Evet bir bacagi digerine asla degmeyen 50 kilo siniri olan gelinDaficiğim, parmak salladın alkış yaptın ve yoksun...böylemi oldu ilişkimiz. :))
Bumudur yani :))
Özledim seni, dön artık sılaya...
---
Bonus duygu küçücük çocuk ne var yani hediyeyi yere atmış zayıf gelin demi o
Evet bir bacagi digerine asla degmeyen 50 kilo siniri olan gelin
Yenacım maşallah sana menü başarılı
Kavun balı hiç duymadım ben ama kulağa hoş geliyor
Bugün yürüyüşe çıkınca seni aradım sesini duyayım diye telefon kapalıydı nasip değilmiş :)
He biliyorum tarcin evde vardiBonus bir de tarçın ekliyorlar o küre..
He biliyorum tarcin evde vardifridaya demeyin sakin bir gecede 500 gr verdiriyomus diye. O protein yapmaya calissin tostlarla
Kasimpati zaten duygusaldim aglattin beni. Iyi ki burdasin.
Bende yapmiycam 100 lu kilolarda olmiycam.
Ins eksi bildirmek hedefim. 100 gr bile olsa.
Dunku yazidan seyi uygulayabiliriz mesela 3 gun kacamak olmayinca 1 gun kacamak izni vardi ya eglenceli geldi kulagima. Sizde olur derseniz ortak gunlerde yapalim bi hafta deneylim 4. Gun herkes istedigi kacamagi yapar :)
Satranc cok cok faydalı.ögrenmesini kesinlikle tavsiye ederim.tahminimce oglunun istemedigi satranc degildir.ortam olabilir.grupta sevdigi arkadaslari falan var mı?ya da tanımadığı bi ögretmen mi?sen biraz heveslendirmeye çalış.bi kac defa daha gitse alışır.alışana kadar seni biraz uğraştırabilir:)gerçekten cocuklarn kendilerini gelistirmeleri cok önemli.bu konuda da aile desteği gerekiyo.fridayı fercekten tebrik ediyorum cocuklarını spora yönlendirmis.takdir ediyorum.her öğrencinin keske ilgilenebildigi bi spor olsa.toplum olarak bu konuda küçük adımlarla ilerliyoruz.Bengisu ve elif ,
Size birşey soracağım okulumuz da satranç kursu var oğlum gidiyor iki hafta oldu başlayalı...
okul sonrası bir ders saati sürüyor 40 dk.yani..Pek istemiyor aslın da ben bir şekil de heveslendirmeye çalışıyorum..
Sizce devam etsinmi .? zorlayayımmı.? Bugün ben aslında eve gelmek istiyorum kalmak istemiyorum dedi..eve geldikten sonra hiçmi istemiyorsun annecim dedim bu haftasonuna kadar düşüneyim bari sonra karar veririm dedi. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?