Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam güzeller zor bir hafta geçirdim. Çocuklar hala hasta. Gece uykuya hasret kaldım resmen.
Diyeti salladım. Dün aşure yaptım bugün dağıtıyorum. Kilom 91.8.
Spor yok gibi.

Bende bu gün

Kahvaltıda : tereyağında yumurta kırdım
Peynir, bir kaşık reçel ve hattı sayılır ekmek yedim

ara:çenet hurması ve bir mandalina

Başka bir ara: eşimle bir armut paylaştım

Akşam : bir kepçe şehriye çorbası
Yarım tabak tavuklu bulgur pilavı
Az salata , kuru soğan

Şimdi bir akide şekeri gün içinde bir yeşil çay su yetersiz öyle işte...

huyum husum değişti benim yaa. geçen gün sağlık ocağındaki sekreter kızı bozdum. benden çok duruyon odamda diye. bugünde her ay bebeğini tarttıran mıncık mıncık inceleyen bi aile vardı. şaka yollu onlarıda kovdum bebek 9 aylık olmadan gelmeyin dedim. meğer dr un arkadaşıymış :)
dünde dr bilgisayarına çay döktüm adam çıldırsa yeri valla ne diyebilirimki. içindeki bilgiler gitse hapı yutmuştum. neyseki şekersiz çay içmem bilgisayarın dolayısıyla beim yararıma oldu. işte böyle. yakında sizide kovabilirim :)

İyi akşamlar

Meyra ve kasımpatı emeğinize sağlık..

Haticeciğim, geçmiş olsun çocuklara..birşey sormak istiyorum senin ruhsal durumun ameliyatınla bağlantılı olabilirmi.? onu merak ettim eskiden tanıdığım haticeyle alakan yok hep depresif ve mutsuz mesajların hani arada yahut sık sık hepimiz de oluyor ama seni son zamanlar da hakikaten mutsuz görüyorum..Bunu çok merak ettim. mazur gör, umarım haddimi aşmamışımdır..

Bonuscum,inşallah ablan hayırlısıyla bebeğini alır kucağına.. ve yakın olur o günler....

Son düzenleme:
Bugün epey yoğun günümdeydim.. Saat 20:30 da eve geldim..
yarın erken çıkabilmek için yapmam geren işler vardı onları yapmaya çalıştım..

Yediklerim şöyle..

Sabah; 3 dilim ekmek.. aşırı ince ve küçüktü dilimler..eşime aldırmıştım artık ne demek istiyor bilmiyorum kağıt inceliğin de ekmek alarak. :))
PEynir,zeytin iki lokma kavun reçeli..

Öğle; manrtarlı tavuk,pilav,salata

Akşam; İşyerin de yemek söyledik,pizza kola..

gerçekten bu meseleler çok zor ben iki olayıda görmüş biri olarak yukarıda anlatığın öğretim görevlilerin yaptığı alınan çocukların hayatında daha kolay oluyor nedense...

kardeşimin yakın arkadaşı bebeken annesi tarafından kız kardeşine veriliyor ve bu iki aile hep birlikte gibi bir binada aynı katda oturuyorlar lise yıllarında çocuk öğreniyor fakat kızcağız 40 yaşına merdiven dayadığı halde etkisinden bir türlü kurtulamıyor neden diğer 3 kardeşimi değilde beni verdiler diye sürekli takıntılı ve hayatındaki bütün olumsuzlukları bu olaya bağlıyor ...

bizimkiler sürekli psikolog konturolündeler yanlış hatırlamıyorsam 7 yaşında çocuğa söyliycekler evlatlık olduğunu daha sonrada yaşı geldiğinde kız bebeğe söylerler ...

Frida , kıtlamamı içiyorsun çayı .?

Çocukken Erzurumlu bir komşumuz vardı bize geldiğin de çay içerken onu hayranlıkla izlerdim :)
Şekerinden minicik bir parça alıp 4-5 tane çay içerdi o minik parça şeker ağzın da hep şappıdı şuppudu yaparak yudumlardı çayı ay ne heves ederdim :))

eşimin son 2 aydır bizim evde hortlatığı eski durum mağlesef evet akide şekeri ile çay içiyor bende bu akşam bir akide şekeri ile çay içtim daha daha neler yedim neler beslenme adına kötü bir gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…