Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende aynen çok seviyorum sizleri...iyiki varsınız...

hayuırlı geceler ablacım..şimdi anlaştık pazar geliyonuz demii...bak muhlama falanda yaparım kahvaltıya sen gelersenn...

Zeynepcim eline sağlık yedim saydım :)
Öncelikle herkese merhaba hayırlı pazarlar
Misafirlerim öğleden sonra gitti güzel geçti sağolsunlar hatrımızı sayıp geldiler
Yorgun değilim ama uykusuzum eşim dışarı çıktı kızlarda kitap almaya gittiler ben de öylece oturuyorum
Gece muhabbet sağlammış kaçırmışım ama zevkle okudum hatta yarısını sabah namazına kalkınca okudum ta ki Yenacım bu mesajı görene kadar sonra aşırı duygulanıp sabah sabah bir güzel ağladım rahatladım
Ben aslında duygularımı çok ifade edemiyorum zannediyordum ama siz ne güzel anlıyormuşsunuz meğer beni gerçekten gönülden seviyorum sizi

Diyet topiğinin diyet konuşmayan elemanlarına dünkü beslenmem hakkında rapor vereyim:)
Diyet için başarılı bir gündü gece epey acıkmıştım yatarken akşam erken ve az yedim ama telafi ettim biraz fındık ve incirle sağolsunlar gelirken getirmişler yenmez mi ama Alman çikolatalarına kanmadım :) daha sonra kahveyle tadarım

Alıntılara tek tek cevap yazamadığım için herşeyi alıntılayamadım aklımda kalır az çok dedim ama birçok şeyi unuttum
Adaşım kızın güle güle kullansın ayakkabılarını bu yaz benim kızlar da Nike ve new balans aldılar resmen Servet bence de
Ben hİç giyemem spor ayakkabı gerçi hiç iyi bişey alıp denemedim :))

Ben de bir şarkı eklemek istedim ama bir Nasıl eklenir bilmiyorum yazayım siz bakın artık :)
Zakkum san ah yalan dünya
Son Zaman'da öğrendiğim daha doğrusu bilip emin olduğum gerçek dünya boş ve yalan

Ben de bir şarkı eklemek istedim ama bir Nasıl eklenir bilmiyorum yazayım siz bakın artık :)
Zakkum san ah yalan dünya
Son Zaman'da öğrendiğim daha doğrusu bilip emin olduğum gerçek dünya boş ve yalan
Sıradaki şarkı Bahodan tüm sevip te kavusamanayanlara gelsin Asum

Müzik sever arkadaşlarım zakkum grubunun kendi şarkıları da çok güzel bir dinleyin isterseniz

selam tatlış senin dediğin gurubu açtım ama konser şarkılarını buldum oda şarkının havasını değiştiriyordu sanki bende ustaya döndüm şarkıyı ordan dinliyorum neşet ertaştan :) çok güzel şarkı sağol ...

ayakkabı için de sağol senin kızlarında güle güle giyinsin biliyorsun benim ayaklar sorunlu ve büyük eeee vucutta ağır olunca mecburen genel olarak spor ayakkabı giyiniyorum ayakkabılar hep gözümde kalıyor yani arada alıyorum ama bu seferde rahat yürüyemiyoruum ...

İnşAllah canım İnşAllah,nasipli bir çocuk gibi görünüyor şimdiden,Rabbim bahtını,kaderini güzel eylesin

Zakkumun solistini Gökhana çok benzetiyorlar,kocamın gözleri renkli değil ama genel olarak benziyor
Âmin Allah uzun hayırlı ömür versin
Eşin benziyor gerçekten Aynurcum
Benim küçük kız zakkum delisi şarkıları güzel ama gerçekten

adaş zakkumun anason şarkısını dinliyorum şarkı kulağıma tanıdık ta gurubun ismini bilmiyordum güzel şarkı ..:)

bak dün akşamki şarkıları dinleyememiştim eşim tv seyrediyordu ama yalnızım şimdi dinliyebiliyorum :)

Günlerdir kafamda dönüyordu şarkı sonunda açtım dinledim sizle de paylaşayım dedim nadir anlardan biri ne de olsa :))
Bizim ayaklar da 40 numara hatta küçüğümün daha da büyük

Anason en popüleri zaten
Bir de gökyüzünde ve ben ne yangınlar gördüm var onları da dinle adaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…