Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ve aleyküm selam canım...ilk gün öyle olması çok normal...bir hafta on güne kısmen alışır ama tamamen alışması bir ayı bulur...

Ve aleyküm selam canım...ilk gün öyle olması çok normal...bir hafta on güne kısmen alışır ama tamamen alışması bir ayı bulur...
inşallah canım ama ben kendimi çok hissettim ama gitmek zorunda sen nasılsın Zeynepcim nasıl geçiyor hamilelik 3. ağır gecer diyor lar senede öylemi

İyi akşamlar
Ben bugün yine çok yedim ama yürüdüm
iyi akşamlar canım olsun ama yutumussun Gine ne güzel

Eyü geceler.... Nurum hayriyecim hayirli olsun kresleriniz. Hayriye sakin zirlamablen cocugun onunde

Zeynep baba ogretmendi gecen seneye kadar. Gecen seneden beri mudur yardimcisi. Onun okulunun degismesi sorumlulugunun cok artmasi benim hamileligim ilgilenemedik oglanla simdi burda iyi olucak ins.

Meyracim ametisti topraga gomuceksin bekliycek. Evdeki bir cicegin dibine gommeden koysanda olurmu bilmiyorum. Toprak tastaki kotu enerjiyi alirmis.

Son düzenleme:
bugün çok yoruldum sabah gidip arkadaşıma kahvaltı yaptırdım bulaşıklarını yıkadım sonrasında dışarda hep işim vardı akşam eve geç döndüm kahvaltıdan sonra geceye kadar bişey yiyemedim sonra eve gelip çay ekmek peynir filan yedim iyi olmadı .....

Adaş taşların enerjisini nötrlemek için topraklamak gerekiyormuş
Bugün ben de kahvaltıda epeyce yedim akşam da çayla bisküvi vs yedim aynen dediğin gibi iyi olmadı
Kızımla çarşıya yürüdük birkaç işimiz vardı gezdik derken ben de yoruldum ama ikindiden beri evdeyim dinlendim epeyce
Senin günün dün de dediğin gibi yorucuymuş yarın da yoğunmusun
Arkadaşın ne şanslı sen yanında olduğun için

adaş yoruldum bugün ama bu yorgunluk akşamki yediklerimi dengelemez herhalde amatis taşına ben hep dekoratif ve süs eşyaşı gözüyle baktım ne işe yarıyor merak edip araştırmadım doğrusuu ..
arkadaşım kötü zamanda ayağını kırdı tam ben işe eğilecem zamanlama benim için kötü oldu doğrusu yarın yine giderim daha sonrasınada bakarız artık elimden geldiğince gitmeye çalışırım yalnız ayağı kırıldığı için çok sinirli buda beni hem şaşırtıyor hem geriyor doğrusu ...

Taşlar konusunda benim de bilgim ve ilgim yok canım
Hasta psikolojisi çok farklı oluyor gerçekten zor ilgilenmek senden başka yakını yok mu sırayla felan uğrarsınız hiç olmazsa

Taşlar konusunda benim de bilgim ve ilgim yok canım
Hasta psikolojisi çok farklı oluyor gerçekten zor ilgilenmek senden başka yakını yok mu sırayla felan uğrarsınız hiç olmazsa

pek arkadaşı ve akrabaları yok yani geleni olur ama geçmiş olsuna gellirler ve giderler herhalde üvey ablası var küsler erkek kardeşiyle de küsler ablası iyi bakardı aslında inşallah abalası küs olmalarına rağmen çıkar gelir ...

bu arada gece gece iyi dedikodu yaptım dimii :)

Hayırlı sabahlar herkeze
valla zor dayanıyorum

merhaba kızlar yoğun olmasada kendime özel zaman ayıramadığım bir bayram geçirdim. nasılsınız geçmişe bakmadım kusura bakmayın. herkes iyidir umarım. yeni öğretim yılı herkese hayırlı uğurlu olsun. bende dün büyüğü anaokuluna başlattım ama bana çok zor geldi. çok ağladım. öğretmenide sevmediğim cabası.

Selamün aleyküm..

bugun canım sıkkın birilerini fena haşlayasım var..yoruldum artık hep anlayışlı olmaktan ya bide hep kendileri haklı gibi bi surat tavır falan şeytan diyo bakma yüzlerine bir daha ama hep bir aradayız nasıl uzak durayımki...off offf...

inşallah canım ama ben kendimi çok hissettim ama gitmek zorunda sen nasılsın Zeynepcim nasıl geçiyor hamilelik 3. ağır gecer diyor lar senede öylemi

iyi akşamlar canım olsun ama yutumussun Gine ne güzel

sağol canım bende idare ediyorum işte depresyonun eşiğindeyim galiba kendimi salmamaya çalışıyorum ama güçlü olmaktanda yoruldum...3.zormu bilmiyorum benim hamileliklerim hep zordu bunda tek ekstra kokulardan feci etkileniyorum...böyle işte....

anladım canım inş herşey gönlünüzce olur...

Kimseler yok bugün herkes okul telasinda heralde benim küçük spam alıştı gibi bugün ağlamadı sukur artık kendime ilgilenme zamanı geldi

ben geldimm sabah beri otur kalk şeklinde temizlik yapıyorum...birazdan kızı almaya gitmeliyim ama feci yağmur yağıyor nasıl çıkıcam bilmiyorum belki babası getirir diye umud ediyorum...çok acıktım yemeğimde yok..akşam yemeğe anneme geçicez diye yapmadım bişey..ayak üstü atıştırıcaz artık kızlarla beraber...

sende çok dert etme bikaç güne dahada alışır rahatlarsın ozaman....

Tesekkur ederiz teyzeleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…