Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tüm hastalara Allah şifa versin

İyi akşamlar
Bugün arkadaşa gittim kahvaltıya yarın da başka bir arkadaşa gideceğim
İyice dağıttım Çarşamba da misafirim gelecek çok dikkat edemem herhalde

mutlu haftalar herkeze.
frida insallah canım herşey güzel olur emar sonucunu bekliyorum.... ameliyat olursam çocuklarım napar kim bakar hep dusuncedeyim belkide gerek yoktur ameliyata insallah...
yst olabilir canım bilmiyorum ki... size de çok geçmiş olsun.. sizinki epeyce yükselmiş benim 9 crp degerim...
topuk dikeni nisayi dogum yaptığımda çok kötüydü o zaman taban lik almıştım... var evde ama ayak bileğinden daha çok acı çekiyorum yurudukce...
bengisu sana da gecmis olsun canım... kiloyada takılma canım.. ben nisada 5 kilo aldim 3 kilo doğdu.. nazda ise 12 kilo aldim 2. 300 doğdu parmak çocuktu kuzum...

bugün emara randevu aldim.. perşembe gecesi 11. 30 da bir saat uzaklıkta bir hastanede cektiricez.. o gece eve gelmemiz 1 130u bulur annem kalır çocukların yanında...
yarin da teyzemde tombala günü var ben çocuklar doğduktan. sonra girmedim arada katılıyordum... tombalanin kurucusu neşesi herşeyi yengmi kaybettikten sonra ilk gün olacak çok zor olucak bizler için... yapmiycaktilar çok seviyordu onu an alim güne devam edelim dediler...
bugün cevizli suya başladım. dün teyzem ceviz aldı pazardan bende aldim kolesterolü düşürüyormuş... facedede diyet sayfasinda zayiflattigindan bahsediyorlar.. en onemlusi bogazimizi tutmak tabikide...

Meyra dikkat et kendine.ben cok ağır geciriyorum.hemen mandalina falan ye.nane limon kaynat.ins hastalanmazsn

sağol kuzum: )
bende zaten buraya yazar yazmaz gidip yarım limon sıktım, sonra 2mandalina yedim zorla..
biraz enerji verdiler iyi geldi ama 1saattir yine aynı oldum.
şimdide ıhlamur yaptım, içten içe grip hali var, birazda soğuk algınlığı, inş ilerlemez: (
sende bol bol dinlen ve kendini sıcak tut canım.

Tüm hastalara Allah şifa versin

sağol ablacım.

İyi akşamlar
Bugün arkadaşa gittim kahvaltıya yarın da başka bir arkadaşa gideceğim
İyice dağıttım Çarşamba da misafirim gelecek çok dikkat edemem herhalde

üzülme ablacım bence bu sefer ve 1haftalık misafirin gidene kadarda takma kafana diyeti, misafirinden sonra ele alırsın yine ipleri.. tabi tamamende salıverme bu arada da: )

selamun aleyküm güzeller
bugün genizlerimde yanma var birazsanki grip olacak gibiyim . ilaçta alamıyorum yarın halam ameliyata girecek . gerekirse kan vericem.
kızlar akşam saati girdim tüm mesajları okudum tek tek alıntı yaptım cevapladım tam gönderecekken sayfa kapandı .aynı anda kapı çaldı misafirim geldi az önce gittiler. hakkınızı helal edin. güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı çoookkk teşekkür ederim. bonuscum çiçekler çok güzeldi çok çok teşekkürler. hastalara acil şifalar dilerim. hepinizi çok seviyorum. sabah hastahaneye gitmek için erken kalkıcam. Allah'a emanet olun

Mrh kızlar ben geldim.bi hafta oldu ailemden ayrılalı.yine su yaban ellerde yalnızım

Hosgeldin funda. Gecenlerde lafini etmisti kasimpati elifunda ugramiyo diye. Nasilsin umarim sıkıntıların hafiflemistir.

Kilo verdinmi aldinmi ne durumdasin? Ben yerimde sayiyorum demeyi isterdim lakin diyemiyorum bir kac kilo aldim ustune.

4 tarafi aile fertleriyle cevrili bi yerde oturuyorum ve yinede bazen kendimi yalniz hissediyorum. Ya ben nankorum ya da herneyse.. Allah eksikliklerini gostermesin.
Senin orada oyle hissetmen cok normal tabi. Allah kolaylastirsin isini ins. Butun gurbette olanlarinda...amin

Daficim halana geçmiş olsun
Sen de dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…