Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Süperi ne güzel bir haber..neden resim yok..görmek istiyorum ikinizi..
Evet ses tonundanda çok tatlı olduğu belli..:))

YENACIĞIM;

Çok tatlısın yaa .......Bende kendimi tanıtayım bari...Şişmanım,hiç çocuk annesiyim.Kendim ettim kendim buldum.......
:roflol::roflol::roflol::roflol:

sen o kadar güzel ve Allah vergisi anaç bir yüreğe sahipsinki..

ayrıca sana katılıyorum bende kendim yedim kendim buldum
:roflol::roflol:

all benden de o kadar... uykusuzum yorgunum ve hala şişkoyummm... ve hatta yapacak bir ton da işim var. nasıl olunabilirse öyleyim aslında .. :bbo:

kıslarr beysuz aplamla çok güzle bi sohbet ettik ama başını şişirdim aplamın kusura bakma aplammm çenem düştü gene :kedi:

Tatlım bu gün geleceğinden habersizdim .Fotoğraf makinam yanımda değildi.Şanssızlık işte ama bir foto için şartları zorlayacağım.......
Ayrıca güzel sözlerin için sağol.Hepiniz içimi ısıtıyorsunuz.
Şeniz

kıslarr beysuz aplamla çok güzle bi sohbet ettik ama başını şişirdim aplamın kusura bakma aplammm çenem düştü gene :kedi:

İlahi Tursari zevkle ve her zaman canım......
kızlaarr bana bakın bakayım siz buranın dışında nerede sohnet ediyorsunuz bakemmm?????

Cnım bazen kk da kimseyi bulamayınca msn de buluşmalar oluyor.Özelden msn imi yazayım kimse yokken sohpet edriz.Denk gelirse diğer arkadaşlarda katılır.

all benden de o kadar... uykusuzum yorgunum ve hala şişkoyummm... ve hatta yapacak bir ton da işim var. nasıl olunabilirse öyleyim aslında .. :bbo:

az kaldı azz biraz daha sabret herşey yoluna girecek uykusuz olduğun için hiçbişey güzel değildir şimdi senin için kuzucuğun hariçç

kaydirigubbakcemile3kıs yenoşş niye o güzel gobeeeni kaldırdın anacım yahuu bakıp bakıp gaza gelceyidimmm

hanumlarr şu ruh halim varyaa aslında hiçte depresiz değilim aslında gayet neşeliyim ama bu ifade o kadar hoşuma gidiyorki hergördüğümde ister istemez gülümsüyorumm kaydirigubbakcemile3yani gayet iyiyim beyzus aplamm sanada duyrulurr

kaydirigubbakcemile3kıs yenoşş niye o güzel gobeeeni kaldırdın anacım yahuu bakıp bakıp gaza gelceyidimmm

diimi ama çok güzeldi..
İşte benim asıl gobeem o
Ama bonus yakıştırmamış nedersin..:)))

diimi ama çok güzeldi..
İşte benim asıl gobeem o
Ama bonus yakıştırmamış nedersin..:)))
o bonus zati benide listeye yakıştıramıyor nedense :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
İyi geceler arkadaşlar.

iyi geceler anacımm sende hep geç geliyon bea :1ninca:yohsa sendemi karanlık gecelerin adamısın benüm gibinn:1ninca::1ninca:

slm kıslarrrr nasılsınız muhabbet güzelmiş beni merak etmediniz eçün teşşekküerler bacılarr
biyonuz tabe nasıl olsa tatile giden alıyo kilo diye
sabah tattıldım malesef bi faciaa ile karşılaştım umarım doğru deildir gördüklerimm
çok eğlenceli geçti bağ bozumu kapodokyayı çok severim zatiii
hayırlı günler işler çok en kötüsü tatil dönüşü zatiiii
işlerrr işlerrr.......

kolay gelsın cnmmm hoşgeldınnopuyorumnanaktan

günaydın kızlarrrrrr
sabah tiroid ilacı su
yolda..3 kuru kayısı
kahvaltı
1 dilim dil peyniri
2 dilim çavdar ekmeği
4 tuzsuz zeytin
2 fincan şekersiz çay

günaydın herkese...
kazasız belasız atlatılan bir gün geçirdim.malum ben yeni başladım bozmamak en önemli dileğim..
bugün sabah 1 ekmek, 2 peynir,salata,çay
öğlen ve akşam hep birileri ile buluşup yemek vs. var...ilk ciddi sınavım... Allahım iştahıma yenilmeyeyim ltf...

kızlarrrrrr ben az önce lahana kapsülü siparişi verdim bakalım kilo verirsem yazarım vermesemde yazarım :)) inşallah kurtulcam bu kilolardan

Erkekleri Başarılı Yapan Akıllı Kadınlar mı?
Bir önceki jenerasyon ile bizden sonrakiler arasında, kadın erkek ilişkileri bakımından ciddi farklar oluştu. Eskiler çok akıllı kadınlarla evlenmeyi tercih etmezken, genç neslin erkekleri özellikle zeki kadınlarla hayatı paylaşmayı istiyor.

Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır. Bu cümle hep birilerinin dilinde dolanmıştır. Peki, gerçekten her başarılı erkeğin arkasında bir kadın var mıdır? Varsa, bu nasıl bir kadındır? Madalyonun öteki yüzünü çevirirsek, her başarılı kadının arkasında da bir erkek bulunur mu?
Benim fikrim, başarılı olan insanların mutlaka yaşamın bir yerinde ciddi acılar yaşadıklarıdır. Birisi hangi konuda olursa olsun, başkaları tarafından takdir edilecek davranışlara sahipse, bu öncelikle azimle ve çalışmayla ilgilidir. Ancak, başarıyı nasıl değerlendirdiğimi de size açıklamam gerekiyor. Çok para kazanmak başarı anlamına gelmez, o parayı kazanmak için yürünülen yolda iyi yapılanlar bir insanı başarılı kılar.
Aklımız ve psikolojimiz öylesine iç içe girmiş, birlikte hareket ediyor ki, çoğu zaman kendimizi çözmek bile zor oluyor. Başarı, içinde yeterli miktarda hırs ve azim de taşıyor. Hiç düşmemiş, vurgun yememiş, egosu zedelenmemiş kişiler, genellikle bu hırsa sahip olmuyorlar. Bir yerimize dokunmadan, kanamadan büyük mücadele gerektiren yollara girmiyoruz.
Eşi tarafından özel hayatında desteklenen, ailesine düşkün, yuva olgusunu seven, akıllı kadınlarla birliktelik yaşayan adamların, istatiksel olarak daha başarılı olduğu biliniyor. Ancak başka noktalar daha dikkat çekiyor.
Kadınların sezgileri güçlüdür. Bazen eşinin iş hayatında karşılaştığı insanları ve olayları, sadece akşam eve geldiğinde eşinden dinleyen bir kadın, tanımadığı insanlar ve durumlar için sezgisel yorumlar yapar. Sonunda da haklı çıkar. Eşine gelen ortaklık teklifine, kimseyi tanımadığı halde itiraz eden bir kadının lafını dinlemeyen erkek, sonunda zarar etmiştir. Buna benzer örnekleri çevrenizde veya ailenizde sıkça görebilirsiniz.
Çirkin olduğu için, gençliğinde aşık olduğu kadın tarafından reddedilen bir adam, içindeki acıyı hırsa dönüştürüp, eğitimine önem verdiğinde, parmakla gösterilen ve meşhur bir estetik cerrah olabilir.
Yukarıda bahsettiğim örnekler çoğaltılabilir. Bu pencereden bakıldığında, her başarılı erkeğin arkasında öyle ya da böyle, bir kadın vardır. Ve bir erkek tarafından yaşamının bir yerinde kırılmış her kadının hayatında bir başarı vardır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…