Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam yorgun ve hasta bengisu geldi.grip oldum kızlar ins cabuk atlatrm.bugün bi de nöbetçiydim perisan haldeyim.cok sükür haftasonu girdi araya dinlenirim en azndan..
Frida sana da fecmis olsun.dafi abla ben de halini cok begendim.cok uyumlu olmus ve şık modern bi desen.güle güle kullan.

sağolun kızlar daha güzelleri sizin olsun. gözüm alıştı güzel görüyorum artık. zaten güzel görmüştüm ama kafamda bir desen vardı onu bulamayınca ikilemde kalmıştım sizlerde morel verdiniz çok sağolun.

HAFTANIN 1.leri............................... -1 kg................................. YENA & BENGISU

HAFTANIN 2.leri.............................. -0.6 kg............................... YST38 & MEYRA
kasımpatı ellerine sağlık canım dereceye giren güzelleri tebrik ederim

sağol canım.

HAFTANIN 1.leri............................... -1 kg................................. YENA & BENGISU

HAFTANIN 2.leri.............................. -0.6 kg............................... YST38 & MEYRA

listeyemi girmişim: ))
tebrikler kıslar...
kasımpatı ellerine sağlık canım...

SPOR LİSTESİ
1.
bengisu022..............130dk
2.asumanzeynep..........40dk
3.meyra.........................15dk

tablolar için listeler için sağolun kızlar ellerinize sağlık

kilo verebilen ve çabalayan herkesi tebrik ederim kendimide çok fena kınıyorum one öylee

bende yeni geldim sayılır kızları idmana götürüp getirdim iyiki bu akşam ben gitmişim benim kız rahatsızdı bağırsakları bozuldu herhalde yolda giderken metroda güvenlikçiye acil durum wc lazım dedim adamcağız kendi kullandıkları wc nin anahtarını verdi karnıda ağrıyor getirirkende midesi kötü oldu bayağı rahatsızlanmış kuşum yarın ve pazar günü göndermiycem sabah koçuna mesaj atarım artık ..

canım sen nasıl oldun parmağın nasıl ağrı yapıyor mu o aparatı ne kadar zaman takıcaksın acaba ?
ben saçlarımı boyuyamadım hala mağlum döneme girdim o dönemde boyamıyorum bitsin sonra...

al benden de o kadar YENA keşke verdiklerimizi almasak kilo bildirimini akşam yapmam da sorun var mı acaba ? ablalarım canlarım

Sorun şöyle oluyor elifçim cuma akşamı bildirim yaparsan listeye giremiyorsun ve gördüğüm kadarıyla akşam dahi bildirimi yapmamışsın..Perşembe akşamı bildirmini yaparsan sorun olmaz ama..

Geçmiş olsun canım.. Nöbetçi olman tuzu biberi olmuş..
İki gün dinlen güzelce hemen atlatırsın umarım..
senin okul tam günmü yarım günmü.?

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum..

Topraam emeğine ,parmağına sağlık :)
Nasılsın iyimisin.? Çabuk iyileş gözlerim seni arıyor.

SPOR LİSTESİ
1.
bengisu022..............130dk
2.asumanzeynep..........40dk
3.meyra.........................15dk

asumanımzeynebim eline sağlık.. tebrik ediyorum sporcuları..

Yalnız 15 dakikayla listeye giriliyor ya ölmüşüz ağlayanımız yok.

Bir de kilo verme de derece alanlar hamileler.. Karamizah ..

heeee ağbi yaaa hamilelerin eksi olması benide bitirdi biri çıkıp topuğumdan beni fursuuun

YENA beğenip beğenip gitmiyceksin herhalde eksi birdesin geçen hafta bizden gizli gizli neler yaptın ay

Ben yediklerimi paylaşmak istiyorum ama benim dışımda paylaşan yok utanıyorum açıkçası...
Kasımınpatısı yazıyor du o da gazi oldu paylaşmıyor ben de bıraktım.. Düzene uydum özetle...

Şimdi şekerim işin sırrı diyerek ukala bir cevap vereyim sana ..
Daha önce yazdıklarım gibi beslendim asucum.. Sabah öğle sağlam yedim akşam yemedim yahut meyve yedim sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…