Vallahi çok sevindim sizin için ben aynı Bıraktığın gibiyim Gül'ümDaykom evet iki kisi olduk sukurler olsun :) iyiyim elhamdulillah.. sen nasilsin, buraya dönünce seni sormuştum. Bonuscanin keyfi yokmus bu ara ama o da kendine gelince atismalarinizi gormeyi cok isteriz, ozledim yani :)
değiştirin anacım zaten değişmiş ben bıraktığımda 90+ idi ben bulurum yine sizi kaç aylık oldun şimdievet canım bonusu kıskandımda dermişim...iyiyim ne olsun şişiyorum işte...aktif olan kızlardan 4 kişi var bebiş bekleyen bide eskilerden aynur var...başkada yok galiba....zaten topiğin adını değişcez...
değiştirin anacım zaten değişmiş ben bıraktığımda 90+ idi ben bulurum yine sizi kaç aylık oldun şimdi
Az daha buralara uğramasam bebişler karşılayacakmış beni anacım sözleştinizmi hepiniz aynı sene için
Maşallah16 haftalığız 3 buçuk ay oluyo galiba....
hepimiz de aşağı yukarı aynı zamanlarda gibiyiz doğum sonrası korkun bizden...
Aman da aman ben yokken kimler de gelmiş nasılsın canım yoğunsun sanırım Allah kolaylık versin e hadi beraber yaparız artık leslieSelamun aleykum tombis ama güzel bayanlar
Nasılsınız kızlar ben herzanki gibi yoğun bu sene çiftlikte geçirmeye karar verdik kişi şimdi tekrardan ev taşıyorum kosturmacam hiç bitmiyor hepside dünyalık ona üzülüyorum zor bi kış beni bekliyor hayırlısı
Daykom gelmiş hoş gelmiş gelir gelmezse lesile falan oh oh mis
Derincim canım çok üzüldüm sıkma canını kizinida germe bosver canım
Bonus kişisi sen niye tatsizsin kuzum
Maşallah
Valla kim kimden korkacak bilemem hele bi Allah'ın izniyle doğurunda kurtulamazsınız leslie apladan
Nihahahaha (kötü dayko gülüşü)
Zeyneppp nasil oldun guzum hamsiyi okuyunca gozlerim acildi he
Ben daha iyiceyim hep evdeyim asiri bunaldigim icin arada geliyolarev isi cocuk sesi aglamasi poffff
Incelik edip soranlara tsk ediyorumbeyleyken beyle...
Asuman ablam yok niyeki?
Hayriye senin yara nasil oldu?
Gebeler nassiniz toptan?
Topigin kapisi acik gelen gecen genci yaslisi giriyopis kadin hemende lesli mesli yazmis yuh bide biberli yagmi surmus
Kendisine demeyin sakin arada bunalip bunalip ozledigimi yazdigimi ve bugun zaten kafam doluyken gorunce bir an duygulandigimi...
Ayricada o yokken gayette keyifliydim
Yolcu agrilarin devam ediyor mu hala? Ben biraz ayakta kalinca benim de belim agriyo hemen. Kasık agrilarim hafifledi epey.
İyi akşamlar
Bugün evdeydim akşama kadar azcık mutfak işleriyle uğraştım 2 arkadaşım kahveye geldi akşam üzeri de kızımla yürüdük çok yoruldum ama yarın yürümeyi düşünmüyorum bu hafta yeter :)
Bugün akşamı hafif geçiştirdim şimdide acıkınca leblebi yedim
Yok canım artıdaydım bile hafta sonu çok dengesiz yedim toparlayamadım hala bakalım yarın cuma günkü kilomu görebilecekmiyimsen bu hafta enaz 1 kilo eksidesin gibi bence...
ama yanlış takip etmediysem bu hafta akşamları hep hafif geçirdin mutlaka eksi görmüşsündür...Yok canım artıdaydım bile hafta sonu çok dengesiz yedim toparlayamadım hala bakalım yarın cuma günkü kilomu görebilecekmiyim
Duygu ekimde 3 yasinda olucak.. Cis kacirmayi sorma benimki kacirmiyo baya isiyo durduk yere hali yikama makinesi hep acik duruyo haliya denk gelirse falan aninda yikamak icin.tamam inş diyelim...lesli aplaylanmı korkutcan beniii....zamanında gençkene 27 kiloyu vererkene ne sporlar yaptım bennnn hıhhhh.....
ay hamsi çokta canım çekmişti ama yaparken kokusundan doydum heralde iki üç kaşık anca yedim...
duygu dengesizliğime gelince devam ediyo...ara ara ağlayasım var kafayı yeme modunda takılıyom işte...
senin duygu kız kaç yaşındaydı...
benim ufak bu ara gün içerisinde çok kere altına kaçırmaya başladı ve farkına varmıyo yaptığının ben görünce kızım üzerini değiştir deyince genemi kaçırmışım diye üzülüyo niye olurki...gerçekten farketmiyomu yoksa önemsemiyomu henüz kestiremedim...gerçi çokkkk su içiyo mutlaka etkisi vardır ama wcdende çıkmıyo ona rağmen aralarda niye bukadar çok kaçırıyo...
ediyo canım...benim rahimde ağrım çok sürekli rahatsız eden ara arada özellikle yatarken dönerken falan şiddetli bir şekilde...ayriyeten ayakta kalınca bel ve sol kalça eklemde dayanılmaz ağrım oluyo kilitleniyorum yürüyemiyorum falan...ama aynı şey uzun oturuncada oluyo...dengede tutmaya çalışıyorum işte...ne çok konuştum gene...böyle işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?