- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
inşallah frida,dilerim o günler hepimiz için yakindir..
benim bekârlık dönemi dahil atmaya kiyamadigim öyle cok kiyafetim var ki,40 beden den baslayip 50 bedene kadar her beden mevcut dolapta...40'in altinada hic düsmemisim bu arada..
Alman bir psikologdan duymuştum aslinda kilo veren kişiler kilolu hallerinden kullandigi herseyi çöpe atmasi muhakkak elden cikarmasi gerekiyormuş,kiyafet en basinda geliyor atilacaklarda..çünkü obezlik önce beyinde baslayip,beyinde bittigini,biriktirdigimiz her kiyafet veya eşya beynimize nasil olsa geriye,eskiye döneceksin o zaman kullanirsin sinyali verdiğini söylemişti..
Aramiza hosgeldiniz.
ohh yarasin,sifa olsun bebise yolcu:)
Güzel birsey için kilo aliyorsun,gönlüne yük edip kaygılanip üzülme bu durumdan,bilakis tadini cikar..
daha önce verdiğin gibi doğum sonrasinda kilolarini verirsin nasilsa..
troit için dereotu kürünü uygulayıp cok fayda gören kişileri duymuştum,hatta bir arkadasimda uyguladı ve cok fayda gördü,o dönem ilaç dozunun düştüğünü,daha hizli kilo verdiğini ve nödüllerinin ultrason sonrasinda baya küçüldüğünü söylemişti..
hatta burda ki alman doktorlar da bol dereotu yenmesini tavsiye ediyormuş troit ve guatr rahatsizligi olanlara..
netten İbrahim saracoglu'nun dereotu kürüne bakabilirsiniz..allah sifa versin.
Nayırrrrr nolamaz benden once inemezsin 99.9 a
Su andan itibaren savunma ve savas mekanizmami harekete geciriyoruminanmasi guc ama oyle insan 3 kiloyu kac gunde verirki bayram var bide napsak frida 3-5 gunluk biseymi yapsak beraber?
Selamün aleykümm...
hayırlı cumalar..
umarım herkes azda olsa eksi görmüştür....bir sürü şey alıntıladım niyeyse yok olmuşlar kime ne yazcaktım uklımda kalmadı kusura bakmayın olurmu...
kasımpatıcım ben gözünden kaçmışım 3 kilo aldım...
bengisu okul konusunda istediğinin olmasına sevindim canım...
bonuscum ilgin için teşekkür ederim beni çok iyi anladığını biliyorum iyiki varsın(nız)....
fridacım kursun hayırlı olsun...pantolunun bollaşmış ne güzel sevindim senin adına..bende tam tersine önceden içine düştüğüm şeyleri bile giyemiyorum şuan..
frida canım ben tiroid hastasıydım yıllarca doktorum tiroidimin çalışmasını sağladı tedavisiyle. Belli bir diyet programın var mı dersen tırttt. 16 yaşından bu yana kiloluyum o kadar çok şey denedim ki çözümü kalori hesabında buldum. Kontör gibi :) 1200 kaloriye geldim mi açlıktan ölsem yemedim su içtim 9 gündür :) sanki işe yaramış ama tabi sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum. İnsülin direncim olduğu için inanılmaz tatlı çekiyor canım bunu durdurmaya çalışıyorum.Allah yavrularına sağlıklı zayıflamalar nasip etsin. Rabbim kimseyi benim durumuma düşürmesin.çok aşırı kilom
benim bekârlık dönemi dahil atmaya kiyamadigim öyle cok kiyafetim var ki,40 beden den baslayip 50 bedene kadar her beden mevcut dolapta...40'in altinada hic düsmemisim bu arada..
Alman bir psikologdan duymuştum aslinda kilo veren kişiler kilolu hallerinden kullandigi herseyi çöpe atmasi muhakkak elden cikarmasi gerekiyormuş,kiyafet en basinda geliyor atilacaklarda..çünkü obezlik önce beyinde baslayip,beyinde bittigini,biriktirdigimiz her kiyafet veya eşya beynimize nasil olsa geriye,eskiye döneceksin o zaman kullanirsin sinyali verdiğini söylemişti..
Aramiza hosgeldiniz.
Güzel birsey için kilo aliyorsun,gönlüne yük edip kaygılanip üzülme bu durumdan,bilakis tadini cikar..
troit için dereotu kürünü uygulayıp cok fayda gören kişileri duymuştum,hatta bir arkadasimda uyguladı ve cok fayda gördü,o dönem ilaç dozunun düştüğünü,daha hizli kilo verdiğini ve nödüllerinin ultrason sonrasinda baya küçüldüğünü söylemişti..
hatta burda ki alman doktorlar da bol dereotu yenmesini tavsiye ediyormuş troit ve guatr rahatsizligi olanlara..
Aramiza hosgeldiniz.
bonus bişeyler yapabilsek güzel olurdu ama eşim bugünden sonra evde zor olur benim için olmadı bayramdan sonra bakarız hee bu arada dikkat ediyoruz tabikisidee :)
sağol zeynepçimşimdi kilo alıyorum diye hiç üzülme sen ve bebek sağlıklı olunda doğumdan sonra haledersin sen zaten bizlerde hep bualardayız yine destekleşiriz
anlıyorum elif yalnız 1200 kalorilik beslenme senin için çok az bilesin! kilo vermen durursa neyden kısacaksın ? bende 133 kilodan bu kiloya indim dikkat etmesem hepsini geri alırım inan! tamam kilon var ama verilmiycek bişey değil sen yeterki kararlı ol buradan ayrılma kendini ve bizi takip et kilonuda konturol altına alırsın
insülün direncin için ilaç kulanıyormusun ?
Kizlar bi de bisey soracağım size. Ben her ultrasona girdigimde bebegin haftası farkli cikiyo da. Doktor normal dedi ama. Sizce her ultrason tarihini mi baz alayim yoksa son adet tarihini mi?
Kilo veren,gayret eden herkesi bihassa dereceye giren arkadaşlari kutlarim,azminiz daimi olsun arkadaşlar.
Her hafta oldugu üzre listenin eksik kusuruları af ola..
Ellerine sağlık canımKilo veren,gayret eden herkesi bihassa dereceye giren arkadaşlari kutlarim,azminiz daimi olsun arkadaşlar.
Her hafta oldugu üzre listenin eksik kusuruları af ola..
Yenacım barışa geçmiş olsun inşallah bu kışı daha rahat geçirir hiç hasta olmaz
Dersane konusunda Allah yardımcınız olsun naptınız kayıt oldunuz mu fiyatlar Nasıl
Allah size de Berfine de kolaylık versinsağol asucum...İnşallah rahat geçiririz düşündükçe fena oluyorum inan...
Doktor gittikçe rahatlayacak dedi bilemiyorum...İlkbahara kadar o hapı çiğneyecek her akşam..İki ay da bir kontrol...atak durumuna göre hapı değiştirebilirmiş yahut ek ilaç ilave edecekmiş..
Dersane yasak yine..Eğitim merkezi adı altın da faaliyet gösteren kurumlar var...bir nevi etüt..
Dün ön kayıt yaptık.. Bayramdan sonra netleştireceğiz..
Fiyatı 7000 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?