- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Çocuklara şifa dilerimSelam güzeller zor bir hafta geçirdim. Çocuklar hala hasta. Gece uykuya hasret kaldım resmen.
Diyeti salladım. Dün aşure yaptım bugün dağıtıyorum. Kilom 91.8.
Spor yok gibi.
sağol canım. hepimizin ölmüşlerinin canına değsin inşallah.Çocuklara şifa dilerim
Aşureni Allah kabul etsin
ellerine sağlık canım. bugün aşı günüydü çok yoğundum. resmen gebe ve bebek görmek istemez hale geldim. ama zerrre kadarda faydam dokunduğunu hissedince mutlu oluyorum.
Liste icin cok sagolun kızlat.basta yena olmak üzere hepinizi kutluyorum.
Evlat alma meselesi de cok zor.benim halamn oglu vardı(rahmetliyi bikac yıl önce kaybettik) kari koca ögretim görevlisi.cocukları olmaynca yetimhaneden 2 aylk bebek almşlar.ve yetimhanedn direk doktora gitmisler.doktor bu cocuk cok hasta siz bunu yetimhaneden almasaydnz onlar farkedemezdi ve ölürdü demis.hemen hastaneye yatrp tedavi etmisler.ve cocuk 5 yasndayken kendilerinin anne babası olmadığnı söylemişler.ve kız onları o kadar seviyor ki anlatamam.hatta gecrn haftasonu düğünü vardı.ins güzel bi ailesi olur. Ha bi de ilginc tarafı ben telefonda konusurken anneyle kızın sesini ayıry edemiyorum.cok benziyo sesleri. :)
Baska bi olay da halamn oglu ikiz bebeklerinden birini erkek kardesine verdi.ama bunlar cocuklara söylemediler.gecenlerde bi akrabmzın evinde cocugunu veren kadn eltisiyle telefonda konusuyo.buraya yatıya gel gelirken oglunu da getir diyo.sanırm evladnı veren kadn icin durum daha da zordur..öz evladına annenim diyemiyor ve ikizler birbirini amca cocugu saniyo.
Sagol anket iyi bisey de mesajlar beni korukledi bulasirsam isin icinden cikamam.http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bugun-secim-olsa.854362/
KAmuoyu arastırması yapalım bakalım :)
Sagol anket iyi bisey de mesajlar beni korukledi bulasirsam isin icinden cikamam.
eşimin son 2 aydır bizim evde hortlatığı eski durum mağlesef evet akide şekeri ile çay içiyor bende bu akşam bir akide şekeri ile çay içtim daha daha neler yedim neler beslenme adına kötü bir geceFrida , kıtlamamı içiyorsun çayı .?
Çocukken Erzurumlu bir komşumuz vardı bize geldiğin de çay içerken onu hayranlıkla izlerdim :)
Şekerinden minicik bir parça alıp 4-5 tane çay içerdi o minik parça şeker ağzın da hep şappıdı şuppudu yaparak yudumlardı çayı ay ne heves ederdim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?