Güzel hanımlar;
Ben bugün içinizden bir güzelle görüştüm.
YURDUŞCUĞUM geldi......
Kızlar görmelisiniz YURDUŞCUĞUM çok zarif çok tatlı dilli ve güzel.Veeeeee çok ince ....İnsanın neredeyse sen neyine diyet yapıyorsun diyesi geliyor......Maaşallah kırkbirkere.........
Keşke hepimiz görüşebilsek hanımlar.Sanki 40 yıllık arkadaşım gibi içime sokasım geldi.....Öpüyorum hepinizi....ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
YENACIĞIM;
Çok tatlısın yaa .......Bende kendimi tanıtayım bari...Şişmanım,hiç çocuk annesiyim.Kendim ettim kendim buldum.......:roflol::roflol::roflol::roflol:
heyyy bayanlarr ben geldimmm. nasılsınız???
Süperi ne güzel bir haber..neden resim yok..görmek istiyorum ikinizi..
Evet ses tonundanda çok tatlı olduğu belli..:))
sen o kadar güzel ve Allah vergisi anaç bir yüreğe sahipsinki..
ayrıca sana katılıyorum bende kendim yedim kendim buldum:roflol::roflol:
kıslarr beysuz aplamla çok güzle bi sohbet ettik ama başını şişirdim aplamın kusura bakma aplammm çenem düştü gene :kedi:
kızlaarr bana bakın bakayım siz buranın dışında nerede sohnet ediyorsunuz bakemmm?????
all benden de o kadar... uykusuzum yorgunum ve hala şişkoyummm... ve hatta yapacak bir ton da işim var. nasıl olunabilirse öyleyim aslında .. :bbo:
kaydirigubbakcemile3kıs yenoşş niye o güzel gobeeeni kaldırdın anacım yahuu bakıp bakıp gaza gelceyidimmm
o bonus zati benide listeye yakıştıramıyor nedense :dilcikar::dilcikar::dilcikar:diimi ama çok güzeldi..
İşte benim asıl gobeem o
Ama bonus yakıştırmamış nedersin..:)))
İyi geceler arkadaşlar.
slm kıslarrrr nasılsınız muhabbet güzelmiş beni merak etmediniz eçün teşşekküerler bacılarr
biyonuz tabe nasıl olsa tatile giden alıyo kilo diye
sabah tattıldım malesef bi faciaa ile karşılaştım umarım doğru deildir gördüklerimm
çok eğlenceli geçti bağ bozumu kapodokyayı çok severim zatiii
hayırlı günler işler çok en kötüsü tatil dönüşü zatiiii
işlerrr işlerrr.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?