Günaydın mi desem iyi gecelermi bilemedim
Bugün listelerde enerjilerde güzel allah bozmasin böyle devam edelim inşallah bende dengelemeye çalışıyorum ama su ikigun oruç geçsin kesin ele alaçam inşallah
Bonus o kuru bende çok duydum bide bu ayda İbrahim sarac oğlunun lahana kuru var onuda dene derim ben onlarda çok vermiştim
Frida ilacı aldım da kullanmaya baslamafim çok migde bulandiriyormus bakalım ne yapicam
kuzum inusilin direncini onlar hesaplıyor bikac tahlıl sonucile hesaplanıyor ka olduğunu yazmamaıs sadece ınuslın dırencınız var bu ılacı kullanmanız gerekiyor yazmış ben biraz araştırdım aslında polıkıstlık kıstı olanlarda yumurta çatlaması sorunu olanlarda kullanılıyor bırde böyle benımgıbı olanlarda herkez zayıfladığını yazmış ama çok miyde bulantısı baş donmesı yapıyormuş ama başlıycam inşallah oruç olunca aladım bugun başlıycam inşallahHayriyeilaci alsana kizim miden bir iki gun bulanir alisirsin gecer onu alman lazim kilo vermene bile faydasi olucak adami hasta etme al. Insulin direncin kac? Belki cok yuksektir ve ilacsiz gecmeyecek durumdadir. Vakit kaybetmek sadece zarar verir sana. Seker hastaligina dogru ilerletir.
Lahana suyundan tiksindim ben bi muddet daha icemem onu. Haftaya daha duzgun yapcam ins yatmadan 3 saat once yenip su iciliyomus. Sen kürü yaptigin zaman leslide yapiyodun muhtemelen yag yakimina iyi geliyodu.
Satranc cok cok faydalı.ögrenmesini kesinlikle tavsiye ederim.tahminimce oglunun istemedigi satranc degildir.ortam olabilir.grupta sevdigi arkadaslari falan var mı?ya da tanımadığı bi ögretmen mi?sen biraz heveslendirmeye çalış.bi kac defa daha gitse alışır.alışana kadar seni biraz uğraştırabilir:)gerçekten cocuklarn kendilerini gelistirmeleri cok önemli.bu konuda da aile desteği gerekiyo.fridayı fercekten tebrik ediyorum cocuklarını spora yönlendirmis.takdir ediyorum.her öğrencinin keske ilgilenebildigi bi spor olsa.toplum olarak bu konuda küçük adımlarla ilerliyoruz.
Hayriyecim bir muddet yapar bulanti dogal olarak bunyenin tepkisidir sonra alisirsin ..
Kuzenim pko icin kullandi seker gereksinimini sifirliyormus metformin iceren ilaclar.. Sifa olur insallah..
Frida ben de almayi dusunuyorum zencefili zerdecali fakat soyle bir durumum var gozlemledigim kendim de bitkicaylari ve bu tip kurler tansiyonumu yukseltiyor ama deniycem denemek istiyorum..
Benim de gobeeem gitsin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?