Selamün aleykümm...
yenacım mesajını alıntılamıştım gitmiş..çok haklısın aslında nasıl obursak konuştuklarımızı hayal edince bile kilo alıyoz gibi bencede konuşmayalım..zaten kovarsınız beni sandıydım akşam yazarkende....bu arada rüyamda seni gördüm barış sen ben biri daha vardı onu hatırlamıyorum istanbulda geziyoduk ve bayaa bi inceciktik ikimizde çokk keyifliydik oyüzden...
Zeynebim ne güzel rüyaymış..Allah hayra çıkarsın...Çok istiyorum zayıflamayı, öyle çok ki.. bazen ağlıyorum ayna karşısın da. bakmaya utanıyorum.kendime saygım silinip gidiyor,küçüldükçe küçülüyorum..
Zeynebim ne güzel rüyaymış..Allah hayra çıkarsın...Çok istiyorum zayıflamayı, öyle çok ki.. bazen ağlıyorum ayna karşısın da. bakmaya utanıyorum.kendime saygım silinip gidiyor,küçüldükçe küçülüyorum..
Meyracım, hastalık dışın da şişmanlık yeme bozukluğuyla alakalı..Örneğin ben çok yiyorum bildiğin sağlam yiyorum yani..benim ki duygusal açlığa bağlı yeme bozukluğu..Aç olmadığım zamanlar da yiyorum..
Kendim bi mekanizma geliştirmişim ota moka yiyorum...
Diğer konu,zihin gücüyle zayıflama adın da bir kitap var ben de..Orada yazıyor du hatta bir çok hasta üzerin de deneyip görmüş.hasta aklından geçirdiği yiyeceklerle kilo alıyormuş uç bi nokta doğruluk payı göreceli tartışılır..
canan Karatay da şöyle diyor lokma yı ağzınıza aldığınız an da hatta yemeğin tadına baktığınız da bile bir yığn organımız çalışmaya başlıyor leptin hormonu bozuluyormuş hemen..
Sen sağlıklı beslenme konusun da harikasın..KAhven afiyet olsun..
keçi peynirimi...ama muhlama ondan güzel olmazki...
Meyra aglamakla ilgili yaris yapsak cogumuz 1.oluruz ayni anda. Ota b..... Iyiye kotuye....
Bazende insan ruh gibi olur cok agladiginseylere bi bakmissinki hic aglamiyosun
Gunaydin...kilo 103.4( şaşırt beni bonus)
spor yok 1 saat yuruyus vardi.
Frida kursa neyin baslamissin hayirli olsun. Bana spor ayakkabi alsana lesli yaparken giyim :)
Daykonun birisi gelmemis yine
KIZLARRRRRRRRR HERKESE HAYIRILI CUMALARRR NAIL MUTLUYUM BİLEMEZSİNİZZZZ KİLO BİLDİRİMİMİ 152,10GİDİYOR :) ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN MOTİVASYON İÇİN BİNLERCE TEŞEKKÜR BAYRM TEMİZLİĞİNE DALDIĞIM İÇİN ÇOK GELEMİYORUM BİRDE İŞ İKİSİ ÇOK ZOR OLUYOR TAM 9 GÜNDE 900 GRAM GİTMİŞŞŞŞ
Selamun aleykumm :) hayirli cumalar..
Bugun kontrolum vardi bebisimi gordum elleri ayaklari minnacik.. kipir kipir. Surekli hareket ediyo. parmagini emiyodu :))) gelisimi de iyiymis sukurler olsun.. cok duygulandim agladim bakarken.. o kadar guzel bi duygu ki Rabbim kimseyi aratmasin, su mubarek gunde kimin evlat hasreti varsa son bulsun insallah... ne kadar sukretsem az sanki...
kızlar çok mutluyum dr artık bastonla yavaş yavaş gezebilirsin dedi ilk gezmegimize gittik bugün...anneme diyorum 40 uyutmaya çıktık...3.5 ay yattı kadın...
kilom 122 geç kalmış olabilirim...evde yoktum şimdi geldim..
meyracim başka şansım yok evimize yakın birtek okul burası ogretmen de herkezin istediği bir ogretmen sansimiza bize düştü kurada...bu erkek ogretmen disiplinli olur geçen sene anasinifi olduğu için bu kadar büyüdü olay....
ogulcuklarim sağol canım çok kötü bir olay yaşadım geçen sene...bu sene merhaba merhaba kimseyle vıcık vıcık olmam..
HAFTANIN 1.si.......................................- 1 kg ..............................................MAVİPATİKLER
HAFTANIN 2.si .......................................- 0.9 kg .................................................. ELFS88
HAFTANIN 3.sü ........................................... - 0.5 kg ............................................... NHTYLZ
Herkese merhaba
Ben yoğunum evet. Bu arada kızımın dersanesiyle uğrastık hep..Çocuk oyuncağı gibi açıp kapanıyor dersaneler..
Bunun yanı sıra mevsim geçişinden dolayı son bir kaç gündür oğlumun nefes sıkıntısı başladı akşamları nükseden..
Randevu aldım bu akşam doktoruna götürdüm çiğneme hapına başlattı yine akşamları birertane. bir hafta 6 saatte bir de ventolin koklatıcaz hırıltısı geçsin rahatlasın diye...
Allah nerede varsa hayırlı şifalar versin bize de versin ama çok yıpratıyor beni bu durum..Oğlumun böyle derin derin nefes alışını gördükçe kanım çekiliyor,kalbim ağzıma geliyor, göğsüme öküz oturuyor nasıl anlatsam başka bilemedim.
---
Dayko hoşgelmişsin. ne iyi ettin yeniden gelmekle..Kızın nasıl, okul durumu nasıl.? Evi naaptınız.?
Yaparsın sen beceriklisin
Kolay gelsin ben de pazartesi boyattım saçımı kardeşime aylar olmuştu boyamayalı
yok güzellik olarak demedim, ağır bir peynir ya keçi peyniri, ben yiyemem ağır olduğu için mesela ama kardeşim bayılır ağırlığına rağmen ve mıhlama tad olarak ağır gelmiş kardeşime demek baya ağır bir yemek türü demek istedim.
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]meyra__[/TD]
[TD]75 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]bengisu022[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]300 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN SPOR 1.si ________ asumanzeynep
HAFTANIN SPOR 2.si ________ nhtylz
HAFTANIN SPOR 3.sü ________ bengisu022
sağol ablacım: )
çok teşekkür ederim ama bende sağlıklı beslenme konusunda inanki harika değilim: )
bende bazen hiç yemem, işte benimkisi de bir tür hastalık..
bir şeyi kafama çok takarsam boğazımdan gitmez, ağzıma lokmayı alamam, yiyememek daha kötü aslında..
işte ne çok yemek ne az yemek ortası sağlıklısı doğrusu, hayırlısı işte: ))
ilaç içtiğim vakitlerde de aksi oluyordu, yani canım sıkıldımı yada mutluyken sırf bişeyler yiyordum.
ilaçtan sonrada eski halimi aldım, yiyebilmek yiyememekten daha iyi aslında bence gerçekten...
işte herkesin imtihanı bir tür, ben böyle bakıyorum kendimce bu olayada.
aslında bir tür rahatsızlık işte bizimkisi bence, hani dedim ya rahatsızlık olmasa kilo işi çoğunlukla boğazla sınırlanabilen birşey aslında, nokta boğaz: )
çok yersen alıyorsun, yemezsen veriyorsun.
hamd olsun kafama takmazsam normal yiyorum, hatta bazen aşırıda ilaçsız halimle.
halden hala giriyoz heee: )
aklıma bir parça geldi şimdi: ) az sonra....
buselik makamına..
Ben biraz yuklemek istiyorum...MFÖ çok sevdiğim gruplardan biri şarkı da harika sağol paylaşımın için...
Meyracım ne mutlu sana bir şeyi taktığın da yemiyorsun artık.. :)) Normal halin de yiyorsun,mutlu olduğun da yiyorsun ihtiyaç duydugun da yiyorsun..artık normal insansın.. :)
Valla ben kendi adıma şişmanlığımı imtihanım diye adlandırmıyorum..İstersem çabalarsam azmedersem yemez ve normal insan boyutuna gelirim..engel bir rahatsızlığım yok çok şükür...İmtihan değil de nefsime hakim olamıyorum diyorum kendi adıma...Kadere yüklemek istemiyorum pisboğazlığımı..
Kadere yuklemek istemiyorum dedin ya bir harf eksikligiyle ben biraz yuklemek istiyorum dedim.neyi Bonusçum anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?