Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu hafta en az 60dk sporu bulmaya çalıştıkça ya bir engel çıktı yada benim canım istemedi, velhasılıkelam bu hafta 45dkda kaldık: )
kilomda maşaallah her hafta 300 400 alıyoz, çok istikrarlıyım, bu haftada 300gr artıdayım, giderek şişiyorum: (
kilo bildirimi 86.3
spor bildirimi 45dk yürüyüş

Eksi 100 gr bile olsun istedikce onuda verememisim.

Kilom ayni yani kasimpati. 90 dk da yuruyus.

Bir an sinirlendim yedim kahvaltida. Simdi onun icinde pismanim. Hemen biseyler yapmaliyim. Papatya cayi yapayim diyorum elma sirkeli. Burda bi akapunkturcu vardi o veriyodu gidenlere. Balli elma sirkeli.

Dayko ceza verirdi kendine bende yapmaliyim. Yemek kolay eritmek cok zor.

Simdiden haftanin 1.sini teprik ederim

Derin ne cok zor günler geçirmişsin,bonus ile mesajlarinizi okurken cok duygulandım..
Neyse ki zor günler gitmiş güzel günler gelmiş cok sükür,kaderleri güzel olsun inşallah kizlarinin.
Bonus'cum dilerim ablan için de güzel günler yakindir,Allah hayirli evlatlar versin.

Asuman ablacim kizinin ebrulari cok güzel,ellerine saglik maşallah.benim de ilgim var Ebru'ya bu kis ben de gitmek istiyorum kursuna kismetse..

Yena'cim maşallah sana,bildirimini okuyunca nasil da sevindim:) sampiyon belli adeta..:)

hani erkekler bir an öfkelenirde fevri davranır sonrada çok pişman olur, öyle olmuş bonuscum azcık: )
almamışsın ya bence çok takma eksi olmadığına, benim kanaatime göre bu hafta sabit kalman başarılı seni takip ettiğim kadarıyla..

Oyle meyracim duygunun biraktiklarini ve pastalari yememeliydim.

bence artık kızdır: ) hayırlısı olsun canım.
sen doktorunumu değiştirsen acaba? hala emin olamamış bile cinsiyetten..

Şu sıralar tehlikeli hem aşure hem de bu cennet hurması ne muhteşem bir meyve ben hiç dayanamıyorum

annemde çok sever: )

maşaallah, eline sağlık kızçenin, bu tabloları yapmak bildiğim kadarıyla basit gibi dursada çok zor, yani ebruda belli bir şekil oluşturmak demek senelerini vermek demek galiba.

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD] M meyra__ [/TD]
[TD]45 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD] dafi [/TD]
[TD]95 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD] bengisu022 [/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD] YENA [/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD] asumanzeynep [/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD] Bonus [/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]

[TR]

[/TR]

[/TABLE]

HAFTANIN SPOR 1.si ________ asumanzeynep

HAFTANIN SPOR 2.si ________ bengisu022
HAFTANIN SPOR 3.sü ________ dafi

Son düzenleme:
Dafi ablama bak sen 5 dakkaynan beni gecmis

Listemiz guzellesiyor ins. Nerde o 500 dk lik bonus?

HAFTANIN 1.si...............................-2.5 kg...............................YENA

HAFTANIN 2.si...........................- 1 kg ...........................MAVIPATIKLER

HAFTANIN 3.sü................................- 0.8 kg...........................DERIN

Liste icin cok sagolun kızlat.basta yena olmak üzere hepinizi kutluyorum.
Evlat alma meselesi de cok zor.benim halamn oglu vardı(rahmetliyi bikac yıl önce kaybettik) kari koca ögretim görevlisi.cocukları olmaynca yetimhaneden 2 aylk bebek almşlar.ve yetimhanedn direk doktora gitmisler.doktor bu cocuk cok hasta siz bunu yetimhaneden almasaydnz onlar farkedemezdi ve ölürdü demis.hemen hastaneye yatrp tedavi etmisler.ve cocuk 5 yasndayken kendilerinin anne babası olmadığnı söylemişler.ve kız onları o kadar seviyor ki anlatamam.hatta gecrn haftasonu düğünü vardı.ins güzel bi ailesi olur. Ha bi de ilginc tarafı ben telefonda konusurken anneyle kızın sesini ayıry edemiyorum.cok benziyo sesleri. :)
Baska bi olay da halamn oglu ikiz bebeklerinden birini erkek kardesine verdi.ama bunlar cocuklara söylemediler.gecenlerde bi akrabmzın evinde cocugunu veren kadn eltisiyle telefonda konusuyo.buraya yatıya gel gelirken oglunu da getir diyo.sanırm evladnı veren kadn icin durum daha da zordur..öz evladına annenim diyemiyor ve ikizler birbirini amca cocugu saniyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…