kızlar selam,
beni de aranıza alır mısınız? ben de çeşitli seferler kilo alıp vermiş en son 91 i vurmuş durumdayım.şu an 1 ayda 10 kg diyetini yapıyorum 2 gün oldu başlayalı. bu topic çok hoş.herkes destek oluyo ne güzel... bende inşallah başarılı olurum.desteğinize ihtiyacım var..
hoşbulduk...ben bide tüp bebek işleri ile uğraşıyom yani benim kilo vermem bana çook lazım...ayyy ne güzel..inşallah bana da liste uğurlu gelir...ben diyetisyenlere gidip kilo verip ama koruma aşamasına bi türlü gelemeyenlerdenim...:kedi:Hoşgeldin güzelim...a.s. Cumadan cumaya tartılıp kilolarımızı yazıyoruz listemiz var :) yediklerimizi yaptıklarımızı paylaşıyoruz..buyrunnnnnnnnn
bi listeniz var mı kızlar? bende dahil olmak istiyorum
hoşbulduk...ben bide tüp bebek işleri ile uğraşıyom yani benim kilo vermem bana çook lazım...ayyy ne güzel..inşallah bana da liste uğurlu gelir...ben diyetisyenlere gidip kilo verip ama koruma aşamasına bi türlü gelemeyenlerdenim...:kedi:
bende cts başladım 91 ile cumaları yazıcaz inşallah.
Citol bende inşallah indiricem verdiklerini...seçile ben diycektim beraber yapalım diye o demiş gubban olduğum Şeniz benden önce
Ben daha ne olduğunu görmedim ama size güveniyorum -tatlicadiarzu- topictekiler sevdi kolay adepte oldu bence hep beraber yapmaya çalışalım.
Yena Beyzus hüzün herkeşler toplansın lütefn :Saruboceq:
Bu arada Nevracığım biraz kendinden bahset tanışalım kaynaşalım :jeyyar:
Günaydınnn :))) YENA bence bu avatar sana gitmedi şahsi ve de naiczhane fikrim :kedi:
Sebze suyumu hazırlıyımda içeyim şöyle afiyetle -tatlicadiarzu-
Beden temziliğine başlamış bulunuyorum...Sabah tartıldım 92.9 u gördüm inşallah şu bir haftada 90 dan kurtulurum.
Bugünkü menüm -tatlicadiarzu-
Sabah sebze-meyve suyu
Öğlen mevsimlik haşlanmış sebze ve salatalar az olucak
Akşamda aynısı
Aralarda akşam 7 ye kadar az ceviz hurma falan yenebiliyo laelaelaelaelae
canım ben yarışmaya İstanbuldan katılıyorum opuyorumnanaktan
evliyim, ev hanımıyım ... evel ezel kiloları ile problemi olan bi kişi oldum. diyetisyene gittim verdim korumada hoop rahatlayıp yine aşırı yemeye devam geldi kilolar bıraktım diyetisyeni vs vs kısır döngü..
burada baktım herkes birbirine destek bende katılayım ne yapabilirim göreyim istedim...71 kiloluk halimde kendimi hep mutlu hissederim umarım o noktalara varabilirim.
Bonus sen neler yapmaktasın? diğer arkadaşlar? zaman zaman geçmişe bakıyorum ama sayfanın da maşallahı var hani:))
citol, seni heyecan ve merakla takip ediyorum..
Keşke diyetisyen işini daha önce yapsaydın..
BEYSUZ,selam vereyim daha sonra çıkayım..opuyorumnanaktan
Citol nan senide en sulu ve iğrenç olanından öpüyorum :roflol: muahhh :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?