Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evlilik tanışma hikayelerinizi okurken aklıma geldii benimkinide anlatırımda bir ara benim yakın bir arkadaşım 10 ayın 11de evleniyor bu günlerde onada koşuşturuyorum gelinlik ti , kına elbisesiydi filaan işin komik kısmıda arkadaşım 52 yaşında ilk evliliğini yapıcak herşeyde çok eğleniyoruz bugün konuştuk komşum oynak balinalar olarak kınanda çok oynuycaz dediii :))bende birsel sende durdun durdun bizim balina zamanlarımıza denk geldin dedim olsun hepberaber oynarız bende balinayım zaten dedii ::)) onun adına çok mutluyum çok sevinçliyiz fena oynuycaz arkadaşım evlenmeyi çok istiyordu vücut olarak engeli olduğu içinde evlilik pek mümkün görünmüyordu ama evlendiriyoruz sonundaaa:))

gençler bana müsade hayırlı geceler....

Sana da canım .Allah rahatlık versin...
ben de çekileceğim birazdan :))

Bakarım hemen merak ettim...
ben de hep şeyi merak etmişimdir mesela Nazım Hikmet,Cemal Süreyya,Can yücel,Ümit yaşar oğuzcan gibi ünlü şairler nasıl bir aşk beslemişler ki öylesine şahane dizeler dökülmüş ..Nasıl bir kafa nasıl bir yürek.. :))
ve bir de nefretleri var tabii :))

frida harika bir haber..Keşke ben de olsaydım orada..Çok eğlenin evet..
Allah mesut etsin inşallah...

gençler bana müsade hayırlı geceler....

iyi geceler canim,Allah rahatlık versin.

merak ettim frida,hemen bakıyorum nete..Allah rahmet eylesin ömür hanima.

iyi geceler arkadaşlar...
meyracim tabii var üç ogretmen daha var ama en iyileri bizimkiymis...insallah o değiştirirse...birde benim bu sene okulla pek isim olmayacak servise vermeyi düşünüyorum...
dün kapi caldi baktim postaci imza isteyince anladım mahkeme kağıdı...bir ay sonra mahkeme varmis birde suclunun cezalandirilmasina yaziyordu ismiyle o kisinin cok sevindim...bakalim neler olacak insallah uzamaz fazla

Aaa ne cok sevindim arkadasin adina frida,dilerim cok cok mutlu olsun inşallah..bol bol eğlenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…