Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kasımpatı çok teşekkür ederim. Hemen gidiyorum küre bakıcammm

Nayırrrrr nolamaz benden once inemezsin 99.9 a
Su andan itibaren savunma ve savas mekanizmami harekete geciriyorum inanmasi guc ama oyle insan 3 kiloyu kac gunde verirki bayram var bide napsak frida 3-5 gunluk biseymi yapsak beraber?

bonus bişeyler yapabilsek güzel olurdu ama eşim bugünden sonra evde zor olur benim için olmadı bayramdan sonra bakarız hee bu arada dikkat ediyoruz tabikisidee :)

sağol zeynepçim şimdi kilo alıyorum diye hiç üzülme sen ve bebek sağlıklı olunda doğumdan sonra haledersin sen zaten bizlerde hep bualardayız yine destekleşiriz

anlıyorum elif yalnız 1200 kalorilik beslenme senin için çok az bilesin! kilo vermen durursa neyden kısacaksın ? bende 133 kilodan bu kiloya indim dikkat etmesem hepsini geri alırım inan! tamam kilon var ama verilmiycek bişey değil sen yeterki kararlı ol buradan ayrılma kendini ve bizi takip et kilonuda konturol altına alırsın

insülün direncin için ilaç kulanıyormusun ?

kasımpatı napapayım şimdi dışarı çıkıcam bir büyük gömleğim var kesiyim her yerini çöpe atayım :)) sonrasıda dolapları düzenlerken çıkar meydana zaten sende evdeki küçük gelen elbiselerini arada çıkart bak hani 48 beden olanları denemeye filan çalış benim evde üzerime küçük gelen elbisem ...vs. kalmadı bir pantulonum vardı hayal pantulon diyordum onu atım herhalde atmadıysam dolaplardan biryerden çıkar :)

gönlüme hamilelikle aldığım üç kiloyu değil canım öncesindeki 13 kiloyu yük ediyorum kızıyorum kendime ama dediğin gibi doğumdan sonra kurtulucam inş hepsinden....

sağol canım....

Selamun aleykumm :) hayirli cumalar..
Bugun kontrolum vardi bebisimi gordum elleri ayaklari minnacik.. kipir kipir. Surekli hareket ediyo. parmagini emiyodu :))) gelisimi de iyiymis sukurler olsun.. cok duygulandim agladim bakarken.. o kadar guzel bi duygu ki Rabbim kimseyi aratmasin, su mubarek gunde kimin evlat hasreti varsa son bulsun insallah... ne kadar sukretsem az sanki...

Kizlar bi de bisey soracağım size. Ben her ultrasona girdigimde bebegin haftası farkli cikiyo da. Doktor normal dedi ama. Sizce her ultrason tarihini mi baz alayim yoksa son adet tarihini mi?

Kizlar bi de bisey soracağım size. Ben her ultrasona girdigimde bebegin haftası farkli cikiyo da. Doktor normal dedi ama. Sizce her ultrason tarihini mi baz alayim yoksa son adet tarihini mi?

ultrasona ilk girdiğin hafta doğru hafta oluyo genelde sonra çocuğun gelişimine göre makina otomatik hesaplama yapıyo tutmuyo...yani az gelişmisse o gelişim hangi haftaya uyuyosa onu diyo çok gelişmissede aynı şekilde oyüzden tutmuyo birbirini...ilk kontroldeki haftayla adet tarihin birbirini tutuyosa onu baz al yoksa doktorun ne diyosa ona göre hareket et...benim hiç bi hamilelikte adet tarihimle uymuyodu gebeliğim ama benimkiler hep planlı hamilelik olduğu için haftalarım hiç şaşmadı...

kızlar çok mutluyum dr artık bastonla yavaş yavaş gezebilirsin dedi ilk gezmegimize gittik bugün...anneme diyorum 40 uyutmaya çıktık...3.5 ay yattı kadın...
kilom 122 geç kalmış olabilirim...evde yoktum şimdi geldim..
meyracim başka şansım yok evimize yakın birtek okul burası ogretmen de herkezin istediği bir ogretmen sansimiza bize düştü kurada...bu erkek ogretmen disiplinli olur geçen sene anasinifi olduğu için bu kadar büyüdü olay....
ogulcuklarim sağol canım çok kötü bir olay yaşadım geçen sene...bu sene merhaba merhaba kimseyle vıcık vıcık olmam..

HAFTANIN 1.si.......................................- 1 kg ..............................................MAVİPATİKLER

HAFTANIN 2.si .......................................- 0.9 kg .................................................. ELFS88

HAFTANIN 3.sü ........................................... - 0.5 kg ............................................... NHTYLZ

Herkese merhaba

Ben yoğunum evet. Bu arada kızımın dersanesiyle uğrastık hep..Çocuk oyuncağı gibi açıp kapanıyor dersaneler..

Bunun yanı sıra mevsim geçişinden dolayı son bir kaç gündür oğlumun nefes sıkıntısı başladı akşamları nükseden..
Randevu aldım bu akşam doktoruna götürdüm çiğneme hapına başlattı yine akşamları birertane. bir hafta 6 saatte bir de ventolin koklatıcaz hırıltısı geçsin rahatlasın diye...
Allah nerede varsa hayırlı şifalar versin bize de versin ama çok yıpratıyor beni bu durum..Oğlumun böyle derin derin nefes alışını gördükçe kanım çekiliyor,kalbim ağzıma geliyor, göğsüme öküz oturuyor nasıl anlatsam başka bilemedim.

---

Dayko hoşgelmişsin. ne iyi ettin yeniden gelmekle..Kızın nasıl, okul durumu nasıl.? Evi naaptınız.?

Yenacım barışa geçmiş olsun inşallah bu kışı daha rahat geçirir hiç hasta olmaz
Dersane konusunda Allah yardımcınız olsun naptınız kayıt oldunuz mu fiyatlar Nasıl

sağol asucum...İnşallah rahat geçiririz düşündükçe fena oluyorum inan...
Doktor gittikçe rahatlayacak dedi bilemiyorum...İlkbahara kadar o hapı çiğneyecek her akşam..İki ay da bir kontrol...atak durumuna göre hapı değiştirebilirmiş yahut ek ilaç ilave edecekmiş..

Dersane yasak yine..Eğitim merkezi adı altın da faaliyet gösteren kurumlar var...bir nevi etüt..
Dün ön kayıt yaptık.. Bayramdan sonra netleştireceğiz..
Fiyatı 7000 lira

Allah size de Berfine de kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…