Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Amin Asucum..

Sen nasılsın.?
İyiyim şükür son bir aydır ev işine verdim kendimi yavaştan bir çok yeri elden geçirdim
Yarın misafirim gelecek iki gündür fazla yüklendim yorgunluktan ayaklarım acıyor
İşte böyle canım aynı tas aynı hamam anlayacağın yalan dünya telaşıyla uğraşıyoruz

Ben de yarın çalışmıyorum cam kapı silmek istiyorum bir de öz bakım yapmak istiyorum fırsat bulursam...

Derinciğim
Çok sevindim annenin iyi olmasına çok şükür...

Okulunuz da hayırlı olsun canım...
İyi hatırlattın Yenacım
Derincim Allah bir daha yaşatmasın çok zor biliyorum biz de yaşadık
Güzel prensesine başarılı bir öğrenim hayatı dilerim Allah iyilerle karşılaştırsın

Bengisu,

son zamanlar da ki enerjine hayran kaldım öylesine hissediyorum ki pozitifliğini..
sebebi her neyse, ki muhtemelen fasulyemizdir :) hiç bitmesin...
Herşey gönlünce olsun...

__

elifçim usg de güzel şeyler görmüşsün maşallah diyelim.cinsiyeti belli oldumu yoksa kızınmı olacak senin de :)

__

Zeynepçim tecrübeli gebe :) ağrıların azalır inşallah..

Yaparsın sen beceriklisin
Kolay gelsin ben de pazartesi boyattım saçımı kardeşime aylar olmuştu boyamayalı

Sorun değil yaparım da aşırı kilodan baskıdan sağ bileğim yine balon gibi şişmeye ve ağrımaya başladı günlerdir. :))
Aramız da kalsın..:))

Sorun değil yaparım da aşırı kilodan baskıdan sağ bileğim yine balon gibi şişmeye ve ağrımaya başladı günlerdir. :))
Anlıyorum seni dinlenmen de mümkün olmuyor tabii
Benim bile geçen kış hafif burktuğum bileğim ayakta çok kalınca hafif şişiyor seninki çok daha ciddiydi
Bayram sonu sen de dön artık sahalara ne kadar hafif olursak o kadar iyi

Ekim ortasın da anca rahatlarım her açıdan..İş ve okul konusu netleşmeden ben kendimi veremem...Şimdi yiyerek rahatlıyorum..
Ama çok haklısın... Meyve istiyorlar hazırlıyayım gelirim tekrar...

Ben

Ekim ortasın da anca rahatlarım her açıdan..İş ve okul konusu netleşmeden ben kendimi veremem...Şimdi yiyerek rahatlıyorum..
Ama çok haklısın... Meyve istiyorlar hazırlıyayım gelirim tekrar...
Sen bayram sonu hafiften başla yine de canım
Afiyet olsun ben de her akşam meyve yemeden duramıyorum

Gözün aydin derin,cok sevindim annenin durumuna.zamanla daha iyi olur inşallah.

Iyiyim cok sükür yena'cim,sen nasilsin?

Estagfirullah canim keşke senin gibi yapabilsem ama ancak bu kadari geliyor elimden,sagolsun arkadaşlarda telorans gösteriyor:) daha net anlasilir olsun diyerekten foto makinesinde çekiyorum her hafta ama bir türlü o fotoyu kabul etmiyor site,mecburen telden çekip gönderiyorum o da görüldüğü üzre o kadarlik oluyor:)

Ayrica oğluna cok geçmiş olsun,acaba alerjisimi var baris pasanin? Allah sifa versin inşallah.
kizin için de hayirlisi olur umarim zor bir dönemden geçiyorlar eğitim sistemi allak bullak resmen,Allah yardimcilari olsun,dilerim en iyi sekilde atlatirlar bu süreci..

liste konusunda ben de hazir değilim aslinda,biz ay sonu yeni listeye girelim en iyisi..:)

Umarim..

sen neler yaptın,bitti mi temizlik? ben pek birsey yapmadım bugun bosladim ev islerini,keyif yaptım azcik:)
İyi yapmışsın misafirleri göndereyim ben de aynını yapmak istiyorum
Benim bitti sayılabilir:) asla bitti diyemem herhalde
Yarın için tatlı ve dolmamı da yaptım diğer yemekleri yarın yaparım artık çok yoruldum

adaş güle güle pekte kirlenmesin evin ooohhh mis ev aslında evleri takasa vardım ama mümkün değil dimiii :)))
akşamları bende meyva yemeden duramıyoruum ...
ayak ağrısını ise hiç sorma bağzen bacaklarım bir kitleniyor ısrarla dr. gitmiyorum 1,2 gün sürüp geçiyor poofff

pekte aranızda kalmadı işte :) benimde ağrıyor ara ara kötü oluyor aslında tibet bacaklarımı bayağı güçlendirdi ama geçtiğimiz son bir ayda 2 ,3 defaa kilit oldum resmen o zamanlarda da eşim tuturuyor platin yüzünden aldıralım şunu diyee bende korkumdan dr.gitmiyorum gitsem zayıfla ve spor yap diycek biliyorum çok yaşadım belki platini alalım geçer diycekte amelyat filan gözüm kesmiyor....

barış için üzüldüm yaa okular açılınca dikkatli olmak lazım ama nasıl. sınıfın tozu birde çocuklar koşturup terliyorlar dr. verdiği ilaçlar inş. fayda ederde başka ilaçlara gerek kalmaz ...
berfinin etüt merkezide hayırlı olsun okular açılsada bir iki hafta geçse bir düzen kursak artık ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…