ay canim gormedim afedersin ufak bi enfeksiyon gecirdik yine antibiyotige bagisiklikkaza nmis ilacini degistirdik bayram sonrasi yine baslicaz hastane kosturmacasinaGunaydin mutlu haftasonlari
Yelizcim senin minigi merak ediyorum daha oncede sormustum ama gormedin sanirim.
Yaa sorma egitim, dersane konusunu ticarethaneden baaka bisey degil..
Isin karaca yine iyi ya gülayı gordunmu sen yillarin guzel gulayi ki gozume hep hos gelirdi simdi hortlak gibi.Ama cirkin olmus bee..valla fesatlik degil yani kendisi dwgil gibi tovbe yarabbi sanki degismis gibi ahaha..
60 kilo olalim da birbirimze hortlak deriz :))Isin karaca yine iyi ya gülayı gordunmu sen yillarin guzel gulayi ki gozume hep hos gelirdi simdi hortlak gibi.
Keske 60 kiloya insemde bagada hortlak deseler cirkin deseler diyesim geldi bi an dedim acaba oylede mutlu olurmuyum :)
Ayyyhhh bilemedim simdi :)
As .meyracim hosgeldin.
Yena o zaman cirkin olcaz ama yillardir kilo yuzunden yuzumuz guzel birazda cirkin olsun nolmus :)))
20 li yaslarim kiloyla gecti 30 larim gecmesin ins. Fridadan once 99.9 u gormek niyetindeyim mihlama yiyerek...
Meyracim olur oyle canim biz bakmiyoruz kusura siz cok yormayin kendinizi :)
Süpürge tutuyordum aklıma geldi :) dün kü muhlama mevzusu..aslın da o tür can yakıcı,kışkırtıcı mamaları zikretmesekmi naapsak..bknz emzikli hatun dayanamadı hemen yapıp yemiş..Sevseydim kesin yapardım ben de..
Özetle hepimiz benim kadar olmasa da oburuz beynimiz okuduğumuz şeyleri nasıl şahane şekillendirip gözümüzün önüne getiriyorsa anın da hazır edip yiyoruz yiyemezsek öylesine aklımızdan geçiriyoruz ki yemeye bile gerek kalmadan yemiş gibi algılayıp yine kilo alıyoruz..
Bu arada ben de çok merak ediyordum tadını mozarella peyniriyle yapmıştım ama hayal kırıklığına uğradım desem yeridir çünkü büyük bir heyecanla hazırlmaıştım..Belki gerçekten o bölgenin ürünleri ve ehil kişi gerekiyor...
Iyi geceler zeynep teyze....
Eki Görüntüle 1636027
Alinti yapma annem silsin ya da silmesin :)) zaten yan cikiyo resimler... Yinede alintilamayiniz...
Gunaydinnn bana mihlama yaptiran kuvvet su an uyuyo sanirsam :)))
ben yemedimde tad hakkında sana fikir verebilirim ablacım: )
kardeşim yemiş, ona tadı ağır gelmiş biraz ki kardeşim keçi peynirini yada küflü peyniri çok seven biridir.
damak tadı işte tartışılamaz tabiki: )
kilo işi genelde tabiri caizse boğazı tutmakla çok bağlantılı iç içe bence: )
hastalıklar hariç diğer sebepler küçük bir bölümü kaplıyor zannımca: )))
çünkü hayatımda bizzat yaşadım bunu.
özellikle ekmek gurubundan yağdan doğru orantıda yemek lazım, et süt grubunu da ihmal etmemek lazım! meyve sebzede tabiki yenmeli gerektiğince mutlaka.
herkesin bir eksi yanı var, insanız hatalıyız bu da bir gerçek: )
komşum kahveye çağırdı şimdi, ben bir koşu oraya gideyim: )
görüşürüz canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?