Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın topiğin fıstık bayanları nasılsnız öncelikle dogumgünümü kutlayan bütün arkadaşlarıma binlerce teşekkürlerrrrrrrrrrrrr iyiki varsınız iyiki burdayım akşam oğluşumda bir buket çiçekle karşıladı çok duygulandım :gitme:büyümüşte annesine çiçek almış aslan gibi delikanlı oldu ama o hala benim gözümde bebek kucağıma aldığım gün daha dün gibi ayy amannn sabah sabah gözlerim doldu kızlar duygulandım paylaşmak istedim:kedi::kedi:

kızlarrr bugün doğumgünüm bunalım takılıyorum bir kuzenim birde KK yönetimi hatırladı sağolsunlar güzel bir mail yollamışlar:enbuyukkk:

opuyorumnanaktan iyiki doğmuşsun Allah hayırlı sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin inşallah

bonus ablam yurduşum ablam ve nursena ablammmmmm yardım şu leslie yürüyüşlerini indiremiyorum bana acil yardım edim psikolojik olarak fenalardayımmsenağlamasenağlamasenağlama

namem herkeseee günaydıınnnn
nasılsınız bakalım tombulcuklar :)))))

günaydınnnnnn kötüüüüüüü

bonus ablam yurduşum ablam ve nursena ablammmmmm yardım şu leslie yürüyüşlerini indiremiyorum bana acil yardım edim psikolojik olarak fenalardayımmsenağlamasenağlamasenağlama

Yavrum ağlama gel şeker verim :jeyyar: yada gazoz :jeyyar:

O lesliyi bana msn den seçil gönderdi ama açılmıyo uyuz oldum

Son düzenleme:

opuyorumnanaktan iyiki doğmuşsun Allah hayırlı sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin inşallah
Aminnn canım teşekkürler opuyorumnanaktan
herkeseee günaydıınnnn zemuszemus
nasılsınız bakalım tombulcuklar :)))))
günaydınnnnnnnnn biz iyiyiz sen nasılsın opuyorumnanaktan

bendeeeeeeeekaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-

Neden Spor Yapmıyorsunuz?
Alışverişe çıkmak, güzellik salonuna gitmek, arkadaşlarla buluşmak, temizlik yapmak için vakit bulabiliyoruz ama söz konusu spor yapmak olunca akan sular duruyor. Kendimize olur olmadık bahaneler bulup sporu erteliyoruz.

Sizi spor yapmaya teşvik etmek için öncelikle faydalarından bahsetmek istiyoruz.
Spor yapan kişiler daha zinde ve güler yüzlüdür. Mutluluk hormonu daha fazla salgılanır ve hayata pozitif bakmaya başlarsınız. Kalp atışlarınız hızlanır, cildinize oksijen yayılır. Bu sayede cildiniz daha canlı ve daha parlak görünür. Her zamankinden daha fazla terlersiniz ve vücuttan toksinler atılır. Düzenli spor yapmak kalp ve damar hastalıkları riskini azaltır. En önemlisi kilonuzu kontrol altına almaya başlayabilirsiniz. Yaz geldiğinde diyet yapıp aniden kilo vermek yerine yılın her günü fit ve sıkı bir vücudun keyfini yaşayabilirsiniz.
Uzun zamandır spor yapmaya niyetleniyor ancak her başladığınızda yarım bırakıyorsanız sevdiğiniz egzersizi yapmıyor olabilirsiniz. Bu durumda kendinize yapacağınız en büyük iyilik spor türünü değiştirmektir. Kendinizi pilates yapmaya şartlamış olabilirsiniz ve size yük gelebilir. Belki de yüzmeyi seviyor, suyla rahatlıyorsunuz. Spor aletleriyle çalışmayı değil de açık havada yürüyüş yapmayı seviyorsunuz. Yalnız başına bir şeyler yapmak hoşunuza gitmiyor olabilir, yanınızda sevdiğiniz bir arkadaşınız olsun istiyorsunuzdur. Sevdiklerinizin de sağlığını korumak için spor yapmaları ikna edebilirsiniz.
Daha önce yaşadığınız olumsuz tecrübeler sizi spor yapmaktan soğutmuş olabilir. Kas ağrıları, aşırı terleme, sivilce oluşumu ve daha soğutucu neden için pratik çözümlere ne dersiniz?
Sivilce Oluşumu
Spor yaptıktan sonra cildinizde sivilceler oluşuyorsa iki nedeni vardır. Birincisi yüzünüzde fondöten varken spor yapıyorsunuz ve gözenekleriniz tıkanıyordur. ıkincisi cildinizi yeterince temizlemiyorsunuzdur. En doğrusu spor sırasında yüzünüzde hiç makyaj olmamasıdır.
Aşırı Terleme
Spor yaparken terlemek vücudu toksinlerden arındırır ancak bu ıslaklık hissi sizi rahatsız edebilir. En doğrusu %100 pamuktan üretilmiş iç çamaşırı ve spor kıyafeti seçmektir. Pamuklu giysiler teri emer ve kuruluk hissi verir.
Kas Ağrıları
Spor yaptıktan sonra kaslarınızda ağrı hissediyorsanız zencefil içerikleri krem sürüp masaj yapın. Bir avuç zencefili rendeleyip herhangi bir vücut kremiyle karıştırıp sürmek de aynı etkiyi yaratacaktır.

slm bu sabah lahana kapsülüne başladım :) inşallah zayıflarım sabah önce lahana kapsülünü 2 bardak suyla içtim 20 dk sonra sarımsak+ceviz suyumu içtim :) 20 dk sonra kahvaltımı yaptım işyerime geldim bol bol su içiyorum keçiboynuzu kemiriyorum ve elma yiyorum öğlen yemegimde ekmeksiz patates haşlaması var sizce nasıl

METROSEKSÜEL ERKEK ıSTıYORMUYUZ?
Metroseksüel Erkek ıstiyor muyuz?

Kadınları anlamak zor, ne istediklerini bilmek mümkün değil. Buna benzer cümleleri hayatımda sıkça duydum. Gerçekten bizi mutlu etmek çok mu zor?
Metroseksüel Erkek ıstiyor muyuz?
Geçenlerde bir kız arkadaşımla sohbet ettik. Kendisi iki yıl boyunca bir adama aşıktı. Sürekli ilişkisini yürütmek için çabaladı. Dışarıdan bakılınca kültürel, fiziksel ve ruhsal uyumları olmadığı kolaylıkla görülebiliyordu. Ancak ilişkilerde yargının ve eleştirinin yanlışlığına inandığım için, gönlünün bir yerine iyi geldiğini düşündüm. Mutlaka yakaladığı bir şey vardı. Ancak aradan zaman geçti ve ayrıldılar.
Şimdi, başka birisiyle tanıştı. Sırılsıklam aşık olmasa da, hoşlandığını ve keyifli zaman geçirdiğini söylüyor. Yeni sevgilisi bir metroseksüel, eskisinde hiç olmayan bir özelliğe sahip. Adamın ne kadar bakımlı biri olduğunu övünerek anlatmasına rağmen, sesindeki tedirginliği duyabiliyorum.
Gerçekten hayatımızda metroseksüel erkekler istiyor muyuz? Bunu düşünüyor ve çevremdeki bayan arkadaşlarımla konuşuyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama tanıdığım kadınlar bu konuda kararsız. Bir yanları istiyor, diğer taraftan endişeliler.
Banyosunda markalı, değişik kokulara sahip vücut jelleri bulunduran, elleri ve ayakları bakımlı, kişisel temizliğine önem gösteren, her zaman güzel kokan, cilt bakımı yaptıran, göbek yağlarında hafif bir fazlalık oluştuğunda operasyona sıcak bakan, şık ve dikkat çekici bu erkekler, neden bir yanımıza itici geliyor?
Metroseksüel erkeklerin, içlerinde sessiz ve gizli oturan dişiliği ortaya çıkaracaklarından mı korkuyoruz? Güzelliğe ve bakıma yönelen erkeklerin, erkeksi tavırlardan uzaklaşacağı endişesini taşıyor olabilir miyiz? Erkek denilince çoğumuzun aklına ilk gelen şey olan gücün, kişisel bakımına önem veren bir adamda eksileceğine mi inanıyoruz? Kadınlara özgü olan bakım ve güzellik sırlarının ortaya çıkmasından mı kaygı duyuyoruz yoksa?
Çoğumuz ekonomik sıkıntılar içinde veya gündelik koşuşturmalar yüzünden, bazen kendimize göstermemiz gereken özeni atlayabiliyoruz. Ağda zamanımızı kaçırıp, kaş ve bıyık almayı evde geçiştirip, manikür- pedikürü erteleyebiliyoruz. Banyodan her çıktığımızda vücudumuza krem sürmek aklımıza gelmiyor. Akşamları makyajı silmeye bile üşenirken, kırışık giderici kremi nasıl uzun uzun masaj yaparak cildimize yedireceğiz ki? En önemlisi, biz kendimizi böylesine ihmal ederken, yanımıza yatan adamın hepsine özen göstermesinden utanıyor muyuz? Yoksa erkekliğin aklımızdaki simgesi gerçekten biraz ter kokusu ve kirli sakal mı?

Yavrum ağlama gel şeker verim :jeyyar: yada gazoz :jeyyar:

O lesliyi bana msn den seçil gönderdi ama açılmıyo uyuz oldum

bonus ablam o verecegin şeker yada gazoz kalori olacak banayasakkelimeyasakkelime

ama beni mutlu etmek için vercen biliyorum :) ya yok mu bu kadının yüryüşlerini biza vercek şöyle güzel ve zayıflama yolunda ilerleyen bir hatunnnnnalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

emrahelif kullanıcısından alıntı
bonus ablam yurduşum ablam ve nursena ablammmmmm yardım şu leslie yürüyüşlerini indiremiyorum bana acil yardım edim psikolojik olarak fenalardayımm

bendeeeeeeee

sen niye fenasın yagmur gözlümmmmmmmm neyin varrrrr

bir sürü alıntı bir sürü mesaj yazdım gitti hepsiii :sinifsinif:
neysee iyiyim gerginim dedim bugün 6. ayımızı doldurduk aşıları var kızımın aşı günlerini sevmiyorumm. ağlamasına dayanamıyorum ama mecburum yapmalıyım diyerek özür diliyorum kızımdan. aayy bugün de bitseydi yaaa

Canım domuz gribi aşısı yaptırma..........Evet az gelişmiş ülkeleri denek olarak kullanacaklar çünkü kendileri aşıyı uygulamıyor......Sonuçları hakkında hiçbir bilgi yok.
Ayrıca son tıp kongresinde Türk ırkı genetiğinden dolayı domuz gribinden ölümcül etkilenmiyor ve hastalanan çocukların hepsinin yurt dışı bağlantısı olduğu için etkileniyorlar raporu çıktı.......Meksika ırkının genetiği ölümcül etkileniyormuş;zaten orada başladı.
Senin yazını görür görmez bizim dahiliyecimizle görüştüm eksik bir şey anlatmayayım diye.Yazdıklarım dahiliyeci görüşüdür.Ayrıca doktorumuz ben çocuklarıma yaptırmam dedi.........Telaş etme canım bizde domuz giribi ağır bir girip şeklinde geçiyormuş.....

bende indiremedimmmmm-tatlicadiarzu-

winrar olarak indiğinde inen dosyaların üzerine iki kere tıklayınca içi açılıyor oradan dosyayı dışarı çıkartıyoruz. ilk olarak part1 yazana bu dediğimi yaparsanız zaten diğerlerini kendi çıkartır dışarı.
daha sonrada çıkan dosyayı media playerda izliyoruz bu kadar:)))
ama hiç yapamazsan indirdiğin dosyaları masa üstüne koy ve benim msn aracılığıyla uzaktan yardım kabul ederek yapmayı deneriz.
olur mu??

BEYZUS'çum çok teşekkür ederim alakana..Biraz rahatladım..:1hug:

Budur yani insani değerimiz,kendi vatanımızda..biliyorsun bir ara kızamık aşısı vakalarını,97 doğumlularda..O yüzden ödüm kopuyor aşı diince..benneyaptımki

Neyse tek sevindirici yanı tescillenen ırkımızın üstünlüğü..
a.s

namem'cim aşılar yarasın,şifa olsun miniğe..
Şımdi zor olmuyorda,büyüyünce anladıkları dönemde çok daha zorlaşıyor..

Geçmiş olsun..

YURDUSUM özledik seni..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…