Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

namem ablam teşekkür edrimmmmmm ama bende ki sorun onlar çıkmıyo masa üzerine çıksa gerisini hallederizzz aslında özelden mail adreslerimiz alalım bu işi halledelim ablam ya çok makbule geçerrrrr:dance: :dance: :dance:

yena ablam beyzuş ablam çok doğru söylemiş aman dikkat sen kendi yavrunu uzak tut diğerlerinden yeterrrrrrrr bizim miniklerimiz denek değillll bende kendi doktoruma sordum kesinlikle yaptırmasınlar diyorrrr birde sizin memleket nereeeee ablammmmm yani ankara çalkalanıyo bu olaydan dolayıııııı:bbo: :bbo: :bbo:

merhaba herkese,
ben bugün leslie ablayı indirmeyi başardım ve 2 millil programı yaptım.harikaymışşşşşşşşşşşşşşşşşşş tşk.ler citolhihoyyyt

herkese selamlar canlarım nasılsınızzz opuyorumnanaktan
cok özledım sizleri.kac gundur gıremıorum bı türlü.tam giriceğim zaman explorer hata verıyo ve dırek sayfa kapanıyo sınır oldum resmen kötükedihüso

bu arada yağmurgözlüm doğum günün kutlu olsun cnm.ailenle beraber nıce mutlu yıllaraa =))
dün giremediğim için topiğe kutlayamadım kusuruma bakma cnm :kedi:

Bir şey değil canım.Rahatlamana sevindim.Sonuçta evlatlar ve sevdiklerimiz sözkonusu....
Evet canım ırkım bizi domuz gribinden de korudu.....

YURDUSUM özledik seni..:))

Hayatım özendirmek gibi olmasın ama bügün Seçil geldi işyerime sağolsun.....
Yurdusumda Seçilden haberi olmadığı halde geldi.Şahane bir sürpriz oldu hepimiz için.Planlasak uymazdı bu kadar.
Seçil resim çekti büyük ihtimalle bu gece kk ya yükleyecek.Lütfen gelip bakın.

Çatır çatır çatır....Çaaaaaaaaat
:roflol::roflol::roflol:

Bedeninizi Kışa Hazırlayacak Detoks Önerileri!
Her mevsim bitişinde, bedenimizi, zihnimizi ve ruhumuzu dinlendirme ihtiyacı duyarız. Kış yaklaşırken kendinizi yepyeni ve taze hissedebilmek için, detoks programı uygulayabilirsiniz.

Bedeninizi Kışa Hazırlayacak Detoks Önerileri!
Size sunacağımız önerilere 3-4 gün süreyle uyarsanız, tüm enerjinizin değiştiğini fark edeceksiniz. Uykularınızın kalitesi değişecek, konsantrasyonunuz artacak, hafızanız güçlenecek ve kendinizi daha huzurlu hissedeceksiniz.
Öncelikle her yeni güne gülümseyerek uyanmayı alışkanlık edinin. Gülümsemeyle başlayan sabahlar, tüm gününüze enerjisini yayacaktır. Sabahları bir fincan detoks çayı içmelisiniz. Bunun için, 2 kaşık tarçın, 6 diş sarımsak, 1 yemek kaşığı anason ve 2 yemek kaşığı yaban mersinini, 1,5 litre suda 5 dakika kaynatın. İçine yarım çay kaşığı bal ekleyerek günde 4-5 bardak içebilirsiniz.
Bedeninize en büyük rahatlığı ve arınmayı verecek olan sudur. Her gün mutlaka 2-3 litre su içmelisiniz. Suyun vücuda olan faydalarını daha önceki yazılarımızda ayrıntılarıyla anlatmıştık. Su içmeyi mutlaka alışkanlık haline getirin.
Sabahları kahvaltı etmek, her zaman yapmanız gereken bir harekettir. Kahvaltı günün en önemli öğünüdür ve atlanmaması gerekir. Detoks yapacağınız süre içinde çoğunlukla organik besinleri tercih edin. Bir kahvaltı seçeneği olarak, yulaf lapası, beyaz peynir, çay ve bal tercihe edebilirsiniz. Öğlen ve akşam yemeklerinde ise salata ve sebze çorbalarına yönelin. Tüm kış sebzelerini kapsayan bir sebze çorbası hem besleyici, hem iştah açıcı olacaktır. Üstelik hazırlaması da son derece kolay! Ara öğünleri detoks programı içinde de atlamayın. Sebze suyu, meyve ve yoğurtlu meyve yiyebilirsiniz.
Uyandığınızda içersine limon dilimleri koyduğunuz bir bardak suyu için. Yatarken bir çay bardağı suya 1 çay kaşığı elma sirkesi ekleyin ve için. Yabanmersini ve hindiba çaylarını tüketin. Şekerden uzak durun. Gazlı içecekleri ve yapay meyve sularını tüketmeyin. Mümkünse doğa ile iç içe 30 dakikalık bir yürüyüş yapın. Yiyecekleri yavaş tüketin ve lezzetlerinin farkına varın.
Günün sonunda ılık bir duş alın, hatta küvette banyo keyfi yapın. İçine aromatik yağlar karıştırılmış, sıcak su dolu bir küvette zaman geçirmek lüks değildir. Sıcak su hem kas ağrılarınıza iyi gelir, hem de vücudunuzdaki sirkülasyonu arttırır.

Bakım yapmaya üşenen hanımlar!!

Çoğu kadın evlenince birden süsü püsü bırakıp şöyle bi salıveriyo kendini..
kaptın kocayı ya nasıl olsa iş garanti evlisin hemen bırak bakımı falan

sonra 3-5 geçince erkeğin gözü güzel hanımcıklara kayıveriyo.. birde bu durumda kadınlar hayıflanıyor kocam başka kadınlara bakıyor napiyimm..
nap bacım biliyon mu
geç aynanın karşısına sen erkek olsan sana bakarmısın düşün taşın
eskiden böylemiydin bi bak

şimdi hanımlar diyeceksiniz ki benim ruhum güzel oda beni böyle sevsin
tabiki ruhunuz güzel
içinizle beraber dışınızda güzel oluverse nolur ki
fazla mal göz çıkarır mı??

hadi kendisini salan ev (çalışanlar işe gittiği için genellikle bakıyor kendisine) hanımlar kampanya başlatıp bugun kendimiz için neler yaptıklarımızı yazalım..
yapmayanlar!! ellerinde kumanda dizi başından kalkamayanlar hayde bakım zamanı
içimizdeki güzeli dışımızdaki ile birleştirip kocalarınızın başını dönderin

şaşırsın bakalım :))
ben de paspaldım bugun fazladan yüzüme bakım yaptım şöle kaş bıyık sivilce akne siyah nokta herşeyciği temizledim valla yüzüm parlayıverdi inanırmısınız (

bakım konusunda maalesef çok yanlışlar var biline
bence bakım ruj,far allık,fondoten,pudra değildir..

bence bakım ilk başta temiz olmakla başlar..evinde eşofmanınıda giyersin ,şık bir elbisede..

temiz olsun yeter..üstünde delikli lekeli,çamaşur sulu damalamış bir şey istediğin kadar makyaj yap üzerinde durmaz..

saçlarınız bakımlı olsun.. kaşlarınız alınmış olsun,üstünüz temiz olsun,ağdanız yapılmış olsun

hafif birde makyaj tamamdır...

çok görüyorum kızlar ya etrafta ellerinde kırmızı oje yarısı çıkmış yarısı kalmışşş

çok ağır bir parfümmm sokağı kokutana kadar...

makyaj tonlaa suratlarında ıyykkk diyosun resmenn

haklısın hayatım elimden geldiğince bakmaya çalısıyorum kendime ama çalışan kadınların fazla zamanı olmuyor bide benim gibi ev ile işi arasında 40 km varsa 3 vesayit değişiyorsamirmirmirmir
ancak haftasonları kendime zaman ayırabılıyorum oda pazar günü bide çoluk çocuga karısınca ne yapıcam bilmem

ahh canım sende bendensin km olarak bilmiyorum ama saat olarak tam 2,5 saatte evdeyim tabi trafik olmassa yemekti bulaşıktı çamaşırdı( toplamak ve yerleştirmekten bahsediyorum yıkamayı haftasonu yapıyorum çünki )saat 10 dedimi paspasa dönüyorum valla:hulya::hulya:
benim mesai bitti ben kaçar herkese iyi kaçamaksız 0 kalorili akşaamlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

seçil resimmi yüklüyosun..? Bekliyorum..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…