ben birkaç nike baktım ve 1 mesajdalar kendim gördüm hdp kürt partisi değil zaten ve bence emanet oy yoktur kişi sadece bir şekilde emanet verdim diye kendini korumaya çalışıyor herhaldeOyle bisey yapacaklarini sanmiyorum frida zira herkes gogsunu gere gere soyluyor hdp ye veriyorum diye... Sanki gercekten bir kurt partisiymis gibi...
Emanet olanlari hic demiyorum onlarin gururuda ayri.
cadı kazanı gibi :) herkes birbirine laf sokup duruyor :))
olur olur gayetde güzel kualisyon olur bize öğretilen gibii değil de kendimiz araştırarak bakalım avrupada birçok gelişmiş ülke kualisyonla yönetiliyor gayetde başarılılar hem tek elden yönetilmenin de zararlarını gördük birazda değişiklik olsun çok seslilik iyi olur
olur olur gayetde güzel kualisyon olur bize öğretilen gibii değil de kendimiz araştırarak bakalım avrupada birçok gelişmiş ülke kualisyonla yönetiliyor gayetde başarılılar hem tek elden yönetilmenin de zararlarını gördük birazda değişiklik olsun çok seslilik iyi olur
genel ve yuvarlak konuşuyorum kapışacak bişey yok yeri gelirse oy verdiğim partimide eleştiririm sen yapabilirmisin :)Frida sanirim karsit goruslerdeyiz :)) gel diger yerde kapisak :))
Saka bi yana avrupayi ornek gostermissinde guzel arkadasim sen bir ulkenin ya da bir gucun guclerin diyim hangi avrupa ulkesinin gelismesini istemedigini gordun ki? Tabiki onlarin koalisyonunda sorun yok millet meselesi degil bazi seyler cunku onlarda.
Sag sol onlarda emin ol cok farkli. Dinle ilgili bir sey olmasin diye ugrasmadiklarindan dert yok. Bizde mesele dinimizle zaten. Oyle olmasaydi devlet eliyle kuran kurslari okullar kapatilmazdi. Avrupa boyle bir olayi kendi halkinda yasiyomu?
Frida sanirim karsit goruslerdeyiz :)) gel diger yerde kapisak :))
Saka bi yana avrupayi ornek gostermissinde guzel arkadasim sen bir ulkenin ya da bir gucun guclerin diyim hangi avrupa ulkesinin gelismesini istemedigini gordun ki? Tabiki onlarin koalisyonunda sorun yok millet meselesi degil bazi seyler cunku onlarda.
Sag sol onlarda emin ol cok farkli. Dinle ilgili bir sey olmasin diye ugrasmadiklarindan dert yok. Bizde mesele dinimizle zaten. Oyle olmasaydi devlet eliyle kuran kurslari okullar kapatilmazdi. Avrupa boyle bir olayi kendi halkinda yasiyomu?
Benim halamn oglu kız 5 yasndayken psikatriste gitmisler ne zaman söyleyelim diye.doktor da gec bile kalmışsnz söyleyin demiş.gerçekten bu meseleler çok zor ben iki olayıda görmüş biri olarak yukarıda anlatığın öğretim görevlilerin yaptığı alınan çocukların hayatında daha kolay oluyor nedense...
kardeşimin yakın arkadaşı bebeken annesi tarafından kız kardeşine veriliyor ve bu iki aile hep birlikte gibi bir binada aynı katda oturuyorlar lise yıllarında çocuk öğreniyor fakat kızcağız 40 yaşına merdiven dayadığı halde etkisinden bir türlü kurtulamıyor neden diğer 3 kardeşimi değilde beni verdiler diye sürekli takıntılı ve hayatındaki bütün olumsuzlukları bu olaya bağlıyor ...
bizimkiler sürekli psikolog konturolündeler yanlış hatırlamıyorsam 7 yaşında çocuğa söyliycekler evlatlık olduğunu daha sonrada yaşı geldiğinde kız bebeğe söylerler ...
yoo hayır gergin değilim korkuyoruuum kazasız belasız şu 1 kasımı atlatalımda sağ sağlim ....
Tabiki de elestiririm. Zaten saglam elestiririm. Akli basinda konusulunca zevktir bence farkli gorusle konusmak.yoo hayır gergin değilim korkuyoruuum kazasız belasız şu 1 kasımı atlatalımda sağ sağlim ....
bengüsu bizimkiler memleket de ne zaman çocuklarına söyliycekler bilmiyorum sürekli dr. konturolündeler ama muhakak söyliycekler onu biliyorumBenim halamn oglu kız 5 yasndayken psikatriste gitmisler ne zaman söyleyelim diye.doktor da gec bile kalmışsnz söyleyin demiş.
Iyi geceler sanada herkesedemuhabet çok güzel bende bağrışmadan karşı taraf görüşle konuşmayı severim ama oldukça geç oldu sabah benim kızın maçı var erken kalkıcaz
hepiniz benim için değerlisiniz
bonuscum haklı olduğun yönler var :)
aklıma geldi benim babaannem 75 yaşında istanbulda katıldığı dini guruplardan alevilerin yemeğinin yenmemesi gerektiğini öğrendi rahmetliye çok takılırdık komşu bir tabak bişey getirirdi babanem yerdi bende babane gördünmü onu neden yedin Fatma abla getirmişti derdim sonra bize kızar bizimle kavga ederdiii :)))
yani ayrışmayı sevmiyorum insanız şurda ömrümüz ne kadar ki kavgayla gürültüyle ne gerek var dimii barış içinde huzurla yaşayalım .....
GunaydinGunaydinn,mutlu haftasonlari diliyorum...
Ne cabuk sabah oldu yahu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?