Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Oyle bisey yapacaklarini sanmiyorum frida zira herkes gogsunu gere gere soyluyor hdp ye veriyorum diye... Sanki gercekten bir kurt partisiymis gibi...

Emanet olanlari hic demiyorum onlarin gururuda ayri.
ben birkaç nike baktım ve 1 mesajdalar kendim gördüm hdp kürt partisi değil zaten ve bence emanet oy yoktur kişi sadece bir şekilde emanet verdim diye kendini korumaya çalışıyor herhalde

Biz kadınlar kaç yaşın da olursak olalım duygusallığı ve romantizmi kaybetmiyoruz...7 haziran seçimlerin de oy ve ötesi mensubu orta yaşın epey üstün de görevlisiyle eğlenceli muhabbetimiz dönmüştü akşama doğru..
Liderlerin karizmasından yakışıklılığından vb konuşuluyor...Diyor ki hanım; ben Demirtaş'a örneğin çok güzel saz çalıyor diye oy verebilirim :)) Özetle ya ırkımızla alakalı yahut kadınsal güdülerimiz mantığımızı çoğunlukla saf dışı bırakıyor...
Tırnak için de parti aklama yahut karalama değil konuşmam..Maksat muhabbet olsun :))

Son düzenleme:

Umarım dediğin gibi olur koalisyon olursa...
Ama ben tek partiden yanayım...Çünkü halen avrupaya ayak uydurmaya çalışan gelişmekte olan ülkeyiz..

Frida sanirim karsit goruslerdeyiz :)) gel diger yerde kapisak :))

Saka bi yana avrupayi ornek gostermissinde guzel arkadasim sen bir ulkenin ya da bir gucun guclerin diyim hangi avrupa ulkesinin gelismesini istemedigini gordun ki? Tabiki onlarin koalisyonunda sorun yok millet meselesi degil bazi seyler cunku onlarda.

Sag sol onlarda emin ol cok farkli. Dinle ilgili bir sey olmasin diye ugrasmadiklarindan dert yok. Bizde mesele dinimizle zaten. Oyle olmasaydi devlet eliyle kuran kurslari okullar kapatilmazdi. Avrupa boyle bir olayi kendi halkinda yasiyomu?

işte birileri saz çalıyor diye (bence güzel çalmıyor)
birileri yakışıklı diye ki ( selo yüzünden estetikli )
birileri dini konularda kendini sağlamda hissedebilsin diye herhalde (hergün sokağımızdan akp aracı ilahilerle geçiyor bismillah bismillah diye )

......... vs. bence bunlara bakmadan

çocuklarımızın geleceği için partilerin iç tüzüklerine bakılmalı

İyi geceler arkadaşlar..

KEndinize iyi davranın...

Ne demiş usta '' Güzel günler göreceğiz,güneşli günler göreceğiz.. tabii ki zayıf günler de göreceğiz :))

genel ve yuvarlak konuşuyorum kapışacak bişey yok yeri gelirse oy verdiğim partimide eleştiririm sen yapabilirmisin :)

Ve eklim mesajima... Kendi icimizde cok farkliyiz bunun tutturmasi oturtmasi cok zor. Hani hep derler ya eskiden boylemiydi alevi sunni kurt turk gul gibi gecinip giderdik dite benim buna karnim tok. Gul gibi degildi hic bir sey. Basi acik kapaliyi yobaz gordu, kapalida acigi dinsiz gordu. Alevi komsudan gelen yemek yenmezdi. Kurtler pisti cok cocukluydu cahildi. Kimse kendini kandirmasin.

Birini ezersen biraz guclenince ilk bunun uzerinde durur. Dindar kesimi Ataturkculuk bahanesiyle ezdiler engellediler guclendiklerinde tabiki yapacaklari bunu asmak olacakti. Solcu kesimde guclendiginde direk dine saldirmadimi? Basortuleri yirtilmadimi okullar kapanmadimi?

Kurtler ezildi hor goruldu guclenince bunun acisini cikarmadilarmi?

Ha bir de arada kalmislar var...

Herkesin tarzi farkli olsada mantik ayni.

Avrupa boyle bisey oldumu? Zaten dinle ilgili bir problemleri yok. Dogal olarak onlarla savasanda yok.
Ben kendi fikrimle bu konuda avrupa bizimle kiyas olamaz ornekte olamaz diyorum. Cunku sartlar esit degil.

Benim halamn oglu kız 5 yasndayken psikatriste gitmisler ne zaman söyleyelim diye.doktor da gec bile kalmışsnz söyleyin demiş.

muhabet çok güzel bende bağrışmadan karşı taraf görüşle konuşmayı severim ama oldukça geç oldu sabah benim kızın maçı var erken kalkıcaz

hepiniz benim için değerlisiniz

bonuscum haklı olduğun yönler var :)

aklıma geldi benim babaannem 75 yaşında istanbulda katıldığı dini guruplardan alevilerin yemeğinin yenmemesi gerektiğini öğrendi rahmetliye çok takılırdık komşu bir tabak bişey getirirdi babanem yerdi bende babane gördünmü onu neden yedin Fatma abla getirmişti derdim sonra bize kızar bizimle kavga ederdiii :)))

yani ayrışmayı sevmiyorum insanız şurda ömrümüz ne kadar ki kavgayla gürültüyle ne gerek var dimii barış içinde huzurla yaşayalım .....

Iyi geceler sanada herkesede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…