Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamun aleykuuumm.. gunlerdir ancak firsat bulup girebiliyorum. Gecmisi okuyamadim henuz ama bu aksam okurum insallah :)

Size bi haberim var bizim bebis cinsiyet degistirdi :)
Gobek kordonunu pipi sanmislar :) tekrar degismezse benim de kizim olacak nasipse..

Her zamanki doktoruma gittim bugün, kıza benziyo simdi de dedi ama net konusmadi. Sonra il merkezine ozele gittik dayanamayip :) ordaki de kesin kiz dedi :) ama ben emin olamiyorum yine :)

Hayırlı akşamlar
Elifcim hayırlı evlat olsun da artık kız erkek farketmez :) sana büyük sürpriz olmuş ama
Bugün de yürüdüm aferin bana :)
Tarçın zerdeçal zencefil karışımım da hazır :)
Sizin göbekler gitsin de benimki dursun mu değil mi ama

Sosyal aktivite bence de önemli küçük kızım 1. Sınıfta halk oyunu oynadı çok da başarılıydı 2. Sene zorla gönderdim sonunda bıraktı bir ara da gitar kursuna gitti aslında resimle arası iyi güzel çizimleri var ama henüz ona yönelik bir şey yapmadık
Büyük kızım ilköğretimdeki resim öğretmeninden azıcık ebru kursu almıştı sonra liseye başlayınca kendi buldu kurs 2 sene özel kurs aldı çok severek çalıştı 2 senedir üniversite hazırlığı nedeniyle ara vermişti
Yaz tatilinde ebru kursu bulamadık ebruyla ilişkili bir sanat olan kat'ı sanatı yaptı şimdide cumartesileri ebruya devam ediyor gerçekten çok seviyor
Üniversiteyi bile ebruya kavuşmak için kazanmış :)

Elifcim surpriz yasamissiniz :)
Asu'nun dedigi gibi saglikli olsun onemli olan o ama merak ediyorsun tabii..

Asucum soyledin de hatirladim baris bir yil halk oyunlarina da gitti anaokulundayken :)

Elifcim sen pipi deyince oglum daha ufakken aramizda gecen diyalogu hatirladim :)
Anne benim pipim var ablamin nesi var demisti.. Kalakaldim oyle ne desem ne desem.. Ablanin da pitisi var demistim :))

Selam fit bayanlar(ya da benim gibi olmaya calışanlar)neyseki sınıfa alıştm az cok karakterlerini seviyelerini çözdüm.ama okuması cok kötü olanlar var.dk da 9 kelime ve bu 3.sınıf.bakalm dönem sonuna kadar kaca çıkacak?
Elif cok şaşrdm.hayırlı evlat olur ins.cinsiyet farketmiyo da merak iste.eşim de nedense hep icimden erkek geciyo diyo.bakalm ben de bu kontrolde kesinlesmis sayacam ve ona göre alışveris yaparm.

Bu arada bizim okuldan bi hoca tüpbebek tedavisine başlıyormuş.onu her gördüğümde bi empati yapıyorum.ve cok dua ediyorum ins tedaviye gerek kalmadan gelir bebisi.ben de bu süreçten geçtim ((ayrıca bu süreci ailem ve bikac arkadasm dışında kimseye söylemedim.eşimin ailesine de sadece yumurta gelistirici hap kullandigimi söyledim)ve artk doktor tüp bebekten bahsediyordu.2 ay daha bebisim gelmesiydi tupbebeke baslayacaktk.bekledigim 2 yıl cok yavas gecmisti ve stresli.şimdi ise zaman o kadar hızlı geçiyo ki 4. ayımızı bitirdik bile.bi arkadasmn dayisi tüpbebek icin yaklasık 400 bin tl harcadığını söylemiş.ve yine de cocuğu ypk.bi evladm oldaydi bu para hic umrumda degildi diyormuş.herkesin imtihanı bi başka iste.bi başkası da olan cocugu ya aldırıyo ya terkediyo.Rabbimin vermesi de imtihan vermemesi de.uğruna kainatı yarattığı peygamber efendimizi evlat acısıyla imtihan etmisken..

Zeynebi merak ediyorum.

Temizlik yapiyorum elma molasi verdim :)
Banyom kaldi onu da halledeyim de rahatliyayim..

Asucum kac gr. Aldin malzemeleri.?
Zeynep benim de aklıma takıldı birkaç gündür
Ellerine sağlık ben bu ara epey boşladım temizliği
Eşim 100 er gr almış fazla göründü gözüme 50 şer gramlarını karıştırdım çok da değilmiş :) ama 50 şer gr yeter gibi
Kaç gün devam etmemiz gerekiyor bu küre bilen var mı

Hayirli olsun elif,saglikla kucagina almakda nasip olsun inşallah prensesini.:)

Karmakarisik yedim bugun ins ayni cikmam azda olsa eksi cikarim.

Asuman abla haftada iki gun yapiliyomus. Pazartesi persembe olabilir.

Elifcim hayirli olsun hangisi hayirsa o olsun.

Tamam Bonuscum ben de bugün başlıyorum zaten :) bir de pazartesi yerim
Değişik şeyler yazınca kafam karıştı kimi günde 3 öğün yazmış o da fazla geldi zaten

Yok yav o nedir 3 kere her gun yapmak iyi degilmis vucut alisip yag yakmayi durduruyomus. Dun verdigim linkte yaziyodu.

Baharatlarinda fazlasi zarar.

Yatmadan 3 saat once yenicek ve yatana kadar 1 litre su icilcek. Ayriyeten gun icindede bol su icip yagin atilmasina yardimci oluncakmis. Beslenmeylede destekleyerek.

bengisu icim cız etti yazını okuyunca ...aynı sure clerden geçtim bende çok zor günlerdi allah kimseye yaşatmasın ..maddi durumunuzda iyi degildi o zaman kazandigimiz parayida bebek tedavisi icin harciyorduk...ve tutmayincada karı koca a gliyorduk...hatta bebek sahibi olabilmek için kayinvalide ile oturduk 7 sene neler yaşadım...a hhh ahhh bir ev parası harcadım prenses lerin kendiliğinden geldi 12.senede...sağlıkla kucağına al insallah canım...

bonus unutmuştum o m ontlari geçen seneki kankilerim giyiyordu renk renk imreniyordum ...demekki burada da bahsetmisim....vallahi bnde senden duymuştum diyete başlıyorum sayfasını facede sürekli takip ediyorum yazın ordan görüp yapmıştım birde o sıra yeşil iksir içiyordum ikisi birarada çok etkili olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…