yenacim canım sıkkın kanda iltihap oranın yüksek çıkıyor neden bilmiyorum... ayaklarımın üzerine basamıyorum emara gönderdi... biz bu hafta zaten ege uni.. gelicez eşimin disetleri sorunu için... emar cektirebilirmiyim bilmiyorum bakıcaz ogün.. ayvalikta yoksa başka bir yere gidicez..... kilo icin bisey demedi kocaman bir topuk dikenin var biliyorsun degilmi dedi... bu kadar kosturmaya normaldir
geçmiş olsun emar topuk dikeni için mi ? neden şüpelendi dr. ?yenacim canım sıkkın kanda iltihap oranın yüksek çıkıyor neden bilmiyorum... ayaklarımın üzerine basamıyorum emara gönderdi... biz bu hafta zaten ege uni.. gelicez eşimin disetleri sorunu için... emar cektirebilirmiyim bilmiyorum bakıcaz ogün.. ayvalikta yoksa başka bir yere gidicez..... kilo icin bisey demedi kocaman bir topuk dikenin var biliyorsun degilmi dedi... bu kadar kosturmaya normaldir
çok teşekkürler canım.. çok zorlu bir yıldı gerçekten sürekli allah beterinden korusun diyorum..benimkide bere ufaklıklar bere istiyorlar. dün oğlana yaptım kız elinden bırakmadı bu akşamda kıza başladım biraz yapsam biterdi ama yarı yaptım bıraktım.
derincim geçmiş olsun bu sene senin imtihanında hastalıklar. zorlu bir yıl geçirdin
geçmiş olsun derincim... Neden iltihap çıktı acaba .?
hemen mr çekilmez diye biliyorum.. muhtemelen gün verilir ileri bir tarihe..
Ayvalık hastanesin de çekilmiyormu mr.?
Derinciğim varmı benim yapabileceğim birşey numaram var sen de bir alo demen yeterli..
Dur yarın işyerin de sorayım varmı ege de tanıdık çalışan. varsa dönerim sana...
ortopedi doktoruna ayagim çok ağridığı için iki aydır gidiyorum agri kesici verip yolluyor.. en son bir ay önce gittiğimde kan tahlili istedi... crp degerin yüksek dedi antibiyotik verdi.. normali 5-7 arası bnmki 8. 5 çıkmıştı.. kontrole gittiğimde tahlili tekrarladık... değer 6. 5 düşmüş ama yine antibiyotik verdi bir haftada bitirdim dün gittiğimde oran 9. 5 a çıkmış... çok üzüldüm... bu vücutta bulunan bir hastalığa isaretmis.. vucudun mikrop bakteri virüsle mücadelesi demekmiş... eğer grip olduysak bile bu değer yukselebilirmis... dün yine antibiyotik yazdı bakalim...Mutlu haftasonlari diliyorum
yok fridacim topuk dikeni nisanin dogumunda basladi iki bucuk yildir var yani cok agrimiyor arasira... ayak bilegimde ne var bnde cok merak ediyirum cunki gercekten uzuluyorum yurumekte çok zorlanıyorum.. ameliyattan çok korkarım ama gerekirse olu cam artık kurtulayim yeterki...geçmiş olsun emar topuk dikeni için mi ? neden şüpelendi dr. ?
Selam yorgun ve hasta bengisu geldi.grip oldum kızlar ins cabuk atlatrm.bugün bi de nöbetçiydim perisan haldeyim.cok sükür haftasonu girdi araya dinlenirim en azndan..
Frida sana da fecmis olsun.dafi abla ben de halini cok begendim.cok uyumlu olmus ve şık modern bi desen.güle güle kullan.
SPOR LİSTESİ
1.bengisu022..............130dk
2.asumanzeynep..........40dk
3.meyra.........................15dk
bende yeni geldim sayılır kızları idmana götürüp getirdim iyiki bu akşam ben gitmişim benim kız rahatsızdı bağırsakları bozuldu herhalde yolda giderken metroda güvenlikçiye acil durum wc lazım dedim adamcağız kendi kullandıkları wc nin anahtarını verdi karnıda ağrıyor getirirkende midesi kötü oldu bayağı rahatsızlanmış kuşum yarın ve pazar günü göndermiycem sabah koçuna mesaj atarım artık ..
yenacim canım sıkkın kanda iltihap oranın yüksek çıkıyor neden bilmiyorum... ayaklarımın üzerine basamıyorum emara gönderdi... biz bu hafta zaten ege uni.. gelicez eşimin disetleri sorunu için... emar cektirebilirmiyim bilmiyorum bakıcaz ogün.. ayvalikta yoksa başka bir yere gidicez..... kilo icin bisey demedi kocaman bir topuk dikenin var biliyorsun degilmi dedi... bu kadar kosturmaya normaldir
Canm ben güneydogunun parisindeyim:)diyarbakırda yaşyrm.ben adymnlym eşim diyarbakırlıbengisuu sen nerdeydin ?
güç = kas tam erkek çocuğuna göre bir yanıt çok güzeel :)))
Diyarbakır merkez mii ? O kadar güney doğuya geldim mardin ve ilçelerini gezdim batmana gittim çevresini hep gezdim ama Diyarbakıra vakit kalmadı hiç ....Canm ben güneydogunun parisindeyim:)diyarbakırda yaşyrm.ben adymnlym eşim diyarbakırlı
Diyarbakır merkez mii ? O kadar güney doğuya geldim mardin ve ilçelerini gezdim batmana gittim çevresini hep gezdim ama Diyarbakıra vakit kalmadı hiç ....Canm ben güneydogunun parisindeyim:)diyarbakırda yaşyrm.ben adymnlym eşim diyarbakırlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?