- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Allah iyiliğini artırsın inş canım.
Yalnız beslenmeye,diyete dair iki kelam edilmedi bunca saattir...bu kilolalarla hala aşk meşk peşindeyiz Allah cezamızı verecek bizim..
--
İyi geceler tatlı rüyalar..Kendinize iyi davranın...
Amin meyra'cim,hepimize inşallah..nasil gidiyor hamislik,bu ara daha iyisin dimi..
Bende oturup iki satir yazsam biraz rahatliycam...o ne asktir sairlerdeki beni mest eder aska asik eder.
Ahh mona roza geldi aklima...ne hikaye ama...
frida harika bir haber..Keşke ben de olsaydım orada..Çok eğlenin evet..
Allah mesut etsin inşallah...
Aaa ne cok sevindim arkadasin adina frida,dilerim cok cok mutlu olsun inşallah..bol bol eğlenin.
Frida gulerek okudum...allah mutlu mesut etsin ins.
Derin hosgeldin biraz hafiflemis olmana sevindim cok darlandin bu sene sen.
Orta halli gidiyor bakalım, evet canım bu aralar az daha iyiyim hamd olsun.
Zambaklar en issiz yerlerde acar :) siirin hikayesini biliyosundur aklima nerden geldi gece gece..Yaz tabi bonus'cum,yeteneğini köreltme ..hatta zamanla ilerlet bence..
mona rosa,siyah güller,beyaz güller..:)
Bu ara da tencereni iyi günlerde kullan,huzurla yemeklerini pişir ve tüket inşallah.
Ben emzirmedende yapiyodum o isi :))iyi geceler herkese bende yatiyorum frida onu bende okuycambende yatıyorum iyi geceler sabah kahvaltıya misafirim var erken kalkmam lazım...
bonus beni yoldan çıkardın bak bir parça peynir aticam ağzıma şimdi hadi sen emziriyorsun bana ne oluyorsa
Daha iyi olursun inşallah meyra'cim,dilerim kolaylıkla atlatirsin bu süreci..
arkadaşlar sağolun birsel arkadaşım bedensel engeliii birazda gayrimenkul zengini çok talibi oldu bu yüzden ama yine aynı sebepten ailesi evlenmesine sıcak bakmadı şimdi damat sağlıklı sadece valizini alıp arkadaşımın evine gelip yaşıyacak ...
birselde yalnız yaşıyordu evde bir soluk bir nefes olucak ona! ailesi ilk başta bize söylendi siz buna yüz veriyorsunuz yaa adam terk ederde giderse birsel yalnız kalırsa diyee bende birsel şimdide yalnız hangi evliliğin garantisi varki dedim. bunu niye anlatım bizim için zor ve bir o kadarda arkadaşımız adına mutlu olduğumuz bir evlilik :) birde el ele tutuşup gezmiyorlarmı gülmekten ölüyoruz ....
Çok sevindim Aynurcum güle güle oturun memleketinizdeSelam canlarım ,nasılsınız görüşmeyeli
Bizden iyilik çok şükür,eşimin tayini ilk başta çıkmadı ,bizi biraz süründürdüler ,daha sonra ek atama yaptılar ,cooook şükür bin şükür artık evimiz memleketimizde
Eşyalarımızı az biraz yerleştirip hemen yaylaya annemlere kaçtık,sıcaklarda hiç nefes dahi alınmıyor malesef
Ohhh topik hamile kaynıyor MaşAllah
Zeynom 3. Geliyormuş annem ,tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun,Rabbim hepimize sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin inşAllah
Öperim herkesleri kocaman kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?