Nasıl gidiyor arkadaşlar diyet? Ben akşamları çok zorlanıyorum.
amaninnn. bizde istanbuldayız hanımlarrr bizi de arayın sorun yaaa :))))Hayatım özendirmek gibi olmasın ama bügün Seçil geldi işyerime sağolsun.....
Yurdusumda Seçilden haberi olmadığı halde geldi.Şahane bir sürpriz oldu hepimiz için.Planlasak uymazdı bu kadar.
Seçil resim çekti büyük ihtimalle bu gece kk ya yükleyecek.Lütfen gelip bakın.
al benden de o kadar hak ortadan hemi de :roflol:Çatır çatır çatır....Çaaaaaaaaat
:roflol::roflol::roflol:
süpersiniz hanımlarrr :))) a.s.ne resmiii delikafadulden
Beyzus, bütün gün ne güzel diyet yaptığımın farkına bile varmıyorum ama akşam olunca içimde bir canavar beliriyor, dünyayı yesem bana mısın demeyecek.
Hepiniz çok şeker ve çok zayıfsınız..dal gibisiniz vallahi..
seçil'cim bebiş çok yakışmış kucağına..ayrıca çok güzel Allah bağışlasın..
Çok mutlu oldum sizi gördüğüme..:))
tşklerrrrrrrrrrrrrrrrr nanem kk olarak toplanıcaz istanbul kadrosu ile bidahaki hafta cumartesi ayarlıyabilirsek tabii bu arada alıntı yapmazsanız sevinirim yarın silicez resimleri :):):)
yenacığım saol bebeşi örünce evlenesim geldi valla maşallahhhhhh çok tatlı ve cazgır hatun :):):)
beyzus ablam varyaaaaaa sen ne poz vermişsin öyleeee zaten zayıflamışsın yan duruncada yanımda dal gibi kalmışsın :):):):)
tşklerrrrrrrrrrrrrrrrr nanem kk olarak toplanıcaz istanbul kadrosu ile bidahaki hafta cumartesi ayarlıyabilirsek tabii bu arada alıntı yapmazsanız sevinirim yarın silicez resimleri :):):)
yenacığım saol bebişi görünce evlenesim geldi valla maşallahhhhhh çok tatlı ve cazgır hatun :):):)
beyzus ablam varyaaaaaa sen ne poz vermişsin öyleeee zaten zayıflamışsın yan duruncada yanımda dal gibi kalmışsın :):):):)
NAMEMCİĞİM; lütfen alıntı yaptığın resimleri silersen çok seviniriz.Birde istermisin sanal alemde ün yapalım......[/COLOR][/I][/B]:roflol::roflol::roflol:
]BEYZUS tüm samimiyetimle söylüyorum üçünüzde benim yarım kadar görünüyorsunuz..
Ama olsun bende elbet bir gün sizin gibi çıtır olurum..
Seçil umarım mutlu bir evliliğin olur..Ama önce kariyer..Bugün arkadaş toplantısında dinlediğim bir hayat hikayesi,tüm inancımı yerle bir etti..Bir ara yazarım..Kızımın okuması ve iyi bir mesleğinin olması için çok uğraş vericem, allah kısmet ederse..
BEYZUS benim içimdeki canavarıda öldür yutfen...benimki sanırım üç başlı..:)
Ejderhamı oluyordu o..:)))
ne resmi ablam :))) :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?