- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
İyi akşamlar
Hatice geçmiş olsun oğluna
Kredi kartı işi halledilir inşallah
Elfss hoşgeldin tekrardan
Ben sabah annemlere gittim kahvaltı yaptık vs öğleden sonra evdeydim sonra bir arkadaş kahveye geldi
Yarın akşam misafirim olacak menü belirlemeye çalışıyorum kafamdan
asumancım, yenacım çok teşekkür ederim. dün akşam bide broşür göndermişler eşim iyice delirdi. şükür kazanıyorum diyorum diyorum bazen2. sınıf a gidiyor canım 7,5 yaşın da.. evet söyleseydi kesin çözerdi ama öğretmenimiz hem yeni tam tanımıyor çocukları çocuklar arasın da analiz yapamıyor henüz..
Öğretmenimizle karşılaşamıyorum o yüzden telefon açıp konuştum..Rahatladım o bağlam da :))
İlgin için sağol.. ayrıca senin davranışın da şahane..
hoşgeldin nursenacım umarım tahlil sonuçların iyi çıkmıştır sadece oburluktur şişmanlığın sebebi :))
Topuk dikeniyle ilgili faideli bilgi için de çok mersii..
Bence de sence Derinciğim... Önemli olan niyet etmek ve devamlı yapmak...
Hiç sevmiyorum ben spor salonuna ruhum daralıyor inan..
Diyosuunn :)))
O zaman hayat sana güzel Daficiğim :))
Koltukların fiyatı çok uygun ama halı fiyatına çok şaşırdım.. Demek böyle artık uzun zamandır ilgilenmediğim için halı ve fiyatlarla şaşırdım..
seni şakacı deseydin..
İyiler canım sağol..
Barış sıradan hiç kalkmadığı için farkedilmemiş.. Yoksa çocuklar çok acımasız fena olurdu ve çok üzülürdü oğlum..
senin dişin nasıl oldu.?
Aynısından istiyorum :) harika görünüyor hem çay hem çiçekler..
Ben yer fıstığını tuzlayıp fırınlamıştım harika olmuştu..
En kısa zaman da tartı alman lazım olmaz böyle...
Çok geçmiş olsun..Dolandırıcılıkta sınır tanımıyoruz artık...
Hoşgeldin yeniden.. artık uzun soluklu olsun dönüşün...
Çok kilo vermeliyiz o yüzden kaybolmak yok..
Meyracım neden istemiyorsun.? baya uzun oldu artık çekinme iste bence..
Sana söylüyorum da benim tartım da ay olacak nerdeyse komşu da zırt pırt istiyor ama en son uyanıklık yaptım manuel tartıyı verdim o yüzden rahatım :)
ah ah benimde yoktu ama korkunun ecele faydası yokHayırlı cumalar
Bugün tartılasım yok dün artı göstermiştiüzüm felan da yedim şimdi
Nursena eline sağlık ben de şimdi hamur mayalayacağım kek poğaça felan yaparım bişeyler
bende denemedim ama hazırını beğendimDafi triliceyi yemedim de yapmadım da hazır karışımlardan denemeyi düşünüyorum ama ne zaman bilmem :)
Gunaydinn
Kilo bildirimi
Gecen hafta: 111
Bu hafta : 110
Fark. : - 1
Toplam fark: - 5 kg.
Alip alip verdigim kilolarin toplami 50-60 i bulmustur ..
spor listesi gece çok geç vakiti beklerseniz bende yapabilirim bu gün kızları idmana götürme sırası bende anca akşama 10 dan sonra evde olurum ...Kilom 91.3
+300 gr
40 dk yürüdüm sadece
Spor listesi bende mi bonusta mı :))
ben de halılarımı kullandıkça sevdim sendede öyle olucak galiba :) ama ben bayağı araştırıp herkese sormuştum....hayırlı geceler güzeller
bugün oldukca yoğundum
portmantonun aynasını takmaya geldiler. ayakkabılıkları söküp götürdüler kenar bantlarını çekip getireceklermiş.
yeğenler geldi fırsattan istifade üst dolapları indirip temizledik . akşamda misafir geldi. herkes halımı çok beğendi . yeğenlere koltukların fotosunu atmıştım. rengi teldekinden daha güzelmiş dediler. benimde gözüm alıştı beğenmeye başladım. aslında hem kafamda kurduğum halıyı arıyordum hemde aldığımı değiştirmeye kıyamıyordum
sağol canım Allah sanada daha güzellerini almayı nasibetsin
amiin teşekürler bonuscan
şükürler olsun o konuda sıkıntı yok.
canım halıyı ipek halı diye satıyorlar saçakları bile ipek dedi ama floş tabiki. çok daha uygun halılar var ama ben buna dokununca başka halılara dokunasım gelmedi. onun için fiyatlı biraz. normalde halı alınca uzun süre heryer halı havı tozu olur bunda hiç öyle birşey olmadı hiç süpürme ihtiyacı bile yoktu öylesine gezdirdim süpürgeyi. söyledikleri gibi lekede tutmazsa tavsiye edebileceğim bir halı.
canım çok ağrıdığında ağzına karanfil alsan biraz faydası olur belki. birde kuran kurslarında kızların dişi ağrıyınca 1 bardak suya 7 defa kevser süresimi inşirah süresimiydi okuyup içirirlerdi.
asu ben bazen tatlımardan triliçe alıyorum herkes pek bir beğeniyo
daha güzelleri senin olsun canım şöyle kendi evine çık özene bezene döşe ve mutlu huzurlu otur inşallah.
nursenacım kısa zamanda kırarsın sen o direnci
Kilom 91.3
+300 gr
40 dk yürüdüm sadece
Spor listesi bende mi bonusta mı :))
Mavis ayni anda safer ayi yazmisiz bu bir isaretmi bize acabaKilo bildirimi 82
spor yok
hayırlı cumalar kızlar safer ayına gırdık tesbıh ve duaları var netten bakın faydası oluyor Allahın izniyle
al benden de o kadar YENA keşke verdiklerimizi almasakkilo bildirimini akşam yapmam da sorun var mı acaba ? ablalarım canlarım
2. sınıf a gidiyor canım 7,5 yaşın da.. evet söyleseydi kesin çözerdi ama öğretmenimiz hem yeni tam tanımıyor çocukları çocuklar arasın da analiz yapamıyor henüz..
Öğretmenimizle karşılaşamıyorum o yüzden telefon açıp konuştum..Rahatladım o bağlam da :))
İlgin için sağol.. ayrıca senin davranışın da şahane..
hoşgeldin nursenacım umarım tahlil sonuçların iyi çıkmıştır sadece oburluktur şişmanlığın sebebi :))
Topuk dikeniyle ilgili faideli bilgi için de çok mersii..
Bence de sence Derinciğim... Önemli olan niyet etmek ve devamlı yapmak...
Hiç sevmiyorum ben spor salonuna ruhum daralıyor inan..
Diyosuunn :)))
O zaman hayat sana güzel Daficiğim :))
Koltukların fiyatı çok uygun ama halı fiyatına çok şaşırdım.. Demek böyle artık uzun zamandır ilgilenmediğim için halı ve fiyatlarla şaşırdım..
seni şakacı deseydin..
İyiler canım sağol..
Barış sıradan hiç kalkmadığı için farkedilmemiş.. Yoksa çocuklar çok acımasız fena olurdu ve çok üzülürdü oğlum..
senin dişin nasıl oldu.?
Aynısından istiyorum :) harika görünüyor hem çay hem çiçekler..
Ben yer fıstığını tuzlayıp fırınlamıştım harika olmuştu..
En kısa zaman da tartı alman lazım olmaz böyle...
Çok geçmiş olsun..Dolandırıcılıkta sınır tanımıyoruz artık...
Hoşgeldin yeniden.. artık uzun soluklu olsun dönüşün...
Çok kilo vermeliyiz o yüzden kaybolmak yok..
Meyracım neden istemiyorsun.? baya uzun oldu artık çekinme iste bence..
Sana söylüyorum da benim tartım da ay olacak nerdeyse komşu da zırt pırt istiyor ama en son uyanıklık yaptım manuel tartıyı verdim o yüzden rahatım :)
iyi akaşamlar bi sürü alıntı yaptıydımm gitti net neyse inş yollarım bu mesajıda
hepinizi özledim valla burdan kopunca hayattan kopuym resmen
hamişlerr çokk güzel heycanlı yolculuğunuz heycanlandırıyo benide doğurasım geliyooo
maşşallah Allah kolaylık versin heinizee
koltukk lar hepsi harikaa
dafii halı çok ta güzell zaten koltukların sade bence çok şıkk olmuşşş
asum pembe gönlüm sende güle güle eskitin
dr a gittim sonuçlar iyi böbrekte sorunum yokmuş ayak şişliği için kalp damara sevk etti ama şu an önümde vermem gereken 20 kilocuk var sonra bakıcam
insülin direnci çıktı normalde 25 olması gereken 75 mişş anlamam değerlerdem de
ilaç yazdı şimdilik günde 1 tane ilerisi şeker hastalığı ailede ırsi zaten
diyetisyenden çıktım güne gittim yedimm mamalardan nasıl olsa ilaca yarın başlıcam demiii
sonra eve geldim yarın hoşgeldine geleceklermiş b saatte kadar pasta börek yaptım menüyüde soracak asuu ne yaptın diyye yazayım:)) meraktan ölmesin biber dolma/yaşpasta/revani/kıymalı börek hazır yufkada yaptım yeter sanırım
yanii insülün direncimi kırma yöntemim süper gidiyo velhasıl :))))))yarında cuma demii nasıl olsa
74frıda gibiii yer yer eksi çıkarım belkimmm
al benden de o kadar YENA keşke verdiklerimizi almasakkilo bildirimini akşam yapmam da sorun var mı acaba ? ablalarım canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?