Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mavis ayni anda safer ayi yazmisiz bu bir isaretmi bize acaba 10 kilo verip 1 kilo alicak diye deliren cilgin seni
Tatlış işaretmi acaba rabbim korusun sıkıntılardan hepimizi. Ya aylardır 82 yım 80.5 inmiştim kalamadım orda bugun 84 bile olmusumdur sinemaya gotyrdum oglanları cıps mısır gofret yedim
ya giremiorum modlara bonusum sende bi el atmadın :)

çok sağol yenacım sizlerde iyiki varsınız bende sizi iyiki tanımışım. hani derler ya gönülden gönüle yol var halila sende benim gönlümde yol alanlardasın canım.
pastada çok güzel görünüyor ellerin dert görmesin
ama ben yıllardır hiç kola içmedim

aynı yerleri geçen yıl bende gezmiştim bazılarına birden fazla gitmişliğim var

İyi akşamlar
Daficim iyi ki doğdun
Gönlünce güzel hayırlı ömrün olsun inşallah
amin çok sağol asucum
ah ah hergün biraz daha yaşlanıyorum. yaş oldu 51

Bonuscum hem sana hemde kvne geçmiş olsun, rabbim şifa versin inş.

dafi dogum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara...
bonus sana da gecmis olsun çok zor agri çekmek... birde ben hiç dinlenemuyorum dahada ağrıyor.
meyra sağol cnm... ayakta fazla kalmaktan oluyor... ben topluyorum çocuklar dağıtıyor sürekli don dolaş aynı işler... yardimci da olmayınca çok zor...

Gunaydinnn gunaydinnn...yine yeni yeniden....
Bir +90 topigi ve bonus klasigi herseye yeniden baslamak ...

Ne diyim gazamiz mubarek olsun...cicekler benden hepinize.....

Dafi sultan iyi ki dogmussunn
Bir akrep daha

Nurunda dogum gunu gecti...

Yanlis hatirlamiyorsam kasimpatininda bugunmuydu dogum gunusu
Yanlista olabilir

Selamun aleykuuummm :)
Bol eksili haftalariniz olsun :) Ben hizla ilerliyorum :) Her gun muhakkak 100 gr fazlam var. Neyse bebis saglikla dogsun da dusunuruz biseyler..
Aksam yemegim hazir olunca o gunum resmen sıkıntısız geciyo ya :)) su duzeni bi tutturamadim. Hep aksamdan yapayim yarina hazir olsun diyorum. Sonra aksam bulasigi bile toplamak zor geliyo..
Sabah guveç verdim firina. Okul cikisina hazirlicak firinci abi sagolsun. Ne yapsam tam bizim cikis saatine hazir ediyo. Emegi cok bizde :)))

Dafi abla dogum günün kutlu olsun.kızlar bu soguk algınlığını atlatamadm.mecburen antibiyotige basladm.bütün kemiklerim sızlıyo bademcik grip.kulak baş agrisi....falan da filqn.mecburen rapor aldm.sabah cok zorladm acaba okula gidebilir miyim diye ama 2 adm atacak takatim yok.bi de iştahszlk.bu sabah cumaya oranla 2 kilo eksi ciktim.91.6 ile hamile oldugumu ögrenmistim.bu sabah 91.7 ciktim.ilk defa kilo verdigime üzüldm.

çok geçmiş olsun
:)))
ooo gelin adaylarıda bulmuşuz. allah tamamına erdirsin :)
Asumanzeynep yok.. 3 kişilik liste yapınca yoruldu zaar :))

gerçi misafirleri de vardı..

---

Derinciğim hastaneye gitmişsin bugün, ne dedi dr.? Kilo ver dedimi :))
:) maşallah döktürmüşün canım çok güldüm.

canım yoğun strese bağlı bağışıklığın çökmesiylede olabilir, idrar yolu enf olmuş olabilirsin kadınların vazgeçilmezi. bu kadar çok antibiyortik kullanman kötü olmuş ama? başka bi dr la dahamı görüşsen ki?
topuk dikeni içinde silikon tabanlıklar var. çok iyi geliyor bende de vardı. tamamen geçti şükür. tamamen geçmese bile çok rahatlatacağını düşünüyorum.
biri pastamı dedi
nice yaşların olsun inşallah
ooo çiçekler günümü aydınlattı mutlu bir hafta diliyorum hepinize

bu hafta sonu çok yoğun geçti. büyüğün crp ve sedimantasyonu 3-4 misli yüksek çıktı. cumartesi sabah kbb yegötürdüm. normal dedi çok şükür. antibiyortik verdi. öğleden sonra oturmaya gittim. akşamda görümcemin doğum gününü kutladık. pazar sabah keyif yapacaktım ama. öğlen gibi büyük alışverişe gittik. buzdolabı tam takırdı. akşamada yemekli misafir olunca detaylı bişeyler yapayım deim. hemen buzluktakileri döktüm. içli köfte hazırladım filan. haşadım çıktı. iyiki derin dondurucu varmış

geçmiş olsun canım, dinlen bol bol.

merhabalaar yeni bir haftaya başlıyoruz umarım hepimizin gönlünce aklımızdakileri yapabileceğimiz , mutlu , sağlıklı bir haftamız olur

bonuscum ve bengisucum çok geçmiş olsun kendinize iyi bakın ve çabuk iyileşin olur mu kasımpatı nasıl oldu acaba oda uğramadı derininde sağlık sorunları istediği şekilde sonuçlanır ve önemli bişey çıkmaz inşallah ...

dafi doğumgünün kutlu olsun sağlıkla daha nice senelere diyelim :)

hatice senide çok hamarat gördüm çalışan bir hanım olarak hemde çocuklu içli köfteler filan bravo:)

bonus çiçekler çok güzel teşekkürler nurla görüşüyormusunuz uğramıyor özledik selam söylee olurmu :)

adaş hafta sonu benimde beslenmem fazla fazla oldu hafta içi biraz asılsamda son artılarımın birazını yollasam çok iyi olur yine geç kalktım ve fazla ekmekli bir kahvaltı yaptım

YENA kürk mantolu madona gerçekten güzel benimde kitaplığımda var şöyleki ilerde bunu tekrar okuyayım dediğim kitaplarımı kütüpanemde tutuyorum diğer çokta hoşuma gitmeyenler bir şekilde elden çıkıyor:) bende yeni hayvan çiftliğini bitirdim şimdi Ahmet ümitin İstanbul hatırasına başladım derslerden vakit bulunca okuyacam artık bakalım....

derslerim çok ağır hoca aynı 4 yıllık üniversite eğitimi veriyor sanki hukuk daları filan bütün bilgiler kanunda olduğu şekilde maddeler halinde bağzen anşılmaz halde olabiliyor.... emlakçı olacakmıyım bilmiyorum ama bu bilgilerle avukat veya mühendis filan çıkılabilir herhalde neyseki bu arkadaşınız son yazılıdan 90 aldıı çok çalışmam lazım çook :)

Bugün bende bi grip gibiyim grip değilim ama öyle gibiyim, hiç halim yok dermansızım bugün.
Benim 2gunum vardı oturduğum bilirsiniz, her ikisindende bu yeni seferde çıktım, hamile halimle sonrada bebekle gidemem gelemem diye, iyikide çıkmışım: ) : P
Yarın bir büyüğümde günün biri, güne geliyim istedi, hepsine gitmemde yarınkine gidicem bakalım.

Meyra dikkat et kendine.ben cok ağır geciriyorum.hemen mandalina falan ye.nane limon kaynat.ins hastalanmazsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…