He ben dediydim kk dayim diye. Okudugunu anlayamiyorum begenemiyodu...okursan gulumsersin biliyorum nurum opuyorum seni koskocamanNur da okuyor şu an bildireyim :))
bende kahvaltıdan sonra kuzenim geldi onla 2.kahvaltıyı yaptık sonra avm ye gidip kıza okul ayakkabısı aldım hazır indirimdeyken 2 tane pantulon aldım kendime aslında ihtiyacım olan siyah ve vizon rengi pantulondu ama ben maviyle bordo rengi pantulon aldım şimdide üstüne ne uydurcam diye düşünüyorum :))
yeni eve geldik sayılır çay içiyoruz.
metallica nothing else matters bu şarkıyı bende çok severim birde gurubun birkaç şarkısını ama hepsini değil kardeşlerimde güzel çalarlar...
fridacım kaç kardeşsiniz.?
Ben saz çalmayı çok istiyorum...
Ne iyi etmişsin..Güzel günler de giyin,kısa süre de bollaşsın terziye uygun bir fiata daraltırsın inşallah :))
Kumaşmı jeanmı pantolonlar.?
Spor ayakkabısı uygunmuydu .?
Bonus düzelir inşallah bebislerin düzeni..
Frida pantolonlarini güzel günlerde giy inşallah..
kasımpatıı sen nekadarlık evliydinn...bide kaç yaşındaydınn...
Canim ben 27 yasindayim,4 yillik evliyim.yani 4.yilimiza yeni girdik sayilir.
Canim ben 27 yasindayim,4 yillik evliyim.yani 4.yilimiza yeni girdik sayilir.
zeynepçim bebişe isim bellimi.?
Kızların fikri varmı.? biz de tamamen kızım karar vermişti. :)
bana nike deme zaten o markanın air max leri var tam 500 tl. önce onu istiyordu sosyete pazarındada çakması 190 tl düşün istersen pazardan alayım dedim sonra bu aldığımı buldu istedide nike almaktan kurtuldum :))frida, keşke kulüp alsa spor ayakkabıları :))
Kıza nıke almıştık aşağı yukarı o fiattı ayağın da servet var deyip kızdırıyordum..
ay daha yeni evli sayılırsın ya senn...hemde pek bi gençmişsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?