Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benimki aralıkta 4 olucak..senin durum daha vahimmiş kızmamak bağırmamak lazım ama haklısın yani öyle kitaplarda yazdığı gibi şöyle yapın böyle yapınla yürümüyo bu işler...tahammül kalmıyo insanda düşün yani iki haftadır ütü konusunda pes ettim evde giydikleri hiç bişeyi ütülemiyomm...

benimki bi ufak kaçırıyo öyle halı çekyata geçicek gibi değil çamaşırıda yada birazcık taytına geçmiş oluyo...

kılık kıyafet konusunda geçen ilk defa geniş askılı elbiseyle markete gittik yol boyu susmadı içime tşört neden giydirmedin anne böyle dışarı çıkılmaz ayıpp diye...dediğin gibi evde herşey serbest ama dışarda daha düzgün giymeye alışıklar çok şükür...

seninde hepsi sezeryandı demii..peki dikiş yerlerinde ağrı oluyomuydu...önceki hamileliğimde hiç olmamıştı bende ama şuan daha karnım yeni yeni büyümeye başladı şimdiden sızlıyo daha büyüdüğünde bi sıkıntı olurmu acep...evet aynen yatakta dönmek çok zor oluyo daha ileride hiç kıpırdayamıcam herhal..aslında çokta konuşmak istemiyorum bunları diğer arkadaşlar ilk bebişlerini bekliyolar gözleri korkmasın...bizimki üçüncü ağrılarımızın daha çok olması normal sanırım....

Utu konusunda aferin sana kuzum birak utuleme herseyi disarda giyilcekleri utule gitsin sen gun gectikce iyi olmiycan cunkum

He bende kizlari tedirgin etmek istemiyorum ama onlarda cocuk degil dimi 3.kez rahim buyuyo bende normaldir diyodum dr da normal diyodu. Hele ayakta kalayim zeynep off off tarifsiz yataga yatamiyodum daha yatincada uzun bi muddet belim batiyodu agliyodum agridan. Cati agrisiysa seninki erkenden basladi demek benimki 5 te hafifti 7 den sonra dayanilmaz oldu baskamisti. En asaginin tam ustunde oliyi agri icerden icerden

Hep kisa kisa yapcan isini ben yemek malzemelerini oturarak dogruyodum napacan mecbuur

15 gün sonra gitcem kontrole bakalım nediyecek doktor...ya benim bebişte aşağıda ya belki ondanda oluyodur bilmiyom işte gidince öğrenirim herhal..aynen öyle mümkün olan her işi oturarak yapıyom tabure elimde geziyom odalarda dolap çekmece yerleştiriken yemek yaparkende aynı...oturarak iş yapmayada hiç alışık değilim elim yavaşlıyo iş bitmiyo bi türlü ama idare ediyom işte....hee hatta bugün hamsi ayıklarken mermere dirseklerimi koymuş belimi desteklerkene buldum kendimi nekadar zamandır o vaziyetteydim farketmedim bile önce komik geldi sonra ağlamaklı oldum falan...

eşim diyoki okulda kaç tane öğretmen biliyom son aylarına kadar çalışıyolar doğumdan 15 gün önce falan izne ayrılıyolargüzel güzel oturup kalkıyolar geziyolar sen niye her hamilelikte böylesin aklım almıyo diyo...bikaç kere böyle deyince birinde ters anıma geldi sanırım bi ton azarlamışım adamı...bahsettiğin hatunlar 45 kilo hamile kalıp 60 kilo doğuma gidiyo ben gibi 100 kilo değil demişim oan ben hatırlamıyom tabi daha sonra anlattı bi daha ses etmiyo..görüyo halimi kıyamıyo aslında bayada yardımcı oluyo her konuda ama başkalarını rahat görüncede kıyaslıyo heralde...

Eski oturdugum evin icinden baslamislar ufak ufak yikmaya hurdacilar gelmis bugun sökmüsler falan duyuca oyle bi tuhaf oldum cocukkende ordaydim cok hatirasi var iyi kotu...

Donusume girdigimiz diger binadakilee sorun cok...komsulardan biri diyomuski kepcenin onune yatarim yiktirmam

Baska heriflerde diyerek bir cumleye baslamak vardi... Etsin tabi yardim hem ederler hemde bi laf derler altindan kalkamayiz.... Hamileyken biseyler cok zoruma gitmisti halada gidiyo cok kirilmistim cunku..ayni kiyaslamalar hep pöffff

Sen sıkma canini sakin bizim ne yasadigimizi sadece diger bir hamile kadin yada hamile olmayan kadin anlar gercekten erkekler anlamiyo.
Ya ben agzima tulbenti maske gibi baglayipta cocugun altini degisiyodum kokuyu alsam öğürüyodum cunku. Simdi bu tiksinmeyi bir erkege nasil anlatayim...

Son düzenleme:

öyle oluyo yaa...bak okuyunca ben bile duygulandım iyimi...

yena görünmüyo bu ara gene kayıplaramı karıştı benmi denk gelmedim...

neyse kaçayım artık uykum geldi...hayırlı geceler....

Ayy kiyamam zeynep ya bende duygulandim simdi cunku cok darlanip agladim hamileyken. Allah kimseyi muhtac etmesin kimseye gecici bir donem ama hassasliktan ölüyoruz. Bide boyle yapamayinca biri gelip yapiyodu memnunda olsam zoruma gidiyodu. Yapicak kimse olmasa onada ayri uzulurdum. Ayarsiz ruh hali beni anniyon dimi (hunili binis)
Hamileler icin karin destegi satiliyomus kusak gibi ondan bi sor dr a daha zamanin var baya bence al derim. Ben karnimi kaldirma ihtiyaci hissediyodum.

Iyi geceler kuzum yat dinlen guzel seyler dusun. Butun gebeler dusunsun. Sevin karninizi herseye ragmen can tasimak buyuk nimet allahin bir lutfu. Agrisini sizisini bile cekmeye imrenen insanlar var allahim cok aratmasin her isteyene versin ins.
Ben darlaninca boyle sakinlestiriyodum kendimi

Selam herkese.bugünlerde yogunum.haftasonu görümcemin düğünü var.cok mutluyum yarn annem ve babam geliyor.ha bi de okulum belli oldu.istedigim okula vermisler.sanrm puanlara göre dagitmislar.bi de sinifim belli olsa kafam rahatlar.müdür beni aradi sadece 4 tane 1.sinif bosta dedi.ama diğer arkadasma da sana 3 ya da 4 verecez demis bu ne celiski anlamadm.en iyisi gidip yüzyuze konusmak.bu arada su ana kadar cok sukur hamileligim cok rahat geciyor.sadece uzun süre ayakta kalmak yoruyo.is yapınca sık sık dinleniyorum.ilk 4 ayi kilo almadan kapatsam süper olur su anda 3ay bitmek üzere.masallah zaman ne cabuk geciyor.

Uyku denen niye tutmuyor bu gece yaa: (((
Canm benim de biraz uyku sorunum oluyo.geceri defarca uyaniyorum.hatta dun gece onun deliksiz uyumasna sasirdim.gece bikac defa wc icin uyaniyorum bazen de kalkıp evin icinde bira dolaniyorym.bu durumun tek avantajı sabah nanazlarni kacirmamam.

merhabalaaar ben geldiiim :) pek uğrıyamıyorum modum düşük tü sizide kötü etkilemek istemedim yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelmişler doyko gelmiş iyi yapmış acaba cuma tablosuna gircekmi diyede merak ediyorum ?

bende emlak danışmanlık kursuna kayıt oldum bayramdan sonra başlıyacak. kızımı baskete başlatım ve bir anda büyüdüğünü farketim çünkü 1,2 yıl daha ben götürüp getiririm diyordum ki daha ilk günden ben kendim gidip gelicem dedi şaşırdım tabi bunda 4 kız toplanıp aynı anda gidip gelmeleride etken oldu bir okular açılınca servisi ayarlamak ve okuldan hergün izinli baskete gitmesini sağlamak kaldı. okul yönetimiyle filan görüşüp ayarlamam lazım ordada düzen oturtabilirsem iyi olucak :)

diyet mi desem sağlıklı beslenmemi desem askıda artıdayım bugün bu saatden sonra dikkat ederim ama bakalım yarın tartı ne göstericek ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…