Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kadere yuklemek istemiyorum dedin ya bir harf eksikligiyle ben biraz yuklemek istiyorum dedim.

Guzel gunleri cal bakim mfo den benim icin istersen sanada gelebiler.

Benim hala umudum var

Oyyy Bonusçum.. Şu an ne dinliyorum biliyormusun.? müslüm gürses.

bitsin tekrar mfö

uyudumu seninkiler.?

bence sen kendini fazla hafife alıyosun...bu ara bişeyle uğraşasın yoktur biraz işleri boşladın diye bukadarda eziyet etme kendine canım....

Hafife almıyorum canim ya,gercegi söylüyorum..sebze yemeklerinde sorun yok,ama ikram ve et yemeklerini yeni yeni öğreniyorum daha..:)

valla okullarin acilmasini bende dortgozle bekliyorum yalan yok
ay canim daha ne istiyosun benimki bigun evi supurmesem laf eder heryer kil olmus diye bende sevmiyorum tamam ama supursemde heryer yine de kil 4 kiziz evde napalim

Yeliz'cim istesekte kil,toz'dan tam manasi ile arindiramiyoruz evimizi illa gözden kacirdiklarimiz oluyor,senin kizlar ile daha zor oluyordur tabi..Allah yardimcin olsun.
Benim Esim'de genel anlamda temiz ve düzenlidir ama eve ,temizliğe veya mutfağa,yemege vs hic karışmaz .hatta cogu kez cok temizlik yaptigimi düşündüğünden bu kadar kendini yıpratma diye söylenir..

Pisi dedin beni ben den aldin toprammm:)
Bizde isterdik resimlerini ama frida bakip hasret gidersin artikin:)
Esimin ve benim bir süredir cani pisi istiyordu,bayram sabahi kahvaltısına erteliyordum ben de sayet sabah görseydim ertelemeyebilirdim zannımca:)
Isin karaca konusunda sana katiliyorum,bence yüzüne bu denli zayıflamak yakismamis..bazi kişilerin yüz hatlarina zayiflilik yakismiyor maalesef,bazilarinin da aksine kilo verdikçe hatlari belirginleşip güzelleşiyor..

Meyracim ellerine saglik canim.

Özellikle haftanin 1.si asuman ablayi ve listeye giren diğer sporcu arkadaslarini kutlarim..

Son düzenleme:
Kasimpatimi geldi ben üvey üyeyim ya goremiyorum :))) hosgeldin kasimpati...asu ablam eksik...

Yena senin esinde bir metelica hayranligi varmiydi oyle hatirladim gecmisten.

Doğru hatırlıyorsun sıkı bir rokçu..Metallica yı ben de severim..Soft rock severim heavy değil..
sevgiliyken bana ilk hediyesi scorpions bileti ve klasik gitar dı :)))

Ya sen çok farklısın biliyormusun :)

iyi akşamlar fıstıklaar

İyi akşamlar canım..

geçmişe bakınayım dedim ama bayağı fazla yazılmış yena sende 1 günde klasik ev hanımı moduna girmişsin paparazziler filaaan naptın evdeydin galiba planladığın gibii temizlik yapabildinmi biraaz ? pişiler harikaydı vallahaa ben en fazla krep filan yapıyorum pişiyide çok severim elime geçse yerimde artık kızartmalar yedikten sonra midemi çok rahatsız ediyoo ..tabi görünce dayanamayıp yiyorum o ayrıı..

Aynen :)) Tv izledim bol bol.. Bir de burayı boş bırakmadım...Planladıklarımı yaptım elbet :))

sen neler yaptın.?

Frida benim mide çok sağlam çoöp kovası gibi mübarek. hiç rahatsız olmuyor kızartmadan..
tabildotlara dayandığıma göre sağlam. :) sadece şerbetli tatlı ve susam dokunuyor hemen yanmaya başlıyor....

Bilmezmiyim :) hediye guzelmis...

Frida hosgeldin girisin guzeldi fistik diye :)))

Kasimpati duzenleri bozuldu yazin gercekten cok zorlaniyorum. Hic iyi degilim su an aklimi saglam tutmaya calisiyorum. Bagiriyorum cok kiziyorum...

Bilmezmiyim :) hediye guzelmis...

Frida hosgeldin girisin guzeldi fistik diye :)))

Kasimpati duzenleri bozuldu yazin gercekten cok zorlaniyorum. Hic iyi degilim su an aklimi saglam tutmaya calisiyorum. Bagiriyorum cok kiziyorum...

Okullar açılınca onlar da düzene girer merak etme..

bende kahvaltıdan sonra kuzenim geldi onla 2.kahvaltıyı yaptık sonra avm ye gidip kıza okul ayakkabısı aldım hazır indirimdeyken 2 tane pantulon aldım kendime aslında ihtiyacım olan siyah ve vizon rengi pantulondu ama ben maviyle bordo rengi pantulon aldım şimdide üstüne ne uydurcam diye düşünüyorum :))
yeni eve geldik sayılır çay içiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…