Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benim kizlar merakli biraz bu konulatsa yufkayi bolerim peyniri falan hazir ederim veririm onlerine sararlar boregi gecenlerdede. annemde.sarma.sarmistik beraber versem onu bile tek baslarina yaparlarda ben useniyorum biraz
Maşallah hamarat olacaklar
Benimkilere de böreği sardırırım hep de sarma konusunda ben de tembel olduğumdan pek tecrübemiz yok

Slm hayirli bayramlar olsunn 10 gun memlekete kactik az havamiz deisti cocuklarla 4. Gun doncez inşallah
Bu gun sabah aldigim haber canimizi sikti ama napalim cana gelcene mala gelsin evime hirsiz girmis plazma falan almis talan etmis evi anlicaniz komsular polis cagirmislar ama tutanak icin bizi bekliolar hayirlisi sanirim gene tasinma yollari gozuktu cocuklar korkudan oturamazlar heraalde kismet

hay Allah cok gecmis olsuncanim ya cok uzuldum ben de olsam duramazdim heralde okul ustu bide gercekten cok uzuldum Allah yardimcin olsun

Selamün aleykümm....

bugun bi garip hallerdeyim sabah namazdan sonra uyku tutmadı sonra fena içim şişti oturdum bi saat ağladım sonra başım tuttu bütün gün divane gibiyim...biraz ütüm vardı onları yaptım ortalık topladım kızları yıkadım ama yemeğim yok ev süprülcek kafam zonkluyo yatmak istiyorum...kocam oruçlu ama kahvaltı yapcaz...

sağol canım rabbim sanada hayırlı olanı nasip eder inş...

Bayram 9ncesi son mihlamayi yaptim yiyim afiyetle pazartesi diyet ins

ohh afiyet olsun....bende iftara yapsammı acep diye düşünüyodum....

Bonus biz nerde yiyecez mıhlamayı

buyur gel ben yaparım sana diyom gelmiyonki...

of çok kötü olmuş çocuklar kolay kurtulamıyolar etkisinden çokkk geçmiş olsun neyseki evde yokmuşsunuz....benim kız iki sene önceki olayı hala hatırlar sorar arada hatta geçen diyoki o eve hırsız girmeseydi taşınmazdık dimi ben orayı çok seviyodumm....taşınma sebebimiz o değildi ama o öyle düşünüyo...

Selam...nursena cok gecmis olsun.gercekten cana gelecegine mala gelsin.bu arada bugun doktora gittik 2li test icin.ama doktor 3 jez bakmasna ragmen bebis keyfini bozmadi.testi yapamadk.inatçı kızım kime çekti acaba :)))
caniiimmm hayirli olsun kizin olucak demek ohhh topikcene kizlari doguruyorsunuz valla Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Nursena çok üzüldüm geçmiş olsun fırsat kolluyorlarmış demek
İnşallah hayırlısıyla uygun bir ev bulursunuz

Selam...nursena cok gecmis olsun.gercekten cana gelecegine mala gelsin.bu arada bugun doktora gittik 2li test icin.ama doktor 3 jez bakmasna ragmen bebis keyfini bozmadi.testi yapamadk.inatçı kızım kime çekti acaba :)))
Oh maşallah bir kız daha geliyor ne güzel Allah hayırlı evlat eylesin

Cok gecmis olsun. Dedigin gibi cana gelecegine mala gelsin. Sansliymissiniz ki siz evde yokken girmisler, siz evdeyken girselerdi o cok daha kotu bi durum.

Topigimizin masallahi var bi suru kiz bebisimiz olcak. Hepsinin bahti guzel olsun ins.

Yazilanlarin hepsini okudum. Takipteyim yani

Gunaydinnnn

Temizlik vaarrr cok enercik baslamam lazim
Tabi sizde oyle
Eki Görüntüle 1637278

Ablam sabah sabah gonderdi guldurdu beni bende size gonderdim....

Bonuscum son zamanlar da beni en çok güldüren komik yazılardan biri oldu...
Baaayıldımmm okuyup okuyup güldüm..

Eki Görüntüle 1637450

An itibari ile balkonumdan bir kare..:)

Süperrr...Çok güzel ama..Kahve eşliğin de ne de güzel olur dost muhabbetleri...

kizlar degisik duygular icindeyim buyuk kizim ilk reglini oldu ay inanmiyorum ya

Ben çok sevinmiştim kızım büyüyor diye...inşallah sağlıkla ilerler bundan sonra ki hayatı...
Söylemişmiydim bilmiyorum...Ablam sınıf öğretmeni, yıllar önce italyan asıllı bir öğrencisi vardı..İlk regl olduğun da arkadaşlarını ve sevdiği aile yakınlarını ablam dahil davet edip parti yapıp eğlenmişlerdi genç kızlığa adım partisi adı altın da..Çok hoşuma gitmişti duyduğum da benim...

Yena cocuguna gecmis olsun.astmi mi var.

Astım değil tatlım..Tozlara karşı alerjisi var ama iyileşmezse ileride alerjik astım olabilir tabiii.
İnşallah düzelir..Her kış çok çekiyoruz...

Nursenacım nasıl üzüldüm anlatamam...bir yandan da iyi ki evde değilmişsiniz..
Çok geçmiş olsun canım...

hayırlı olsun bengisu..Rabbim sağlıklı bir şekil de yüzünü göstermeyi nasip etsin...

Zeynepçim senin de hayırlı olsun canım...bir tek elifmi öğrenmedi.?

Bugün geç vakite kadar çalıştık..Öylesine gergin bir gündü ki..
zalımın oğlu işveren paraya susamış sanırım geç vakit çıktık işten...
Sonra buluştum bizimkilerle alışveriş yaptık yemek yedik saat 21:30 da eve geldik aldıklarımı yerleştir duş al vb.bu saat oldu..
Bayrama dair hiç bir hazırlığım yok..temizlik dahi yapmadım sabah erken kalkıp temizlik yapsammı diye aklımdan geçiyor bilemiyorum sonra kayınvaldeme geçeriz kahvaltıya..

Gelelim bayram mesajına :))

Çoluğunuz çocuğunuz aileniz ve sevdiklerinizle nice sağlıklı mutlu huzurlu bayram ve bayram tadın da günler görmeniz dileğiyle sizi sımsıkı kucaklıyor ve şlap diye öpüyorum..
Hepinizi çok seviyorum..her biriniz ayrı ayrı çok değerlisiniz, çok özelsiniz..İyi ki burayı gördüm üye oldum ve tanıştık...
Canınız sıkıldığın da dara düştüğünüz de bilinki İzmir dolayların da bir garip YENA kişisi var sizi düşünen değer veren. :)

Ben inanıyorum bir daha ki bayram da daha ince dolayısıyla daha sağlıklı olacağız. hem ruhen hem bedenen birbiriyle paralel çünkü bilimsel ve YENAsal açıklamadır..

Yok be yaa biter mi hiç
Yine yoruldum ama
Yaprağı sardık pişirdik ben diğer ikramlıkları 2. Gün yapıyorum ilk gün evde değiliz nasılsa diye :))

Afiyet olsun..Diğer ikramlıklar tatlı mı.?

neden yoruldun başka neler yaptın ki.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…