Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mönü paylaşma saati diye girdim..

Sabah; 2 dilim tb ekmek,peynir,zeytin,domates 1 lokma kavun reçeli..( siz yedinizmi bilmiyorum ama ben ilk kez tattım )

Öğle; Bir kase yoğurt çorbası, 3 adet biber dolma,salata

İkindi; 3 ceviz,3 hurma,1 kuru incir 2 kahve
Sonra yarım nar..

Akşam; Melemen yaptım çok güzel olduğunu söyledi eşim ve kızım ayıptır söylemesi.. :) O yüzden yemeyeyim dedim çünkü önünü alamazdım zira çok severim ekmeği banıp banıp yemeyi..dünden kalan köftelerden 3 adet attım ağzıma ben de..

Durum bu.. Ya da beyleyken beyle :))

Telefonun şarjı bitmiş bir ara haberim yok..Tühh kaçırdım seni desene...
bu arada bal değil düzelttim onu kavun reçeli..

Menuyu begendim bende 7 ceyrekteki yemekyen sonra agzima hic bisey atmadim ya ne guzel simdi su makineyi calistirim mama yapim birde tarcin zencefil zerdecal karistiricam esit miktarda.

Emzirenler yapmiyoduda haftada bir kerenin ne zarari olur sanki boyle cocuga faydalimi besleniyodum.

Radyo dejavu tavsiye edilir....

Bengisu ve elif ,
Size birşey soracağım okulumuz da satranç kursu var oğlum gidiyor iki hafta oldu başlayalı...
okul sonrası bir ders saati sürüyor 40 dk.yani..Pek istemiyor aslın da ben bir şekil de heveslendirmeye çalışıyorum..
Sizce devam etsinmi .? zorlayayımmı.? Bugün ben aslında eve gelmek istiyorum kalmak istemiyorum dedi..eve geldikten sonra hiçmi istemiyorsun annecim dedim bu haftasonuna kadar düşüneyim bari sonra karar veririm dedi. :))

Bonus'cum sizi üzmek değildi maksadım,hakkini helal et.
Yollarimizi kesiştirene sonsuz sükür,inşallah hep beraber birbirimize olan desteğimiz ile asacagiz bu zor günleri..
Kaçamak kismi benim de hoşuma gitti,istikrari yakalayana denk faydali olabilir bize,sabah kahvaltisinda ve tek cesit olarakda sinirlar isek süper olur.:)

Bugun ki öğünlerim:)

Sabah:maydonoz,roka,beyaz peynir,ceviz,nar taneleri,domates,salatalik'dan oluşan yeşil salata,2 tereyaginda yumurta.

ara:kahve,biraz elma kurulari,1 incir.

Aksam:1 servis kasigi firinda sebze sote,1 adet çupra,1 yk avakoda salatasi,yeşil salata.

Ara:yesil cay.

Spor'dan sayilirsa 20 dakika yürüyüş.

Satranc cok cok faydalı.ögrenmesini kesinlikle tavsiye ederim.tahminimce oglunun istemedigi satranc degildir.ortam olabilir.grupta sevdigi arkadaslari falan var mı?ya da tanımadığı bi ögretmen mi?sen biraz heveslendirmeye çalış.bi kac defa daha gitse alışır.alışana kadar seni biraz uğraştırabilir:)gerçekten cocuklarn kendilerini gelistirmeleri cok önemli.bu konuda da aile desteği gerekiyo.fridayı fercekten tebrik ediyorum cocuklarını spora yönlendirmis.takdir ediyorum.her öğrencinin keske ilgilenebildigi bi spor olsa.toplum olarak bu konuda küçük adımlarla ilerliyoruz.

bonus bende o kuru çok yaptım yazın çok faydası oldu . ..yine başlıyacak ama..
yenacim gorumcemin oğlu ana sınıfından itibaren sürekli birinci geliyor satrançta..su anda 12 yasinda ...minikler kategorisinde ayvalik birincisi sürekli turnuvaları oluyor...çok gurur verici bir büyük dolap madalyası var..beyni calistiriyormus çok faydaliymis diyorlar...

Adaş bir tostla ben de doymuyorum ama iki tost yerine tostun yanına yumurta ekleyebiliriz biraz da peynir olabilir hem sanki daha tok tutar gibi
Akıl vermiş gibi olmayım uygulamada zayıfım çünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…