heeee ağbi yaaa hamilelerin eksi olması benide bitirdi biri çıkıp topuğumdan beni fursuuun
Ben yediklerimi paylaşmak istiyorum ama benim dışımda paylaşan yok utanıyorum açıkçası...
Kasımınpatısı yazıyor du o da gazi oldu paylaşmıyor ben de bıraktım.. Düzene uydum özetle...
Şimdi şekerim işin sırrıdiyerek ukala bir cevap vereyim sana ..
Daha önce yazdıklarım gibi beslendim asucum.. Sabah öğle sağlam yedim akşam yemedim yahut meyve yedim sadece...
naaptın gittinmi idmana .?
Komik bişey anlatayımmı..:))
barışlar eş anlamlı-zıt anlamlı kavramalrı görüyorlar..
Öğretmen ''kolay'' ın eş anlamlısı ne diye sormuş.. bizim oğlan da ''bebek oyuncağı'' diye cevaplamış..
Bir de sanırım gelin adayımız var :)) sınıftan bir prenses çöp adam çizmiş altına da barış kahraman yazıp vermiiş oğluma :)))
Iyi gecelr kızlar.liste icin hakkini helal et kasmpatcm.bu arada sabah eksi görünce şaşrdm.hani iştahszdm ama eksi beklemiyordum.sanrm hareketten.elimden geldigince yürümeye çalışyrm.
Bu arada kızlar hamiler zayflıyo siz neden kilo vermiyosn.bakn haftaya dereceyi kapn bizden.
Frida kızına gecmis olsn.
Yenacm evet okulum tam gün.öğle arasi yemek biraz sorun oluyo
iyi etin iyi ettin aynen devam niye yediklerini paylaşmaya utanıyorsun anlamadım benim doğru düzgün listem olsa yazarım vallaha yada şöyle söyliyim benimde acilen doğru düzgün listelerim olmalı sen liste yaz banada örnek oluyor gerçekten hele hele geceleri mümkün olduğu kadar az yemek çok iyi oluyor daaa gecelerde çok uzadı ben çayın yanında abur cubur fazla yiyorum kötü oluyor
Cok tatlı ya barış.bazen öğrencilerden çok orjinal cevaplar geliyo.gecen burda bi ögretmenn basndan geceni anlataym.1.sınıf ögrt ögrencilere içinde a harfi olan kelimeleri söyleyin.biri kalkp örtmenim şüşe (şişe) demi.ögretmn de oglum şişede a yok ki demiş.öğrenci de ----ya gapaği ???(kapağı)
naptınız eve kola almayımı bıraktınız nasıl aşıyorsun onu bizim evde kola içilmez geçenlerde kardeşim almış bir yemekte açtık bir hafta dolapta süründü gazı kaçtı attıkSabah ve öğle işyerin de yiyorum biliyosun..
Akşamları tutuyorum kendimi yoksa benim en zararlı alışkanlığım ve kilolarımın sebebidir gece yemekleri ve gece içilen kolalar..
Off bozulmasın bu düzenim çok korkuorum inan..
naptınız eve kola almayımı bıraktınız nasıl aşıyorsun onu bizim evde kola içilmez geçenlerde kardeşim almış bir yemekte açtık bir hafta dolapta süründü gazı kaçtı attık
yalnız bağzı fesfut yemeklerin yanına çok iyi gidiyor :)
Cok tatlı ya barış.bazen öğrencilerden çok orjinal cevaplar geliyo.gecen burda bi ögretmenn basndan geceni anlataym.1.sınıf ögrt ögrencilere içinde a harfi olan kelimeleri söyleyin.biri kalkp örtmenim şüşe (şişe) demi.ögretmn de oglum şişede a yok ki demiş.öğrenci de ----ya gapaği ???(kapağı)
frida ,
evet basit kolayın eş anlamlısı :)))
Güç-kas yazmış bir de :)) Kuvvet olacaktı oysa :))
canım geçmiş olsun bu günlerde herkes grip en iyi ilacıda istirāḥatSelam yorgun ve hasta bengisu geldi.grip oldum kızlar ins cabuk atlatrm.bugün bi de nöbetçiydim perisan haldeyim.cok sükür haftasonu girdi araya dinlenirim en azndan..
geçmiş olsun atlatmışsın neler yaptınİyi geceler
Misafirlerim Gittiler
Güzel geçti akşamım
Sizler nerelerdesiniz ne yapıyorsunuz
sanada geçmiş olsun bonuscuk fırsat bulursan yukarıya kaldırıp dinlen birazYarim saat oldu bende geleli bacaklarim dizlerim bileklerim fena agriyo.
Asuman ablacim kasimpati sagolun.
kızına geçmiş olsun canım bu günlerde salgın var sanırımbende yeni geldim sayılır kızları idmana götürüp getirdim iyiki bu akşam ben gitmişim benim kız rahatsızdı bağırsakları bozuldu herhalde yolda giderken metroda güvenlikçiye acil durum wc lazım dedim adamcağız kendi kullandıkları wc nin anahtarını verdi karnıda ağrıyor getirirkende midesi kötü oldu bayağı rahatsızlanmış kuşum yarın ve pazar günü göndermiycem sabah koçuna mesaj atarım artık ..
bak sen şerbetliyenaaptın gittinmi idmana .?
Komik bişey anlatayımmı..:))
barışlar eş anlamlı-zıt anlamlı kavramalrı görüyorlar..
Öğretmen ''kolay'' ın eş anlamlısı ne diye sormuş.. bizim oğlan da ''bebek oyuncağı'' diye cevaplamış..
Bir de sanırım gelin adayımız var :)) sınıftan bir prenses çöp adam çizmiş altına da barış kahraman yazıp vermiiş oğluma :)))
yenacım ben bugün hep buralardaydımda birazcık el işine dalmışım
Asumanzeynep yok.. 3 kişilik liste yapınca yoruldu zaar :))
gerçi misafirleri de vardı..
---
Derinciğim hastaneye gitmişsin bugün, ne dedi dr.? Kilo ver dedimi :))
hayırlı geceler güzeller
asucum ellerine sağlık.
canım geçmiş olsun bu günlerde herkes grip en iyi ilacıda istirāḥat
geçmiş olsun atlatmışsın neler yaptın
sanada geçmiş olsun bonuscuk fırsat bulursan yukarıya kaldırıp dinlen biraz
kızına geçmiş olsun canım bu günlerde salgın var sanırım
bak sen şerbetliye
yenacım ben bugün hep buralardaydımda birazcık el işine dalmışım
benimkide bere ufaklıklar bere istiyorlar. dün oğlana yaptım kız elinden bırakmadı bu akşamda kıza başladım biraz yapsam biterdi ama yarı yaptım bıraktım.Neler yapıyorsun.?
ben oğlana bere başladım bir iki sıra örüp bıraktım...
derincim geçmiş olsun bu sene senin imtihanında hastalıklar. zorlu bir yıl geçirdinyenacim canım sıkkın kanda iltihap oranın yüksek çıkıyor neden bilmiyorum... ayaklarımın üzerine basamıyorum emara gönderdi... biz bu hafta zaten ege uni.. gelicez eşimin disetleri sorunu için... emar cektirebilirmiyim bilmiyorum bakıcaz ogün.. ayvalikta yoksa başka bir yere gidicez..... kilo icin bisey demedi kocaman bir topuk dikenin var biliyorsun degilmi dedi... bu kadar kosturmaya normaldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?