Adaş Sınavı'nda başarılar hafta sonu okursun yaparsın sen
Akşam makarna yedim
Şimdi de kahve yaptım okkalıca buyrun birlikte içelim
Akşamınız hayır ,yüreğiniz ferah, bedeniniz ince,ruhunuz musmutlu olsun.. :))
Derinciğim,mr randevusu almışsın sevindim...Ameliyatlık bir durum değildir umarım neden öyle düşündün ki..
İnan benim de çok fena.Senin de kas yırtılması olabilirmi acaba.. geçmişte burkup incitmiş olabilirmisin.?
Meyra ve bengisu çok geçmiş olsun .. bengisu rapor alman çok iyi olmuş..Dikkat edin kendinize...
Elifçiğim ben de genelde bir gün öncesinden hazırlıyorum yemeği çok rahat oluyor..
Daficiğim şifa diliyorum halana,ne ameliyatı olacak..?
Frida,büyüksün beybi :)) 90 ne demek yahu.. :)başarılarının devamını diliyorum. kursu başarıyla tamamla kırmızı bisiklet alıcam sana :) Sertifika alıcaksın dimi.?
Elifunda,hoşgeldin iyisin dimi artık.. uğra yine eskisi gibi..
Kasımınpatısı,iyileşmedinmi .çok naz yaptın ama :) arada bile olsa bir cee yi eksik etme bizden..
Bonus,senin ağrıların geçtimi,daha iyisindir umarım...
Zeynepçim gidebildinmi kızın toplantısına :) nasıl kızın merak ettim...
eveet akşamları giremiyorum.
sabah: 1 yumurta kaşar
öğlen 2 yk yeşil fasülye, 1 yk pırasa (pirinçsiz) 2 yk tavuklu pilav 2 yk yoğurt
akşa ne yiyeceğimi bilmiyorum. büyük ihtimal yeşil fasülye olacak
Ben haftaiçi iyi gidiyorum haftasonu dağıtıyorum..
Söz veriyorum kendime cuma günleri sadece sınırsız ye onun dışın da tut şu boğazını kara delik mideni ama yok illa cılkını çıkarıyorum herşeyin..
Niyeymis erkek kaniymis nedenmis
genel durum derken benide kapsıyor mu acabaAslında çok üzülmüyorum :)
Hem ben akşam yedim kahvenın yanında çikolata da yedim
Aslında ben genel duruma üzülüyorum
Adaş bır tabak yedim yoğurtlu ama üzerine tereyağ döktüm mantımsı oldu:)
Sınav için güveniyorum sana iyi başlamışsın devamı da gelir inşallah
bu mesaj biraz tuhaf olmuuş mesajdaki asu beniiim yanlışlık olmasın :)))genel durum derken benide kapsıyor mu acaba
geçen kim demişti bonus herhalde asu 150 kilo olucan diye doğru demiştii evet
bu mesaj biraz tuhaf olmuuş mesajdaki asu beniiim yanlışlık olmasın :)))
sağol bonuscum teşekkürlerDafi ablacim gecmis olsun tekrar...
Gripolan gebelerede gecmis olsun bazen atliyorum unutuyorum...
Frida sen oyle kurs neyin annatinca agzimin suyusu akiyo ne kadan ozgur kadin diye imreniyorum eve kapanmis biri olaraktanmasallah diyimde kem gozum degmesin
Bir gisi agrilarimi sormusudu :) kismen cok az farketti kollarim ama dizden asagisi en cok olmakla birlikte butun fucudumu bir odun gihi hissediyorum.
Bende agrisiz ince bir bedene sahip olabilcekmiyim acaba..?
Rahatca corabimi giyip hoplar gibi yuruyebilcekmiyim acaba..?
40 bedeni gorebilcekmiyim acaba..? Guzel bir pantolon giyip aynaya bakip begenicekmiyim acaba..?
Yoksa annemin yillardir yaptigi gibi fazla kilomu veremeyip herkesi bu goruntume iyice alistiricakmiyim acaba..?
Arkamdan uzun zamandir gormeyenler tugba hala oyle kilolumu deyip konuscaklar mi?
Hep utanicakmiyim kendimden..? Hep 10 yas buyukmu gostericem ben?
Hastaliklarlami ugrasicam kilom yuzunden?
Sadece jean pantolon degil ozel kiyafetler icinde bakip gecicekmiyim? Keske olsada alsam diyemi gecircem icimden hep? Olanlarlada ne kadar kotu gorundugumu mu dusunucem hep?
20 li yaslarim hep kilolu gecti omrum varsa 30 lar 40 larda boylemi olucak?
Mesaja guzel baslamistimda birden huzunlendim ayaklarimin agrisini hissedince.
Cok fazla yorgunum iyi geceler herkese
Oyle demedim yav oha niye 150 yapim seni yena iniyo bizde yerimizde sayiyoruz ya ona ithafen biseyler dedimdi sanki ama su an hatirmamiyorum
Dafi ablacim gecmis olsun tekrar...
Gripolan gebelerede gecmis olsun bazen atliyorum unutuyorum...
Frida sen oyle kurs neyin annatinca agzimin suyusu akiyo ne kadan ozgur kadin diye imreniyorum eve kapanmis biri olaraktanmasallah diyimde kem gozum degmesin
Bir gisi agrilarimi sormusudu :) kismen cok az farketti kollarim ama dizden asagisi en cok olmakla birlikte butun fucudumu bir odun gihi hissediyorum.
Bende agrisiz ince bir bedene sahip olabilcekmiyim acaba..?
Rahatca corabimi giyip hoplar gibi yuruyebilcekmiyim acaba..?
40 bedeni gorebilcekmiyim acaba..? Guzel bir pantolon giyip aynaya bakip begenicekmiyim acaba..?
Yoksa annemin yillardir yaptigi gibi fazla kilomu veremeyip herkesi bu goruntume iyice alistiricakmiyim acaba..?
Arkamdan uzun zamandir gormeyenler tugba hala oyle kilolumu deyip konuscaklar mi?
Hep utanicakmiyim kendimden..? Hep 10 yas buyukmu gostericem ben?
Hastaliklarlami ugrasicam kilom yuzunden?
Sadece jean pantolon degil ozel kiyafetler icinde bakip gecicekmiyim? Keske olsada alsam diyemi gecircem icimden hep? Olanlarlada ne kadar kotu gorundugumu mu dusunucem hep?
20 li yaslarim hep kilolu gecti omrum varsa 30 lar 40 larda boylemi olucak?
Mesaja guzel baslamistimda birden huzunlendim ayaklarimin agrisini hissedince.
Cok fazla yorgunum iyi geceler herkese
evet evet espiriyle ikimiz için bun benzer bişey demiştin öyle kötü bişey değildi yniii :)
gece gece hüzünlenmişsin fokot gerek yok derdimiz yok dertmi orıyoruz soğlıklıyız oilemiz sğlıklı bunlrı düşünmemiz lzım çünkü şu bir gerçek ki yukrıdo bohsetiğin güzel hoyelerini gerçekleştirmek için bileee çok iyi bir pskolojiye ship olmomız lzım mğlesef zyıflmo işinde motivsyonu yüksek tutmok zor en ufk bir çevresel foktörden etkilenip kendimizi solobiliyoruz ....
diğer toroftn seninde çocuklrın büyüyecek ve sende özgür bir kdın olucksın unutmo senin gittiğin yoldon ben döneliii çok olduuu hem sono bişey diyim miii özgür kdın yoktur sodece ipi biroz dohoo uzun bırokılmış kodın vordııır ......
onlmışsındır herholde leptoptoo bir horf tutukluk yoptıııı :sss
Feda olsun sana lahanalar:)asuu şu lahanalarını getirde yiyelimm kızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?