Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aminn topramm,nasil da duyguladim ben simdi..Dilerim mevlam saglik,huzur ve mutluluğu hic eksik etmesin yuvandan,ömür boyu sizi de hic ayrimasin birbirinizden,evlatlarinizdan...

Ne güzel,ne romantik bir tanisma hikayesi..maşallah size..biz 3 ay flört ettikten sonra,esimin 10 günlük izne gelmesi ile ani bir kararla sözlendik.sonrasinda 1,5 yil nisanlilik dönemimiz oldu..mesafeden dolayi ne flört dönemimizi,ne de nisanliligimizi doya doya yasayamadik,yasadigimiz anlarda hep sinirli idi,ikimizin de içinde uhdedir bu mevzu..

Canım benim çok zarifsin...Göndermiş kadar oldun,çok duygulandım ..

geçen iş yerin de bir arkadaşla çay alıcaz onu bekliyorum almasını..Önüm de olduğu için kokusunu net hissettim çok güzel kokuyordu parfümü..Ne güzel kokuyorsun dedim çok fresh ..
Aaa yurt dışından canım bir fıss yeterli biliyormusun dedi bana. burada ki fiyatı 400-500 lira ama ben 120 civarı getirttim..
Öylesine pişman oldum ki sorduğuma..Zaten çok görgüsüz sürekli aldıklarını parasıyla belirtir..

elh öyleyiz tabi..

Rabbim mutluğulunuzu daim etsinn..bizde öyle sık sık yaşıyoruz dediğin fikir ayrılıklarını ama Rabbim ayırmasın yokluğunu düşünmek bile istemiyorum...hani ilk yıllar zaten aşktı heyecandı derken bir başka geçiyor ama yıllandıkça iyice birbirini tamamlıyo insan ve sevgide muhabbetde daha başka bir güzel oluyo...

şuan kocama biraz kızgın biraz kırgınken karşımda sinir bozucu bi şekilde otururken nasıl yazdım acaba ben bunları..:))

bende hep kadınlar geçerde parfüm kokuları kalır yaa utanmasam durdurup sorucam nedir bu diyee pahalı parfüm alamıyorumdaa kalıcı belirgin koku isterdim uygun alayım. sormayada niye pişman olasın ki biz arkadaşlarla fikir alışverişi yaparız markete yağ, deterjan.....vs indirime girsin hemen bilgilendiririz birbirimizi bende beğendiğim şeyi sorarım yani kaça aldın nerden aldın diyee...

zariflik olsun diye söylemedim yena'cim,bilakis cok ciddiyim..lütfen ihtiyacin olduğunda çekinme zevkle alir gönderirim..frida'cim senin içinde geçerli ayni teklifim..hatta tüm topik arkadaslarim hepinizin isteği olursa severek gönderirim...

parfüm konusunda hâklisin,inanilmaz kalici parfümleri,en dandiklerinin bile yikamadan cikmiyor kokusu..kullandigin markani yaz ben sana göndereyim veya arkadasinin parfümünün markasini öğrenirsen ben kargolarim sana..yenil yil zamani geliyor inanilmaz indirimler simdiden basladi burda..

Bahsettiğim kişi eşi sebebiyle maddi durumları aşırı iyi..Çalışması keyfi benim gibi zorunlu değil..
gel gör ki görgüsüzlük diz boyu..
dediğin doğru ben de paylaşırım aynı kulvarda olduğum kişilerle indirimi..
bim de kolonya parfümler çok güzel kokuyor haberin olsun..

hıım denemedim gitiğimde bakayım deodoratla filan idare ediyoruz işte pardon watsından uyguna aldığım parfümüm var ama onlarda deodarat gibii kokuyor zaten yada açık almak lazımda onuda denemedim gerçii sıra ona gelmiyor demek ki deodarat filan yetiyor :)

kasımpatıcım çok ince düşüncelisin teşekkürler hakkaten yenanın dediği gibii göndermiş kadar oldun

Kasimpati valla gece gece hediyelesmis kadar olduk...dusuncen ne guzel

Estagfirullah,siz de cok incesiniz..Ama ben tekrar ediyorum incelik olsun diye değil ciddi söyledim,suan olmasa bile gün gelir herhangi birseye ihtiyaciniz olursa buralardan tipki kardeşinize söyler gibi çekinmeden söyleyin olur mu?nihayetin de biz de bir kardeşiz dimi..:)

Samimiyetine inanıyoruz canım benim..Senin de ihtiyacın olursa hiç çekınmeden yaz tamammı..

Eşinle sevgiliyken yapamadıklarınızı evliyken daha rahat bol zamanlı yapıyorsunuz ama değilmi.?
Anlattıklarından belli hala sevgili gibisiniz Allah bozmasın canım o nedenle üzülmeyin önemli olan şimdi ki zaman..

çok sevdiğim bir şiir vardı aslında şiirde denmezde ne denir bilmiyorum hikaye , söyleşi, anlatı gibi bişey şükrü erbaş eşine yazmış ÖMÜR HANIMLA GÜZ KONUŞMALARI diye bayılırdım şükrü erbaşın yazdığı o yazıya ama eşine yazdığını eşinin adını ömür olduğunu bu gece öğrendim ! ne kadar şanslı bir kadınmış ki eşi o kadar güzel dizeleri eşi için yazmış vaktiniz olursa lütfen okuyun ...

heee aklıma nerden geldi bu akşam bir haberde okudum ömür hanım 2 gün önce vefat etmiş.

Amin sagolasin yena'cim,duygulandım...iyi ki varsiniz,sizler gibi güzel insanlarini tanidigim,arkadaslik etme imkanim olduğu için sansli hissediyorum kendimi.

Cok sükür,bin sükür elimizden geldiğince,vakit buldukça telafi etmeye calisiyoruz..Allah kimseyi ayirmasin,her yuva'dan huzuru eksik etmesin inşallah..

Bir erkek kadının kadını anladığı gibi anlayamıyor bir kadını genelde maalesef yaa...
Her kadının iyi bir kadın dostu olmalı...
İçimden geldi yazdım: D

Hosgeldin meyra'cim,nasilsin?
Ne güzel yazdin,dost önemli tabi ama aslolan gerçek dostu bulabilmek sanirim..Allah iyi insanlara arkadaş ve dost olmayi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…