Allah size de Berfine de kolaylık versin
İyiyim şükür son bir aydır ev işine verdim kendimi yavaştan bir çok yeri elden geçirdimAmin Asucum..
Sen nasılsın.?
İyiyim şükür son bir aydır ev işine verdim kendimi yavaştan bir çok yeri elden geçirdim
Yarın misafirim gelecek iki gündür fazla yüklendim yorgunluktan ayaklarım acıyor
İşte böyle canım aynı tas aynı hamam anlayacağın yalan dünya telaşıyla uğraşıyoruz
Yaparsın sen beceriklisinBen de yarın çalışmıyorum cam kapı silmek istiyorum bir de öz bakım yapmak istiyorum fırsat bulursam...
İyi hatırlattın YenacımDerinciğim
Çok sevindim annenin iyi olmasına çok şükür...
Okulunuz da hayırlı olsun canım...
Yaparsın sen beceriklisin
Kolay gelsin ben de pazartesi boyattım saçımı kardeşime aylar olmuştu boyamayalı
Anlıyorum seni dinlenmen de mümkün olmuyor tabiiSorun değil yaparım da aşırı kilodan baskıdan sağ bileğim yine balon gibi şişmeye ve ağrımaya başladı günlerdir. :))
Aramız da kalsın..:))
Anlıyorum seni dinlenmen de mümkün olmuyor tabii
Benim bile geçen kış hafif burktuğum bileğim ayakta çok kalınca hafif şişiyor seninki çok daha ciddiydi
Bayram sonu sen de dön artık sahalara ne kadar hafif olursak o kadar iyi
Sen bayram sonu hafiften başla yine de canımBen
Ekim ortasın da anca rahatlarım her açıdan..İş ve okul konusu netleşmeden ben kendimi veremem...Şimdi yiyerek rahatlıyorum..
Ama çok haklısın... Meyve istiyorlar hazırlıyayım gelirim tekrar...
Hoşgeldiiiin:))Merhabalar,ben geldimmm tekrar..:)
kızlar çok mutluyum dr artık bastonla yavaş yavaş gezebilirsin dedi ilk gezmegimize gittik bugün...anneme diyorum 40 uyutmaya çıktık...3.5 ay yattı kadın...
kilom 122 geç kalmış olabilirim...evde yoktum şimdi geldim..
meyracim başka şansım yok evimize yakın birtek okul burası ogretmen de herkezin istediği bir ogretmen sansimiza bize düştü kurada...bu erkek ogretmen disiplinli olur geçen sene anasinifi olduğu için bu kadar büyüdü olay....
ogulcuklarim sağol canım çok kötü bir olay yaşadım geçen sene...bu sene merhaba merhaba kimseyle vıcık vıcık olmam..
Emeğine sağlık kasımpatıcım..
Nasılsın canım iyisin inşallah...Lİsteye girelim demişsin mesajın da, eğer sen hazırsan beni bekleme kurtar kendini :))
Ben bedenen ve ruhen hazır değilim hem de hiç..
Hoşgeldiiiin:))
Alışır canım biz de geçtik o günlerden:)Hosbulduk asuman abla,bagimlilik yaptiniz ben de tabiri caiz ise:) esim garip garip bakıyor bir taraftan bizim hanima ne oluyor diye:) alisik değil bu duruma:)
Alışır canım biz de geçtik o günlerden:)
İyi yapmışsın misafirleri göndereyim ben de aynını yapmak istiyorumUmarim..
sen neler yaptın,bitti mi temizlik? ben pek birsey yapmadım bugun bosladim ev islerini,keyif yaptım azcik:)
İyiyim şükür son bir aydır ev işine verdim kendimi yavaştan bir çok yeri elden geçirdim
Yarın misafirim gelecek iki gündür fazla yüklendim yorgunluktan ayaklarım acıyor
İşte böyle canım aynı tas aynı hamam anlayacağın yalan dünya telaşıyla uğraşıyoruz
Sorun değil yaparım da aşırı kilodan baskıdan sağ bileğim yine balon gibi şişmeye ve ağrımaya başladı günlerdir. :))
Aramız da kalsın..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?