Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Adaş benim de doğru dürüst giyecek bişeyim kalmadı üniforma gibi hep aynı takılıyorum Bayram'ı bahane edip alayım demiştim ama sıra gelmedi bana
Sen çalışıyorsun kurs da var mecbur al diktir yap bişeyler tabii :))
Spor ayakkabıları da Servet ben bu yaz ayakkabıya çok para verdim kızlara spor felan aldım ben de

AA yazık kadıncağıza ...

evet havalar serinledi yeşil çaya başlasak iyi olur gerçi ben bugün bir badak içtim geçenlerde komşumda demleyip getirmişti tadı çok güzeldi içine biraz yeşil çay, bir tutam biberiye bir dilimde limon katmıştı 2 bardak içtim bayıdım...

Frida pantalonunun bol gelmesi ne güzel,masallah sana..

Insallah ben de kiyafetlerimin bol geldiği,bolluktan giyemediğim günleri görürüm yakin zamanda..

ben elbise dolabini,kitapligi ,buz dolabini temizleyip düzenledim cok sükür..sirada mutfak dolaylari,banyo dolaplari vs vs var...

Yesil cayi ben de limonlu içiyorum,diger türlüsünü içemedim pek..bir de markasi da farkediyor sanirim,önceki kullandigim markalarda hic içemedim yeşil cayi ben,yeni keşfettiğim markanin yeşil cayi cok güzel severek içiyorum bu ara,limon da cok yakisiyor..

bayram önemli değilde normalde mevsim değişti ve giyecek bişey bulamıyorum dediğin gibii kurs işyeri lazım oluyor benim kış montumda yok sorma bende önümüzdeki hafta okul için olan ayakkabıyı alıyımda basket ayakabısınıda bayram harçlıklarından filan alırız olmadıı çok pahalılar benimkide tek çeşit giyer değişik değişik giymez ama aldığımızda pahalı oluyor işte ...

Ben de bayram bahane olsun demiştim zaten olmadı :)
Geçen sene ben de montuma giremedim idare ettim bi şekilde bu sene inşallah giyebilirim ama 5 kilo vermem lazım en az
Ben yeşilçayı hergün içmeye çalışıyorum ben kabul tarçınla demliyorum hem belki tatlı isteğine de iyi gelir diye :) ama yine de ılık ya da soğuk tek dikişte içiyorum yenacığımın kulakları çınlasın :))

inşallah seninde kıyafetlerin en kısa zamanda bol gelmeye başlar üzerine çok sevindirici bir durumda yerine alıp giyinecek bişey bulamayınca sıkıntı oluyor mevsim değişiyor yavaş yavaş kışlıkları çıkarıyorum olmuyorlar terziye birlikte gitiğim arkadaşım sakla dedi atmayada kıyamıyorum ama saklamakta istemiyorum öyle işte ...

hee sana yazarken aklıma geldii birkaç tanesini kesiyim lime lime yapayım atayım en iyisii :))
öyle yapıyorlarya bende bir daha bu beden giyinmiycem diye beyne görsel mesaj vereyim :)

Iyi geceler asuman ablacim,ben de cikacagim mutfak'da birkaç islerim daha var yatmadan halletmem gereken..frida'cim sana da iyi geceler diliyorum..
sanada iyi geceler canım benimde makinede çamaşırlarım var onları bekliyorum kızın formaları var asıcam yarın maçları var bayağı heyecenlıydı spora ara verdiği için vücudu ham önceden yaptığı hareketleri yapamadığı için üzülüyor sazanım :)

gözün aydın mesajında birçok güzel haber var :) annen baban gelicekmiş birde düğün evlenecek çifte mutluluklar dilerim okulunda belli olmuş sınıfında gönlünce olur inşallah düğün koşuşturmacasında çok yorma kendinii ...

zor yaa binada uyumsuzluksa sinir bozucu bizim komşularda öyle 10 daireyiz hala binaya bişey yapıldığında evlerinin değer kazanacağının farkında değiler yaa yaptırmak istemiyorlar yada herşeyin ucuzuna kaçıyorlar ee yapılan şey ucuz oluncada daha çabuk bozulma dökülme oluyor ..
şimdi dış cephe yapılıyor bizimde biz yıkılıp tekrar yapılması taraftarıydık kabul etmediler öylece kaldıı

selam aranıza katılmak istiyorum cok once burada bende zayıflamıstım fakat uzun zaman oldu doğumumdan sonra epey kilo aldım banada yardımcı olurmusunuz cok ihtiyacım var ne yapmam lazım cevaplarsanız cok sevinirim teşekkürler şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…