- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Hayirli cumalar
Yenacim baris pasa'nin yasadigi duruma üzüldüm,neyse ki kimse farketmemis sükür aksi durumda cok daha zor olabilirdi..
Asuman ablacim,dafi ablacim koltuklarinizi güle güle,huzurlu günlerde kullanin inşallah.Bu arada dafi ablacim koltuklarin ve halin gayet uyumlu bence,sayet koltuklarinda desenli olsaydı uyumsuz olabilirlerdi..ben halini cok beyendim bu arada..:)
Nursena hosgeldin,dilerim diyetisyen güzel bir baslangic olur senin için.
Fridacim cok geçmiş olsun,dis konusu ihmale gelmiyor gerçekten.Acil sifalar diliyorum.bu arada saclarini boyadin mi merak ettim..:)
Elfs88 tekrar hosgeldin aramiza,ben hatirladim seni ugramayinca merak etmiştim,geri dönmene sevindim..troit durumun nasil?dereotu kürü uygulayacaktin yanlis hatirlamiyor isem umarim faydali olmuştur..
Yeliz ugramiyor artik,merak ediyorum acaba farkında olmadan gönlünümü kirdik?umarim önemli bir durumu yoktur..
Meyracim tahlillerinin güzel cikmasina sevindim,muhtemelen hamilelikten dolayi biraz yüksek cikmistir değerlerin..zaten kontrollü ve dikkatli besleniyorsun anladigim kadari ile,bundan sonrasinda da sorunsuz atlatirsin inşallah bu süreci..
Gecen teyzeme seker yüklemesi yapildiginda değerleri 89-110-101 cikmisti ,hamilelik için yükleme yaptıranlarin sonuçlarına daha insiyatifli yaklasildigini söylemişti doktor..
Elifunda nasil acaba,merak ediyorum..umarim sagligi yerinde hersey yolundadir onun için..
Ogulcuklarim ugramiyor,önemli bir durumu yoktur inşallah..Bildirim yapamasanda ben seni listeden cikarmiyorum ogulcuklarim,geri geleceğini ümit ediyorum en kisa zamanda..
Bengisu,elif sizler nasilsiniz hamişler?
ultrason kontrollerinizin güzel cikmasina sevindim,saglikla alirsiniz inşallah bebeklerinizi kucaginiza..
sağolun kızlar daha güzelleri sizin olsun. gözüm alıştı güzel görüyorum artık. zaten güzel görmüştüm ama kafamda bir desen vardı onu bulamayınca ikilemde kalmıştım sizlerde morel verdiniz çok sağolun.Selam yorgun ve hasta bengisu geldi.grip oldum kızlar ins cabuk atlatrm.bugün bi de nöbetçiydim perisan haldeyim.cok sükür haftasonu girdi araya dinlenirim en azndan..
Frida sana da fecmis olsun.dafi abla ben de halini cok begendim.cok uyumlu olmus ve şık modern bi desen.güle güle kullan.
kasımpatı ellerine sağlık canım dereceye giren güzelleri tebrik ederimHAFTANIN 1.leri............................... -1 kg................................. YENA & BENGISU
HAFTANIN 2.leri.............................. -0.6 kg............................... YST38 & MEYRA
Hayirli cumalar
Yenacim baris pasa'nin yasadigi duruma üzüldüm,neyse ki kimse farketmemis sükür aksi durumda cok daha zor olabilirdi..
Asuman ablacim,dafi ablacim koltuklarinizi güle güle,huzurlu günlerde kullanin inşallah.Bu arada dafi ablacim koltuklarin ve halin gayet uyumlu bence,sayet koltuklarinda desenli olsaydı uyumsuz olabilirlerdi..ben halini cok beyendim bu arada..:)
Fridacim cok geçmiş olsun,dis konusu ihmale gelmiyor gerçekten.Acil sifalar diliyorum.bu arada saclarini boyadin mi merak ettim..:)
Elfs88 tekrar hosgeldin aramiza,ben hatirladim seni ugramayinca merak etmiştim,geri dönmene sevindim..troit durumun nasil?dereotu kürü uygulayacaktin yanlis hatirlamiyor isem umarim faydali olmuştur..
Yeliz ugramiyor artik,merak ediyorum acaba farkında olmadan gönlünümü kirdik?umarim önemli bir durumu yoktur..
Meyracim tahlillerinin güzel cikmasina sevindim,muhtemelen hamilelikten dolayi biraz yüksek cikmistir değerlerin..zaten kontrollü ve dikkatli besleniyorsun anladigim kadari ile,bundan sonrasinda da sorunsuz atlatirsin inşallah bu süreci..
Gecen teyzeme seker yüklemesi yapildiginda değerleri 89-110-101 cikmisti ,hamilelik için yükleme yaptıranlarin sonuçlarına daha insiyatifli yaklasildigini söylemişti doktor..
Elifunda nasil acaba,merak ediyorum..umarim sagligi yerinde hersey yolundadir onun için..
Ogulcuklarim ugramiyor,önemli bir durumu yoktur inşallah..Bildirim yapamasanda ben seni listeden cikarmiyorum ogulcuklarim,geri geleceğini ümit ediyorum en kisa zamanda..
ultrason kontrollerinizin güzel cikmasina sevindim,saglikla alirsiniz inşallah bebeklerinizi kucaginiza..
HAFTANIN 1.leri............................... -1 kg................................. YENA & BENGISU
HAFTANIN 2.leri.............................. -0.6 kg............................... YST38 & MEYRA
HAFTANIN 1.leri............................... -1 kg................................. YENA & BENGISU
SPOR LİSTESİ
1.bengisu022..............130dk
2.asumanzeynep..........40dk
3.meyra.........................15dk
Hayirli cumalar
al benden de o kadar YENA keşke verdiklerimizi almasakkilo bildirimini akşam yapmam da sorun var mı acaba ? ablalarım canlarım
Selam yorgun ve hasta bengisu geldi.grip oldum kızlar ins cabuk atlatrm.bugün bi de nöbetçiydim perisan haldeyim.cok sükür haftasonu girdi araya dinlenirim en azndan..
Frida sana da fecmis olsun.dafi abla ben de halini cok begendim.cok uyumlu olmus ve şık modern bi desen.güle güle kullan.
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum..
SPOR LİSTESİ
1.bengisu022..............130dk
2.asumanzeynep..........40dk
3.meyra.........................15dk
Sorun şöyle oluyor elifçim cuma akşamı bildirim yaparsan listeye giremiyorsun ve gördüğüm kadarıyla akşam dahi bildirimi yapmamışsın..Perşembe akşamı bildirmini yaparsan sorun olmaz ama..
Geçmiş olsun canım.. Nöbetçi olman tuzu biberi olmuş..
İki gün dinlen güzelce hemen atlatırsın umarım..
senin okul tam günmü yarım günmü.?
Topraam emeğine ,parmağına sağlık :)
Nasılsın iyimisin.? Çabuk iyileş gözlerim seni arıyor.
asumanımzeynebim eline sağlık.. tebrik ediyorum sporcuları..
Yalnız 15 dakikayla listeye giriliyor ya ölmüşüz ağlayanımız yok.
Bir de kilo verme de derece alanlar hamileler..Karamizah ..
YENA beğenip beğenip gitmiyceksin herhalde eksi birdesin geçen hafta bizden gizli gizli neler yaptın ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?