Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ins derin bende faydasini gorecegime inaniyorum. Abur cubur oyle gereksiz sey giriyoki bunyeme boyle biseyin mutlaka faydasi olur.

Deri mont sezonu bak unutma heves ettigin o montlari :)

Günaydın mi desem iyi gecelermi bilemedim
Bugün listelerde enerjilerde güzel allah bozmasin böyle devam edelim inşallah bende dengelemeye çalışıyorum ama su ikigun oruç geçsin kesin ele alaçam inşallah
Bonus o kuru bende çok duydum bide bu ayda İbrahim sarac oğlunun lahana kuru var onuda dene derim ben onlarda çok vermiştim
Frida ilacı aldım da kullanmaya baslamafim çok migde bulandiriyormus bakalım ne yapicam

Hayriye ilaci alsana kizim miden bir iki gun bulanir alisirsin gecer onu alman lazim kilo vermene bile faydasi olucak adami hasta etme al. Insulin direncin kac? Belki cok yuksektir ve ilacsiz gecmeyecek durumdadir. Vakit kaybetmek sadece zarar verir sana. Seker hastaligina dogru ilerletir.

Lahana suyundan tiksindim ben bi muddet daha icemem onu. Haftaya daha duzgun yapcam ins yatmadan 3 saat once yenip su iciliyomus. Sen kürü yaptigin zaman leslide yapiyodun muhtemelen yag yakimina iyi geliyodu.

günaydın kızlar
gece kalkınca şimdi yataktan çıkasım yok oğlum tepemde televizyonu son ses acmiş anne kalk anne nezaman okula gıdecez mızırdndı uyandırdı saolsun bugun işçimiz var sanırım gine yemek cay bulaşık derken oturamam gine olsun bakalım moral bozmak yok
kuzum inusilin direncini onlar hesaplıyor bikac tahlıl sonucile hesaplanıyor ka olduğunu yazmamaıs sadece ınuslın dırencınız var bu ılacı kullanmanız gerekiyor yazmış ben biraz araştırdım aslında polıkıstlık kıstı olanlarda yumurta çatlaması sorunu olanlarda kullanılıyor bırde böyle benımgıbı olanlarda herkez zayıfladığını yazmış ama çok miyde bulantısı baş donmesı yapıyormuş ama başlıycam inşallah oruç olunca aladım bugun başlıycam inşallah

ben kızımın sanatla ilgilenmesini isterdim çevremde çok müsait dii zorla olsada çocuğa okul harici bir etkinlik gerekiyor kızımı 2 yıl her gittiğimizde ağlıyarak baleye götürdüm sevemedi bir türlü sonra mimarsinan üniversitesinde olan bir resam hocamız vardı atölyesine götürdüm hadii burda istediğimiz gibi resim yapalım filaan dedim bikaç seferde gittik yok yine olmadı piyanoyu ise gerçekten istiyordum imkanımda vardı manevi olarak imkanlarımız vardı o konuda şanslıydık ama olmadı ...

dünki muhabetler çok tatlı dönmüş yaa :) bugün aktara gidicem evde kabuk tarçınım ve karanfilim bitmişti birde zencefile, zerdaçal da alayım toz tarçınımda var şu yoğurt kürünü bende yapayım zanten en zor incelen yerim göbeğim ...

kalkıp hazırlanayım arkadaşa kahvaltıya gitmeyi düşünüyorum sonrasında dışarda bayağı işim var akşama eve anca atarım kendimii

Merhabalar,

Guzel bur gun gecirelim hep birlikte insallah..

Bengisu canim mersi cevabin icin..
Ben de cocuklarin okul disin da spor vb etkinlikle ilgilenmesi taraftariyim bu durum cocugun vizyonunu genisletiyor durusunu etkiliyor fakat ne kadar zorlamak gerek ornegin aglayarak olsun istemiyorum ve karsiyim bu duruma..iki haftadir bir sekil de ikna ettim bakalim onumuzde ki gunler ne olacak..
Kizim ornegin birinci siniftan beri tiyatro yapiyor bu durumun okul da bazi derslerin de ozellikle sozel de cok faydasi oldu.. Mesela sporu istemedi hic.voleybol,yuzme,jimnastik hepsine baslattim ve biraktik :)
Bakalim oglanla neler yapicaz :) gecen yil yuzme maceramiz iki ayla sinirli kaldi :)

Hayriyecim bir muddet yapar bulanti dogal olarak bunyenin tepkisidir sonra alisirsin ..
Kuzenim pko icin kullandi seker gereksinimini sifirliyormus metformin iceren ilaclar.. Sifa olur insallah..

Frida ben de almayi dusunuyorum zencefili zerdecali fakat soyle bir durumum var gozlemledigim kendim de bitkicaylari ve bu tip kurler tansiyonumu yukseltiyor ama deniycem denemek istiyorum..
Benim de gobeeem gitsin istiyorum

ah bu göbekleer ahhh :)) neyse yapalım bu kürü aslında kilo verdikçe ve katı diyetlerde benimde tansiyonum düşüyor ...

yaa aslında ben çok zorlamıyordum sadece sevdirmeye çalışıyordum kızımı küçüktü o zaman baleden sonra balonlar alıyordum , hamburgerciye götürüyordum (yanlışa bakarmısın sırf çocuk baleyi sevsin diye yemekle ödüllendiriyordum ) sinemaya götürüyordum, parka götürüyordum ......vs. bale sabah 1.30 saat sürüyorsa akşama kadar onun sevdiği etkinlikleri yaptırıyordum ki yeterki baleyi sevsin gitsin diyee bale öğretmeni asuman abla ben götürüp getireyim onu neden aynı yolu üçümüz gidip geliyoruzki dedi olmaz götüremezsin çünkü ağlıyor dedim bir kere denedik yolda yemesi için öğretmeni lolipop almıştı filan almış gidene kadar kızcağız halimi gördü evet olmaz sen getir en iyisi dedi ...

pazar sabahları gidiyorduk ve kızım her sabah kalktığında babasına sarılıp ağlıyordu eşimde bir kere bile ama kızım gitsen senin için iyi olur demiyordu aksine benimle tartışıyordu çocukları eğitirken bişey yapmak istersin yaa ince ince işlersin tuğlaları dizer bir duvar örersin duvar bitiğine güzel olucaktır aslında .... o duvarı ben tek başıma ördüğümde değil destek görmek yıkıldığı çok olmuştuuur eşim hiç destek olmadı ve hep surat astı biz baleye giderkende ,sinemaya giderkende, tiyatroya giderken de oğlumu baskete başlatırken de .....vs. çok zor oldu yaniiii ...

konu farklı yöne gitti ama hayat mücadele ...

Fridacim maalesef erkekler mucadele etmeyi sevmiyorlar fazla..onlar icin olsun bitsin ama ovunsun ayni zaman da emek harcamadigi eylem karsisin da.. Simdi zorla yerlestirdim satranc sinifina bugun de git bakalim dusunuruz dedim.. "Hani sana karar verecegim demistim ya kararimi verdim istemiyirum dedi sipa :)"
Baskete gitmek istedigini soyledi yine okul da olacakmis tamam dedim.. Esime soyluyorum bunlari, zorlaman cok yersiz basketide istemez bak gorursun dedi..
Ozetle asagi yukari tum koca kisiler ayni :)

Ben yediklerimi paylasimm en iyisi

Sabah; 1 dilim ekmek,1 pisi,peynir,zeytin

Ögle; 1 dilim ekmek,menemen,makarna

Aksam; sadece mercimek corbasi icmek planim bakalim uyabilecekmiyim belki meyve de eklerim..

YENA
ablacım ben masa tenisine bayılırdım çocukken, barış içinde belki güzel bir seçim olabilir aklında olsun: )
çocukken bana deselerdiki otur satranç oyna oynamazdım heralde, çünkü oturmak bana göre değil, beni bunaltırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…