Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrrrrr ben az önce lahana kapsülü siparişi verdim bakalım kilo verirsem yazarım vermesemde yazarım :)) inşallah kurtulcam bu kilolardan
ayyy onu bende çok merak ediyodum suskunkız.bayağı bakmıştım ama alamamıştım...
sonuçlarını yaz mutlaka

Diri fücudumdaki bitin tüylerim tiken tiken oldu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bizim yerimizede içine soksaydın ablam :1hug: :1hug:

o bonus zati benide listeye yakıştıramıyor nedense :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

her ne kadar beni katmasada arkidişim kimsecikelri unutmaz:dilcikar:

kötükedihüso Sen artık yaz dedinde ben mi yazmadım uleyyn kötükedihüso başın kalabalık adapte olamıyosun diye çıkarmıştım sende tasdiklemiştin...

Son düzenleme:
Şifa Dağıtan Otlar!
Geçmişin izleri, nostalji tekrar hayatımızın ortasına oturduğunda, buna mutfağımızda dahil oldu. Doğaya dönmek, sağlıklı yaşam kavramları bitkilerin bedenimize olan yararlarını da yanında getirdi. Peki, hangi derdin çaresi hangi bitkidir, biliyor musunuz?

Tüm bitkilere faydalı demek, elbette mümkün değil. Hatta bazı bitkilerin kaynatılıp içilmesi bile doğru değil. Bazı bitkilerin özünde kimyasal maddeler var. Rahatsızlıklarınızda mutlaka doktora başvurun. Doğal bitkiler sadece destekleyicidir.
Gripten, menopoza, kalp sorunlarından vücut direncine kadar, pek çok sorun için bitkileri kaynatıp içebiliyorsunuz. Ancak bitki çaylarından tam anlamıyla faydalanabilmek için, bazı noktalara dikkat etmek gerekiyor. Otları hazırlarken mutlaka taze, kaynamış, klorsuz su kullanmak gerekli. Demliğe önce demleyeceğiniz bitkiyi, sonra suyu koymalısınız. Çayın demlenmesi için 2-5 dakika arasında içinde durması yeterli oluyor.

Adaçayı, vücudun direncini arttırır. Enfeksiyonlara karşı vücudu korur ve zihni açar. Gaz gidermede yardımcıdır. İçinde uyarıcı bulunduğundan, özellikle sabahları ve öğlenleri tüketilmelidir. Üzerine sıcak su ekleyip en fazla 2-3 dakika bekletildikten sonra içilmelidir. Çok kaynatıldığında toksit etki yapabilir.

Papatya, gevşemeye, rahatlamaya yardımcı olur. Ağrı kesici özelliği vardır. Ayrıca cilt gözeneklerini temizler. Günde 2-3 çay fincanı içilebilir. Akşamları içilmesi önerilir. Aşırı tüketimde uyuşukluk hissi verebilir. Hazırlamak için, üzerine kaynar su döküp 10 dakika demlemek yeterlidir.

Rezene, gaz ve kramp ağrılarına iyi gelir. Ayrıca mide ve bağırsak rahatsızlıklarında kullanılabilir. Öksürük ve soğuk algınlığında etkilidir. Ayrıca cilde canlandırıcı etkisi vardır. Tok karnına günde 1 çay fincanı tüketilebilir. Hazırlanması için, üstüne sıcak su döküp 10-15 dakika demlemeye bırakmak gerekir.

Isırgan otu, kan temizleme özelliğine sahiptir. Alerji, raşitzm ve romatizmaya da etkilidir. Saçlarda ve cilt üzerinde güçlendirici etkisi vardır. Kür şeklinde uygulamak isteyenler, bunu 40 gün yapıp bırakmalıdırlar. Günde 1-2 çay fincanı tüketilebilir. Hazırlamak için, üstüne sıcak su dökerek, 10 dakika demlemek yeterli olacaktır.

Hatmi çiçeği, ağız, boğaz ve diş eti iltihaplanmasına iyi gelir. Ödem çözme özelliği vardır. Ayrıca cilde ışıltı verir. Yan etkisi yoktur, günde 1-2 çay fincanı tüketilebilir. Hazırlamak için, 2 tatlı kaşığı doğranmış hatmi çiçeği üzerine 1,5 su bardağı sıcak su dökülür ve 10 dakika demledikten sonra içilir.

Meyve Suları ve Kalorileri
Hava değişimleri soğuk algınlığı olarak vücudumuza yansımaya başladı. İlaç yerine taze sıkılmış meyve suları içerek hastalıklardan korunabilirsiniz. Kalorisi yüksek olabilir meyve suyu içmiyorsanız, bu yazıdan sonra fikriniz değişecek!

Yetişkin bir kadının günlük kalori ihtiyacı 2200-2400 kalori arasındadır. Meyve suları 100-150 kalori civarında olduğu için formunuzu bozmadan, sağlığınızı koruyabilirsiniz.
Portakal Suyu
C vitamini açısından zengin portakal suyu bağışıklık sistemini güçlendirir. Özellikle kış aylarında içeceğiniz taze sıkılmış portakal suyu soğuk algınlıkları ve gribe karşı korur.
Tansiyonun düzenlenmesine ve kalp sağlığının korunmasına yardımcı olan portakal suyu sadece 100 kaloridir.
Elma Suyu
Açlık kan şekerini dengeleyen, böbreklerin temizlemesinde etkili özelliğe sahip elma suyu kolesterolün düşmesine de yardımcı oluyor. Sindirim sistemi ve mide rahatsızlıklarını iyileştirmek, baş ağrısını gidermek için elma suyu içebilirsiniz.
Taze sıkılmış elma suyu sadece 100 kaloridir.
Vişne Suyu
Vişne; içerdiğindeki maddeler sayesinde hücre yenilemeyi hızlandırıyor. Sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt için vişne suyu yardımınıza koşuyor. Beyin ve sinir sisteminin geliştirici, idrar yollarının temizleyici özellikle sahiptir.
Bir bardak vişne suyu sadece 110 kaloridir.
Üzüm Suyu
Üzüm suyu; bağırsakları çalıştırıcı ve idrar söktürücü özelliğe sahiptir. İçerdiği antioksidan sayesinde cildin yaşlanmasını önler. Kansızlığı giderir. Kendinizi yorgun hissettiğinizde bir bardak üzüm suyu içerseniz dinlenmiş olduğunu hissedeceksiniz.
Bir bardak üzüm suyu sadece 150 kaloridir.
Kayısı Suyu
Kadınların risk altında olduğu kemik erimesine karşı kayısı suyu içerek korunabilirsiniz. İçerdiği kalsiyum ve magnezyum sayesinde kemik erimesini önler. Sindirim ve boşaltım sisteminin dengeli çalışması için gerekli doğal lifleri içerir, kabızlığa karşı etkili bir çözüm sunar.
Bir bardak kayısı suyu sadece 110 kaloridir.
Havuç Suyu
Kan dolaşımını hızlandırır, bağırsak ve sindirim sisteminin düzenli çalışmasına yardımcı olur. Sakinleştirici ve dinlendirici özelliğe sahiptir. Vücudun A vitamini ve beta karoten ihtiyacını karşılar. Mide yanması sorunu yaşıyorsanız bir bardak taze sıkılmış havuç suyu imdadınıza yetişecektir.
Taze sıkılmış bir bardak havuç suyu sadece 130 kaloridir.

Seçil00______________85.9_______________
Citol________________106.5______________
xhüzünx_____________103________________
nursena______________85_________________
tursari_______________90__________________
Bonus_______________92.3________________
YENA_______________94_________________
Kittiara______________97.5________________
BEYZUS_____________86__________________
YURDUSUM__________84.1_________________
Dream_______________94__________________
Okur________________87.5_________________
Yağmurgözlü_________112.4________________
Aşkito_______________70.7_________________
Kediruhlu_____________102.7_______________
Sscuba_______________91.5________________
Glikoz________________88__________________?
Suskunkız_____________109_________________
Nevra73_______________91__________________

Yağmurgözlüm sağol arkadaşım güzel bilgiler a.s.

Kadın Sağlığının Dostu: Maydanoz!
Doğanın sunduğu sebze ve meyveler sağlığımız için gerekli vitamin, mineralleri karşılamamıza yardımcı oluyor. Kadın sağlığı için en faydalı otlardan biri olan maydanozu mercek altına alıyoruz.
Kadın Sağlığının Dostu: Maydanoz!

Salatalarımıza, yemeklerimize, çorbalarımıza eklediğimiz maydanoz tam anlamıyla vitamin ve mineral deposu.
Özellikle çiğ olarak tüketildiğinde içeriğindeki faydalı maddelerden maksimum performans alabiliriz. Taze maydanozda; kalsiyum, potasyum, kükürt ve A vitamini bulunur.

Kalsiyum; kemik yapısının gelişmesi ve sağlamlığının korunması için gereklidir. Kadınların risk altında olduğu kemik erimesi hastalığına karşı maydanoz yiyerek korunabilirsiniz.

A vitamini göz sağlığını korumada en etkili vitaminlerden biridir. A vitamini yetersizliğinin önce gece körlüğüne ardından ciddi görme bozukluklarına neden olduğunu göz önünde bulundurursak önemini daha iyi kavrayabiliriz.

Kadınlarda sıklıkla görülen troid hastalığı yani troid bezlerinin düzensiz çalışmasına karşı maydanozdan destek alabilirsiniz. Kilo veremiyor ya da kilo alamıyorsanız troid bezlerinizin düzensiz çalışmasından kaynaklanabilir. Size önerimiz, bu konuda uzman doktora danışıp, gerekli hormon testlerini yaptırmanızdır.

Adet döneminde ağrılar bizi hayattan uzaklaştırır. Kendinize bir iyilik yapıp maydanoz yemeyi alışkanlık haline getirirseniz adet sancılarınızın azaldığını göreceksiniz. Özel günlerinizde maydanoz yemek kanın temizlenmesine de yardımcı olur.

Vücudumuz için olmazsa olmaz vitaminlerden biri de C vitaminidir. Hücrelerin yenilenmesini, cilt sağlığının korunmasını sağlayan C vitamini maydanozda bol miktarda bulunmaktadır. Günde bir tutam maydanoz yemek, günlük C vitamini ihtiyacınızı karşılar. Suda eriyen vitaminler vücutta depolanmayıp, hemen kullanıldığı için sürekli vitamin takviyesi yapmanız gerekir. Bu nedenle maydanoz gibi C vitamini içeren sebze ve meyveleri sofranızdan eksik etmeyin.

Maydanoz; idrar yolları, böbrek ve karaciğerde biriken toksinlerin vücuttan atılmasına yardımcı olur. Özellikle hafif şiddette sistit sorunu yaşıyorsanız çiğ maydanoz yemek ya da 1 bardak kaynar suya birkaç maydanoz ekleyip suyunu içmek muhteşem bir çözüm olacaktır.

Sağlıklı beslenmek ve kendinizi hastalıklara karşı korumak aslında çok kolay değil mi? Bir tutam maydanoz hem ekonomik hem de mucizevi özelliklere sahip!

Son düzenleme:

Rica ederim okudum paylaşmak istedim umarım faydalı olurbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

kızlar selam ya bi lesli abla videosu muhabbeti dönüp gidiyor kk da. herkes çok memnun herhalde.. nereden indirebiliriz? aradım ama topiclerde bi türlü bulamadım.tecrübeli arkadaşlar bana bi yardım lüüütfennnn

yawrum sanada ne ziyaretçi msj yazılıyo nede
özel msj
link vercektim ama soryyy

öglen ne vardı
bir kase mercimek çorbası ( hazır)
salata damates 1,salatalık 1, marul : sirke tuz ve limon lu
3 dolu dolu kaşık yogurt
4 dilim kepek ekmegi
120 grm haşlanmış tavuk üstüne nane ve pul biber ektim

öglen yemegi öncesi

ve sonrası n

yavyuuuuu afiyet şeker olsunnnnn can olsun yağ olmasın :):)): maşallah mönün baya kabarıkmışşş :):) ben bugün iştahsızım grip oldum 4 gündür atlatamadımm yediklerim sabah 2 dilimle tost yaptım öğlen küçük biber dolması yanında yoğurt yedim akşamda peynirli omlet yaptım cnm çok istedi de (1-2 damla sıvı yağ ile ) şimdide ıhlamurumu içiyorummm aralarda kahve hakkımı kullandım herzamanki gibi ::):)

Eyü ağşamlar buyrunnnnnnnnn türkçemizi katlettim :tomato:

Seçilcim geçmiş olsun güzelim dikkat kendine :1hug:

Ben bugün ne yedim yazim

Sabah sebze meyve suyu bir fincan
Öğlen bir salatalık yarım elma su

4 te yeşil çay ve bir avuçtan az fındık badem ve 4 tane hurma

Az öncede 1 domates 1 salatalık doğradım üstüne sumak ektim (citolün naneyi ektiği gibi -tatlicadiarzu-) 1 -2 kaşıkta oğluma ıspanak yapmıştım ondan aldım.

Daha bişey yok belkim yine çay yaparım yeşilinden şakkıdı

Höfff bağlantım yüzünden şen şakrak ablayı indiremiyorum yaa :mymeka:karnımda aç zaten mafoldumben agresifim kompleksliyim -tatlicadiarzu-

Gidiyom ya cevahiri izliycem mürsel karekterine hastayım nazana diyo ya huu huu :roflol:

özelden msj attım citol...
oke cnmm bende yolladım sana
geçmiş olsunn
dikkat etkendine
menü kabarık
doktorum öle dedi
yarında göürşme var ama
ben kilo vermiş gibi hissetmiyorum kendimi
bakalım hayırlısıı
huhuuuuuuuuu :jeyyar:

yaa citol valla süpersin yani boşluktan yapıyon desem değil bi dak boş durmuyon nerden aklına geliyor diyorsunki yani belgeli kanıtlı yemek :roflol::roflol::roflol::roflol:ya bu arada be bu lessyli aplayı indirdiğim yeryeeeee sırnaşık şeyneyseeee efendi çizginden kaymıyım :roflol::roflol::roflol: baaa yolla gıı msn yazışmadan videoyu direk olarak opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…