Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Adaş Sınavı'nda başarılar hafta sonu okursun yaparsın sen
Akşam makarna yedim
Şimdi de kahve yaptım okkalıca buyrun birlikte içelim

afiyet olsun canım makarna neliydiiii ? :))) bir tabak yediysen sorun yok sen frenleyebiliyorsun kendini ben bir tabakta duramamkiii

ay ben gündüzleri kahve içerken siteye bakıyorumda meyranın canı çeker diye yazmıyoruuuuum bugün yeşil çayda içtim :)

bu sınav beni korkutuyor konular çok hiç bakmadım da beni senin kızlarla karıştırmaaa heee beyin beni terketmiş haberim yok :))

güzel dileklerin için sağol canım
evet sınav bittimi meb ait sertifika alıcaz güzelmiş yaa büsürü şey öğreniyoruz bu bitsin başka kurslarada yazılacam diksiyon kursuna gitmeyi düşünüyorum gerçi diksiyonumun iyi olduğunu düşünüyorum ama ilk tanışmada insanlara dominant ve sert geliyorum herhalde herkez yakınıyooor bu ezelden beri böyleydii :) gideyimde kibar olmayı öğreneyim biraaaz aaayy

geçenlerde bir yere gittik kardeşim 3. kişiye davranışım yüzünden abla dövseydin bari dedi tabi ben naptımki naptımki diyip durdum ...

geçen okul müdürü ve iki müdür yardımcısıyla konuşurken de negatif enerji oldu adamlara çok sert geldim sonrdn hisetim yaniii .....

eveet akşamları giremiyorum.
sabah: 1 yumurta kaşar
öğlen 2 yk yeşil fasülye, 1 yk pırasa (pirinçsiz) 2 yk tavuklu pilav 2 yk yoğurt
akşa ne yiyeceğimi bilmiyorum. büyük ihtimal yeşil fasülye olacak

güzel liste aralarda bişey yemiyormusun tokluk hisii oluyor değilmi benim bildiğim mide amelyatı olanlar sık sık az yiyebiliyorlar öyle mi?

benimde hafta sonu beslenmem çok bozuluyooor birde kurs günleri kursa bişeyler getiriyorlar eee geç saat getiren arkadaşa ayıp olmasın diye bugün bir tane kıvırcığa bir sıkım çiğköfte sarıp yedim

Niyeymis erkek kaniymis nedenmis

evet yani ilginçmiş hem kan verelim hemde ayırt etsinler
aklıma geldi benim annemede verilen kan alerji yapıyor sanki hep ateşleniyor dr. vücudu başkasının kanını kabul etmiyor demiştii

Adaş bır tabak yedim yoğurtlu ama üzerine tereyağ döktüm mantımsı oldu:)
Sınav için güveniyorum sana iyi başlamışsın devamı da gelir inşallah

iyi az yemişsin

mantımsı ne yaa bari domatesli kıymalı olsaydı bir daha ellini kana bulayacağın zaman domatesli makarna yap

hadi bakalım yazılıda inşallah yüzünüzü kara çıkarmam

Dafi ablacim gecmis olsun tekrar...

Gripolan gebelerede gecmis olsun bazen atliyorum unutuyorum...

Frida sen oyle kurs neyin annatinca agzimin suyusu akiyo ne kadan ozgur kadin diye imreniyorum eve kapanmis biri olaraktan masallah diyimde kem gozum degmesin

Bir gisi agrilarimi sormusudu :) kismen cok az farketti kollarim ama dizden asagisi en cok olmakla birlikte butun fucudumu bir odun gihi hissediyorum.

Bende agrisiz ince bir bedene sahip olabilcekmiyim acaba..?
Rahatca corabimi giyip hoplar gibi yuruyebilcekmiyim acaba..?

40 bedeni gorebilcekmiyim acaba..? Guzel bir pantolon giyip aynaya bakip begenicekmiyim acaba..?

Yoksa annemin yillardir yaptigi gibi fazla kilomu veremeyip herkesi bu goruntume iyice alistiricakmiyim acaba..?
Arkamdan uzun zamandir gormeyenler tugba hala oyle kilolumu deyip konuscaklar mi?

Hep utanicakmiyim kendimden..? Hep 10 yas buyukmu gostericem ben?

Hastaliklarlami ugrasicam kilom yuzunden?

Sadece jean pantolon degil ozel kiyafetler icinde bakip gecicekmiyim? Keske olsada alsam diyemi gecircem icimden hep? Olanlarlada ne kadar kotu gorundugumu mu dusunucem hep?

20 li yaslarim hep kilolu gecti omrum varsa 30 lar 40 larda boylemi olucak?

Mesaja guzel baslamistimda birden huzunlendim ayaklarimin agrisini hissedince.

Cok fazla yorgunum iyi geceler herkese

sağol bonuscum teşekkürler
Rabbim gönlündeki bütün güzellikleri yaşamayı nasibetsin

Oyle demedim yav oha niye 150 yapim seni yena iniyo bizde yerimizde sayiyoruz ya ona ithafen biseyler dedimdi sanki ama su an hatirmamiyorum

evet evet espiriyle ikimiz için bun benzer bişey demiştin öyle kötü bişey değildi yniii :)

gece gece hüzünlenmişsin fokot gerek yok derdimiz yok dertmi orıyoruz soğlıklıyız oilemiz sğlıklı bunlrı düşünmemiz lzım çünkü şu bir gerçek ki yukrıdo bohsetiğin güzel hoyelerini gerçekleştirmek için bileee çok iyi bir pskolojiye ship olmomız lzım mğlesef zyıflmo işinde motivsyonu yüksek tutmok zor en ufk bir çevresel foktörden etkilenip kendimizi solobiliyoruz ....

diğer toroftn seninde çocuklrın büyüyecek ve sende özgür bir kdın olucksın unutmo senin gittiğin yoldon ben döneliii çok olduuu hem sono bişey diyim miii özgür kdın yoktur sodece ipi biroz dohoo uzun bırokılmış kodın vordııır ......

onlmışsındır herholde leptoptoo bir horf tutukluk yoptıııı :sss

Oy sen gece gece msj mi yazdin

Cok sukur allah saglikla imtihan etmesin canlari sagolsun olucak illaki hersey biliyorumda bazi gunler cok yoruluyorum kaldiramiyorum hic bir seyi. Yerli yersiz bagirarak sinyal veriyorum. Bir de buraya gelip yaziyorum bazen.

Ve aynen dedigin gibi saliyoreee ama sonra geciyor iyi oluyorum. Uzun ip konusunda da haklisin ne diyim sinir bozucu bir durum.

Hayırlı sabahlar
Adaş eşim sarımsaklı Yoğurtlu makarna istedi o nedenle yaptım sen demek domatesli Kıymalı seviyorsun :)
Bonuscum büyür o bebeler sen ne olduğunu anlayamadan bir bakarsın hepsi biryere gitmiş senin de ipin uzar yani:)
Neden o kadar ağrın oluyor canım yorgunluktan mı sebep sence yani dinlenince geçiyor mu

günayyydııınnnn kızlarrr
internet sorun yaw burda insallah düzeldi gibi dün gece itibariyle açıldı şükür
diyet listeye uyuyorum ilaçta içiyorumm ama diyinki gr verdinmi yok arkadaşşş akkaten az yiyiorum eskiye nazaran tatlıda çekmiyo canım dr ilk kontrol 21 kasımda 3-4 kilo veririsin dediydii ama insülin direncindenmididr nedir veremiyom bakalım hayırlısı
sabahları öğlene kadar kuran kursuu okuldan al götür kızları hısım çıkıyo
topuk dikenindende spor yapamıyorum yemek yaparken bile ağıyo ayakta durdummu fazla

sabah 2 dlm ekmek
1 kibrit kut. peynir 5 zeytin
1 yumurta yedim

misafir gelcek hoşgeldine ney yapsam bilemedimmm
tavuk göğsü yaptım bide hazır yufka börek
dolaptada brokoli var yoğurtlucam
bi salata daha yapmam lazım da ne yapsam seçenek sunun
diyetim ister istemez bozuluyo diye canımda sıkılmıyo deil off hem yapp hemde yeme olmuyoki:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…