Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

insallah canım allah ablanada versin tum isteyenlerede ben acisini cok cektim cok iyi bilirim o aciyi...simdi bana kiziyorlar cok yuz veriyorsun cek kulagini ceza ver carp agzina iki tane...ben ne acilar cektim onlari buluncaya diyorum ...igneden odu kopan ben her tedavide sayısız iğne yapıyordum bacaktan gobekten....anlatsam roman olur o derece yani

iyi geceler kızlar bugün dışarda bayağı yoruldum birazda uyuyup yeni kalktım mağlesef aktarada uğrıyamadım aklıma geldiğinde sokağın başındaydım ve ellimde market poşetleri vardı akşam yemeğini hazırlıycam diye de eve anca yetiştim ...

YENA yediklerini yazmış bende yazayım resimde çekmiştim ama yine benim telefonumun azizliğine uğrayıp buraya koyamadım sabah size yazarken tost makinesinde evde kalan son 3 dilim ekmeğimi kızartıyordum ki bir baktım yanmıış :)

kahvaltı : 3 dilim yanmışa yakın kızarmış ekmek,
biraz lor peyniri ,biraz krem peynir , bir tatlı kaşığıda bal

akşama yakın ikindi : bir tane cenet hurması
3 adet tornişon turşu ( karışık oldu biraz mutfakta makarna salatası yaparken ayakta yedim)

akşamda : çay eşliğinde 2 haşlanmış yumurta , yarım kase lor peyniri ,
2 ceviz bayağıda fındık

fındık fazla kaçtı bugün yeterince su içemedim yeşil çay da içemedim ....

Adaş epey az yemişsin bence su da içebilseydin süper olacaktı
Yena senin menü de iyi yine sana birşey soracağım öğün aralarında hiç birşey yemiyormusun ben hiç boş duramıyorum yaaa(
Ben yoğurdumu yedim yeşilçayımı içtim bol da çay içtim su da içtim sabah nolcak bakalım

of bonus of gozlerim doldu derin bir ah cektimallahın var bir bildiği canım ..esime ege universitesinde rapor verildi tek care tup bebek diye ..ne kadar uzulduk agladik 3ay sonra kendiliğinden hamile kaldim...gidicen o raporu gözlerine sokucan drlarin...biz artik umidimizi kestik biz anne baba olamiycaz yas geldi benim 35 esimin 38 pesini birakmistik allah buyuk canim...bir arkadasim var 5kez tup bebek ve negatif en son drlarin soyledigi tek bir caresi var ameliyat ondada masada kalma ihtimalin var...

derin zor günler yaşamışsın artık 2 tane sağlıklı evladın var unutururlar sana özlemle geçen yılları inşallah :)

bende bu tüp bebek olayını süt kardeşim gelip bende 3 ay kalıpta tüp bebek yapıca yaşadım inanılmaz zor bir olay her anı zordu Allah ilk bebeğimizi 15 yıl sonunda tüp bebek şeklinde 2. kardeşinide 3 yıl sonra normal bir şekilde verdii o tüp bebek tutana kadar çok ağladık bizimkilerin 3. tüp bebek denemeleriydi 2 ay boyuncada hatdaa daha fazla kanama oldu acaba bebek düşüyormu diye çok ağlamıştıık zor günlerdii sonu güzel bitti şükür :)

yaaa bilemiyorum tercih meselesi tabii ama benim süt kardeşimin kaynı bundan beş yıl önce filan bir erkek evlat edindi şimdi geçen yaz başındada ona kardeş olarak bir kız çocuğu evlat edindiler Allah tutuklarını altın etsin etsinki onlarda o yavrucaklara bakabilsinler

cenet hurmasını bende çok seviyorum tadı yoktu sanki yeni çıktı diyemi acaba birde brokoliyle kereviz çıktı onlarıda severim yada özlemişim :)
Benim yediklerim tatlıydı valla :)
Sevmediğimiz de yok sebze meyve acı tatlı :)
Geçen sene nerdeyse hiç kereviz yemedim bu sene bolca yeriz inşallah

Allah isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin
Zor bir süreç ben de tanık oldum bir yakınımızın tüp bebek sürecine
Onun yanında sanki çocuklarımın kıymetini bilmiyormuşum gibi hissetmiştim

Benim yediklerim tatlıydı valla :)
Sevmediğimiz de yok sebze meyve acı tatlı :)
Geçen sene nerdeyse hiç kereviz yemedim bu sene bolca yeriz inşallah

evet bu sene daha çok olur inşallah biz kerevizi sarmısaklı yoğurtlu salatasını yiyebiliyoruz anca yemeğini filan denedim gitmiyor bizde brokolide 5 lira henüz onuda az haşlayıp limon yağ ve naneyle yiyoruz ikiside bizim için salata garnitür gibi oluyor yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…