Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Daykom evet iki kisi olduk sukurler olsun :) iyiyim elhamdulillah.. sen nasilsin, buraya dönünce seni sormuştum. Bonuscanin keyfi yokmus bu ara ama o da kendine gelince atismalarinizi gormeyi cok isteriz, ozledim yani :)
Vallahi çok sevindim sizin için ben aynı Bıraktığın gibiyim Gül'üm
Amannn bonus kafanın keyfi ne zaman yerinde olmuşkine hep Bunalım takılsın o
Ben de sizleri özledim canım

evet canım bonusu kıskandımda dermişim...iyiyim ne olsun şişiyorum işte...aktif olan kızlardan 4 kişi var bebiş bekleyen bide eskilerden aynur var...başkada yok galiba....zaten topiğin adını değişcez...
değiştirin anacım zaten değişmiş ben bıraktığımda 90+ idi ben bulurum yine sizi kaç aylık oldun şimdi

değiştirin anacım zaten değişmiş ben bıraktığımda 90+ idi ben bulurum yine sizi kaç aylık oldun şimdi

16 haftalığız 3 buçuk ay oluyo galiba....

Az daha buralara uğramasam bebişler karşılayacakmış beni anacım sözleştinizmi hepiniz aynı sene için

hepimiz de aşağı yukarı aynı zamanlarda gibiyiz doğum sonrası korkun bizden...

Daha önce aktardan acı biber Yağı almıştım Yürürken göbeğe sürüp streçle sardım ama hiç denilen gibi olmadı işte bide Pahalı küçücük Şişe bende evde kendim yaptım hakiki zeytinyağına pulbiber kattım bayaadır dolapta bekliyordu şimdi onu deniyecem bakalım işe yarıyacakmı

bengisu çok haklısın yazdiklarindada canım bizim çocuklar yüzünden başladı kavga okul yolunda gidip gelirken üç kan ki kiz arkadastilar ..neyse cok uzun ve karışık olay sonra olay gezmelerdede uzadı çok dedikodular oldu ve 23 nisan günü sokak ortasında çocuğumun yanında saldırıya uğradım hiç suçum yokken olay mahkemede devam ediyor zaten ...benim kızında çok hareketli karşı taraftaki kızda asiri yaramaz ve hareketli ve çok samimiydiler biraz mesafeli olmasını istiyorum ben ömür boyu unutamam cunki geçen sene sonu yaşadıklarımı ...

Selamun aleykum tombis ama güzel bayanlar
Nasılsınız kızlar ben herzanki gibi yoğun bu sene çiftlikte geçirmeye karar verdik kişi şimdi tekrardan ev taşıyorum kosturmacam hiç bitmiyor hepside dünyalık ona üzülüyorum zor bi kış beni bekliyor hayırlısı
Daykom gelmiş hoş gelmiş gelir gelmezse lesile falan oh oh mis
Derincim canım çok üzüldüm sıkma canını kizinida germe bosver canım
Bonus kişisi sen niye tatsizsin kuzum

Aman da aman ben yokken kimler de gelmiş nasılsın canım yoğunsun sanırım Allah kolaylık versin e hadi beraber yaparız artık leslie

Zeyneppp nasil oldun guzum hamsiyi okuyunca gozlerim acildi he

Ben daha iyiceyim hep evdeyim asiri bunaldigim icin arada geliyolar ev isi cocuk sesi aglamasi poffff

Incelik edip soranlara tsk ediyorum beyleyken beyle...

Asuman ablam yok niyeki?

Hayriye senin yara nasil oldu?

Gebeler nassiniz toptan?

Topigin kapisi acik gelen gecen genci yaslisi giriyo pis kadin hemende lesli mesli yazmis yuh bide biberli yagmi surmus

Kendisine demeyin sakin arada bunalip bunalip ozledigimi yazdigimi ve bugun zaten kafam doluyken gorunce bir an duygulandigimi...

Ayricada o yokken gayette keyifliydim

Son düzenleme:
Bonus iyi olmana sevindim canimcim :)
Gebeleri sormussun ben cevap vereyim :) elhamdulillah iyiyim.. bisey asersem de esimi ugrastirsam diye bekliyorum ama oyle deli gibi istedigim bisey yok :)
Istahim son bi haftadir fazlaca acildi bu arada.. ben de yiyorum napim :)

İyi akşamlar
Bugün evdeydim akşama kadar azcık mutfak işleriyle uğraştım 2 arkadaşım kahveye geldi akşam üzeri de kızımla yürüdük çok yoruldum ama yarın yürümeyi düşünmüyorum bu hafta yeter :)
Bugün akşamı hafif geçiştirdim şimdide acıkınca leblebi yedim

Maşallah
Valla kim kimden korkacak bilemem hele bi Allah'ın izniyle doğurunda kurtulamazsınız leslie apladan
Nihahahaha (kötü dayko gülüşü)

tamam inş diyelim...lesli aplaylanmı korkutcan beniii....zamanında gençkene 27 kiloyu vererkene ne sporlar yaptım bennnn hıhhhh.....

ay hamsi çokta canım çekmişti ama yaparken kokusundan doydum heralde iki üç kaşık anca yedim...

duygu dengesizliğime gelince devam ediyo...ara ara ağlayasım var kafayı yeme modunda takılıyom işte...

senin duygu kız kaç yaşındaydı...

benim ufak bu ara gün içerisinde çok kere altına kaçırmaya başladı ve farkına varmıyo yaptığının ben görünce kızım üzerini değiştir deyince genemi kaçırmışım diye üzülüyo niye olurki...gerçekten farketmiyomu yoksa önemsemiyomu henüz kestiremedim...gerçi çokkkk su içiyo mutlaka etkisi vardır ama wcdende çıkmıyo ona rağmen aralarda niye bukadar çok kaçırıyo...

Yolcu agrilarin devam ediyor mu hala? Ben biraz ayakta kalinca benim de belim agriyo hemen. Kasık agrilarim hafifledi epey.

ediyo canım...benim rahimde ağrım çok sürekli rahatsız eden ara arada özellikle yatarken dönerken falan şiddetli bir şekilde...ayriyeten ayakta kalınca bel ve sol kalça eklemde dayanılmaz ağrım oluyo kilitleniyorum yürüyemiyorum falan...ama aynı şey uzun oturuncada oluyo...dengede tutmaya çalışıyorum işte...ne çok konuştum gene...böyle işte...

sen bu hafta enaz 1 kilo eksidesin gibi bence...

Duygu ekimde 3 yasinda olucak.. Cis kacirmayi sorma benimki kacirmiyo baya isiyo durduk yere hali yikama makinesi hep acik duruyo haliya denk gelirse falan aninda yikamak icin.

Bagiriyorum kiziyorum bende bazende digerini yapiyo elbisesini kaldirip gisteriyo bak diye
Banyoda agliyo saci yikaniyo diye cikinca agliyo tariyorum diye istedigi kulotu giydirim elbise giysin diye elbise giyincede taytlari cikariyo kulotla durucakmis ciplak olucakmis uzun kulotlar boxer falan yine idare ediyorum surekli soyluyorum evde ciplak olunur disarda olunmaz diye elifin biberonunu aliyo suyunu iciyo neyse bu aksamlik yeter bu kadan

Benimde 3.cude cok agrim olmustu zeynep yaziyodum zaten hatirliyosan bide benimki sezeryan karni oldugundan dahami cok zorlaniyodu bilmem fena agrim oluyodu. Rahim ve netten baktigimda anladigima gore catı agrisiymis o kiloda baski yapiyo tabi yatakta donmek kabus gibi oluyodu zaten sık sık uyaniyodum doncemki vakit gececek dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…