- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
ayyy onu bende çok merak ediyodum suskunkız.bayağı bakmıştım ama alamamıştım...kızlarrrrrr ben az önce lahana kapsülü siparişi verdim bakalım kilo verirsem yazarım vermesemde yazarım :)) inşallah kurtulcam bu kilolardan
sapıkmısın nann senn
kötü duygularını benim üzerimdemi ifşa edeceksinn
nayırr nolamazz
kirlettmemm kendimii
gerekirsee sexsi bedenimii diri diri gömerimm genedee elletmemm
yalann söylüyorsunn uleynnnnnnnnnnnnnn
Güzel hanımlar;
Ben bugün içinizden bir güzelle görüştüm.
YURDUŞCUĞUM geldi......
Kızlar görmelisiniz YURDUŞCUĞUM çok zarif çok tatlı dilli ve güzel.Veeeeee çok ince ....ınsanın neredeyse sen neyine diyet yapıyorsun diyesi geliyor......Maaşallah kırkbirkere.........
Keşke hepimiz görüşebilsek hanımlar.Sanki 40 yıllık arkadaşım gibi içime sokasım geldi.....Öpüyorum hepinizi....ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
o bonus zati benide listeye yakıştıramıyor nedense :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
her ne kadar beni katmasada arkidişim kimsecikelri unutmaz:dilcikar:
Seçil00______________85.9_______________
Citol________________106.5______________
xhüzünx_____________103________________
nursena______________85_________________
tursari_______________90__________________
Bonus_______________92.3________________
YENA_______________94_________________
Kittiara______________97.5________________
BEYZUS_____________86__________________
YURDUSUM__________84.1_________________
Dream_______________94__________________
Okur________________87.5_________________
Yağmurgözlü_________112.4________________
Aşkito_______________70.7_________________
Kediruhlu_____________102.7_______________
Sscuba_______________91.5________________
Glikoz________________88__________________?
Suskunkız_____________109_________________
Nevra73_______________91__________________
Yağmurgözlüm sağol arkadaşım güzel bilgiler a.s.
kızlar selam ya bi lesli abla videosu muhabbeti dönüp gidiyor kk da. herkes çok memnun herhalde.. nereden indirebiliriz? aradım ama topiclerde bi türlü bulamadım.tecrübeli arkadaşlar bana bi yardım lüüütfennnn
öglen yemegi öncesi
ve sonrası n[/CO.jpg[/IMG][/URL]
canım benim özel mesajım açık ama...yawrum sanada ne ziyaretçi msj yazılıyo nede
özel msj
link vercektim ama soryyy
özelden msj attım citol...
yavyuuuuu afiyet şeker olsunnnnn can olsun yağ olmasın :):)): maşallah mönün baya kabarıkmışşş :):) ben bugün iştahsızımgrip oldum 4 gündür atlatamadımm yediklerim sabah 2 dilimle tost yaptım öğlen küçük biber dolması yanında yoğurt yedim akşamda peynirli omlet yaptım cnm çok istedi de (1-2 damla sıvı yağ ile ) şimdide ıhlamurumu içiyorummm aralarda kahve hakkımı kullandım herzamanki gibi ::):)
Höfff bağlantım yüzünden şen şakrak ablayı indiremiyorum yaa :mymeka:karnımda aç zaten mafoldumben agresifim kompleksliyim -tatlicadiarzu-
Gidiyom ya cevahiri izliycem mürsel karekterine hastayım nazana diyo ya huu huu :roflol:
Bizim yerimizede içine soksaydın ablam :1hug: :1hug:
nan kosmik delüü ben geldin ekle benide dimedimmii gıııı :umursamaz:dağıtırım bütün kilolarınızı şimdi heeee :lepi::lepi:
kötükedihüso Sen artık yaz dedinde ben mi yazmadım uleyyn kötükedihüso başın kalabalık adapte olamıyosun diye çıkarmıştım sende tasdiklemiştin...
yaa citol valla süpersin yani boşluktan yapıyon desem değil bi dak boş durmuyon nerden aklına geliyor diyorsunki yani belgeli kanıtlı yemek :roflol::roflol::roflol::roflol:ya bu arada be bu lessyli aplayı indirdiğim yeryeeeee sırnaşık şeyneyseeee efendi çizginden kaymıyım :roflol::roflol::roflol: baaa yolla gıı msn yazışmadan videoyu direk olarak opuyorumnanaktanoke cnmm bende yolladım sana
geçmiş olsunn
dikkat etkendine
menü kabarık
doktorum öle dedi
yarında göürşme var ama
ben kilo vermiş gibi hissetmiyorum kendimi
bakalım hayırlısıı
huhuuuuuuuuu :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?