Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamun aleyküm güzeller
bol bol zencefilli limonlu ballı su içiyorum. halsiz degilim çok şükür ama boğazlarımda yanma var birazcıkta ara sıra burnum akıyor.
kasımpatı nerelerdesin parmağın iyileşmedimi
bengisu nasıl oldun canım Allah şifalar versin
Daficim halana geçmiş olsun
Sen de dikkat et kendine
sağol asucum. ameliyat iptal olmuş .önümüzdeki haftaya kalmış. hastahaneye gitmedim akşam ziyarete giderim belki.

bonuus çiçeklerin çok güzel . saksı tütün ektiğimiz günlere götürdü beni

asuu kahvaltının iptali iyi olmuş sanki

derin o cevizli sudan bende yapmıştım bir zamanlar ama benim mideme dokundu

meyracım nasılsın canım halsizliğini atabildinmi

fridaa son yazılıdan 90 alan hatun yine dersleremi gömüldün

yena yine uğramamış

nursenaa nerelerdesin

elif sana kilo almak serbest canım tabiki diğer hamişlerimizede sonra verirsiniz inşallah

Son düzenleme:
selam millet ben geldiiim

hayret bişey dün akşam bayağı az yedim akşamı bir kase şehriye çorbası birazda çayın yanında kabak çekirdeğiyle geçiştirdim ama bu sabah yine kahvaltı fazla kaçtı akşamı yine az yiyerek geçirebilirsem iyi olur ..

Adaş emlakçı olacağım derken avukat olacaksın demek :)))
Çalışkan öğrencim benim 90 almış maşallah
Hadi gelin de azıcık sohbet edelim göbeğimi hissettikçe moralim bozuluyor

adaş benimde göbeğimde fenaa nolcak bilmem rotada şaştı
2. yazılı pazartesi ve 2. ünite zor geldi bana bakalım napcam daha doğrusu okumadımda hiç

Gunaydinn guler yuzlu hanimlar...
Eki Görüntüle 1691227
sağol canım çiçekler çok güzeel

Allah a sükür sonunda sayfaniza girebildim
hoşgeldiiin :)

halana ve sana geçmiş olsun canım aslında derslere gömülmem lazımda canım hiç istemiyor pazartesi yazılı var tekrar

Selam kızlar.beni merak etmisdiniz frida dafi ve digerleri.bugün daha iyiyim.rapor almayp okula gitseydim heralde hastaneye yatırılırdm.evde olmama ragmen ağır gecirdim.günlerdir uyuyamiyordum şükür dün gece uyuyabildim.artk ateşim de eskisi gibi çıkmıyo.bakalm inş bebiş etkilenmemistir haftasonu kontrolumuz varce ayrıntılı ultrason.

sağol canım teşekkürler sınavda başarılar dilerim

iyi olmana sevindim canım. bebişte etkilenmemiştir rahatı iyidir inşallah

Akşamınız hayır ,yüreğiniz ferah, bedeniniz ince,ruhunuz musmutlu olsun.. :))

Derinciğim,mr randevusu almışsın sevindim...Ameliyatlık bir durum değildir umarım neden öyle düşündün ki..
İnan benim de çok fena. Senin de kas yırtılması olabilirmi acaba.. geçmişte burkup incitmiş olabilirmisin.?

Meyra ve bengisu çok geçmiş olsun .. bengisu rapor alman çok iyi olmuş..Dikkat edin kendinize...

Elifçiğim ben de genelde bir gün öncesinden hazırlıyorum yemeği çok rahat oluyor..

Daficiğim şifa diliyorum halana,ne ameliyatı olacak..?

Frida,büyüksün beybi :)) 90 ne demek yahu.. :)başarılarının devamını diliyorum. kursu başarıyla tamamla kırmızı bisiklet alıcam sana :) Sertifika alıcaksın dimi.?

Elifunda,hoşgeldin iyisin dimi artık.. uğra yine eskisi gibi..

Kasımınpatısı,iyileşmedinmi .çok naz yaptın ama :) arada bile olsa bir cee yi eksik etme bizden..

Bonus,senin ağrıların geçtimi,daha iyisindir umarım...

Zeynepçim gidebildinmi kızın toplantısına :) nasıl kızın merak ettim...

eveet akşamları giremiyorum.
sabah: 1 yumurta kaşar
öğlen 2 yk yeşil fasülye, 1 yk pırasa (pirinçsiz) 2 yk tavuklu pilav 2 yk yoğurt
akşa ne yiyeceğimi bilmiyorum. büyük ihtimal yeşil fasülye olacak

Hatice yemeğini evdenmi götürüyorsun.?
oğlan nasıl oldu.?

Aslında çok üzülmüyorum :)
Hem ben akşam yedim kahvenın yanında çikolata da yedim
Aslında ben genel duruma üzülüyorum

Ben haftaiçi iyi gidiyorum haftasonu dağıtıyorum..
Söz veriyorum kendime cuma günleri sadece sınırsız ye onun dışın da tut şu boğazını kara delik mideni ama yok illa cılkını çıkarıyorum herşeyin..

Adaş Sınavı'nda başarılar hafta sonu okursun yaparsın sen
Akşam makarna yedim
Şimdi de kahve yaptım okkalıca buyrun birlikte içelim
ben bugün bütün gün meyve yedim bitki çayı içtim. ama boğazım haalâ kötü

Akşamınız hayır ,yüreğiniz ferah, bedeniniz ince,ruhunuz musmutlu olsun.. :))
amiinn ne güzel dua etmişsin canım

Daficiğim şifa diliyorum halana,ne ameliyatı olacak..?
teşekkürler yenacım.
halam uzun süredir göğsümde bir ağırlık var nefesim daralıyor diyordu. guatr dediler ameliyat oldu. sorun bitmedi. birgün aniden bayılmış bir süre yoğun bakımda yattı. kalp yetmezliği dediler pil takıldı. iyi olucağına iyice halsizleşti. birgün fenalaşmış hastahaneye kaldırdılar. mide kanaması geçirmiş. şimdide midede yara var ameliyat gerekiyor demişler. kan gerekiyormuş. benim kan grubumla aynı . bugün olucaktı sabah aradılar ertelendi dediler. hayırlısı diyelim. çok yaşlı değil atlatır inşallah

Hay Allah.. baya çekmiş hastalıktan kıyamam..

Yıllar önce ciddi bir sağlık sorunundan kaynaklı hastane de yatan bir yakınımza kan gerekliydi.. Biz epey kalabalık bir kafile hastanede kan vermek için gerekli evrakları doldurduk bir sürü de prosedür var hala öylemi bilmiyorum..
Velhasıl kelam onca kadın içinden iki erkeğin kanı uygun görülmüştü..

Çok merak edip sormuştum görevliye neden diye genel de erkek kanı daha sorunsuz oluyormuş,tercih ediliyormuş..

yine öyle canım. bir yakınımız polis. polis okulundan 4 kişi gidip kan vermiş beşinci kişi benim beni yedekte tutuyorlar. belkide gerek kalmaz , genelde erkek kanı tercih ediliyor dediler.

Daficim halan epey sıkıntı çekmiş bundan sonra rahat eder inşallah
sağol canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…