- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Maşallah hamarat olacaklarbenim kizlar merakli biraz bu konulatsa yufkayi bolerim peyniri falan hazir ederim veririm onlerine sararlar boregi gecenlerdede. annemde.sarma.sarmistik beraber versem onu bile tek baslarina yaparlarda ben useniyorum biraz
hay Allah cok gecmis olsuncanim ya cok uzuldum ben de olsam duramazdim heralde okul ustu bide gercekten cok uzuldum Allah yardimcin olsunSlm hayirli bayramlar olsunn 10 gun memlekete kactik az havamiz deisti cocuklarla 4. Gun doncez inşallah
Bu gun sabah aldigim haber canimizi sikti ama napalim cana gelcene mala gelsin evime hirsiz girmis plazma falan almis talan etmis evi anlicaniz komsular polis cagirmislar ama tutanak icin bizi bekliolar hayirlisi sanirim gene tasinma yollari gozuktu cocuklar korkudan oturamazlar heraalde kismet
Kizlar ne kadar cok konusmussunuz yaa...iyi dilrkleriniz icin hepinize tesekkur ederim.
Yolcu hayirli evlat olur ins.cinsiyetini öğrenmissin.3 kız buyuten cennetliktir derler.bi konuda cok hadis de var ama hatirlamiyorumbi de su anda tam kac baftalik bebisin..bu arada elif icin de erkek geciyor aklimdam.kendim icin hic tahminde bulunamiyorum.basta kizim olur diyodum ama sonradan erkekmis gibi geliyo bana.hayirli evlat olsun da esim icin de benim icin de onemli degil .sadece merak..
Bu arada yolcu kizlarn tguzel isim. bulmuslar(tavsancik:))benim bi velim vardi adi ördek.cok sasirmistm ya.hatta bi kac defa tekrarlattm.o da hocam ördek ördek hani suda yüzrn hayvan var ya dedi.kadn ismini değistirmeyi düşünüyormus zaten.
Yena cocuguna gecmis olsun.astmi mi var.
Kasmpati balkon manzaran cok güzel.
Bayram 9ncesi son mihlamayi yaptim yiyim afiyetle pazartesi diyet ins
Bonus biz nerde yiyecez mıhlamayı
Slm hayirli bayramlar olsunn 10 gun memlekete kactik az havamiz deisti cocuklarla 4. Gun doncez inşallah
Bu gun sabah aldigim haber canimizi sikti ama napalim cana gelcene mala gelsin evime hirsiz girmis plazma falan almis talan etmis evi anlicaniz komsular polis cagirmislar ama tutanak icin bizi bekliolar hayirlisi sanirim gene tasinma yollari gozuktu cocuklar korkudan oturamazlar heraalde kismet
caniiimmm hayirli olsun kizin olucak demek ohhh topikcene kizlari doguruyorsunuz valla Allah isteyen herkese nasip etsin insallahSelam...nursena cok gecmis olsun.gercekten cana gelecegine mala gelsin.bu arada bugun doktora gittik 2li test icin.ama doktor 3 jez bakmasna ragmen bebis keyfini bozmadi.testi yapamadk.inatçı kızım kime çekti acaba :)))
Nursena çok üzüldüm geçmiş olsun fırsat kolluyorlarmış demekSlm hayirli bayramlar olsunn 10 gun memlekete kactik az havamiz deisti cocuklarla 4. Gun doncez inşallah
Oh maşallah bir kız daha geliyor ne güzel Allah hayırlı evlat eylesinSelam...nursena cok gecmis olsun.gercekten cana gelecegine mala gelsin.bu arada bugun doktora gittik 2li test icin.ama doktor 3 jez bakmasna ragmen bebis keyfini bozmadi.testi yapamadk.inatçı kızım kime çekti acaba :)))
Slm hayirli bayramlar olsunn 10 gun memlekete kactik az havamiz deisti cocuklarla 4. Gun doncez inşallah
Gunaydinnnn
Temizlik vaarrr cok enercik baslamam lazim
Tabi sizde oyle
Eki Görüntüle 1637278
Ablam sabah sabah gonderdi guldurdu beni bende size gonderdim....
kizlar degisik duygular icindeyim buyuk kizim ilk reglini oldu ay inanmiyorum ya
Yena cocuguna gecmis olsun.astmi mi var.
Selam...nursena cok gecmis olsun.gercekten cana gelecegine mala gelsin.bu arada bugun doktora gittik 2li test icin.ama doktor 3 jez bakmasna ragmen bebis keyfini bozmadi.testi yapamadk.inatçı kızım kime çekti acaba :)))
Yok be yaa biter mi hiçAsumanımzeynebim,bittimi hazırlığın.?
Yok be yaa biter mi hiç
Yine yoruldum ama
Yaprağı sardık pişirdik ben diğer ikramlıkları 2. Gün yapıyorum ilk gün evde değiliz nasılsa diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?