Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Beyzus, bütün gün ne güzel diyet yaptığımın farkına bile varmıyorum ama akşam olunca içimde bir canavar beliriyor, dünyayı yesem bana mısın demeyecek.

Hepiniz çok şeker ve çok zayıfsınız..dal gibisiniz vallahi..

seçil'cim bebiş çok yakışmış kucağına..ayrıca çok güzel Allah bağışlasın..

Çok mutlu oldum sizi gördüğüme..:))

Sıcağa yakın ılık suyunda faydası oluyor..

amaninnn. bizde istanbuldayız hanımlarrr bizi de arayın sorun yaaa :))))

Çatır çatır çatır....Çaaaaaaaaat
:roflol::roflol::roflol:
al benden de o kadar hak ortadan hemi de :roflol:

ne resmiii delikafadulden
süpersiniz hanımlarrr :))) a.s.

Son düzenleme:
Beyzus, bütün gün ne güzel diyet yaptığımın farkına bile varmıyorum ama akşam olunca içimde bir canavar beliriyor, dünyayı yesem bana mısın demeyecek.

Hayatım o canavar hep benim içimde.Sonunda onu öldürmeyi planlıyorum.Az kaldı...
Ama bir türlü başarılı olamıyorum.İnşallah bereber halledeceğiz.Dayanışmamız bana güç veriyor....

...YENACIĞIM;
Çok zarifsin hayatım.Yalnız o çok zayıfsınız ve dal gibisiniz beni pek tarif etmiyor....
Baksana göbek önde hürmetlerini sunuyor
..senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

tşklerrrrrrrrrrrrrrrrr nanem kk olarak toplanıcaz istanbul kadrosu ile bidahaki hafta cumartesi ayarlıyabilirsek tabii bu arada alıntı yapmazsanız sevinirim yarın silicez resimleri :):):)

yenacığım saol bebişi görünce evlenesim geldi valla maşallahhhhhh çok tatlı ve cazgır hatun :):):)

beyzus ablam varyaaaaaa sen ne poz vermişsin öyleeee zaten zayıflamışsın yan duruncada yanımda dal gibi kalmışsın :):):):)

Son düzenleme:

SEÇİLLLLL beni teselli etmeye çalışma lütfen...
Baksana senin yanında Yavuz zırhlısı gibi duruyorum...:roflol:

NAMEM ;seninlede görüşeceğiz inşallah.Bebişin var be canım kıyamam ben sana.Ama asla kimseyi ayırmayız.Burada hepimiz kardeşiz
.
NAMEMCİĞİM; lütfen alıntı yaptığın resimleri silersen çok seviniriz.Birde istermisin sanal alemde ün yapalım......[/COLOR][/I][/B]:roflol::roflol::roflol:

]BEYZUS tüm samimiyetimle söylüyorum üçünüzde benim yarım kadar görünüyorsunuz..
Ama olsun bende elbet bir gün sizin gibi çıtır olurum..

Seçil umarım mutlu bir evliliğin olur..Ama önce kariyer..Bugün arkadaş toplantısında dinlediğim bir hayat hikayesi,tüm inancımı yerle bir etti..Bir ara yazarım..Kızımın okuması ve iyi bir mesleğinin olması için çok uğraş vericem, allah kısmet ederse..

merttimm,yine okuyosun yaaa..
hadi tanıt kendini,kimsin kimlerdensin..Şişkomusun,yoksa sııkıntıdanmı bizi okuyorsun..

Bebiş çok tatlıymış gerçekten.....
Hadi evlende bebiş sevelim ağız tadıyla......Hayırlısı inşall
llllllah....

BEYZUS benim içimdeki canavarıda öldür yutfen...benimki sanırım üç başlı..:)
Ejderhamı oluyordu o..:)))

Yenacığım süper moral veriyorsun insana...
Bende önceden senin resimlerini gördüğümde benim yarım kadar diye düşünmüştüm.
İnsan kendini objektif değerlendiremiyor galiba...Sağol canım.....
a.s.

ablam valla doğru diommmmm teselli deilyani :):):)

yenacığım çok saol bende öyle düşündüğümden evde kalmışlar grubundayım kaydirigubbakcemile3

ablacığım inşallah hayırlı bi kısmet bulam hemen evlenip yapcemmmmm kaydirigubbakcemile3 ama önce hayırlıııı olanı istiyorum rabbimdenn :)

yenacığım senin resminide hatırlıyorum ve yaptığım yorumudaaa ben burda kilolu bi bayan göremedim yazmıştımmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
seçil'cim sende bu güzellik varken evde kalmazsın merak etme..

BEYZUS benim içimdeki canavarıda öldür yutfen...benimki sanırım üç başlı..:)
Ejderhamı oluyordu o..:)))

Tek dişi kalmış canavar canım.Ben onu döve döve öldüreceğim.Seninkinide arada çıkartırım....kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsoklava:klava:klava:klava:

ne resmi ablam :))) :1hug:

Hiiiiçççç .....ben bir şey demedim ki.......ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

bn geldimmmm :))
çıtır hatunlarr süpersinizzz.beyzuş ablam,yurduş ablam ve seçilimm hepiniz süpersinizz maşallahınız var vallaaa ayrıca çokta tatlısınızzz maşallahh opuyorumnanaktan

dream gelmiş hoş gelmiş..Artık unuttun bizi..
ızmirli çıtırlara takılıyosun diimi..:)))
siskoyuz diye bizi beğenmiyonmu artık hıııı..:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…