Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne iyi etmişsin..Güzel günler de giyin,kısa süre de bollaşsın terziye uygun bir fiata daraltırsın inşallah :))
Kumaşmı jeanmı pantolonlar.?
Spor ayakkabısı uygunmuydu .?

48 beden pantulon aldım mağzaya sezon başında sizden 3 bluz aldım 48 beden ama büyük geliyor dedim üst tarafım 46 beden olmuş aslında 46 beden pantulonu zorluycaktım ama beden olarakta kalmamıştı birde tezgahtar bayanda olmazdı dedii aldığım pantulonlar çokta rahat değil sıkıyor yani iyi...

Ne iyi etmişsin..Güzel günler de giyin,kısa süre de bollaşsın terziye uygun bir fiata daraltırsın inşallah :))
Kumaşmı jeanmı pantolonlar.?
Spor ayakkabısı uygunmuydu .?

patulonlar bir tuhaf yaa kumaşda değilde likralı yüksek bel bu tarz da rahat ediyorum klasiğe yakın dur sitesinde bulursam linkini koyarım renleri ilgiç çünkü ...
spor ayakkabı uygun değildi nilüüş yeni sezonmuş benim kız önceden beğenmişti 289 tl . bunu atlatımda basket ayakkabısı beni düşündürüyor çünkü onlar daha pahalı oluyooor ..

Bonus düzelir inşallah bebislerin düzeni..

Frida pantolonlarini güzel günlerde giy inşallah..

sağol canım

Canim ben 27 yasindayim,4 yillik evliyim.yani 4.yilimiza yeni girdik sayilir.

Nasıl tanıştınız eşinle.? hadi herkes evlenme hikayesini anlatsın :))

Sonra da başarı hikayemizi yazar öncesi sonrası fotolarımızı atarız büyük bir gururla..İnşallah..

Frida'cim,yena'cim nike ve ünlü birçok markalarin burada ki fabrika satis magzalari bazi dönemlerde yeni yil gibi öyle cok indirim yapıyorlar ki,mesala gecen kis nike ve Adidas spor ayakkabilarini esim 15 Euro gibi komik rakamlara almisti,100 kusur Euro'dan inmisti..

zeynepçim bebişe isim bellimi.?

Kızların fikri varmı.? biz de tamamen kızım karar vermişti. :)

erkek olursa belli de kız olursa bikaç seçenek var gibi ama şuan hiç biri içime sinmiş değil artık son dakka gönlüme ne eserse....

senin kız büyükmüştürde ondan..benimkiler anne ne olur kızda olsa erkekte olsa tavşancık olsun diyorlar :)))

frida, keşke kulüp alsa spor ayakkabıları :))

Kıza nıke almıştık aşağı yukarı o fiattı ayağın da servet var deyip kızdırıyordum..
bana nike deme zaten o markanın air max leri var tam 500 tl. önce onu istiyordu sosyete pazarındada çakması 190 tl düşün istersen pazardan alayım dedim sonra bu aldığımı buldu istedide nike almaktan kurtuldum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…