- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Dafi abla dogum günün kutlu olsun.kızlar bu soguk algınlığını atlatamadm.mecburen antibiyotige basladm.bütün kemiklerim sızlıyo bademcik grip.kulak baş agrisi....falan da filqn.mecburen rapor aldm.sabah cok zorladm acaba okula gidebilir miyim diye ama 2 adm atacak takatim yok.bi de iştahszlk.bu sabah cumaya oranla 2 kilo eksi ciktim.91.6 ile hamile oldugumu ögrenmistim.bu sabah 91.7 ciktim.ilk defa kilo verdigime üzüldm.
bu hafta sonu çok yoğun geçti. büyüğün crp ve sedimantasyonu 3-4 misli yüksek çıktı. cumartesi sabah kbb yegötürdüm. normal dedi çok şükür. antibiyortik verdi. öğleden sonra oturmaya gittim. akşamda görümcemin doğum gününü kutladık. pazar sabah keyif yapacaktım ama. öğlen gibi büyük alışverişe gittik. buzdolabı tam takırdı. akşamada yemekli misafir olunca detaylı bişeyler yapayım deim. hemen buzluktakileri döktüm. içli köfte hazırladım filan. haşadım çıktı. iyiki derin dondurucu varmış
Tüm hastalara Allah şifa versinBugün bende bi grip gibiyim grip değilim ama öyle gibiyim, hiç halim yok dermansızım bugün.
Benim 2gunum vardı oturduğum bilirsiniz, her ikisindende bu yeni seferde çıktım, hamile halimle sonrada bebekle gidemem gelemem diye, iyikide çıkmışım: ) : P
Yarın bir büyüğümde günün biri, güne geliyim istedi, hepsine gitmemde yarınkine gidicem bakalım.
Sen deyince bende hissettim yettim gari.Adaş emlakçı olacağım derken avukat olacaksın demek :)))
Çalışkan öğrencim benim 90 almış maşallah
Hadi gelin de azıcık sohbet edelim göbeğimi hissettikçe moralim bozuluyor
Hoşgeldin BonuscumSen deyince bende hissettim yettim gari.
Neyi etkilemiyoki abla? Sac taramaktan tirnak kesmeye corap giymeye herseyi herseyi...Hoşgeldin Bonuscum
Nefesim bile etkileniyor yürüyüşe de fırsat bulamıyorum ama yarın yürüyeceğim inşallah
ben de erken kalktım uykum var ama oturasım var yatmayacağımSohbetine eslik edemiyorum ablacim ayakta uyuyorum su an.
Be
ben de erken kalktım uykum var ama oturasım var yatmayacağım
Sen uyu canım çocuklar uyuduysa
Meyra dikkat et kendine.ben cok ağır geciriyorum.hemen mandalina falan ye.nane limon kaynat.ins hastalanmazsn
Tüm hastalara Allah şifa versin
İyi akşamlar
Bugün arkadaşa gittim kahvaltıya yarın da başka bir arkadaşa gideceğim
İyice dağıttım Çarşamba da misafirim gelecek çok dikkat edemem herhalde
Mrh kızlar ben geldim.bi hafta oldu ailemden ayrılalı.yine su yaban ellerde yalnızım
Daficim halana geçmiş olsunselamun aleyküm güzeller
bugün genizlerimde yanma var birazsanki grip olacak gibiyim . ilaçta alamıyorum yarın halam ameliyata girecek . gerekirse kan vericem.
kızlar akşam saati girdim tüm mesajları okudum tek tek alıntı yaptım cevapladım tam gönderecekken sayfa kapandı .aynı anda kapı çaldı misafirim geldi az önce gittiler. hakkınızı helal edin. güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı çoookkk teşekkür ederim. bonuscum çiçekler çok güzeldi çok çok teşekkürler. hastalara acil şifalar dilerim. hepinizi çok seviyorum. sabah hastahaneye gitmek için erken kalkıcam. Allah'a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?