kızlarrr bugün doğumgünüm bunalım takılıyorum bir kuzenim birde KK yönetimi hatırladı sağolsunlar güzel bir mail yollamışlar:enbuyukkk:
bonus ablam yurduşum ablam ve nursena ablammmmmm yardım şu leslie yürüyüşlerini indiremiyorum bana acil yardım edim psikolojik olarak fenalardayımmsenağlamasenağlamasenağlama
Aminnn canım teşekkürler opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan iyiki doğmuşsun Allah hayırlı sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin inşallah
günaydınnnnnnnnn biz iyiyiz sen nasılsın opuyorumnanaktanherkeseee günaydıınnnn zemuszemus
nasılsınız bakalım tombulcuklar :)))))
bonus ablam yurduşum ablam ve nursena ablammmmmm yardım şu leslie yürüyüşlerini indiremiyorum bana acil yardım edim psikolojik olarak fenalardayımmsenağlamasenağlamasenağlama
Yavrum ağlama gel şeker verim :jeyyar: yada gazoz :jeyyar:
O lesliyi bana msn den seçil gönderdi ama açılmıyo uyuz oldum
BEYZUS,keşke onlıne olsan,sana domuz gribi aşıları hakkında sorum olucaktı..
Gelirsen üç kere tık yap..:))
Bu konuda canım sıkıldı..aldığım bir duyuma göre,doğruluk payı konusunda net bir bilgi edinemedim..
bizim okulda grip aşısı yapılacakmış..ama aşının güvenirliliği nedir.Laboratuar çalışmalarının sonucu nedir..
Yoksa çocuklar denek olarakmı kullanılıcak..Çok şaşkınım,henüz eşim gelmedi onunla konuşmadım ama..Sanırım TR,ye girişi yapılmamış aşının..
Muhtemelen aşı yapılmasına izin vermem..
Şaşkınlık içerisindeyim..Birde regl oldum..hala çok yiyorum..Öffffffffffffffffff
bonus ablam o verecegin şeker yada gazoz kalori olacak banayasakkelimeyasakkelime
ama beni mutlu etmek için vercen biliyorum :) ya yok mu bu kadının yüryüşlerini biza vercek şöyle güzel ve zayıflama yolunda ilerleyen bir hatunnnnnalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
emrahelif kullanıcısından alıntı
bonus ablam yurduşum ablam ve nursena ablammmmmm yardım şu leslie yürüyüşlerini indiremiyorum bana acil yardım edim psikolojik olarak fenalardayımm
bendeeeeeeee
sen niye fenasın yagmur gözlümmmmmmmm neyin varrrrr
hatunlar nerde sorun yaşıyorsunuz anlatın çözmeye çalışayım elimden geldiğince yardım ederim...
Canım domuz gribi aşısı yaptırma..........Evet az gelişmiş ülkeleri denek olarak kullanacaklar çünkü kendileri aşıyı uygulamıyor......Sonuçları hakkında hiçbir bilgi yok.
Ayrıca son tıp kongresinde Türk ırkı genetiğinden dolayı domuz gribinden ölümcül etkilenmiyor ve hastalanan çocukların hepsinin yurt dışı bağlantısı olduğu için etkileniyorlar raporu çıktı.......Meksika ırkının genetiği ölümcül etkileniyormuş;zaten orada başladı.
Senin yazını görür görmez bizim dahiliyecimizle görüştüm eksik bir şey anlatmayayım diye.Yazdıklarım dahiliyeci görüşüdür.Ayrıca doktorumuz ben çocuklarıma yaptırmam dedi.........Telaş etme canım bizde domuz giribi ağır bir girip şeklinde geçiyormuş.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?