nursena
sezeyan olan insan benim cevremde o kadar çok varkii
birincisi ben zevk için sezeryana karşıyımm
ikincisii o dogum sancısı o bebegin çıkış anı
insanın beynine kazınmalıı
sezeryana yatcaksın ohh 1 saat sonra eline verecekelr bebek al senin
ama şu var
dogum için gerekli acı olmazz tehlike vardırr alınır sezeryanaa hiç diyecegim yok
ama acı olmasın diye yatanlara karşıyım ki
etrafımda gördügüm sezeryanlı insanlarr
halan arlarında agır kaldıramayan var
kendi işlerini adamlar yapamıyor hep birilerine şunun ucundan tut
olmuyo
hem ameliyattan çıktıktan donra 1-2 ay kendine gelemiyoun
normal yaşama dönmen zor oluyoo
tavsiye etmemm
gelinn ii geceler sana otura geç vakte kadar yat dinlen
citol sağol ya... tabiii valla motivasyon oldu ise ne mutlu... hemde osmalı mutfağı tarzı biyerdi valla neler vardı ama dedim ki bi lokma yesen gerisi gelecek.... yeme ....
seninde kahvaltı süper görünüyo bu arada... o acılı sos mu kırmızı olan? o ise bayılırım ...
oooh afiyetle ye kahvaltını arkadaşım yağ olmasın kas olsun:)
ohh süper görünüyor afiyet olsun yağ olmasınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çok haklısın çitolüm valla çöpe gitmesin diye diye bizim mide çöplüğe döndü bende artık senin gibi kendime ayrı tepsi hazırlayacağımkaydirigubbakcemile5
offff 4 dilim ekmek haa :kedi:bunu bilmiyordum yani o kadar olduğunu düşünmemiştim teşekkürler canım artık her simit gördüğümde 4 dilim ekmek canlanır gözümde
Sezeryan olmuş biri olarak noktası virgülüne katılıyorum şakkıdı ben 5 bundan sonra eğer çocuk yaparsam sezeryandan sonra 5 sene geçtiği için bi sorun olmazsa normal doğum olsun diye düşünüyorum...
Nerdeyse 1 sene karnımı hissetmedim ameliyyattan sonra gazdı ağrıydı cabası :dilcikar:
Tabi bi daha çocuk yaparsam mirmirmirmir
Günaydınlar bu arada yerim ben sizi ne güzel destek oluyonuz öyle simit yeme yediysen ekmek yeme
-tatlicadiarzu-
tünaydınlarrrrrrrrrrr çıtırlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
ben geç kalktım bugünn tostumu yaptım onu yiyorummm :):) çitolün kahvaltıyı görünce iştahım geldi valla :):):)
Sen içmiyorsan, içenleri kınama bari;
Bırak aldatmacayı, iki yüzlülükleri;
Şarap içmem diye övünüyorsun, ama,
Yediğin haltlar yanında şarap nedir ki?
Ömer Hayyam
Gençlik bir kitaptı, okuduk bitti;
Canım bahar geçti çoktan, kış şimdi.
Hani sevincin, o cıvıl cıvıl kuş?
Nasıl, ne zaman geldi, nasıl gitti?
Ömer Hayyam
günaayyyyyy dıııııııınnnn dünyanın en güzel tombiş iri ve diri bayanları
yena cığım geçmiş olsun çocuklar hasta oldumu herşey bitiyo
citol ya bu yemek işine bayıldım aceba bizdemi çeksek yollasak acayüp motive oldum belki utanırımda yemem heee annem yanımda amamn sanki çok narinmişim gibi ye habire ye aman kızım kış geliyo sıcaktutarmış yağlar:))))laelaelaelaelae
sevgili kayınvalideciğimmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan msjını yeni gördümmmmm ama erkenden uyumuştummmm geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize tşklerrrr çok şükür toparlandımmmm
yenacığımm geçmiş olsunnnnnn bu aralar salgın varrr sadece grip deil direk boğaz ağrısına dönüşüyo aman dikkat edin bende yakalandımallah şifa versin canım
vazgeçtim akşama taze fasulye yapacaktım vazgeçtim :) nabersiniz kızlar?? ben kimim tanıdınızmı?
vazgeçtim akşama taze fasulye yapacaktım vazgeçtim :) nabersiniz kızlar?? ben kimim tanıdınızmı?
Selam kızlar..
BEYZUS sendemi...:)) Bende Ömer Hayyam'ın hayata bakış açısına hastayım..
Yani zamanında çok eleştirilmiş o ayrı..genelde güzel yurdumda,düşününce eleştiriliyorsun..:))
kızlarrr bugün doğumgünüm bunalım takılıyorum bir kuzenim birde KK yönetimi hatırladı sağolsunlar güzel bir mail yollamışlar:enbuyukkk:
Doğum günün kutlu olsun canım.....
GELEN HER YENİ YILDA DEĞİL DOĞAN HER YENİ GÜNDE MUTLU OL......a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.ŞenizŞenizŞeniz
kızlarrr bugün doğumgünüm bunalım takılıyorum bir kuzenim birde KK yönetimi hatırladı sağolsunlar güzel bir mail yollamışlar:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?