Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbuldum ablacımm
aşk olsun ablacımmm olurmu öle şeyyy.siz bnm ilk gözağrımsınızzz opuyorumnanaktan
çitolede anlattım kaç gündür gelıyorum ya kımseyı görmuyorum yada topiğe gıremeden explorer hata verıyo ve dırek kapanıyoo..bnde şişkoyum ablacım hatırlatırım ve sizi nasıl unutabilirimmmm..
nasılsınız bakalım hepinizi çokk özledimm opuyorumnanaktan

hg tatlımmmmmmmmm

burda kimse şişko deillllllllllllllll ben hariç dermişimm kaydirigubbakcemile3

ya en azından biz zayıflıyoruzzzzzzzz şişkolaşmıyoruz dimi amaaaaaaaaa çıtırız biz çıtırrrrrrr :):):)a.s.

İyi olmana sevindim..
Ben bayramdan bu yana,bir türlü toparlanamadım diyebilirim..
Bu biraz canımı sıkıyor,sıktıkça daha çok yiyorum..Du bakalım az kaldı..Çok fena dönücem sahalara..Ama ne zaman..
:roflol::roflol:

tursaride gelmiş,hoşgeldin...
Nam-ı diğer, seçilin kayınvaldesi..

aynen cnm kaydirigubbakcemile5
maşallah resimlerinde de pek bi çıtırsınnopuyorumnanaktan/COLOR]

bnde öyleyim ablacım hatta bu aralar tatlı krizinden çıkamıyorumm:kedi:

hoşbuldukk beyzuş ablamm ewt şükür kavuşturanaa opuyorumnanaktan
nasılsın ablacımm maşallah resimlerde çok güzel çıkmışsın aten çok güzelsin o ayrı tabi opuyorumnanaktan

hoşbuldukk beyzuş ablamm ewt şükür kavuşturanaa opuyorumnanaktan
nasılsın ablacımm maşallah resimlerde çok güzel çıkmışsın aten çok güzelsin o ayrı tabi opuyorumnanaktan

İyiym canım sağol.Umarım sende iyisin.ŞenizŞeniz
İltifatların için teşekkürler.Çok zarifsin....
Ben hala Antakya hezimetini atlatamadım.Bu güne kadar Allah ne verdiyse lüplettim.Bu gün sıkı diyete başladım yine.Allah utandırmaz inşallah....
:Saruboceq::Saruboceq:

bnde bayramdan sonra toparlanamadım ablacım artık hepbrlikte yıne başlıycaz yarın tartı günü nolucak bakalımmm :kedi:
sana da iyi geceler ablacımm çokk öpüyorumm opuyorumnanaktan

günaydın kızlar tartıldım 107.5 geldim
ölçülerimide aldım
bugun bugn ve yarın leslie abla ile yürücekelr ölcülerini alsın
diger topikte paylaşıma başlayalım
aklınızda olsun

günaydın kızlarr
yurduşş
seçil
beyszuşşş harıkasınız valla kıskandım keşke bende gelebılseydımmm

ama elbet bır gun bulusuruzz demı kızlarr

maşallah diyor ve gidiyorummm:)

bu arada sizinle paylaşmak istediğim bir konu varr belkı bu kızcagız neden ugramıyor topık e diye merak falan etmışseniz biraz dindireyım merakınızı
2 gun önce eşim bir iş kazası geçirdi iş kazası ama trafıkte olmuş kaza şükür kendinde ve karşi tarafda birşey yok eşim düz yolda giderken ara yoldan cıkmış bayan ve görmemiş arabalarda biraz hasar varmışşş
yüzde 30 eşim yüzde 70karşı taraf hatalıymışş
şükür kü daha büyük bir şey olmamışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…