sağol asucum. ameliyat iptal olmuş .önümüzdeki haftaya kalmış. hastahaneye gitmedim akşam ziyarete giderim belki.Daficim halana geçmiş olsun
Sen de dikkat et kendine
Adaş emlakçı olacağım derken avukat olacaksın demek :)))
Çalışkan öğrencim benim 90 almış maşallah
Hadi gelin de azıcık sohbet edelim göbeğimi hissettikçe moralim bozuluyor
sağol canım çiçekler çok güzeelGunaydinn guler yuzlu hanimlar...
Eki Görüntüle 1691227
hoşgeldiiin :)Allah a sükür sonunda sayfaniza girebildim
bonuus çiçeklerin çok güzel . saksı tütün ektiğimiz günlere götürdü beni
asuu kahvaltının iptali iyi olmuş sanki
derin o cevizli sudan bende yapmıştım bir zamanlar ama benim mideme dokundu
meyracım nasılsın canım halsizliğini atabildinmi
fridaa son yazılıdan 90 alan hatun yine dersleremi gömüldün
yena yine uğramamış
nursenaa nerelerdesin
elif sana kilo almak serbest canım tabiki diğer hamişlerimizede sonra verirsiniz inşallah
Merhaba asumanzeynep benide araniza alirmisiniz birlikte zayiflayalim :)
Samimiyetle bi yere varamayan yeni gelmis modundaki bınıs
Eger buda omazsa bu sefer ölü taklidi yapacam he[/QUOTE
Kelin merhemi olsa.......
sağol canım teşekkürler sınavda başarılar dilerimselam millet ben geldiiim
hayret bişey dün akşam bayağı az yedim akşamı bir kase şehriye çorbası birazda çayın yanında kabak çekirdeğiyle geçiştirdim ama bu sabah yine kahvaltı fazla kaçtı akşamı yine az yiyerek geçirebilirsem iyi olur ..
adaş benimde göbeğimde fenaa nolcak bilmem rotada şaştı
2. yazılı pazartesi ve 2. ünite zor geldi bana bakalım napcam daha doğrusu okumadımda hiç
sağol canım çiçekler çok güzeel
hoşgeldiiin :)
halana ve sana geçmiş olsun canım aslında derslere gömülmem lazımda canım hiç istemiyor pazartesi yazılı var tekrar
iyi olmana sevindim canım. bebişte etkilenmemiştir rahatı iyidirSelam kızlar.beni merak etmisdiniz frida dafi ve digerleri.bugün daha iyiyim.rapor almayp okula gitseydim heralde hastaneye yatırılırdm.evde olmama ragmen ağır gecirdim.günlerdir uyuyamiyordum şükür dün gece uyuyabildim.artk ateşim de eskisi gibi çıkmıyo.bakalm inş bebiş etkilenmemistir haftasonu kontrolumuz varce ayrıntılı ultrason.
Adaş Sınavı'nda başarılar hafta sonu okursun yaparsın sen
Akşam makarna yedim
Şimdi de kahve yaptım okkalıca buyrun birlikte içelim
Zayilamak icin bugün neyapabiliriz ?
Aslında çok üzülmüyorum :)Neden makarna yedin diye üzülüyorsun..
Ben de öğle yedim , bak üzülüyormuyum.. :)
eveet akşamları giremiyorum.
sabah: 1 yumurta kaşar
öğlen 2 yk yeşil fasülye, 1 yk pırasa (pirinçsiz) 2 yk tavuklu pilav 2 yk yoğurt
akşa ne yiyeceğimi bilmiyorum. büyük ihtimal yeşil fasülye olacak
Aslında çok üzülmüyorum :)
Hem ben akşam yedim kahvenın yanında çikolata da yedim
Aslında ben genel duruma üzülüyorum
ben bugün bütün gün meyve yedim bitki çayı içtim. ama boğazım haalâ kötüAdaş Sınavı'nda başarılar hafta sonu okursun yaparsın sen
Akşam makarna yedim
Şimdi de kahve yaptım okkalıca buyrun birlikte içelim
amiinn ne güzel dua etmişsin canımAkşamınız hayır ,yüreğiniz ferah, bedeniniz ince,ruhunuz musmutlu olsun.. :))
teşekkürler yenacım.Daficiğim şifa diliyorum halana,ne ameliyatı olacak..?
teşekkürler yenacım.
halam uzun süredir göğsümde bir ağırlık var nefesim daralıyor diyordu. guatr dediler ameliyat oldu. sorun bitmedi. birgün aniden bayılmış bir süre yoğun bakımda yattı. kalp yetmezliği dediler pil takıldı. iyi olucağına iyice halsizleşti. birgün fenalaşmış hastahaneye kaldırdılar. mide kanaması geçirmiş. şimdide midede yara var ameliyat gerekiyor demişler. kan gerekiyormuş. benim kan grubumla aynı . bugün olucaktı sabah aradılar ertelendi dediler. hayırlısı diyelim. çok yaşlı değil atlatır inşallah
yine öyle canım. bir yakınımız polis. polis okulundan 4 kişi gidip kan vermiş beşinci kişi benim beni yedekte tutuyorlar. belkide gerek kalmaz , genelde erkek kanı tercih ediliyor dediler.Hay Allah.. baya çekmiş hastalıktan kıyamam..
Yıllar önce ciddi bir sağlık sorunundan kaynaklı hastane de yatan bir yakınımza kan gerekliydi.. Biz epey kalabalık bir kafile hastanede kan vermek için gerekli evrakları doldurduk bir sürü de prosedür var hala öylemi bilmiyorum..
Velhasıl kelam onca kadın içinden iki erkeğin kanı uygun görülmüştü..
Çok merak edip sormuştum görevliye neden diye genel de erkek kanı daha sorunsuz oluyormuş,tercih ediliyormuş..
sağol canım inşallahDaficim halan epey sıkıntı çekmiş bundan sonra rahat eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?