Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm yena...bende memnun oldum
gidecek inşallah kilolar valla bu topic çok hoşuma gitti...kaydirigubbakcemile5

bugün şimdiye kadar iyi gittim.harfiyen uydum listeye
sabah 1 ekmek, 2kk peynir,salata
öğle:3 köfte kadar et, salata, 2 y.k makarna
ara:1 bardak light süt
birazdan meyve

Seçillllllll bebişimmmmm;

Nasılsın bakem........Benim yanımda kim var bil bakalım.....

Tabii ki YURDUSUM VAR......HADİ OKUMAYI BIRAK YAZ BAKAYIM........
kaydirigubbakcemile

amanın yurduş yanında mı iyi vakıt geçiryorsunuzdurr ohh ohhhhzemuszemuszemuszemus

:sm_cool::sm_cool::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hoşgeldın nevra koay gelsin arkadasımma.s.

bugun yedıklerımı sayayım oglen oglen salata lahana sarması daha sonra da salatalık bugun baska bır sey yemeyı dusunmuyorum

bugun yedıklerımı sayayım oglen oglen salata lahana sarması daha sonra da salatalık bugun baska bır sey yemeyı dusunmuyorum

lmaz: hayır olmadııı böyle devam edersen 3 haftaya kalmaz bırakırsın diyetii ve çok sağlıksız direk kas kaybediceksin kahvaltın kesinlikle olmalııııı yarım yağlı peynir kullan haftada 1 yumurtanı yee şarküteriden uzak dur akşamda yemelisin sadece salata seni doyurmaz az yağlı sebze yemeğiki içine kıymada koyabilirsin yolumuz uzun yavaş yavaş ama kalıcı vermemiz lazım kiloyuuu bilmişlik yapmak deil niyetim sakın yanlış anlama evet bu şekilde kilo verirsin ama sağlığından olursunn

bir ögünlemi günü geçiryosun fatoşş
sonra açlıkkrizine girme bakk
genelde bana öle olurda

amanın yurduş yanında mı iyi vakıt geçiryorsunuzdurr ohh ohhhhzemuszemuszemuszemus

çok tşk ederim okur inşallah başarılı olucaz hep beraber...hihoyyyt

merhaba fatos56,a.s.
valla karışmak gibi olmasın ama çok az değil mi canım bu? sonra tansiyon vs. olmasın?
biraz protein ve meyva vs de yesen?
ben bi dönem diyetisyene gitmiştim bu tarz az yeme bende yapıyodum .Bu tür beslenme vucutta acil durum yiyecek az geliyo ne gelirse depola sinyali veriyomuş dolayısı ile metob.yavaşlayıp kilo kaybı da az oluyomuş..amaç az ama 5 veya 6 öğün yemek ki metobolizma çalışıp hızlansın demişti..
ben böyle yapınca bi sonraki öğünde kendimi dolap önünde buluyorum da...
:roflol:

bir millik yürüyüşü yaptım
bacaklarım agrıdı yaparken
hakkaten çok acil bi işimiz olur hızlıhızlıı yürürüzde bacakalr bi agrır işte ölee :d

şimdide 2bucuk dilim ekmek ile brokoli çorbamı içtim
aslında sebze yemegi yogurt ve salata -m var ama
eşim gelince yiyem yogurt ve salatayı

ne oldu bilmiyorum
2 dilim kepek ekmegine saralle sürüp yerken buldum kendimi
kesin ipnoz oldum ya da
ölee bişeyy
kendimde deyildimm

Güzel hanımlar;

Ben bugün içinizden bir güzelle görüştüm.

YURDUŞCUĞUM geldi......

Kızlar görmelisiniz YURDUŞCUĞUM çok zarif çok tatlı dilli ve güzel.Veeeeee çok ince ....İnsanın neredeyse sen neyine diyet yapıyorsun diyesi geliyor......Maaşallah kırkbirkere.........

Keşke hepimiz görüşebilsek hanımlar.Sanki 40 yıllık arkadaşım gibi içime sokasım geldi.....Öpüyorum hepinizi....
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Toplaşalım şekerim........
Ben leslie ablayı indiremiyorum.Galiba benim pc deki bir eksiklikten kaynaklanıyor.Yoksa yapmayı çok istiyorum.Ayrıca çok ta ihtiyacım var.Citol msn den gönderirde açmayı başarabilirsem hep birlikte yaparız ne güzel olur.Ayrıca kaybettiğim motivasyonumuda kazanırım.....CıTOLLLLL duy anam sesimi...
...

Yeni gelen arkadaşlarımız.....Hepiniz hoşgeldiniz canlar........a.s.a.s.a.s.COLOR][/I][/B]

YENACIĞIM;

Çok tatlısın yaa .......Bende kendimi tanıtayım bari...Şişmanım,hiç çocuk annesiyim.Kendim ettim kendim buldum.......
:roflol::roflol::roflol::roflol:

BONUSCUĞUM sen az değilsin haaa........Anladın benim süslü hatuş olduğumu değilmi süslü göbişi bana yakıştırdın....Teşekkürler canım....Allah cümlemize böyle göbiş nasip etsin.Benim için bir rüya ama inşallah size nasip olur.......opuyorumnanaktan

Evet canım YURDUŞ dünya tatlısı biri........Sen nasılsın bakayım........Beni boşlama emi....

Hoşgeldin güzelim...a.s. Cumadan cumaya tartılıp kilolarımızı yazıyoruz listemiz var :) yediklerimizi yaptıklarımızı paylaşıyoruz..buyrunnnnnnnnn
her ne kadar beni katmasada arkidişim kimsecikelri unutmaz:dilcikar:

Hayatım izne gittim ya dağıldım biraz.Ama toplanacağız....

sen havada karada heryerde kendini toplarsın aplammmmmmŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…