Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun derincim... Neden iltihap çıktı acaba .?
hemen mr çekilmez diye biliyorum.. muhtemelen gün verilir ileri bir tarihe..
Ayvalık hastanesin de çekilmiyormu mr.?

geçmiş olsun emar topuk dikeni için mi ? neden şüpelendi dr. ?

herkeslere günaydın dün sıkıntım boşa değilmiş regl olmuşumm kilo bildirim zamanım geçti diye bildirmedim pazartesi bulunduğum kilomu söyleyeceğim cumaya kadar bakalım kaç gidecek. kilo verenleri tebrik ederim. listeyi hazırlayanın ellerine sağlık. Veremeyenlere de dua ediyorum bir sonraki hafta beraber verelim inşallah :*

çok teşekkürler canım.. çok zorlu bir yıldı gerçekten sürekli allah beterinden korusun diyorum..

Hayırlı sabahlar Mutlu hafta sonları herkese
Spor listesi pek bi yormuş beni :) yattım uyudum ben gitmişim herkesler gelmiş
Listelerdeki hamile durumu benim de dikkatimi çekti utandım heee

geçmiş olsun derincim... Neden iltihap çıktı acaba .?
hemen mr çekilmez diye biliyorum.. muhtemelen gün verilir ileri bir tarihe..
Ayvalık hastanesin de çekilmiyormu mr.?

Derinciğim varmı benim yapabileceğim birşey numaram var sen de bir alo demen yeterli..

Dur yarın işyerin de sorayım varmı ege de tanıdık çalışan. varsa dönerim sana...

Mutlu haftasonlari diliyorum
ortopedi doktoruna ayagim çok ağridığı için iki aydır gidiyorum agri kesici verip yolluyor.. en son bir ay önce gittiğimde kan tahlili istedi... crp degerin yüksek dedi antibiyotik verdi.. normali 5-7 arası bnmki 8. 5 çıkmıştı.. kontrole gittiğimde tahlili tekrarladık... değer 6. 5 düşmüş ama yine antibiyotik verdi bir haftada bitirdim dün gittiğimde oran 9. 5 a çıkmış... çok üzüldüm... bu vücutta bulunan bir hastalığa isaretmis.. vucudun mikrop bakteri virüsle mücadelesi demekmiş... eğer grip olduysak bile bu değer yukselebilirmis... dün yine antibiyotik yazdı bakalim...
sağol canım çok teşekkürler. .. valla iyi olur tanıdık varsa canım keşke cektirebilsem... ama genelde randevu veriyorlar... eşimin işleri çok. yoğun tekrar gidemem ogün halledemezsem buraya geldiğimde edremit gidip cektiririm artık...
mutlu haftasonları canım..

geçmiş olsun emar topuk dikeni için mi ? neden şüpelendi dr. ?
yok fridacim topuk dikeni nisanin dogumunda basladi iki bucuk yildir var yani cok agrimiyor arasira... ayak bilegimde ne var bnde cok merak ediyirum cunki gercekten uzuluyorum yurumekte çok zorlanıyorum.. ameliyattan çok korkarım ama gerekirse olu cam artık kurtulayim yeterki...

bu sıra stres topu gibiyim... okulda hergün her dakika geçen seneki olaylı arkadaşlarla karşılaşmamız çok geriyor beni... çok sinirleniyorum h aketmedigim şeyleri bana yasattiklari için olayın mahkemelere kadar uzaması.... sabır sabır on gün sonra mahkeme var üç ay olacak ara verilmişti... bana el kaldıran kadın kocasını boşanmış... çocuğuyla ana evinde diğerini kocası aldatıyor çok güzel bir hatunla haberi bile yok... hepsi sorunlu yani...

geçmiş olsun.

SPOR LİSTESİ
1.
bengisu022..............130dk
2.asumanzeynep..........40dk
3.meyra.........................15dk

tebrikler: )
ellerine sağlık ablacım

geçmiş olsun.

geçmiş olsun sanada canım.
sanki genelde ayakta çok duranlarda oluyor topuk dikeni, kimi insan atıyorum oturarak yapması gerekenleri bile ayakta yapıyor sonra topuk dikeni oluyor, onlara dikkat et..

Canm ben güneydogunun parisindeyim:)diyarbakırda yaşyrm.ben adymnlym eşim diyarbakırlı
Diyarbakır merkez mii ? O kadar güney doğuya geldim mardin ve ilçelerini gezdim batmana gittim çevresini hep gezdim ama Diyarbakıra vakit kalmadı hiç ....

Bende mardinliyim ama İstanbuldayız...

Canm ben güneydogunun parisindeyim:)diyarbakırda yaşyrm.ben adymnlym eşim diyarbakırlı
Diyarbakır merkez mii ? O kadar güney doğuya geldim mardin ve ilçelerini gezdim batmana gittim çevresini hep gezdim ama Diyarbakıra vakit kalmadı hiç ....

Bende mardinliyim ama İstanbuldayız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…