- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
İyi yapmışsın misafirleri göndereyim ben de aynını yapmak istiyorum
Benim bitti sayılabilir:) asla bitti diyemem herhalde
Yarın için tatlı ve dolmamı da yaptım diğer yemekleri yarın yaparım artık çok yoruldum
Zeytinyağlı biber dolması yaptım biberlerim organikler minik minik arkadaşım getirmiş sağolsunYap tabi asuman ablacim,hakettin:)
ben yeni baslamistim daha,hakettigim falan da yoktu ama neyse:) daha mutfak ve banyo dolaplarini sileceğim,camlar,perdeler vs vss cok calismam lazim yani:)
Tatli ve sarma veya dolma hazirsa,menünün cogu gitmiş azi kalmis,gerisini yârin yaparsin inşallah baya kolaylamissin..
İnşallah mesaj yerine ulaşmıştır canım :))bende bugün sözde dolabımı elbiselerimi filan düzenliycektim ama dışarıda birkaç yerde işim vardı banka faturalar filan 2 seferde pazara gittim tüm günüm dışarda geçti sayılır iş yapmamak için acayip bahaneler yaratabilirim kendime :))
birde hasta ziyaretim vardı kısa sürdü
bugün bir gömleğimi kestim kestim çöpe attım inşallah beynime gerekli mesajlar gitmiştir aaayyyy
bende bugün sözde dolabımı elbiselerimi filan düzenliycektim ama dışarıda birkaç yerde işim vardı banka faturalar filan 2 seferde pazara gittim tüm günüm dışarda geçti sayılır iş yapmamak için acayip bahaneler yaratabilirim kendime :))
birde hasta ziyaretim vardı kısa sürdü
bugün bir gömleğimi kestim kestim çöpe attım inşallah beynime gerekli mesajlar gitmiştir aaayyyy
Zeytinyağlı biber dolması yaptım biberlerim organikler minik minik arkadaşım getirmiş sağolsun
Bu bayram sarma yapmak istiyorum aslında ama bakalım son anda vazgeçmezsem:)
adaş saçlarını ne renk yaptın ?İnşallah mesaj yerine ulaşmıştır canım :))
Ben de geçen hafta en kiloluyken giydiğim mantomu attım o da bana mesaj olmuştur herhalde
Adaş ev temizliğine yardıma gelebilirim iyi alıştım ama yavaş çalışıyorum bilesin :)adaş saçlarını ne renk yaptın ?
benimki sözde çukulata kahverengisi olacaktı ama resmen siyaha yakın bir renk oldu biteri fazla oldu biraz herhal
Sağol Kasımpatı azıcık gençleştik işte :)Saclarinizi güle güle,güzel günlerde kullanin frida ve asuman abla.
ohh afiyet olsun misafirlerinize ve sizlere..cok makbule geçer misafirlerin için bence,burda organik ürünlere hasret kaliyoruz..
Bayrama ben de yapacagim inşallah sarma,aslinda bize komsularimizin cocuklari disinda pek gelen yok,biz gidiyoruz genelde ama ben kendimi iyi hissetmek adina gelen olmasa bile tatli,sarma,pogca vs vs hazirliklarimi yapıyorum yinede her bayram..olmadi misafir gittiğimiz bazi yerlere götürüyorum ikram olarak..
Adaş ev temizliğine yardıma gelebilirim iyi alıştım ama yavaş çalışıyorum bilesin :)
Saçlarım aynı seninkinden :)) ben de çikolata kahve aldım ama siyaha yakın oldu bitteri bolmuş benim de :)))
Sağol Kasımpatı azıcık gençleştik işte :)
Adaş senin ayağında platin mi var ne Zaman ve neden takıldı
hamaratsın kasımpatı ben bayrama bişey yapmıycam herhalde ama bayrama sana gelebiliriim :))) puaça nedir arkadaş yaaa en son yaptığımda 24 saatde soluksuz 4 tepsii puaça yedik oğlum anne bi daha yapma çok güzel oluyor çok yiyoruz dediii sadece eşim patlıcan kebabı istedi bugün bende kalabalıkta güzel oluyor bayramda kardeşimgil gelince yapayım mı dedim olur dediii tatlıda yapmıycaam acaba sütlü bir tatlımı yapsam malzemeleri hazır edeyim gelen olursa duyduğum an yaparım büyük ihtimal oğlum gelemeyecek o yüzdende yaprak sarmayı düşünmüyorum
inanmıyoruuum benimde elim çok yavaşki temiz yaparım ama işim bitmeez ppooff
evet saçlarda aynı olmuş
Bengisu,
son zamanlar da ki enerjine hayran kaldım öylesine hissediyorum ki pozitifliğini..
sebebi her neyse, ki muhtemelen fasulyemizdir :) hiç bitmesin...
Herşey gönlünce olsun...
__
elifçim usg de güzel şeyler görmüşsün maşallah diyelim.cinsiyeti belli oldumu yoksa kızınmı olacak senin de :)
__
Zeynepçim tecrübeli gebe :) ağrıların azalır inşallah..
Geçmiş olsun canım senin kadar olmasa da ben de bacaktan sorunluyum anlıyorum senibenim iki bacağımın üst tarafıda kemik olarak darbeli diyim adaş bir bacağımda ucu kalça kemiğimin içinde olan uzun bir platin var platin olan bacağımın amelyatını 15 sene önce filan yaptırmıştım( onun nedeni iki bacak boyumu eşitlemek içindi keyfi sayılır yani ama zor oldu ) yaklaşık bacaklarımdan 5 amelyat geçirdim ve uzun süre yatakta kalmak zorunda kaldım tabii bacak zor çünkü insanı ayakta tutan organlar diyim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?