem ama faa su icince sancm azaliyo.sanirim enfeksiyonla alaksli bisey.bi de benim doktorm da hic tahlil yapmiyo.sadece haftaya ikili test icin cagirdi.bi de aylik troidini takip et dedi.

ay keşke 1. sınıfa vermeseler seni. sonuçta hamilelik. o çocuklarının ilk temellerinin atıldığı yer. allah korusun sorun yaşasan o çocuklarında vebaline girersin.
Canm ben de cocuklari düşündüğüm icin 1 almak istemiyorum.yoksa benim icin 1 okutmak sorun degil.müdüre söyleyecem durumumu.genelde idariciler böyle durumda 1 vermemeye calisiyorlar zaten.

sende yoğunmuşsun kolay gelsin hayırdır bayram arifesi yatılı misafir ne kadar kalıcaklar kaç kişi ? kışlıklarınıda güle güle kullan ben hiç bişey yapmadım iyimi bakalım kışın napıcam :) bu sene kurbanımızda yok benimde bayramda kardeşlerim gelicek ve ev çok kirlii nerden nasıl başlıycam bilmiyorum birde dış cephe yapılıyor ....

sağol evet kursa gidecem bakalım işi tekniğiyle öğrenelim okular açılınca bir düzen oturur sanırsam okula anlaşıcaz artık olmasa üniversiteden yazı filan getiririmde resmi olmuyor okul ne kadar kabul edicek bilemiyorum biraz zor oluyor ama olacak mecbur:)

evet dafi uğramıyor zaten bir hafta kaldı bayrama ondanda kızların işi vardır gerçi bende bir bayram havası yokta yiğenlerim gelicek evi temizlersem rahat ederim ...

Ogulcuklarim tasinma islerinde kolaylıklar diliyorum,yeni evin mutluluk getirsin inşallah.

Bonus ve dayko atismalarinizi gülerek okudum,güzel enerji yayiyorsunuz hep atisin olar mi..

Bengisu okul konusu netleşmiş,istedigin yer olmasina sevindim.hayirli olsun.

Asuman ablacim kisliklarini güzel günlerde tüket inşallah..temizlik konusunda da güzel bir tevafuk olmuş misafir bayrama rahat olur telassiz girersin böylelikle..:)
ben de bu ara dolaplardan başladım temizlik faslina:)

Frida sultan hosgeldin,yokluğun farkediliyordu..
kursun hayirli olsun,cok iyi yapmissin is konusunda cok yardimci olur sana.

Dafi abla ugramamis,impilant tedavisi nasil gidiyor acaba..sorunsuz atlatir inşallah.

Yena'da ugramamis cok yoğun sanirim her zamanki gibi,Allah yardimcisi olsun her konuda..hem is,hem ev hanimi olmak cok zor..

Yeliz'cim kizinin durumu nasil oldu?umarim hersey yolundadir sizin için,merak ettim durumunuzu..

Hamis hatunlar sizler nasilsiniz?maşallah hiçte kilo almıyorsunuz yahuu,hic dikkatimden kaçmıyor..her duyguda,her anda yeme potansiyeli olan biri olarak acayip kiskanmaya basladim sizi dermişim...

Arkadaslar hamile hatunlar kilo almıyor ise,biz de almayalım lütfen..biz zayiflayalim onlar kilo alsin...

Aksaminiz hayr olsun güzel insanlar..
seninde akşamın hayır olsun napıyorsun nasılsın ? yürüyüşlerine devam edebiliyormusun ? faslı arkadaşla naptınız kahveye geldimi sana ?

ben yarın büyük ihtimal artı çıkabilirim sözde akşam dikkat edicektim tutum bir tabak pirinç pilavı yedim

Adaş eşimin akrabası gelecek 2 kişiler 1 ya da 2 gece kalırlar Almanya ya dönecekler izinleri bitmiş
Kısa bir misafirlik olacak yani
Kışlık ben de çok bişey yapmadım sadece domates menemen az da acılı sos biajç poşet patlıcan kızarttım falan filan kuru yapmadım tarhana erişte neyin hiç bulaşmıyorum zaten :))

Kasımpatı kolay gelsin sana da ben zaten bir aydır dolap vs uğraşıyorum yarın mutfak dolaplarını kabaca sileceğim bir de aman iş bitmiyor :)

dolap derken elbise dolapları filan mı benimde bir el atmam lazım havalar serinledi kışlıkları çıkartmam lazım geçen pantulon çıkartım dolaptan üstümden düşüyor kemer bile taksam kurtarmıyor yani üstüme yeni bişeyde bulamadım terziye götürdüm pantulonu astarı yüzünü geçer asuman dedi kanvars tipimi diyorlar öyle işte çok seviyordum rengini vizon rengi vardı olmuyor şimdiii

frida'cim iyiyim sükür,sen nasilsin?
bu aralar hava sürekli yağmurlu ama yagmadigi günlerde yürüdüm 3 gün de olsa..fasli komsum bir yakinini kaybetmiş ve acil memleketine gitmiş,esi esimi gördüğünde söylemiş otaparkta,hala gelmedi sanirim..geldiğinde ilk firsatta cagiracagim inşallah.
yeşil cay içebiliyor isen içsen iyi geliyor siskinlik ve ödemlere..

bende terziye şifon bir gömleğim vardı onu verdim birde keten patulonum onları tadilat yapıcak birde gömleklik kumaş alıp verdim sıfırdan dikicek bu yaz sonu indirimleri fos çıktı hiçbişey bulup alamadım üzerime giyinecek hiçbişeyim kalmadı ....

kızın formalarını aldım bir hırkayla 2 çift de spor ayakkabısı almam lazım biri okul için biri basket için...

Kasımpatı kolay gelsin sana da ben zaten bir aydır dolap vs uğraşıyorum yarın mutfak dolaplarını kabaca sileceğim bir de aman iş bitmiyor :)

sagolasin asuman ablacim,is bitmiyor hâklisin.temizlik cok nankör yahu..
senin misafirin de alamancilarmis:) onlar memleket lezzetlerini ve sebzesini özlemişlerdir muhtemelen agir seyler yapmana gerek kalmaz belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…