Selamun aleykum kızlar
Geçmiş bayramımız mübarek olsun bu bayram bi çırpıda geldi geçti bugün küçük kuzum da kreşe başladı çok ağladı kiyamamdim hiç acaba gondermesemmi diye çok kararsız kaldım o ağladı benim dışarda içim eridi
inşallah canım ama ben kendimi çok hissettim ama gitmek zorunda sen nasılsın Zeynepcim nasıl geçiyor hamilelik 3. ağır gecer diyor lar senede öylemiVe aleyküm selam canım...ilk gün öyle olması çok normal...bir hafta on güne kısmen alışır ama tamamen alışması bir ayı bulur...
iyi akşamlar canım olsun ama yutumussun Gine ne güzelİyi akşamlar
Ben bugün yine çok yedim ama yürüdüm
ilginç yaa biz bu ametis taşını evlerde dekorasyon amaçlı kullanıyoruz toprağamı gömemiz lazım yani ?Bonus ben unutmuştum meyraya toprağa göm diyecektim ben de :))
Adaş taşların enerjisini nötrlemek için topraklamak gerekiyormuş
Bugün ben de kahvaltıda epeyce yedim akşam da çayla bisküvi vs yedim aynen dediğin gibi iyi olmadı
Kızımla çarşıya yürüdük birkaç işimiz vardı gezdik derken ben de yoruldum ama ikindiden beri evdeyim dinlendim epeyce
Senin günün dün de dediğin gibi yorucuymuş yarın da yoğunmusun
Arkadaşın ne şanslı sen yanında olduğun için
Taşlar konusunda benim de bilgim ve ilgim yok canımadaş yoruldum bugün ama bu yorgunluk akşamki yediklerimi dengelemez herhaldeamatis taşına ben hep dekoratif ve süs eşyaşı gözüyle baktım ne işe yarıyor merak edip araştırmadım doğrusuu ..
arkadaşım kötü zamanda ayağını kırdı tam ben işe eğilecem zamanlama benim için kötü oldu doğrusu yarın yine giderim daha sonrasınada bakarız artık elimden geldiğince gitmeye çalışırım yalnızayağı kırıldığı için çok sinirli buda beni hem şaşırtıyor hem geriyor doğrusu ...
Allah rahatlık versin canımadaş ben uzanayım artık yarın sabah yine erken uyanıcam sanada iyi geceler
Taşlar konusunda benim de bilgim ve ilgim yok canım
Hasta psikolojisi çok farklı oluyor gerçekten zor ilgilenmek senden başka yakını yok mu sırayla felan uğrarsınız hiç olmazsa
valla zor dayanıyorumEyü geceler.... Nurum hayriyecim hayirli olsun kresleriniz. Hayriye sakin zirlamablen cocugun onunde
Zeynep baba ogretmendi gecen seneye kadar. Gecen seneden beri mudur yardimcisi. Onun okulunun degismesi sorumlulugunun cok artmasi benim hamileligim ilgilenemedik oglanla simdi burda iyi olucak ins.
Meyracim ametisti topraga gomuceksin bekliycek. Evdeki bir cicegin dibine gommeden koysanda olurmu bilmiyorum. Toprak tastaki kotu enerjiyi alirmis.
inşallah canım ama ben kendimi çok hissettim ama gitmek zorunda sen nasılsın Zeynepcim nasıl geçiyor hamilelik 3. ağır gecer diyor lar senede öylemi
iyi akşamlar canım olsun ama yutumussun Gine ne güzel
Eyü geceler.... Nurum hayriyecim hayirli olsun kresleriniz. Hayriye sakin zirlamablen cocugun onunde
Zeynep baba ogretmendi gecen seneye kadar. Gecen seneden beri mudur yardimcisi. Onun okulunun degismesi sorumlulugunun cok artmasi benim hamileligim ilgilenemedik oglanla simdi burda iyi olucak ins.
Meyracim ametisti topraga gomuceksin bekliycek. Evdeki bir cicegin dibine gommeden koysanda olurmu bilmiyorum. Toprak tastaki kotu enerjiyi alirmis.
Kimseler yok bugün herkes okul telasinda heralde benim küçük spam alıştı gibi bugün ağlamadı sukur artık kendime ilgilenme zamanı geldi
hayırlı olsun okulunuz inş hep iyi geçer...benim küçükte çok istiyo okula gitmeyi ablası yokken günün yarısını ağlıyarak geçirdi bugün napcaz bilmiyorum...az önce okula gidip ablamızı alıp geldik yemek yiyorlar şimdi keyifleri yerinde...
Eyü geceler.... Nurum hayriyecim hayirli olsun kresleriniz. Hayriye sakin zirlamablen cocugun onunde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?