winrar olarak indiğinde inen dosyaların üzerine iki kere tıklayınca içi açılıyor oradan dosyayı dışarı çıkartıyoruz. ilk olarak part1 yazana bu dediğimi yaparsanız zaten diğerlerini kendi çıkartır dışarı.
daha sonrada çıkan dosyayı media playerda izliyoruz bu kadar:)))
ama hiç yapamazsan indirdiğin dosyaları masa üstüne koy ve benim msn aracılığıyla uzaktan yardım kabul ederek yapmayı deneriz.
olur mu??
Canım domuz gribi aşısı yaptırma..........Evet az gelişmiş ülkeleri denek olarak kullanacaklar çünkü kendileri aşıyı uygulamıyor......Sonuçları hakkında hiçbir bilgi yok.
Ayrıca son tıp kongresinde Türk ırkı genetiğinden dolayı domuz gribinden ölümcül etkilenmiyor ve hastalanan çocukların hepsinin yurt dışı bağlantısı olduğu için etkileniyorlar raporu çıktı.......Meksika ırkının genetiği ölümcül etkileniyormuş;zaten orada başladı.
Senin yazını görür görmez bizim dahiliyecimizle görüştüm eksik bir şey anlatmayayım diye.Yazdıklarım dahiliyeci görüşüdür.Ayrıca doktorumuz ben çocuklarıma yaptırmam dedi.........Telaş etme canım bizde domuz giribi ağır bir girip şeklinde geçiyormuş.....
ayy ben olsam dayanamazzdım yaa
süpersin
bende salı günü pazara çıktıgımda
etrafımda o kadar çok yaşlı ve kilolu gördümkiçantalarını taşıyamıyolarr
kilodan yaslılıktn hastalıktan
dedim bende kendi kendime
böyle yaşlanmıcamm
ömür kısaa
valla herhalde yeni başladım onun motivasyonu herhalde dün de önümde bayağı güzel yemek yiyenler oldu ama valla yine diyet dışına çıkmadım.çay içtim...kaydirigubbakcemile5
evet ya sağlıklı yaşlanalım yürüyemeyecek hale gelmeyelim kızlarrrr
[geçmiş doğum günün kutlu olsun yağmurgözlü... mutluluklar hep senle olsun...a.s.kızlarrr bugün doğumgünüm bunalım takılıyorum bir kuzenim birde KK yönetimi hatırladı sağolsunlar güzel bir mail yollamışlar:enbuyukkk:
nursena selam ama çizelgen göstermiş ne güzel kilo vermişsin ... devam et bırakma sakın...günayyyy dınnn sevgülü arkideşler nasılsınız inşallah kalorisiz gün diliyorum size çünki bende heççç heves irade kalmadı offf ya tartıya çıkamıcam sanırım korkuyım pantolonlar dar gelmeye başladı umarım şiştirrr annemler bu hafta gidicek bende inşallah kaldığım yerden başlaya bilirim
öpüyom sizi citolün menüsünnü bi görsem fotosunu kendime durrr diyecem kalk kız citoooolllllll sabah olduuuuu
ayy bunu paylaşman iyi oldu aynı konuyu bizde bugün arkadaşlarla konuşuyoduk.. 35 milyon kişi aşılanacak filan diyodu sağlık bakanı...Canım domuz gribi aşısı yaptırma..........Evet az gelişmiş ülkeleri denek olarak kullanacaklar çünkü kendileri aşıyı uygulamıyor......Sonuçları hakkında hiçbir bilgi yok.
Ayrıca son tıp kongresinde Türk ırkı genetiğinden dolayı domuz gribinden ölümcül etkilenmiyor ve hastalanan çocukların hepsinin yurt dışı bağlantısı olduğu için etkileniyorlar raporu çıktı.......Meksika ırkının genetiği ölümcül etkileniyormuş;zaten orada başladı.
Senin yazını görür görmez bizim dahiliyecimizle görüştüm eksik bir şey anlatmayayım diye.Yazdıklarım dahiliyeci görüşüdür.Ayrıca doktorumuz ben çocuklarıma yaptırmam dedi.........Telaş etme canım bizde domuz giribi ağır bir girip şeklinde geçiyormuş.....
yarın tartı günü dimi kızlarr
ben gerçi pazar başlamıştım ama olsun tartılayım dimi?
heyecanlandım valla
BEYZUS'çum çok teşekkür ederim alakana..Biraz rahatladım..:1hug:
Budur yani insani değerimiz,kendi vatanımızda..biliyorsun bir ara kızamık aşısı vakalarını,97 doğumlularda..O yüzden ödüm kopuyor aşı diince..benneyaptımki
Neyse tek sevindirici yanı tescillenen ırkımızın üstünlüğü..a.s
YURDUSUM özledik seni..:))
Hayatım özendirmek gibi olmasın ama bügün Seçil geldi işyerime sağolsun.....
Yurdusumda Seçilden haberi olmadığı halde geldi.Şahane bir sürpriz oldu hepimiz için.Planlasak uymazdı bu kadar.
Seçil resim çekti büyük ihtimalle bu gece kk ya yükleyecek.Lütfen gelip bakın.
haklısın hayatım elimden geldiğince bakmaya çalısıyorum kendime ama çalışan kadınların fazla zamanı olmuyor bide benim gibi ev ile işi arasında 40 km varsa 3 vesayit değişiyorsamirmirmirmir
ancak haftasonları kendime zaman ayırabılıyorum oda pazar günü bide çoluk çocuga karısınca ne yapıcam bilmem
Vallahi haklısın canım.Ne diyeyim şimdi bilemedim.Şu nasıl mesela:SENİ SEVİYORUM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?