Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

zor günler geçirmissin Rabbim yaşatmasın bi daha....

Adaş pazar günü kahvaltıya Zeyneb'e gidelim bayramda kasımpatına gideriz zaten :)

ayy ne güzel olur valla eşimde çalışıyo evde olmayacak zaten....de sen bana değil çemenemi geliyon acep...

Adaş pazar günü kahvaltıya Zeyneb'e gidelim bayramda kasımpatına gideriz zaten :)

Ay nasilda mutlu olurum asuman ablacim,gelin tabi hepiniz,tüm topikcek...Ben size kahvaltı hazirlarim,bol muhabbetle kahvaltimizi eder,sonrasinda kahve içer alaman cikolatasi yeriz... sonra da ormanda yürüyüş yapar kalorilerimizi yakariz... ayyy hayali bile güzel..:)

Ay senin orman yürüyüşlerine çok imreniyorum zaten
Gönüller bir olsun diyelim

Hamaratlik kim ben kim frida,teğet bile geçmemiş yanımdan o derece yani:) benim ki tamamen psikolojik olarak:)

Gel tabi bana,basim üzerinde yerin var,nasil da mutlu olurum..patlıcan kebabi nasil oluyor ki?merak ettim simdi..

canım patlıcan kebabını görsel olarak göstermek istedim ama resmi sadece buraya kopyalayamadım o yüzden anlaşılsın diyede tarifinide buldum

http://tuzluvesekerli.blogspot.com.tr/2011/08/firinda-patlican-kebabi.html
ben bu tepsiyi hazırladıktan sonra odun fırınına götürüyorum yemek piştikten sonrada lavaş ekmekte alyorum yanına çok güzel oluyor yalnız böyle bir tepsiyi doldurmak için 1.5 , 2 kilo kıyma gidiyor birde ben salçalı sos yapmıyorum ayrıyeten sofraya lavaşa yemekle birlikte sarabilmek için maydanoz ve kurusoğan hazırlıyorum ..

Son düzenleme:

of of off yemede yanında yat olmuyo tabi sonraaa...yaw arkadaş yeterki yemek olsun he sevmedim hiç bişey yok hayret bişey...

Ay senin orman yürüyüşlerine çok imreniyorum zaten
Gönüller bir olsun diyelim

Nasip olur belki inşallah asuman ablacim,almanya da olmasada tr'de buluşur ormanda yürürüz belki inşallah..gönlümüz bir gerçekten tanismasakta seviyorum hepinizi,birde gün içerisinde yazamassam suçlu hissediyorum,sorumlu hissediyorum kendimi buraya..garip bir karakterim var sanirim..:)

Sen olmuşsun artık bak bize aynıyız yıllardır kopamadık
Ben de seviyorum topiğimi arkadaşlarımı

Frida cok incesin,beni ben den aldi patlıcan kebabi:) yeme de yaninda yat misali:)nette gördüğüm ve denemek istediğim tarif ama farkli farkli isimleri ve yapilislari var sanirim..cok teşekkür ederim,ilk firsatta deneyeceğim..lavaş ve soğan ilede harika olur,ayy bana hamarat diyene bak sen,asil hamarat anlasiliyor..:)

ağbiii çemen nedir yaaa çok tehlikeliii vallahaa

ben çok severimde yiyemiyoruz biz çocuklar sürekli spor yapıyor olmuyor yani sarımsak filan eee tabi çemen baharatıda ekstrası oluyor halbuki sarımsak çok sağlıklı ama yiyemiyoruz işte ...

Biri çemenmi dedi: )
Bayılırım çemene ama kokusu yokmu kokusundan dolayı yiyemem..

tarif görünüyor mu ?

yok acılmadı bende ama asuman ablanın dediği gibi hayal ettim ve hiççte sevmemm ki zaten...

hadi ya ben çok kullanırım sarımsağı her yemeğe koyarım nerdeyse pişmiş olunca kokmuyo çiğdende dışarı çıkmıcamız zamanlarda falan kullanıyorum...

çemenn ııyyy zaten hiç güzel bişey değil boşver napcan çemeniii...

farkli bir büyüsü ve gizemi var topiğin,gelen kopamiyor sanirim..:)tabi bunda sizlerin payi büyük.

bende aynen çok seviyorum sizleri...iyiki varsınız...

Bana müsade herkese hayırlı geceler
Çemen ve taze ekmek yanında peynir oh mis
Biz de eşimin işi dolayısıyla çok sarımsak tüketemiyoruz kızlar hiç sevmiyor zaten

hayuırlı geceler ablacım..şimdi anlaştık pazar geliyonuz demii...bak muhlama falanda yaparım kahvaltıya sen gelersenn...

ben hic sevemedim çemeni,tuhaf bir damak tadim var galiba..

Iyi geceler asuman ablacim.

belki güzel yapana denk gelmemişsindir....bende herkesin yaptığını yada hazı çemeni sevmem ya kendim yapıcam yada anama yaptırıcam başkasınınkini yiyemiyorum...baharatlarını falan kendi zevkime göre ayarladığım için...öyle işte..ben biraz daha yemek konuşursam topikten kovulcam zaten he..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…