- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Tatlış işaretmi acaba rabbim korusun sıkıntılardan hepimizi. Ya aylardır 82 yım 80.5 inmiştim kalamadım orda bugun 84 bile olmusumdur sinemaya gotyrdum oglanları cıps mısır gofret yedimMavis ayni anda safer ayi yazmisiz bu bir isaretmi bize acaba10 kilo verip 1 kilo alicak diye deliren cilgin seni
çok sağol yenacım sizlerde iyiki varsınız bende sizi iyiki tanımışım. hani derler ya gönülden gönüle yol var halila sende benim gönlümde yol alanlardasın canım.Daficiğim,
Buradan da söyleyeyim.. İyi ki doğdun, iyi ki varsın,iyi ki seni tanıdık..
Uzun ve hayırlı seneler göresin güzel insan ..
Ahan da bu pastan .. Eki Görüntüle 1690126 Pasta yapmakla meşguldüm o yüzden gelemedim bengisu... :)
biriniz de içecekleri hazırlasın da ben kola alıciimm
aynı yerleri geçen yıl bende gezmiştim bazılarına birden fazla gitmişliğim varBengisu,
Diyarbakır'ı ben de iyi bilirim. İlkokulu ora da okudum onun dışın da 4 yıl önce gezme amaçlı mardin antep diyarbakır hatay turu yapmıştım..
Ülkemiin heryeri ayrı güzeldir ama bazı yerlerin farklı bir enerjisi,coğrafik yapısı ve yaşanmışlıklardan kaynaklanan atmosferi vardır..Hele hikayeleri dinleyince kendimden geçiyorum...
amin çok sağol asucumİyi akşamlar
Daficim iyi ki doğdun
Gönlünce güzel hayırlı ömrün olsun inşallah
Firsat bulamiyorum bir iki gundur gelip yazmaya anca zar zor okuyorum.
Hic iyi degilim vu bunu surekli soylemektende sıkıldım. Agrimayan bir yerim yok allah beterinden korusun.
Ilk firsatta bi dr a gidicem ne bacak ne diz ne bilek ne el ne kol hic biri tutmuyo gibi.
Bir de hacamat olsam diyodum ki sabah halam gidicekmis bende gidicem onunla.
Derin seni okuyorum cok uzuluyorum inan cunku bende cok agri cekiyorum su an.
Benim kayinvaldeminde oyle iltahp yukseliyo kaninda. Seker hastasi grip olsa bile hem sekeri yukseliyo hem vucutta iltahap olusuyo.
Bilmem bilirmisin 1-2 kere yilancik oldu oda zaten iltahapli atesli bir hastalik. Bir de onun bacaginda bir yer kizariyo gece yanigi oluyo bazen en cok sıkıntılı anlarinda.
1,5 ay evine tasinamadi kizinda kaldi falan cok stres yapmis sıkılmıstı simdi tekrar oldu. Yine kanda yuksek iltahap var yine bir suru antibiyotik igne ilac kullaniyo. Allah daha beterinden korusun cok zor hastalik.
Allah sifa versin sanada butun hastalarada ins.
sağol meyracım Allah razı olsun . bende öpüyorum canımdafi
Dafi ablam iyiki doğdun, sevdiklerinle birlikte daha nice mutlu huzurlu sağlıklı hayırlı çıtır yılların olsun inş...
Kocaman öpüyorum, seni seviyorum..
çok geçmiş olsunbende yeni geldim sayılır kızları idmana götürüp getirdim iyiki bu akşam ben gitmişim benim kız rahatsızdı bağırsakları bozuldu herhalde yolda giderken metroda güvenlikçiye acil durum wc lazım dedim adamcağız kendi kullandıkları wc nin anahtarını verdi karnıda ağrıyor getirirkende midesi kötü oldu bayağı rahatsızlanmış kuşum yarın ve pazar günü göndermiycem sabah koçuna mesaj atarım artık ..
:)))Sorun şöyle oluyor elifçim cuma akşamı bildirim yaparsan listeye giremiyorsun ve gördüğüm kadarıyla akşam dahi bildirimi yapmamışsın..Perşembe akşamı bildirmini yaparsan sorun olmaz ama..
Geçmiş olsun canım.. Nöbetçi olman tuzu biberi olmuş..
İki gün dinlen güzelce hemen atlatırsın umarım..
senin okul tam günmü yarım günmü.?
Topraam emeğine ,parmağına sağlık :)
Nasılsın iyimisin.? Çabuk iyileş gözlerim seni arıyor.
asumanımzeynebim eline sağlık.. tebrik ediyorum sporcuları..
Yalnız 15 dakikayla listeye giriliyor ya ölmüşüz ağlayanımız yok.
Bir de kilo verme de derece alanlar hamileler..Karamizah ..
ooo gelin adaylarıda bulmuşuz. allah tamamına erdirsin :)naaptın gittinmi idmana .?
Komik bişey anlatayımmı..:))
barışlar eş anlamlı-zıt anlamlı kavramalrı görüyorlar..
Öğretmen ''kolay'' ın eş anlamlısı ne diye sormuş.. bizim oğlan da ''bebek oyuncağı'' diye cevaplamış..
Bir de sanırım gelin adayımız var :)) sınıftan bir prenses çöp adam çizmiş altına da barış kahraman yazıp vermiiş oğluma :)))
:) maşallah döktürmüşün canım çok güldüm.Asumanzeynep yok.. 3 kişilik liste yapınca yoruldu zaar :))
gerçi misafirleri de vardı..
---
Derinciğim hastaneye gitmişsin bugün, ne dedi dr.? Kilo ver dedimi :))
yenacim canım sıkkın kanda iltihap oranın yüksek çıkıyor neden bilmiyorum... ayaklarımın üzerine basamıyorum emara gönderdi... biz bu hafta zaten ege uni.. gelicez eşimin disetleri sorunu için... emar cektirebilirmiyim bilmiyorum bakıcaz ogün.. ayvalikta yoksa başka bir yere gidicez..... kilo icin bisey demedi kocaman bir topuk dikenin var biliyorsun degilmi dedi... bu kadar kosturmaya normaldir
canım yoğun strese bağlı bağışıklığın çökmesiylede olabilir, idrar yolu enf olmuş olabilirsin kadınların vazgeçilmezi. bu kadar çok antibiyortik kullanman kötü olmuş ama? başka bi dr la dahamı görüşsen ki?ortopedi doktoruna ayagim çok ağridığı için iki aydır gidiyorum agri kesici verip yolluyor.. en son bir ay önce gittiğimde kan tahlili istedi... crp degerin yüksek dedi antibiyotik verdi.. normali 5-7 arası bnmki 8. 5 çıkmıştı.. kontrole gittiğimde tahlili tekrarladık... değer 6. 5 düşmüş ama yine antibiyotik verdi bir haftada bitirdim dün gittiğimde oran 9. 5 a çıkmış... çok üzüldüm... bu vücutta bulunan bir hastalığa isaretmis.. vucudun mikrop bakteri virüsle mücadelesi demekmiş... eğer grip olduysak bile bu değer yukselebilirmis... dün yine antibiyotik yazdı bakalim...
sağol canım çok teşekkürler. .. valla iyi olur tanıdık varsa canım keşke cektirebilsem... ama genelde randevu veriyorlar... eşimin işleri çok. yoğun tekrar gidemem ogün halledemezsem buraya geldiğimde edremit gidip cektiririm artık...
mutlu haftasonları canım..
biri pastamı dediDaficiğim,
Buradan da söyleyeyim.. İyi ki doğdun, iyi ki varsın,iyi ki seni tanıdık..
Uzun ve hayırlı seneler göresin güzel insan ..
Ahan da bu pastan .. Eki Görüntüle 1690126 Pasta yapmakla meşguldüm o yüzden gelemedim bengisu... :)
biriniz de içecekleri hazırlasın da ben kola alıciimm
nice yaşların olsun inşallahçok sağol yenacım sizlerde iyiki varsınız bende sizi iyiki tanımışım. hani derler ya gönülden gönüle yol var halila sende benim gönlümde yol alanlardasın canım.
pastada çok güzel görünüyor ellerin dert görmesin
ama ben yıllardır hiç kola içmedim
aynı yerleri geçen yıl bende gezmiştim bazılarına birden fazla gitmişliğim var
amin çok sağol asucum
ah ah hergün biraz daha yaşlanıyorum. yaş oldu 51
ooo çiçekler günümü aydınlattı mutlu bir hafta diliyorum hepinizeGunaydinnn gunaydinnn...yine yeni yeniden....
Bir +90 topigi ve bonus klasigi herseye yeniden baslamak ...
Ne diyim gazamiz mubarek olsun...cicekler benden hepinize.....
Eki Görüntüle 1690245
Dafi sultan iyi ki dogmussunn
Bir akrep daha
Nurunda dogum gunu gecti...
Yanlis hatirlamiyorsam kasimpatininda bugunmuydu dogum gunusu
Yanlista olabilir
Dafi abla dogum günün kutlu olsun.kızlar bu soguk algınlığını atlatamadm.mecburen antibiyotige basladm.bütün kemiklerim sızlıyo bademcik grip.kulak baş agrisi....falan da filqn.mecburen rapor aldm.sabah cok zorladm acaba okula gidebilir miyim diye ama 2 adm atacak takatim yok.bi de iştahszlk.bu sabah cumaya oranla 2 kilo eksi ciktim.91.6 ile hamile oldugumu ögrenmistim.bu sabah 91.7 ciktim.ilk defa kilo verdigime üzüldm.
Meyra dikkat et kendine.ben cok ağır geciriyorum.hemen mandalina falan ye.nane limon kaynat.ins hastalanmazsnBugün bende bi grip gibiyim grip değilim ama öyle gibiyim, hiç halim yok dermansızım bugün.
Benim 2gunum vardı oturduğum bilirsiniz, her ikisindende bu yeni seferde çıktım, hamile halimle sonrada bebekle gidemem gelemem diye, iyikide çıkmışım: ) : P
Yarın bir büyüğümde günün biri, güne geliyim istedi, hepsine gitmemde yarınkine gidicem bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?