şimdiden bildiriyimaklıma gelmişken yeni gelen arkadaşlar spor ve kilo bildirimleri her cuma öğlen 13e kadar.
spor bildirimi isteğe bağlı.
her hamilelik bir değilki canım. bende yüksek kiloda hamilelik geçirdim. tin tin gezdim. sezeryan olmasa son günüme kadarda çalışırdım. yapı meselesi. bünye meselesi. üzme kendinieşim diyoki okulda kaç tane öğretmen biliyom son aylarına kadar çalışıyolar doğumdan 15 gün önce falan izne ayrılıyolargüzel güzel oturup kalkıyolar geziyolar sen niye her hamilelikte böylesin aklım almıyo diyo...bikaç kere böyle deyince birinde ters anıma geldi sanırım bi ton azarlamışım adamı...bahsettiğin hatunlar 45 kilo hamile kalıp 60 kilo doğuma gidiyo ben gibi 100 kilo değil demişim oan ben hatırlamıyom tabi daha sonra anlattı bi daha ses etmiyo..görüyo halimi kıyamıyo aslında bayada yardımcı oluyo her konuda ama başkalarını rahat görüncede kıyaslıyo heralde...
ay keşke 1. sınıfa vermeseler seni. sonuçta hamilelik. o çocuklarının ilk temellerinin atıldığı yer. allah korusun sorun yaşasan o çocuklarında vebaline girersin.Selam herkese.bugünlerde yogunum.haftasonu görümcemin düğünü var.cok mutluyum yarn annem ve babam geliyor.ha bi de okulum belli oldu.istedigim okula vermisler.sanrm puanlara göre dagitmislar.bi de sinifim belli olsa kafam rahatlar.müdür beni aradi sadece 4 tane 1.sinif bosta dedi.ama diğer arkadasma da sana 3 ya da 4 verecez demis bu ne celiski anlamadm.en iyisi gidip yüzyuze konusmak.bu arada su ana kadar cok sukur hamileligim cok rahat geciyor.sadece uzun süre ayakta kalmak yoruyo.is yapınca sık sık dinleniyorum.ilk 4 ayi kilo almadan kapatsam süper olur su anda 3ay bitmek üzere.masallah zaman ne cabuk geciyor.
Selam herkese.bugünlerde yogunum.haftasonu görümcemin düğünü var.cok mutluyum yarn annem ve babam geliyor.ha bi de okulum belli oldu.istedigim okula vermisler.sanrm puanlara göre dagitmislar.bi de sinifim belli olsa kafam rahatlar.müdür beni aradi sadece 4 tane 1.sinif bosta dedi.ama diğer arkadasma da sana 3 ya da 4 verecez demis bu ne celiski anlamadm.en iyisi gidip yüzyuze konusmak.bu arada su ana kadar cok sukur hamileligim cok rahat geciyor.sadece uzun süre ayakta kalmak yoruyo.is yapınca sık sık dinleniyorum.ilk 4 ayi kilo almadan kapatsam süper olur su anda 3ay bitmek üzere.masallah zaman ne cabuk geciyor.
merhabalaaar ben geldiiim :) pek uğrıyamıyorum modum düşük tü sizide kötü etkilemek istemedim yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelmişler doyko gelmiş iyi yapmış acaba cuma tablosuna gircekmi diyede merak ediyorum ?
bende emlak danışmanlık kursuna kayıt oldum bayramdan sonra başlıyacak. kızımı baskete başlatım ve bir anda büyüdüğünü farketim çünkü 1,2 yıl daha ben götürüp getiririm diyordum ki daha ilk günden ben kendim gidip gelicem dedi şaşırdım tabi bunda 4 kız toplanıp aynı anda gidip gelmeleride etken oldu bir okular açılınca servisi ayarlamak ve okuldan hergün izinli baskete gitmesini sağlamak kaldı. okul yönetimiyle filan görüşüp ayarlamam lazım ordada düzen oturtabilirsem iyi olucak :)
diyet mi desem sağlıklı beslenmemi desem askıda artıdayım bugün bu saatden sonra dikkat ederim ama bakalım yarın tartı ne göstericek ....
Gebe kisiler cok idrara cikarlar normaldir tabikide rahim buyuyup idrar kesesine baski yapiyodur zannumca
Dinlenince falan gecmeyen kasık yumurtalik agrisi yanma falan yoksa gerisi normaldir yani. Aman usutmeyin mikrop kapmayin idrar yolu enfeksiyonu cok oluyo hamileliklerde
Adaş kursun hayırlı olsun başarılar hem sana hem kızınamerhabalaaar ben geldiiim :) pek uğrıyamıyorum modum düşük tü sizide kötü etkilemek istemedim yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelmişler doyko gelmiş iyi yapmış acaba cuma tablosuna gircekmi diyede merak ediyorum ?
bende emlak danışmanlık kursuna kayıt oldum bayramdan sonra başlıyacak. kızımı baskete başlatım ve bir anda büyüdüğünü farketim çünkü 1,2 yıl daha ben götürüp getiririm diyordum ki daha ilk günden ben kendim gidip gelicem dedi şaşırdım tabi bunda 4 kız toplanıp aynı anda gidip gelmeleride etken oldu bir okular açılınca servisi ayarlamak ve okuldan hergün izinli baskete gitmesini sağlamak kaldı. okul yönetimiyle filan görüşüp ayarlamam lazım ordada düzen oturtabilirsem iyi olucak :)
diyet mi desem sağlıklı beslenmemi desem askıda artıdayım bugün bu saatden sonra dikkat ederim ama bakalım yarın tartı ne göstericek ....
Canm ben de cok su icmeye calisiyorum.psikolojik mi bilmem ama faa su icince sancm azaliyo.sanirim enfeksiyonla alaksli bisey.bi de benim doktorm da hic tahlil yapmiyo.sadece haftaya ikili test icin cagirdi.bi de aylik troidini takip et dedi.canım bana ebe 2saatten fazla ayakta durma dedi, seninde aklında olsun.
çok sık idrara çıkma bende 1aydır varya, bazen diyorum hamilelik şekeri falanmı varki diye, ama yoktur evhamdır sanırım benimkisi...
çünkü ateş basması yada aşırı değişik bir halsizlik falan yok...
ama gece falan kaç kere kalkıyom wc için, suyu sıvı türevini çok tüketiyom heralde ondan benimki, birazda hamilelikten.. çünkü eskidende çok tuketirdim ama bu denli çıkmazdım galiba hamilelikte yapıyor.
benim doktorum hiç tahlil yapmıyor yaaa: )
2. gidişimde yapacaktı ama zaten aile hekimliğinde yaptırmışın oyüzden gerek duymuyorum dedi tamam dedim.
kimi her gittiğinde yapıyormuş tahlil.
hoşgeldin: )
Canm ben de cocuklari düşündüğüm icin 1 almak istemiyorum.yoksa benim icin 1 okutmak sorun degil.müdüre söyleyecem durumumu.genelde idariciler böyle durumda 1 vermemeye calisiyorlar zaten.ay keşke 1. sınıfa vermeseler seni. sonuçta hamilelik. o çocuklarının ilk temellerinin atıldığı yer. allah korusun sorun yaşasan o çocuklarında vebaline girersin.
Adaş kursun hayırlı olsun başarılar hem sana hem kızına
İnşallah gerekli ayarlamalarda kolaylık sağlar okul
Özledim yaaa benim rakip Nursena da yok yine sen yoksun yeni yok kasımpatı seyrek uğruyor
Dafi de kayıp iyileşti mi acaba
seninde akşamın hayır olsun napıyorsun nasılsın ? yürüyüşlerine devam edebiliyormusun ? faslı arkadaşla naptınız kahveye geldimi sana ?Aksaminiz hayr olsun güzel insanlar..
Kasımpatı kolay gelsin sana da ben zaten bir aydır dolap vs uğraşıyorum yarın mutfak dolaplarını kabaca sileceğim bir de aman iş bitmiyor :)
seninde akşamın hayır olsun napıyorsun nasılsın ? yürüyüşlerine devam edebiliyormusun ? faslı arkadaşla naptınız kahveye geldimi sana ?
ben yarın büyük ihtimal artı çıkabilirim sözde akşam dikkat edicektim tutum bir tabak pirinç pilavı yedim
Kasımpatı kolay gelsin sana da ben zaten bir aydır dolap vs uğraşıyorum yarın mutfak dolaplarını kabaca sileceğim bir de aman iş bitmiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?