Cok uzun zaman oldu birakali. Arada canim istesede senede bi sefer falan icsemde hic bir tat alamiyorum zaten agzimda degisik bir sey birakiyo gibi hissediyorum.Asucum, sormuşsun ya arada birşey yemiyormusun diye...
havalar serinleyince aşırı çay ve kahve tüketiyorum sanırım onun etkisi.. bir de ben ara yapmayınca daha iyi oluyor..
Ana öğünler de sağlam yeyince araya gerek kalmıyor...
beni mahfeden gece yemekleri ve içilen litrelerce kola..
Yenacım ben de aralarda çay kahve içiyorum da yanında bişeyler de yiyorum maalesef
Sürekli atıştırma halindeyim yani
Kola bağımlılık gerçekten ben az çok kurtardım gibi kaç gündür bakıp almadan dönüyorum şükür
Bir de ben içeceklerden aldığım kaloriye çok üzülüyorum asitli içecek isteğini maden suyuyla gideriyorum genelde
Yena bende 1 hafta almistim gecnken :))
Seviyesiz demissin cok dogru da ortam gundem oyle fena ki ne sabir ne sukunet var. Asikar olan tek sey nefret.
Akil fikir tutulmasi yasiyoruz gibi.
Iyi geceler
Bugun ki yediklerim
Aksam: 1 kase domates corbasi,1 adet islim kebabi,1 adet patlıcan dolmasi,yeşil salata.
Ara: cay,meyve.
ellerine sağlık canım. bugün aşı günüydü çok yoğundum. resmen gebe ve bebek görmek istemez hale geldim. ama zerrre kadarda faydam dokunduğunu hissedince mutlu oluyorum.
Topraam nasılsın.? İyisin dimi artık.
Kahvaltını neden yazmıyorsun.?gün de bir öğünmü yiyorsun...
PAtlıcan dolmasına bayılıyorum afiyet olsun :) antepten kurutmalık ve salça getirttim heyecanla onları yapmayı bekliyorum :))
Cok geçmiş olsun yst,acil sifalar diliyorum çocuklara..Ayrica yasadigim duygular geçici bir durumdur inşallah..
Liste konusunda da bu aksam yemege arkadaşa davetli olduğumuz için biraz erken yaptim sanirim,kilonu ekleyeceğim inşallah listeye..
baktım konuya oyumuda erkenden kullandım :))Kıyasıya mücadele var ankette :)
Üyeler birbirlerine istediklerini söyleyebiliyormuş sadece parti liderlerine hakaret edilmeyecekmiş :))
Ahahha o konuya mahsus bir uygulama onu da belirteyim :))
Yenacigim biliyorum serbest :) ben secimden sonra o şokla sanirim genel sohbette kazenle konusmus adamim bu gozler neler gordu pehhh baya konusmustu bizimle.
Ne gunlerdi be yilllar yilllar onceydi. Hic unutmam sohbette konustugum bi arkadas simdi bizi peceye sokarlar denizede giremeyiz mayoyla falan demisti :))
baktım konuya oyumuda erkenden kullandım :))
ne kadar ilginç dimii insanlar birbirlerinin iradesine saygı duymuyor ve sadece hdp ye oy kullanabilmek için üyelik almışlar belkide kadının bu forumda binlerce mesajı ve arkadaşları vardır ama insanlarımızda demokrasi kıtlığı olduğu için basit bir ankette oy kullanmak için bile ikinci hesap açmak zorunda kalmış
neyse sandıklar 1 kasımdan sağlam çıkarsa kualisyon var demektir
Linki merak ettim,özel mesaj'da gelmiş sanirim ben de bakiyim bir ara,her ne kadar oyumu kullanmis olsamda:)
Oyle bisey yapacaklarini sanmiyorum frida zira herkes gogsunu gere gere soyluyor hdp ye veriyorum diye... Sanki gercekten bir kurt partisiymis gibi...baktım konuya oyumuda erkenden kullandım :))
ne kadar ilginç dimii insanlar birbirlerinin iradesine saygı duymuyor ve sadece hdp ye oy kullanabilmek için üyelik almışlar belkide kadının bu forumda binlerce mesajı ve arkadaşları vardır ama insanlarımızda demokrasi kıtlığı olduğu için basit bir ankette oy kullanmak için bile ikinci hesap açmak zorunda kalmış
neyse sandıklar 1 kasımdan sağlam çıkarsa kualisyon var demektir
Canım zaten liste öğlen yapılıyor en geç 14:00-15:00 gibi... takımlar da kural bu, hatta 12 ye kadar..
Burada esnek davranıyoruz..
Aslın da hepimiz sabah bildiriyoruz zaten..bildirmeliyiz hatta..Her hangi bir durum da işimiz olur vb perşembeden bildiririz..
olur olur gayetde güzel kualisyon olur bize öğretilen gibii değil de kendimiz araştırarak bakalım avrupada birçok gelişmiş ülke kualisyonla yönetiliyor gayetde başarılılar hem tek elden yönetilmenin de zararlarını gördük birazda değişiklik olsun çok seslilik iyi olurÖrneğin benim plajlar da bikinili ve haşemalı manzara görmek hoşuma gidiyor mutlu oluyorum...Demokrasi budur işte diyorum...
KEşke böyle baksak..Saygı ve sevgi çerçevesin de bakabilsek ve merhamet duygumuzu kaybetmesek..
Koalisyon olmaz umarım fridacım.. türkiye koalisyon yapamıor..tek parti olsun.. yeniden seçim demek zarar demek koalisyon...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?