Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Akşamınız hayırlı olsun.
seçil geçmiş olsun..benimde oğlum nezle..bir görseniz burnu akıyor,gözleri baygın baygın bakıyor..canım benim.

bugün mandalina sıktım,ıhlamur içirdim zar zor..geçse bari..
Çünkü yeni antibiyotik bitirdik..

Sen içmiyorsan, içenleri kınama bari;
Bırak aldatmacayı, iki yüzlülükleri;
Şarap içmem diye övünüyorsun, ama,
Yediğin haltlar yanında şarap nedir ki?

Ömer Hayyam

Gençlik bir kitaptı, okuduk bitti;
Canım bahar geçti çoktan, kış şimdi.
Hani sevincin, o cıvıl cıvıl kuş?
Nasıl, ne zaman geldi, nasıl gitti?

Ömer Hayyam

yenacım geçmiş olsun ben bu durumlarda geçenden demiştim aferin şurup veriyorum kurtarıcım gibi bişey oldu zaten soğuk algınlığı için şurup.antibiyotik mümkün olduğunca kullanmamaya çalışıyorum ateş yoksa tabi doktoru söylemişti aferin şurubuda o önermişti sen bi kendi doktoruna sor bakalım ne dicek afein şurup hakkında CADIARZU

günaayyyyyy dıııııııınnnn dünyanın en güzel tombiş iri ve diri bayanları
yena cığım geçmiş olsun çocuklar hasta oldumu herşey bitiyo
citol ya bu yemek işine bayıldım aceba bizdemi çeksek yollasak acayüp motive oldum belki utanırımda yemem heee annem yanımda amamn sanki çok narinmişim gibi ye habire ye aman kızım kış geliyo sıcaktutarmış yağlar:))))laelaelaelaelae

heee demek sıcak tutarmışş

ewet böbreklerimiz ve cigerlerimiz şu an fırın çünkü
gibii yag ile çevrilii

bi ultrasyona girsek doktor yagdan böbrege cigere ulaşamazz

ya kendi önüme tepsi ile hep ayrı koyuyorum
o zamn ne yedşgimi biliyorum
sofraya direk dalarsamm
aman şu atılacak
mezat olmasın
onun tabagında kalmasın
diye diye hepsini yiyorum
çekelim koyalım yediklerimizi ne var wepcamdan 1saniyelik iş

sen bide çocuk düşünmüyon ben bida çocuk düşünüyom olarsa bunu sezeryan yapmayı düşünüyodum geçen vaz geçtim videosunu izledim annammm bendeki yağlar kat kat adam bebeğe ulaşana kadar tünele girmiş gibi kes kes bitmez :sm_cool:senağlama

he gerçi sezeryan sonrası heç dikiş belli olmaz çünkü üzerine düşen göbek kapatırrrrrkaydirigubbakcemile3

sabah sabah neler geliyo aklıma tübe tübe:bbo:

kızlar günaydınnnn,
citol çok teşekkürler aldım linki canım şimdi başlayacam indirmeye inşallah...
umarım sorunsuz indirebilirim..
ben dün dışarı çıktım yemeğe ona rağmen bozmadım.kendimi sabah yazacam kızlara diye motive ettim.yani biraz da sayenizde:)
sabah:
1 ekmek,2 peynir,salata,çay
öğle:6 kaşık taze fasulye yemeği,
1 ekmek
salata
ara:1 elma
akşam:tavuk şiş 4 parça yedim,1/2 enginar, semizotlu yoğurt 2 kaşık,armut 1/2

nursena

sezeyan olan insan benim cevremde o kadar çok varkii
birincisi ben zevk için sezeryana karşıyımm
ikincisii o dogum sancısı o bebegin çıkış anı
insanın beynine kazınmalıı
sezeryana yatcaksın ohh 1 saat sonra eline verecekelr bebek al senin
ama şu var
dogum için gerekli acı olmazz tehlike vardırr alınır sezeryanaa hiç diyecegim yok
ama acı olmasın diye yatanlara karşıyım ki
etrafımda gördügüm sezeryanlı insanlarr
halan arlarında agır kaldıramayan var
kendi işlerini adamlar yapamıyor hep birilerine şunun ucundan tut
olmuyo
hem ameliyattan çıktıktan donra 1-2 ay kendine gelemiyoun
normal yaşama dönmen zor oluyoo
tavsiye etmemm

nevra
nevracım sorunsuz indirirsin inş. koly gelsin
varya diyeti bozmadım
lafını okudumya b
heyecan bi motive geldi bana anlatammamm
böle cümleler iyi geliyo

citol sağol ya... tabiii valla motivasyon oldu ise ne mutlu... hemde osmalı mutfağı tarzı biyerdi valla neler vardı ama dedim ki bi lokma yesen gerisi gelecek.... yeme ....
seninde kahvaltı süper görünüyo bu arada... o acılı sos mu kırmızı olan? o ise bayılırım ...
oooh afiyetle ye kahvaltını arkadaşım yağ olmasın kas olsun:)

Günaydınn herkese
1 dilim dil peyniri
1 simit (sıcacık görünce aldım dayanamadım :kedi:)
yarım domates
1 fincan şekersiz çay
karar verdim bu akşamdan itibaren ne olursa olsun yürüyüşümü bırakmayacağım yoksa yapıştı bu kg lar gitmeyecek:gitme::gitme::gitme:

merhaba yağmurgözlü,
valla simit de süper olur dimi? bende çook severim..canın çektiyse ye tabi ama bugün diğer öğünlerde ekmek yeme bari arkadaşım dengelersin böylece...

çok haklısın çitolüm valla çöpe gitmesin diye diye bizim mide çöplüğe döndü bende artık senin gibi kendime ayrı tepsi hazırlayacağımkaydirigubbakcemile5

merhaba yağmurgözlü,
valla simit de süper olur dimi? bende çook severim..canın çektiyse ye tabi ama bugün diğer öğünlerde ekmek yeme bari arkadaşım dengelersin böylece...

merhaba canım evet yaaa helede sıcak sıcak taze çıkmış olunca simitçi geçiyordu yanımdan baktım camları buhar olmuş yeni almış fırından offf gelde almakaydirigubbakcemile3sağol arkadaşım tamam bugün ekmek yemem opuyorumnanaktan

1 simit 4 dilim ekmek demişti de diyetisyen bende şok olmuştum ondan dedim ekmek yeme diye...böylece diğer öğünlerde dengelersin hemde acı çekmemiş olursun yedim diye...

1 simit 4 dilim ekmek demişti de diyetisyen bende şok olmuştum ondan dedim ekmek yeme diye...böylece diğer öğünlerde dengelersin hemde acı çekmemiş olursun yedim diye...

offff 4 dilim ekmek haa :kedi:bunu bilmiyordum yani o kadar olduğunu düşünmemiştim teşekkürler canım artık her simit gördüğümde 4 dilim ekmek canlanır gözümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…