Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Asuman abla annem karaca aramis ama aldigi yerde yokmus baska yerede borc yapmak istemez yillardir ailecek tanidik bi magaza var bazen para vermeden alip geliriz bi miktar farkida olur. Folez yaziyo kutuda :)

Yena benziyolar sanki bazende benzemiyolar gibi geliyo banada :)

Zeynep yuzunden mihlama yaptim yedim trabzon yagi yokmus ne yazar istah insana onu trabzon gibi algilatir. Merak ediyorum su an mutlumu kendisi

Resim koymadim insafli bonus

Gunaydin mutlu haftasonlari

Yelizcim senin minigi merak ediyorum daha oncede sormustum ama gormedin sanirim.

Yaa sorma egitim, dersane konusunu ticarethaneden baaka bisey degil..
ay canim gormedim afedersin ufak bi enfeksiyon gecirdik yine antibiyotige bagisiklikkaza nmis ilacini degistirdik bayram sonrasi yine baslicaz hastane kosturmacasina

Ben de pişi yaptim kahvaltiya: ) cocuklar istedi deyu hatta killik olsun diye fridaya attim resmi he he
Toppraam olaydin yiyeydik.
Ahh kizlar bonusun dedigi gibi sadece kayit parasi olsa keske..
Neyse saglik olsun huzur olsun gerisi tasarruff : )

Yalniz löp löp yerken bir zamanlar benden geri kalmayan isin karaca nin tv de fit bir sekil de ziplamasi pek manidar oldu bana..simdiler de pek fistik malum..

Ama cirkin olmus bee..valla fesatlik degil yani kendisi dwgil gibi tovbe yarabbi sanki degismis gibi ahaha..
Isin karaca yine iyi ya gülayı gordunmu sen yillarin guzel gulayi ki gozume hep hos gelirdi simdi hortlak gibi.

Keske 60 kiloya insemde bagada hortlak deseler cirkin deseler diyesim geldi bi an dedim acaba oylede mutlu olurmuyum :)

Ayyyhhh bilemedim simdi :)

60 kilo olalim da birbirimze hortlak deriz :))

As .meyracim hosgeldin.

Yena o zaman cirkin olcaz ama yillardir kilo yuzunden yuzumuz guzel birazda cirkin olsun nolmus :)))
20 li yaslarim kiloyla gecti 30 larim gecmesin ins. Fridadan once 99.9 u gormek niyetindeyim mihlama yiyerek...

Bir de bana cildin çok güzel derler..Kİlolusun ama cildin çok güzel..Bir nevi hakaret ama
özetle her şekil de giderimiz var :))

Meyracim olur oyle canim biz bakmiyoruz kusura siz cok yormayin kendinizi :)

meyra nasıl ki biz spor yaparak kendimizi yormuyorsak sen de kendini yorma :))

Süpürge tutuyordum aklıma geldi :) dün kü muhlama mevzusu..aslın da o tür can yakıcı,kışkırtıcı mamaları zikretmesekmi naapsak..bknz emzikli hatun dayanamadı hemen yapıp yemiş..Sevseydim kesin yapardım ben de..
Özetle hepimiz benim kadar olmasa da oburuz beynimiz okuduğumuz şeyleri nasıl şahane şekillendirip gözümüzün önüne getiriyorsa anın da hazır edip yiyoruz yiyemezsek öylesine aklımızdan geçiriyoruz ki yemeye bile gerek kalmadan yemiş gibi algılayıp yine kilo alıyoruz..
Bu arada ben de çok merak ediyordum tadını mozarella peyniriyle yapmıştım ama hayal kırıklığına uğradım desem yeridir çünkü büyük bir heyecanla hazırlmaıştım..Belki gerçekten o bölgenin ürünleri ve ehil kişi gerekiyor...

ben yemedimde tad hakkında sana fikir verebilirim ablacım: )
kardeşim yemiş, ona tadı ağır gelmiş biraz ki kardeşim keçi peynirini yada küflü peyniri çok seven biridir.
damak tadı işte tartışılamaz tabiki: )

kilo işi genelde tabiri caizse boğazı tutmakla çok bağlantılı iç içe bence: )
hastalıklar hariç diğer sebepler küçük bir bölümü kaplıyor zannımca: )))
çünkü hayatımda bizzat yaşadım bunu.
özellikle ekmek gurubundan yağdan doğru orantıda yemek lazım, et süt grubunu da ihmal etmemek lazım! meyve sebzede tabiki yenmeli gerektiğince mutlaka.
herkesin bir eksi yanı var, insanız hatalıyız bu da bir gerçek: )
komşum kahveye çağırdı şimdi, ben bir koşu oraya gideyim: )
görüşürüz canlar

Selamün aleykümm...

Iyi geceler zeynep teyze....

Eki Görüntüle 1636027
Alinti yapma annem silsin ya da silmesin :)) zaten yan cikiyo resimler... Yinede alintilamayiniz...

ay allahımmm yerim onuu kocaman olmuş yaaa maşaallahhhh....

Gunaydinnn bana mihlama yaptiran kuvvet su an uyuyo sanirsam :)))

yok valla sabah namazından beri uyuyamıyorum ağrıdan ama yatıyodum hep anca biraz hafifledide ayaklandım...bi arada yemek koysam benden iyisi yok..sabah işe gitmeden babaları yedirdi kızları öğlende acıktık dediler büyük kıza dedim git kardeşinede kendinede ekmek arası yap diye onu yediler bi daha acıktıklarında yemek olsun bare..

he afiyet olsun bu arada...bende dün akşam yemeğine yapmıştım...ama kendi yüresel peyniri ve yağıyla olunca çok güzel oluyo..her peynirle olmuyo yani...banada kaynanamlar köyden dönerken yarım kilo kadarcık peynir getirmiş ondan güzel oluyo...

yenacım mesajını alıntılamıştım gitmiş..çok haklısın aslında nasıl obursak konuştuklarımızı hayal edince bile kilo alıyoz gibi bencede konuşmayalım..zaten kovarsınız beni sandıydım akşam yazarkende....bu arada rüyamda seni gördüm barış sen ben biri daha vardı onu hatırlamıyorum istanbulda geziyoduk ve bayaa bi inceciktik ikimizde çokk keyifliydik oyüzden...

keçi peynirimi...ama muhlama ondan güzel olmazki...

Meyracım, hastalık dışın da şişmanlık yeme bozukluğuyla alakalı..Örneğin ben çok yiyorum bildiğin sağlam yiyorum yani..benim ki duygusal açlığa bağlı yeme bozukluğu..Aç olmadığım zamanlar da yiyorum..
Kendim bi mekanizma geliştirmişim ota moka yiyorum...

Diğer konu,zihin gücüyle zayıflama adın da bir kitap var ben de..Orada yazıyor du hatta bir çok hasta üzerin de deneyip görmüş.hasta aklından geçirdiği yiyeceklerle kilo alıyormuş uç bi nokta doğruluk payı göreceli tartışılır..
canan Karatay da şöyle diyor lokma yı ağzınıza aldığınız an da hatta yemeğin tadına baktığınız da bile bir yığn organımız çalışmaya başlıyor leptin hormonu bozuluyormuş hemen..

Sen sağlıklı beslenme konusun da harikasın..KAhven afiyet olsun..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…