Kadere yuklemek istemiyorum dedin ya bir harf eksikligiyle ben biraz yuklemek istiyorum dedim.
Guzel gunleri cal bakim mfo den benim icin istersen sanada gelebiler.
Benim hala umudum var
bence sen kendini fazla hafife alıyosun...bu ara bişeyle uğraşasın yoktur biraz işleri boşladın diye bukadarda eziyet etme kendine canım....
valla okullarin acilmasini bende dortgozle bekliyorum yalan yok
ay canim daha ne istiyosun benimki bigun evi supurmesem laf eder heryer kil olmus diye bende sevmiyorum tamam ama supursemde heryer yine de kil 4 kiziz evde napalim
Ben de pişi yaptim kahvaltiya: ) cocuklar istedi deyuhatta killik olsun diye fridaya attim resmi he he
Toppraam olaydin yiyeydik.
Ahh kizlar bonusun dedigi gibi sadece kayit parasi olsa keske..
Neyse saglik olsun huzur olsun gerisi tasarruff : )
Yalniz löp löp yerken bir zamanlar benden geri kalmayan isin karaca nin tv de fit bir sekil de ziplamasi pek manidar oldu bana..simdiler de pek fistik malum..
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]meyra__[/TD]
[TD]75 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]bengisu022[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]300 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN SPOR 1.si ________ asumanzeynep
HAFTANIN SPOR 2.si ________ nhtylz
HAFTANIN SPOR 3.sü ________ bengisu022
KAsımpatı hoşgeldin..
Kasimpatimi geldi ben üvey üyeyim ya goremiyorum :))) hosgeldin kasimpati...asu ablam eksik...
Yena senin esinde bir metelica hayranligi varmiydi oyle hatirladim gecmisten.
Idare ediyorum kasimpati su an tek istedigim cocuklarin uyumasi. Kendimi sert bir muzige verdim sakinlesmeye calisiyorum.
Kasimpatimi geldi ben üvey üyeyim ya goremiyorum :))) hosgeldin kasimpati...asu ablam eksik...
Yena senin esinde bir metelica hayranligi varmiydi oyle hatirladim gecmisten.
iyi akşamlar fıstıklaar
geçmişe bakınayım dedim ama bayağı fazla yazılmış yena sende 1 günde klasik ev hanımı moduna girmişsin paparazziler filaaan naptın evdeydin galiba planladığın gibii temizlik yapabildinmi biraaz ? pişiler harikaydı vallahaa ben en fazla krep filan yapıyorum pişiyide çok severim elime geçse yerimde artık kızartmalar yedikten sonra midemi çok rahatsız ediyoo ..tabi görünce dayanamayıp yiyorum o ayrıı..
geçmişe bakınayım dedim ama bayağı fazla yazılmış yena sende 1 günde klasik ev hanımı moduna girmişsin paparazziler filaaan naptın evdeydin galiba planladığın gibii temizlik yapabildinmi biraaz ? pişiler harikaydı vallahaa ben en fazla krep filan yapıyorum pişiyide çok severim elime geçse yerimde artık kızartmalar yedikten sonra midemi çok rahatsız ediyoo ..tabi görünce dayanamayıp yiyorum o ayrıı..
Doğru hatırlıyorsun sıkı bir rokçu..Metallica yı ben de severim..Soft rock severim heavy değil..
sevgiliyken bana ilk hediyesi scorpions bileti ve klasik gitar dı :)))
Ya sen çok farklısın biliyormusun :)
İyi akşamlar canım..
Bilmezmiyim :) hediye guzelmis...
Frida hosgeldin girisin guzeldi fistik diye :)))
Kasimpati duzenleri bozuldu yazin gercekten cok zorlaniyorum. Hic iyi degilim su an aklimi saglam tutmaya calisiyorum. Bagiriyorum cok kiziyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?