- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Inşallah görürüm canım bugün +1 dim ama dün yine Çekirdek çitledim hem de tuzluama yanlış takip etmediysem bu hafta akşamları hep hafif geçirdin mutlaka eksi görmüşsündür...
Duygu ekimde 3 yasinda olucak.. Cis kacirmayi sorma benimki kacirmiyo baya isiyo durduk yere hali yikama makinesi hep acik duruyo haliya denk gelirse falan aninda yikamak icin.
Bagiriyorum kiziyorum bende bazende digerini yapiyo elbisesini kaldirip gisteriyo bak diye
Banyoda agliyo saci yikaniyo diye cikinca agliyo tariyorum diye istedigi kulotu giydirim elbise giysin diyeelbise giyincede taytlari cikariyo kulotla durucakmis ciplak olucakmis uzun kulotlar boxer falan yine idare ediyorum surekli soyluyorum evde ciplak olunur disarda olunmaz diye elifin biberonunu aliyo suyunu iciyo neyse bu aksamlik yeter bu kadan
Benimde 3.cude cok agrim olmustu zeynep yaziyodum zaten hatirliyosan bide benimki sezeryan karni oldugundan dahami cok zorlaniyodu bilmem fena agrim oluyodu. Rahim ve netten baktigimda anladigima gore catı agrisiymis o kiloda baski yapiyo tabi yatakta donmek kabus gibi oluyodu zaten sık sık uyaniyodum doncemki vakit gececek dimi
inş verirsin daha bir günün var yarınıda hafif atlatırsan olur mutlaka...Inşallah görürüm canım bugün +1 dim ama dün yine Çekirdek çitledim hem de tuzluaz yiyorum yemekleri de işte atıştırmalar beni batırıyor
Utu konusunda aferin sana kuzum birak utuleme herseyi disarda giyilcekleri utule gitsin sen gun gectikce iyi olmiycan cunkumbenimki aralıkta 4 olucak..senin durum daha vahimmiş kızmamak bağırmamak lazım ama haklısın yani öyle kitaplarda yazdığı gibi şöyle yapın böyle yapınla yürümüyo bu işler...tahammül kalmıyo insanda düşün yani iki haftadır ütü konusunda pes ettim evde giydikleri hiç bişeyi ütülemiyomm...
benimki bi ufak kaçırıyo öyle halı çekyata geçicek gibi değil çamaşırıda yada birazcık taytına geçmiş oluyo...
kılık kıyafet konusunda geçen ilk defa geniş askılı elbiseyle markete gittik yol boyu susmadı içime tşört neden giydirmedin anne böyle dışarı çıkılmaz ayıpp diye...dediğin gibi evde herşey serbest ama dışarda daha düzgün giymeye alışıklar çok şükür...
seninde hepsi sezeryandı demii..peki dikiş yerlerinde ağrı oluyomuydu...önceki hamileliğimde hiç olmamıştı bende ama şuan daha karnım yeni yeni büyümeye başladı şimdiden sızlıyo daha büyüdüğünde bi sıkıntı olurmu acep...evet aynen yatakta dönmek çok zor oluyo daha ileride hiç kıpırdayamıcam herhal..aslında çokta konuşmak istemiyorum bunları diğer arkadaşlar ilk bebişlerini bekliyolar gözleri korkmasın...bizimki üçüncü ağrılarımızın daha çok olması normal sanırım....
Utu konusunda aferin sana kuzum birak utuleme herseyi disarda giyilcekleri utule gitsin sen gun gectikce iyi olmiycan cunkum
He bende kizlari tedirgin etmek istemiyorum ama onlarda cocuk degil dimi3 kez rahim buyuyo bende normaldir diyodum dr da normal diyodu. Hele ayakta kalayim zeyne off off tarifsiz yataga yatamiyodum daha yatincada uzun bi muddet belim batiyodu agliyodum agridan. Cati agrisiysa seninki erkenden basladi demek benimki 5 te hafifti 7 den sonra dayanilmaz oldu baskamisti. En asaginin tam ustunde oliyi agri icerden icerden
Hep kisa kisa yapcan isini ben yemek malzemelerini oturarak dogruyodum napacan mecbuur
Baska heriflerde diyerek bir cumleye baslamak vardi... Etsin tabi yardim hem ederler hemde bi laf derler altindan kalkamayiz.... Hamileyken biseyler cok zoruma gitmisti halada gidiyo cok kirilmistim cunku..ayni kiyaslamalar hep pöffffeşim diyoki okulda kaç tane öğretmen biliyom son aylarına kadar çalışıyolar doğumdan 15 gün önce falan izne ayrılıyolargüzel güzel oturup kalkıyolar geziyolar sen niye her hamilelikte böylesin aklım almıyo diyo...bikaç kere böyle deyince birinde ters anıma geldi sanırım bi ton azarlamışım adamı...bahsettiğin hatunlar 45 kilo hamile kalıp 60 kilo doğuma gidiyo ben gibi 100 kilo değil demişim oan ben hatırlamıyom tabi daha sonra anlattı bi daha ses etmiyo..görüyo halimi kıyamıyo aslında bayada yardımcı oluyo her konuda ama başkalarını rahat görüncede kıyaslıyo heralde...
Eski oturdugum evin icinden baslamislar ufak ufak yikmaya hurdacilar gelmis bugun sökmüsler falan duyuca oyle bi tuhaf oldum cocukkende ordaydim cok hatirasi var iyi kotu...
Donusume girdigimiz diger binadakilee sorun cok...komsulardan biri diyomuski kepcenin onune yatarim yiktirmam
15 gün sonra gitcem kontrole bakalım nediyecek doktor...ya benim bebişte aşağıda ya belki ondanda oluyodur bilmiyom işte gidince öğrenirim herhal..aynen öyle mümkün olan her işi oturarak yapıyom tabure elimde geziyom odalarda dolap çekmece yerleştiriken yemek yaparkende aynı...oturarak iş yapmayada hiç alışık değilim elim yavaşlıyo iş bitmiyo bi türlü ama idare ediyom işte....hee hatta bugün hamsi ayıklarken mermere dirseklerimi koymuş belimi desteklerkene buldum kendimi nekadar zamandır o vaziyetteydim farketmedim bile önce komik geldi sonra ağlamaklı oldum falan...
Canm benim de biraz uyku sorunum oluyo.geceri defarca uyaniyorum.hatta dun gece onun deliksiz uyumasna sasirdim.gece bikac defa wc icin uyaniyorum bazen de kalkıp evin icinde bira dolaniyorym.bu durumun tek avantajı sabah nanazlarni kacirmamam.Uyku denen niye tutmuyor bu gece yaa: (((
sağol canım aminkuzum kıyamam, rabbim şifalar versin inş.
hadi gözünaydın canım: )
oooo nooo olmuştum bende şüpheyi duyunca: )
ve aleyküm selam...
hoşgeldin: )
geçmiş olsun canım, inş mühim bişey değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?