- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
bende aynen çok seviyorum sizleri...iyiki varsınız...
hayuırlı geceler ablacım..şimdi anlaştık pazar geliyonuz demii...bak muhlama falanda yaparım kahvaltıya sen gelersenn...
Zeynepcim eline sağlık yedim saydım :)Asuman'ın misafiri bugünmüydü.? Yoksa burada olurdu...
Her daim onu burada görmek çok güzel..İki kelamda olsa birşeyler yazıyor naifliğini iki satırla bile aktarıyor iyi ki varsın arkadaşım...
Nursena Ankara'ya geliyor görüşürsünüz belki.. : )
kimse yok...O zaman bana gelsin. Meyradan esinlendim..
http://www.izlesene.com/video/mfo-gullerin-icinden-official-klip/8767141
Çok sağol Asucum,he valla şimdiden yaylanın nimetlerinden faydalanıyoruzÇok sevindim Aynurcum güle güle oturun memleketinizde
Yayla büyük nimet bebiş de şimdiden alsın mis gibi temiz havayı
Sıradaki şarkı Bahodan tüm sevip te kavusamanayanlara gelsin AsumBen de bir şarkı eklemek istedim ama bir Nasıl eklenir bilmiyorum yazayım siz bakın artık :)
Zakkum san ah yalan dünya
Son Zaman'da öğrendiğim daha doğrusu bilip emin olduğum gerçek dünya boş ve yalan
Hep nasipli olsun yeğenimiz inşallahÇok sağol Asucum,he valla şimdiden yaylanın nimetlerinden faydalanıyoruz
Aynurcum hiç gülesin yoktu duygusal takılıyordum havamı dağıttın Allah razı olsun
Melankolik takılmaya gerek yok bebeeem,sen canın sıkılınca söyle ben sana hemen sarkimizi söylerimAynurcum hiç gülesin yoktu duygusal takılıyordum havamı dağıttın Allah razı olsun
İnşAllah canım İnşAllah,nasipli bir çocuk gibi görünüyor şimdiden,Rabbim bahtını,kaderini güzel eylesinHep nasipli olsun yeğenimiz inşallah
Zakkumun solistini Gökhana çok benzetiyorlar,kocamın gözleri renkli değil ama genel olarak benziyorMüzik sever arkadaşlarım zakkum grubunun kendi şarkıları da çok güzel bir dinleyin isterseniz
Müzik sever arkadaşlarım zakkum grubunun kendi şarkıları da çok güzel bir dinleyin isterseniz
Seni her zaman nerde bulacağımMelankolik takılmaya gerek yok bebeeem,sen canın sıkılınca söyle ben sana hemen sarkimizi söylerim
İnşAllah canım İnşAllah,nasipli bir çocuk gibi görünüyor şimdiden,Rabbim bahtını,kaderini güzel eylesin
Âmin Allah uzun hayırlı ömür versinZakkumun solistini Gökhana çok benzetiyorlar,kocamın gözleri renkli değil ama genel olarak benziyor
Günlerdir kafamda dönüyordu şarkı sonunda açtım dinledim sizle de paylaşayım dedim nadir anlardan biri ne de olsa :))selam tatlışsenin dediğin gurubu açtım ama konser şarkılarını buldum oda şarkının havasını değiştiriyordu sanki bende ustaya döndüm şarkıyı ordan dinliyorum neşet ertaştan :) çok güzel şarkı sağol ...
ayakkabı için de sağol senin kızlarında güle güle giyinsin biliyorsun benim ayaklar sorunlu ve büyük eeee vucutta ağır olunca mecburen genel olarak spor ayakkabı giyiniyorum ayakkabılar hep gözümde kalıyor yani arada alıyorum ama bu seferde rahat yürüyemiyoruum ...
Bir telefon kadar yakınım Asum,ama telefonu kaybettim,numaram değiştiSeni her zaman nerde bulacağım
Anason en popüleri zatenadaş zakkumun anason şarkısını dinliyorum şarkı kulağıma tanıdık ta gurubun ismini bilmiyordum güzel şarkı ..:)
bak dün akşamki şarkıları dinleyememiştim eşim tv seyrediyordu ama yalnızım şimdi dinliyebiliyorum :)
Çok yakınmışsın :)))Bir telefon kadar yakınım Asum,ama telefonu kaybettim,numaram değişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?