- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Adaş benim de doğru dürüst giyecek bişeyim kalmadı üniforma gibi hep aynı takılıyorum Bayram'ı bahane edip alayım demiştim ama sıra gelmedi banabende terziye şifon bir gömleğim vardı onu verdim birde keten patulonum onları tadilat yapıcak birde gömleklik kumaş alıp verdim sıfırdan dikicek bu yaz sonu indirimleri fos çıktı hiçbişey bulup alamadım üzerime giyinecek hiçbişeyim kalmadı ....
kızın formalarını aldım bir hırkayla 2 çift de spor ayakkabısı almam lazım biri okul için biri basket için...
frida'cim iyiyim sükür,sen nasilsin?
bu aralar hava sürekli yağmurlu ama yagmadigi günlerde yürüdüm 3 gün de olsa..fasli komsum bir yakinini kaybetmiş ve acil memleketine gitmiş,esi esimi gördüğünde söylemiş otaparkta,hala gelmedi sanirim..geldiğinde ilk firsatta cagiracagim inşallah.
yeşil cay içebiliyor isen içsen iyi geliyor siskinlik ve ödemlere..
AA yazık kadıncağıza ...
evet havalar serinledi yeşil çaya başlasak iyi olur gerçi ben bugün bir badak içtim geçenlerde komşumda demleyip getirmişti tadı çok güzeldi içine biraz yeşil çay, bir tutam biberiye bir dilimde limon katmıştı 2 bardak içtim bayıdım...
Adaş benim de doğru dürüst giyecek bişeyim kalmadı üniforma gibi hep aynı takılıyorum Bayram'ı bahane edip alayım demiştim ama sıra gelmedi bana
Sen çalışıyorsun kurs da var mecbur al diktir yap bişeyler tabii :))
Spor ayakkabıları da Servet ben bu yaz ayakkabıya çok para verdim kızlara spor felan aldım ben de
yat sen sanada Allah rahatlık versin :)Bana müsade yorgun ve uykusuzum yatıp dinleneyim
Yarın görüşürüz Allah rahatlık versin
Ben de bayram bahane olsun demiştim zaten olmadı :)bayram önemli değilde normalde mevsim değişti ve giyecek bişey bulamıyorum dediğin gibii kurs işyeri lazım oluyor benim kış montumda yok sorma bende önümüzdeki hafta okul için olan ayakkabıyı alıyımda basket ayakabısınıda bayram harçlıklarından filan alırız olmadıı çok pahalılar benimkide tek çeşit giyer değişik değişik giymez ama aldığımızda pahalı oluyor işte ...
Allah rahmet eylesinFasli komsuma ben de cok üzüldüm,yakinlik derecesini bilmiyorum ama apar topar memleketine gittiğine göre muhtemelen yakin akrabasi veya ailesinden biri..Allah sabirlik versin.
Bana müsade yorgun ve uykusuzum yatıp dinleneyim
Yarın görüşürüz Allah rahatlık versin
inşallah seninde kıyafetlerin en kısa zamanda bol gelmeye başlar üzerine çok sevindirici bir durumda yerine alıp giyinecek bişey bulamayınca sıkıntı oluyor mevsim değişiyor yavaş yavaş kışlıkları çıkarıyorum olmuyorlar terziye birlikte gitiğim arkadaşım sakla dedi atmayada kıyamıyorum ama saklamakta istemiyorum öyle işte ...Frida pantalonunun bol gelmesi ne güzel,masallah sana..
Insallah ben de kiyafetlerimin bol geldiği,bolluktan giyemediğim günleri görürüm yakin zamanda..
ben elbise dolabini,kitapligi ,buz dolabini temizleyip düzenledim cok sükür..sirada mutfak dolaylari,banyo dolaplari vs vs var...
sanada iyi geceler canım benimde makinede çamaşırlarım var onları bekliyorum kızın formaları var asıcam yarın maçları var bayağı heyecenlıydı spora ara verdiği için vücudu ham önceden yaptığı hareketleri yapamadığı için üzülüyor sazanım :)Iyi geceler asuman ablacim,ben de cikacagim mutfak'da birkaç islerim daha var yatmadan halletmem gereken..frida'cim sana da iyi geceler diliyorum..
Selam herkese.bugünlerde yogunum.haftasonu görümcemin düğünü var.cok mutluyum yarn annem ve babam geliyor.ha bi de okulum belli oldu.istedigim okula vermisler.sanrm puanlara göre dagitmislar.bi de sinifim belli olsa kafam rahatlar.müdür beni aradi sadece 4 tane 1.sinif bosta dedi.ama diğer arkadasma da sana 3 ya da 4 verecez demis bu ne celiski anlamadm.en iyisi gidip yüzyuze konusmak.bu arada su ana kadar cok sukur hamileligim cok rahat geciyor.sadece uzun süre ayakta kalmak yoruyo.is yapınca sık sık dinleniyorum.ilk 4 ayi kilo almadan kapatsam süper olur su anda 3ay bitmek üzere.masallah zaman ne cabuk geciyor.
zor yaa binada uyumsuzluksa sinir bozucu bizim komşularda öyle 10 daireyiz hala binaya bişey yapıldığında evlerinin değer kazanacağının farkında değiler yaa yaptırmak istemiyorlar yada herşeyin ucuzuna kaçıyorlar ee yapılan şey ucuz oluncada daha çabuk bozulma dökülme oluyor ..Eski oturdugum evin icinden baslamislar ufak ufak yikmaya hurdacilar gelmis bugun sökmüsler falan duyuca oyle bi tuhaf oldum cocukkende ordaydim cok hatirasi var iyi kotu...
Donusume girdigimiz diger binadakilee sorun cok...komsulardan biri diyomuski kepcenin onune yatarim yiktirmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?