Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yap tabi asuman ablacim,hakettin:)

ben yeni baslamistim daha,hakettigim falan da yoktu ama neyse:) daha mutfak ve banyo dolaplarini sileceğim,camlar,perdeler vs vss cok calismam lazim yani:)

Tatli ve sarma veya dolma hazirsa,menünün cogu gitmiş azi kalmis,gerisini yârin yaparsin inşallah baya kolaylamissin..

bende bugün sözde dolabımı elbiselerimi filan düzenliycektim ama dışarıda birkaç yerde işim vardı banka faturalar filan 2 seferde pazara gittim tüm günüm dışarda geçti sayılır iş yapmamak için acayip bahaneler yaratabilirim kendime :))
birde hasta ziyaretim vardı kısa sürdü

bugün bir gömleğimi kestim kestim çöpe attım inşallah beynime gerekli mesajlar gitmiştir aaayyyy

Zeytinyağlı biber dolması yaptım biberlerim organikler minik minik arkadaşım getirmiş sağolsun
Bu bayram sarma yapmak istiyorum aslında ama bakalım son anda vazgeçmezsem:)

İnşallah mesaj yerine ulaşmıştır canım :))
Ben de geçen hafta en kiloluyken giydiğim mantomu attım o da bana mesaj olmuştur herhalde

Yarin yaparsin frida,bosver:)
ben düzenleme konusunu severek yapıyorum hatta fazla seviyor,abartiyor da olabilirim:) fakat temizlik konusunda ben de isteksizim..

Beynine gerekli mesajlar gitmiştir kesin frida..:)

Zeytinyağlı biber dolması yaptım biberlerim organikler minik minik arkadaşım getirmiş sağolsun
Bu bayram sarma yapmak istiyorum aslında ama bakalım son anda vazgeçmezsem:)

ohh afiyet olsun misafirlerinize ve sizlere..cok makbule geçer misafirlerin için bence,burda organik ürünlere hasret kaliyoruz..

Bayrama ben de yapacagim inşallah sarma,aslinda bize komsularimizin cocuklari disinda pek gelen yok,biz gidiyoruz genelde ama ben kendimi iyi hissetmek adina gelen olmasa bile tatli,sarma,pogca vs vs hazirliklarimi yapıyorum yinede her bayram..olmadi misafir gittiğimiz bazi yerlere götürüyorum ikram olarak..

İnşallah mesaj yerine ulaşmıştır canım :))
Ben de geçen hafta en kiloluyken giydiğim mantomu attım o da bana mesaj olmuştur herhalde
adaş saçlarını ne renk yaptın ?
benimki sözde çukulata kahverengisi olacaktı ama resmen siyaha yakın bir renk oldu biteri fazla oldu biraz herhal

adaş saçlarını ne renk yaptın ?
benimki sözde çukulata kahverengisi olacaktı ama resmen siyaha yakın bir renk oldu biteri fazla oldu biraz herhal
Adaş ev temizliğine yardıma gelebilirim iyi alıştım ama yavaş çalışıyorum bilesin :)
Saçlarım aynı seninkinden :)) ben de çikolata kahve aldım ama siyaha yakın oldu bitteri bolmuş benim de :)))

hamaratsın kasımpatı ben bayrama bişey yapmıycam herhalde ama bayrama sana gelebiliriim :))) puaça nedir arkadaş yaaa en son yaptığımda 24 saatde soluksuz 4 tepsii puaça yedik oğlum anne bi daha yapma çok güzel oluyor çok yiyoruz dediii sadece eşim patlıcan kebabı istedi bugün bende kalabalıkta güzel oluyor bayramda kardeşimgil gelince yapayım mı dedim olur dediii tatlıda yapmıycaam acaba sütlü bir tatlımı yapsam malzemeleri hazır edeyim gelen olursa duyduğum an yaparım büyük ihtimal oğlum gelemeyecek o yüzdende yaprak sarmayı düşünmüyorum

Adaş ev temizliğine yardıma gelebilirim iyi alıştım ama yavaş çalışıyorum bilesin :)
Saçlarım aynı seninkinden :)) ben de çikolata kahve aldım ama siyaha yakın oldu bitteri bolmuş benim de :)))

inanmıyoruuum benimde elim çok yavaşki temiz yaparım ama işim bitmeez ppooff
evet saçlarda aynı olmuş

Bugün esim eve geldiğin de mutfagi toplanmis görünce hayirdir temizlik mi var yine dedi,ben de yine mi derken faketmedin mi cok kirlenmiş dedim..
senin acindan kir farkediliyor olabilir ama benim acima göre gayet temiz,üstelik mutfak kirlenmekten değil de sürekli silinmekten eskiyecek bu gidişle dedi..:)

Ay geldiğinden bu yana tripliyim,az ve öz konuşuyorum:) ic sesim silme sikayet edene kadar kirlensin diyor,dinlesem mi acaba...

Adaş senin ayağında platin mi var ne Zaman ve neden takıldı

benim iki bacağımın üst tarafıda kemik olarak darbeli diyim adaş bir bacağımda ucu kalça kemiğimin içinde olan uzun bir platin var platin olan bacağımın amelyatını 15 sene önce filan yaptırmıştım( onun nedeni iki bacak boyumu eşitlemek içindi keyfi sayılır yani ama zor oldu ) yaklaşık bacaklarımdan 5 amelyat geçirdim ve uzun süre yatakta kalmak zorunda kaldım tabii bacak zor çünkü insanı ayakta tutan organlar diyim ...

Hamaratlik kim ben kim frida,teğet bile geçmemiş yanımdan o derece yani:) benim ki tamamen psikolojik olarak:)

Gel tabi bana,basim üzerinde yerin var,nasil da mutlu olurum..patlıcan kebabi nasil oluyor ki?merak ettim simdi..

ben geldimm..çemen yapmak istiyorum akşamdan beri eşimde bir sürü fındık kırdık ayıkladık derken çoluk çocuk bi yandan yediğimiz için accık kaldı o yüzden yarın akşam biraz daha kırarım pazarda yaparım bol acılı çemeni çok canım çekti yaww...sanki benimde gene kızım olcak..acılar tursular vss....

derincim annen için sevindim canım...okulunuz çinde hayırlısı olur inş...

kasımpatı ellerine sağlık.. kilo veren hanımlar tebrik ediyorumm...

sağol canım inş geçer...yok beya henüz bonus kadar tecrübeli değilim...:))

barışada sanada çok geçmiş olsun inş çok ilerlemeden geçer...bide büyüdükçe daha düzeliyomuş seyreliyomuş bu ataklar...benim bi kuzen var bebeklikten beri aynı böyleydi haftanın beş günü acile koşuyolardı şimdi oniki yaşında ve iki senedir çok daha rahat...inş sizinkide geçer...

Geçmiş olsun canım senin kadar olmasa da ben de bacaktan sorunluyum anlıyorum seni
Ben de ortaokulda geçirdiğim bir trafik kazası yüzünden 2 ameliyat geçirdim sol dizimden şimdi de izleri devam ediyor onun yüzünden erken yaşta protezlik olma durumu var felan filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…