Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

asumancım, yenacım çok teşekkür ederim. dün akşam bide broşür göndermişler eşim iyice delirdi. şükür kazanıyorum diyorum diyorum bazen

Hayırlı cumalar
Bugün tartılasım yok dün artı göstermiştiüzüm felan da yedim şimdi
Nursena eline sağlık ben de şimdi hamur mayalayacağım kek poğaça felan yaparım bişeyler
ah ah benimde yoktu ama korkunun ecele faydası yok
acı gerçekle yüzleştim düzensiz beslenmenin sonucunu gördüm

Dafi triliceyi yemedim de yapmadım da hazır karışımlardan denemeyi düşünüyorum ama ne zaman bilmem :)
bende denemedim ama hazırını beğendim gayet hafif bir tatlı söylemezsen hazır olduğunu anlamıyorlar

Gunaydinn

Kilo bildirimi

Gecen hafta: 111
Bu hafta : 110
Fark. : - 1
Toplam fark: - 5 kg.

Alip alip verdigim kilolarin toplami 50-60 i bulmustur ..

haftalık sonuç gayet güzel bana yetişeceksin gibi geliyor yada ben almaya devam edersem ortada bir yerde buluşuruz :))
benimde verip aldıklarımı hesaplasam 100 kiloya yakındır herhalde

Kilom 91.3
+300 gr
40 dk yürüdüm sadece
Spor listesi bende mi bonusta mı :))
spor listesi gece çok geç vakiti beklerseniz bende yapabilirim bu gün kızları idmana götürme sırası bende anca akşama 10 dan sonra evde olurum ...

ben de halılarımı kullandıkça sevdim sendede öyle olucak galiba :) ama ben bayağı araştırıp herkese sormuştum....
dua kısmı diş ağrımı kesmesede dr. korkumu kese daha bir işe yarıyacak sanki ben en iyisi dr giderken okuyım sağol :)

Kilom 91.3
+300 gr
40 dk yürüdüm sadece
Spor listesi bende mi bonusta mı :))

O bugun anasina gidicekmis aksam ordaymis gec ve zor yapar zaar sen yapabilisen yaparmisin :)

Gunaydin diyim gec olsada hayirli cumalar...

Tartim bozuk ama kesin kilo aldim yenaya dogru gidiyoruz fridayla :)

Sabahtan bime gidip geldim öldum kolumun bacagimin agrisindan vucudum cok agir ve cok gucsuz hep evde durmaktan hareketsizlikten.

Safer ayina girdik sadakalari unutmayin aman 3-5 degil mesele onemli olan niyettir. Allahim gorunur gorunmez kazadan beladan hepimizi ve ailelerimizi korusun....amin

neyseki yetiştirdi bugüne tartıyı: )

geçmiş olsun nursena.

al benden de o kadar YENA keşke verdiklerimizi almasak kilo bildirimini akşam yapmam da sorun var mı acaba ? ablalarım canlarım

kilo ve spor bildirimleri cuma günleri öğlen 13e kadar.

Hayirli cumalar

Yenacim baris pasa'nin yasadigi duruma üzüldüm,neyse ki kimse farketmemis sükür aksi durumda cok daha zor olabilirdi..

Asuman ablacim,dafi ablacim koltuklarinizi güle güle,huzurlu günlerde kullanin inşallah.Bu arada dafi ablacim koltuklarin ve halin gayet uyumlu bence,sayet koltuklarinda desenli olsaydı uyumsuz olabilirlerdi..ben halini cok beyendim bu arada..:)

Nursena hosgeldin,dilerim diyetisyen güzel bir baslangic olur senin için.

Fridacim cok geçmiş olsun,dis konusu ihmale gelmiyor gerçekten.Acil sifalar diliyorum.bu arada saclarini boyadin mi merak ettim..:)

Elfs88 tekrar hosgeldin aramiza,ben hatirladim seni ugramayinca merak etmiştim,geri dönmene sevindim..troit durumun nasil?dereotu kürü uygulayacaktin yanlis hatirlamiyor isem umarim faydali olmuştur..

Yeliz ugramiyor artik,merak ediyorum acaba farkında olmadan gönlünümü kirdik?umarim önemli bir durumu yoktur..

Meyracim tahlillerinin güzel cikmasina sevindim,muhtemelen hamilelikten dolayi biraz yüksek cikmistir değerlerin..zaten kontrollü ve dikkatli besleniyorsun anladigim kadari ile,bundan sonrasinda da sorunsuz atlatirsin inşallah bu süreci..
Gecen teyzeme seker yüklemesi yapildiginda değerleri 89-110-101 cikmisti ,hamilelik için yükleme yaptıranlarin sonuçlarına daha insiyatifli yaklasildigini söylemişti doktor..

Elifunda nasil acaba,merak ediyorum..umarim sagligi yerinde hersey yolundadir onun için..

Ogulcuklarim ugramiyor,önemli bir durumu yoktur inşallah..Bildirim yapamasanda ben seni listeden cikarmiyorum ogulcuklarim,geri geleceğini ümit ediyorum en kisa zamanda..

Bengisu,elif sizler nasilsiniz hamişler?
ultrason kontrollerinizin güzel cikmasina sevindim,saglikla alirsiniz inşallah bebeklerinizi kucaginiza..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…